Ik ken het eigenlijk alleen als tursu en jaa ik eet het helemaal op.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 20:31 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Güzel mi? Normalde eet je em helemaal toch?
Annem dedi tuzla ya.
En is Bakla lekker?
Ja die, de huidige resident knuffelbare Turk is datquote:Op zaterdag 28 maart 2015 19:57 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Weer die mongool? Die begint mij echt te ergeren.
Nee, want de man is niet knap. Daarnaast is zijn zgn hete aardappel imitatie bijzonder hinderlijk om aan te horen. Verder ben ik niet te spreken over mensen die neerkijkend over anderen doen.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 20:54 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Ja die, de huidige resident knuffelbare Turk is dat
Zou jij hem doen trouwens? Knappe belezen mannen zijn zeldzaam naar het schijnt..
Juistum, ik zou hem ook niet doen op gayday.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 20:56 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Nee, want de man is niet knap. Daarnaast is zijn zgn hete aardappel imitatie bijzonder hinderlijk om aan te horen. Verder ben ik niet te spreken over mensen die neerkijkend over anderen doen.
Doet mij denken aan eergisterenquote:Op zaterdag 28 maart 2015 21:12 schreef Stimorol- het volgende:
Sws mannen met baard.
Ik werd vandaag echt lang aangekeken door een man met lange baard, je weet wel, zo'n IS baard. IK vraag me dan altijd af of hij mij aankijkt van ik je doen of meer van: vrouwen zonder hoofddoek
Ik ben niet zo van de fasulye maar wij hebben altijd die platte. Geen idee hoe je die zou moeten klaarmaken. Maar denk gewoon op de normale manier?quote:Op zaterdag 28 maart 2015 16:18 schreef Stimorol- het volgende:
http://i.imgur.com/jMPoN5v.jpg
Weet iemand hoe ik die linker kan eten en wat dat rechter zakje bevat.
Oke en wat doe je met rijstemeel.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 21:32 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Ik ben niet zo van de fasulye maar wij hebben altijd die platte. Geen idee hoe je die zou moeten klaarmaken. Maar denk gewoon op de normale manier?
Klepon maken natuurlijk.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 21:33 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Oke en wat doe je met rijstemeel.
en toen?quote:Op zaterdag 28 maart 2015 21:55 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dunnow what happened. Ging slijm in mijn luchtgat ofzo.
Had net kauwgom in mijn mond gedaan. Die nieuwe met dropsmaak.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 21:55 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Wat had je in je mond en wat ging er door je heen?
Eerst hoesten. Toen nog meer hoesten. TOEN HOLY SHIT IK KAN NIET ADEMEN. Hoesten. OMG IK GA DOOOD. Wow nee, seriously, IK GA DOOD.quote:
Beter modificeren ze hem nog een beetje zodat die smaak wat langer blijftquote:Op zaterdag 28 maart 2015 22:11 schreef Bortecinem het volgende:
Had net kauwgom in mijn mond gedaan. Die nieuwe met dropsmaak.
Beter overgaan op vloeibaar voedsel.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 22:16 schreef Bortecinem het volgende:
Ik heb heel vaak dat ik mij verslik en zo maar dit keer had ik echt het gevoel dat het niet goed zou komen.
Ik vind de smaak nu al prima eigenlijk. Heb ook gelijk een hele voorraad ingeslagen. Is limited edition namelijk.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 22:17 schreef Fopje het volgende:
[..]
Beter modificeren ze hem nog een beetje zodat die smaak wat langer blijft
Ik stik juist altijd bij het drinken...quote:Op zaterdag 28 maart 2015 22:42 schreef Stimorol- het volgende:
Ik was een tijdje bang om te stikken in voedsel
Yavas iC be kadin.quote:Op zaterdag 28 maart 2015 22:43 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Ik stik juist altijd bij het drinken...
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |