abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 12 mei 2015 @ 19:35:05 #301
388724 JaqenHghar
Valar morghulis
pi_152534392
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 19:19 schreef topdeck het volgende:

[..]

vergeet niet C O N T E N T

Holy fuck wat is er gebeurd met dat bedrijf zeg? :') We zijn godverdomme meer dan een jaar bezig met SoO terwijl Blizz niks doet (en daarvoor een hele jaar Dragon Soul), releasen WoD weer eens later dan verwacht, en dan hebben ze de helft van de beloofde (hyperbool) features ingame geschrapt. En dan durven ze nog te komen met een S.E.L.F.I.E. Cam en Twitter integratie. Ook nog twee hele interessante cities, Karabor en Bladespire fortress, geschrapt wegens tijdtekort en hebben we nu een shithole dat Ashran heet. Alsof ze het te druk hadden tijdens de 1 jaar lange SoO. En dan durven ze nog te komen met een godverdomde nieuwe mount in de store. En laat me niet beginnen over de classes en pvp.

Het is een schande dat wij hiervoor betalen. Ik hoop dat ze meer verliezen, want dit kan echt niet. Hier betaal je tog geen >¤13 per maand voor man.

Kut Blizzard, helemaal naar de klote. Het is niks meer van wat het vroeger was. Helemaal corrupt gegaan door hun gierigheid. Kijk maar naar Hearthstone en Heroes of the Storm.

Maar ik ga alsnog spelen wanneer 6.2 uit is want ik wil Archimonde zien :')
/rant
Goeden post ^O^
Ik ben vast de enige die het kut vind dat elke kant elke class kan spelen :+ En elk ras vrijwel ook _O- Niks is exclusief meer in dit spel.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')