abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 2 april 2015 @ 05:36:46 #151
266264 Drinky
L'amour et la violence
pi_151284534
Het is ook gewoon te duur. 30 euro p.p., lang wachten op je eten en dan ook nog fooi. Flikker toch op man :') !

Voor dat geld kan ik een week als een koning eten van boodschappen. Verhoudingen zijn gewoon ver zoek.
I just warped whoop whoop!
Op dinsdag 27 juli 2010 04:05 schreef Righteous het volgende:
Drinky is een baas
pi_151284616
De tijd nemen in een restaurant, uitgebreid: een keer per maand ofzo.
Buiten de deur eten voor zo'n 15 ¤ pp, wekelijks. Meestal is het dan thais of vietnamees of bij een eetcafe.

Voor 30 euro kan je best een week boodschappen doen, maar niet als een koning.
  donderdag 2 april 2015 @ 08:58:25 #153
110057 AgLarrr
Merck toch hoe sterck!
pi_151285576
quote:
1s.gif Op donderdag 2 april 2015 00:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

:')

Verkapte ik eet alleen bij sterren restaurants post. Kom op man, als je twintig euro betaalt voor een glas wijn en een voorgerecht laat je je echt neppen.
Onzin, want als ik drie keer een sterrenrestaurant van binnen heb gezien is het veel. En toegegeven, voor 20 EUR heb je een prijzig voorgerecht of een redelijk prijzige wijn, maar heel uitzonderlijk is het niet in een beetje fatsoenlijk restaurant, let wel: in Nederland. In het buitenland eet je beter voor veel minder.
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
pi_151285671
Ik ben al jaren niet meer uit eten geweest, geef er niks om. Enige wat ik regelmatig haal zijn een patatje bij de snackbar of een broodje haring bij de vistent.
pi_151285814
quote:
1s.gif Op donderdag 2 april 2015 00:09 schreef Richestorags het volgende:

Verkapte ik eet alleen bij sterren restaurants post. Kom op man, als je twintig euro betaalt voor een glas wijn en een voorgerecht laat je je echt neppen.
Nee. Maar uit jouw post blijkt duidelijk dat je nog nooit bij een sterrentent binnen bent geweest. Dat is prima, het is immers niet voor iedereen, maar ga niet iets afkraken wat je niet kent.

(en niemand eet alleen bij sterrententen, dat is nl. vrij tijdrovend)
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151285838
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 02:25 schreef Njosnavelin het volgende:
Waarom gaan jullie zo vaak uit eten, voor het werk?
Werk, plezier, gemak...
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151285943
Al 10 jaar niet meer buiten de deur gegeten, ook niet bij bekenden (wel tafelhapjes, maar geen diner).

Voedselallergieën, en durf niemand daarmee te vertrouwen.

Edit; nee, ik lieg. ik heb een jaar of 6 geleden wel eens een subwaybroodje op :9
pi_151286414
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 09:20 schreef Gebruikersna het volgende:
Al 10 jaar niet meer buiten de deur gegeten, ook niet bij bekenden (wel tafelhapjes, maar geen diner).

Voedselallergieën, en durf niemand daarmee te vertrouwen.

Edit; nee, ik lieg. ik heb een jaar of 6 geleden wel eens een subwaybroodje op :9
Als jij geen probleem hebt met subway, dan valt het wel mee met die allergieën?

Zijn die voedsel allergieën overigens medisch vastgesteld, of "proefondervindelijk"?
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151286439
Meestal toch wel een keer per maand. Wijntje erbij. Heerlijk.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 2 april 2015 @ 09:55:00 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_151286527
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 09:12 schreef DS4 het volgende:

[..]

Nee. Maar uit jouw post blijkt duidelijk dat je nog nooit bij een sterrentent binnen bent geweest. Dat is prima, het is immers niet voor iedereen, maar ga niet iets afkraken wat je niet kent.

(en niemand eet alleen bij sterrententen, dat is nl. vrij tijdrovend)
Euhm? 20 euro voor een glas wijn en een voorgerecht is gewoon GEEN normale restaurantprijs. Waarom dat dan zou moeten aantonen dat ik nog nooit bij een sterrenrestaurant ben geweest weet ik niet.
pi_151286597
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 02:25 schreef Njosnavelin het volgende:
Waarom gaan jullie zo vaak uit eten, voor het werk?
Meestal omdat ik honger heb.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_151286624
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 09:12 schreef DS4 het volgende:

[..]

Nee. Maar uit jouw post blijkt duidelijk dat je nog nooit bij een sterrentent binnen bent geweest. Dat is prima, het is immers niet voor iedereen, maar ga niet iets afkraken wat je niet kent.

(en niemand eet alleen bij sterrententen, dat is nl. vrij tijdrovend)
Een keer in een sterrentent wezen eten. Collega was zoveel jaar in dienst en nam, op kosten van de zaak, een aantal van ons mee uit eten.

Op voorhand dacht ik dat het niet heel veel anders zou zijn dan een 'regulier' restaurant, maar daar zat ik dus even flink naast. Echt briljant gegeten en gedronken.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 2 april 2015 @ 10:02:26 #163
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_151286677
quote:
14s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:00 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Een keer in een sterrentent wezen eten. Collega was zoveel jaar in dienst en nam, op kosten van de zaak, een aantal van ons mee uit eten.

Op voorhand dacht ik dat het niet heel veel anders zou zijn dan een 'regulier' restaurant, maar daar zat ik dus even flink naast. Echt briljant gegeten en gedronken.
Ja en daar betaal je dus ook voor. Maar DS4 laat weer eens zien buiten de realiteit van de gewone burger te staan als hij denkt dat 20 euro een normale prijs is voor een glas wijn en een voorgerecht. Bij hoeveel van de restaurants waar jij normaal eet betaal je dat?

Normaler is 9,95 voor een voorgerecht en 4 euro voor een glas wijn.
pi_151286722
quote:
1s.gif Op donderdag 2 april 2015 09:55 schreef Richestorags het volgende:

Euhm? 20 euro voor een glas wijn en een voorgerecht is gewoon GEEN normale restaurantprijs. Waarom dat dan zou moeten aantonen dat ik nog nooit bij een sterrenrestaurant ben geweest weet ik niet.
Eerst en vooral omdat je daar gewoon meer kwijt bent dan 20 euro voor een glas wijn en een voorgerecht.

Daarnaast is 20 euro voor een voorgerecht en een glas wijn helemaal niet zo extreem in een normaal restaurant.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151286731
quote:
1s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:02 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ja en daar betaal je dus ook voor. Maar DS4 laat weer eens zien buiten de realiteit van de gewone burger te staan als hij denkt dat 20 euro een normale prijs is voor een glas wijn en een voorgerecht. Bij hoeveel van de restaurants waar jij normaal eet betaal je dat?
Nergens.

In de tentjes waar ik meestal eet betaal je 4/5 euro per glas. Maar wij halen meestal gewoon een flesje.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_151286843
quote:
14s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:00 schreef KoosVogels het volgende:

Een keer in een sterrentent wezen eten. Collega was zoveel jaar in dienst en nam, op kosten van de zaak, een aantal van ons mee uit eten.

Op voorhand dacht ik dat het niet heel veel anders zou zijn dan een 'regulier' restaurant, maar daar zat ik dus even flink naast. Echt briljant gegeten en gedronken.
Het is inderdaad wezenlijk anders dineren.

Niet altijd briljant overigens en toch ook niet zelden te prijzig voor wat je er voor krijgt. En... je moet gewoon het uitgebreide menu nemen, niet naar kijken, aangeven of je ergens allergisch voor bent (of iets echt niet lust, maar eigenlijk raad ik dat af, want het is altijd een bepaalde smaakcombinatie).

Maar als je het goed doet en zeker net bij de beste uit de groep sterrenrestaurants, is het gewoon iedere keer echt een heel bijzondere avond.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
  donderdag 2 april 2015 @ 10:08:58 #167
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_151286857
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:03 schreef DS4 het volgende:

[..]

Eerst en vooral omdat je daar gewoon meer kwijt bent dan 20 euro voor een glas wijn en een voorgerecht.

Daarnaast is 20 euro voor een voorgerecht en een glas wijn helemaal niet zo extreem in een normaal restaurant.
Meneer DS4, jij kan ook toegeven dat je je nooit onder het plebs begeeft. Zelfs in het hogere segment van de niet sterren restaurants (waar je makkelijk 25/30 euro voor een hoofdgerecht betaalt) ben je geen 20 euro voor een voorgerecht en een glas wijn kwijt.
pi_151286877
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 09:48 schreef DS4 het volgende:

[..]

Als jij geen probleem hebt met subway, dan valt het wel mee met die allergieën?

Zijn die voedsel allergieën overigens medisch vastgesteld, of "proefondervindelijk"?
Beide en oordeel aub niet als je niet weet waar je het over hebt. Na verschillende anafylactische shocks ten gevolge van onzorgvuldig afwassen van bestek/borden vertrouw je mensen en restaurants niet zo erg meer.

Bij de subway is er geen enkel ingredient aanwezig in wat dan ook waar ik zo erg allergisch voor ben, dus na aandringen van het aantrekken van schone handschoentjes, durfde ik dat voor een keer wel aan.
pi_151286928
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:08 schreef DS4 het volgende:

[..]

Het is inderdaad wezenlijk anders dineren.

Niet altijd briljant overigens en toch ook niet zelden te prijzig voor wat je er voor krijgt. En... je moet gewoon het uitgebreide menu nemen, niet naar kijken, aangeven of je ergens allergisch voor bent (of iets echt niet lust, maar eigenlijk raad ik dat af, want het is altijd een bepaalde smaakcombinatie).

Maar als je het goed doet en zeker net bij de beste uit de groep sterrenrestaurants, is het gewoon iedere keer echt een heel bijzondere avond.
We hadden iets van 7 gangen (weet niet meer precies) en bij elk gerecht een andere wijn. Ik hou daar persoonlijk wel van. Beetje gepamperd worden.

In mijn woonplaats hebben we nu twee sterrenrestaurants. Eentje met twee sterren. Bij die tent moet ik nog een keer gaan eten.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_151286932
quote:
1s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:02 schreef Richestorags het volgende:

Ja en daar betaal je dus ook voor. Maar DS4 laat weer eens zien buiten de realiteit van de gewone burger te staan als hij denkt dat 20 euro een normale prijs is voor een glas wijn en een voorgerecht. Bij hoeveel van de restaurants waar jij normaal eet betaal je dat?

Normaler is 9,95 voor een voorgerecht en 4 euro voor een glas wijn.

Nou hou ik prijzen niet bij (ik bestel altijd waar ik zin in heb en de rekening zie je aan het eind wel), dus ik heb gewoon even de normale restaurants hier in het dorp moeten googlen... en niet één biedt onder de 10 euro een voorgerecht aan. Niet één...

Gemiddeld meer 13-14 euro voor een voorgerecht, glas wijn schat ik in op 4-5 euro, dus dan zit je op 17-19 euro, op basis waarvan ik concludeer dan 20 euro afgerond niet extreem is.

En hoe dan ook geen prijs passend bij een sterrentent.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151286975
quote:
1s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:08 schreef Richestorags het volgende:

Meneer DS4, jij kan ook toegeven dat je je nooit onder het plebs begeeft. Zelfs in het hogere segment van de niet sterren restaurants (waar je makkelijk 25/30 euro voor een hoofdgerecht betaalt) ben je geen 20 euro voor een voorgerecht en een glas wijn kwijt.
Toch wel.

En ik kom vrijwel overal. Ik vind het alleen niet extreem. Natuurlijk kan het goedkoper. Ik eet ook wel eens ergens 3 gangen voor 25 euro ofzo. Soms is het zelfs best goed weg te krijgen.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
  donderdag 2 april 2015 @ 10:14:20 #172
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_151286982
Lekker ongezellig en saai als je niet eens kan genieten van uit eten gaan.
  donderdag 2 april 2015 @ 10:15:16 #173
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_151286995
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:12 schreef DS4 het volgende:

[..]

Nou hou ik prijzen niet bij (ik bestel altijd waar ik zin in heb en de rekening zie je aan het eind wel), dus ik heb gewoon even de normale restaurants hier in het dorp moeten googlen... en niet één biedt onder de 10 euro een voorgerecht aan. Niet één...

Gemiddeld meer 13-14 euro voor een voorgerecht, glas wijn schat ik in op 4-5 euro, dus dan zit je op 17-19 euro, op basis waarvan ik concludeer dan 20 euro afgerond niet extreem is.

En hoe dan ook geen prijs passend bij een sterrentent.
Dan woon je in een duur dorp. Hier in Utrecht is geen enkel normaal restaurant zo duur, noch in Middelburg waar mijn ouders wonen, noch in Amsterdam waar ik ook regelmatig eet. Goed, het kan vanuit jouw ervaring zo duur zijn, maar je woont dus kennelijk in een duur dorp. In grotere steden moeten restaurants ook meer op prijs concurreren.
pi_151287009
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:09 schreef Gebruikersna het volgende:

Beide en oordeel aub niet als je niet weet waar je het over hebt. Na verschillende anafylactische shocks ten gevolge van onzorgvuldig afwassen van bestek/borden vertrouw je mensen en restaurants niet zo erg meer.

Bij de subway is er geen enkel ingredient aanwezig in wat dan ook waar ik zo erg allergisch voor ben, dus na aandringen van het aantrekken van schone handschoentjes, durfde ik dat voor een keer wel aan.
Niet zo vijandig doen. Ik vraag het alleen maar.

Subway gebruikt veel verschillende ingrediënten en dan is het toch lastig voor te stellen dat je dan niet in andere restaurants kan eten.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
  donderdag 2 april 2015 @ 10:16:39 #175
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_151287029
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 02:25 schreef Njosnavelin het volgende:
Waarom gaan jullie zo vaak uit eten, voor het werk?
Werk en levensgenot :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')