Geen idee of het biologisch gekweekte pangasius is. Zou kunnen, toch?quote:Op zondag 8 maart 2015 20:58 schreef megamandy het volgende:
Wait whut?
De volgende doos krijg ik morgen pas, maar ik denk ga nog eens kijken naar de recepten. Staat bij de Massaman-viscurry deze lijst met ingrediënten:
Pandanrijst, aubergine, prei, kokosmelk, massaman currypasta, sojasaus, pangasiusfilet, Zout.
Als ik dit eerder gezien had, had ik deze doos serieus op pauze gezet.
Shocking he?quote:
Pangasius is toch wel een van de meest onduurzaam verkregen vissoorten?quote:Op zondag 8 maart 2015 20:58 schreef megamandy het volgende:
Wait whut?
De volgende doos krijg ik morgen pas, maar ik denk ga nog eens kijken naar de recepten. Staat bij de Massaman-viscurry deze lijst met ingrediënten:
Pandanrijst, aubergine, prei, kokosmelk, massaman currypasta, sojasaus, pangasiusfilet, Zout.
Als ik dit eerder gezien had, had ik deze doos serieus op pauze gezet.
Dat ligt er aan hoe je het bekijkt. Het is kweekvis dus bij de vangst raakt de zeebodem niet beschadigd en is er geen bijvangst.quote:Op zondag 8 maart 2015 21:12 schreef Holy_Goat het volgende:
[..]
Pangasius is toch wel een van de meest onduurzaam verkregen vissoorten?
Hoe sjoemelen ze dan?quote:Op zondag 8 maart 2015 21:56 schreef Molo het volgende:
Bovendien wordt er op grote schaal mee gesjoemeld in deanden waar het gekweekt wordt.
En het is niet te kanen, zo vies.
In zwaar vervuild water kweken met giga veel antibiotica en pesticiden en dat verkopen als duurzaam.quote:
Ik wil niet verast wordenquote:Op zondag 8 maart 2015 21:21 schreef AmangoO het volgende:
Om jullie te verassen zit er aankomende week pangasius in de box.
Absoluut deze:quote:Op maandag 9 maart 2015 14:19 schreef Trusten het volgende:
Ik heb HelloFresh een weekje op pauze, voel me momenteel niet zo lekker dus wil voor vanavond een soepje gaan maken. Iemand soep aanraders uit de HelloFresh historie?
Ohhh dat is echt mijn favo soep van HF en de paprika soep vond ik ook lekker https://www.hellofresh.nl(...)-de-5-maaltijdenbox/quote:Op maandag 9 maart 2015 14:24 schreef Anne het volgende:
[..]
Absoluut deze:
https://www.hellofresh.nl(...)atische-udonnoedels/
!
Beterschap .
Jaaa, die was enorm lekkerquote:Op maandag 9 maart 2015 14:24 schreef Anne het volgende:
[..]
Absoluut deze:
https://www.hellofresh.nl(...)atische-udonnoedels/
!
Beterschap .
Ik dacht direct aan die soep bij die vraag Alleen heeft mijn AH niet van die dikke (niet droge) noodles die we daar toen in haddenquote:Op maandag 9 maart 2015 14:24 schreef Anne het volgende:
Absoluut deze:
https://www.hellofresh.nl(...)atische-udonnoedels/
!
Beterschap .
Volgens mij hebben ze die van het merk Amoy.quote:Op maandag 9 maart 2015 16:04 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik dacht direct aan die soep bij die vraag Alleen heeft mijn AH niet van die dikke (niet droge) noodles die we daar toen in hadden
Bij mijn AH zag ik ze laatst wel liggen. Ik weet niet waar je woont? Ik kan ook wel een pakje opsturen ?quote:Op maandag 9 maart 2015 16:04 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik dacht direct aan die soep bij die vraag Alleen heeft mijn AH niet van die dikke (niet droge) noodles die we daar toen in hadden
O, die zouden prima voldoen! Dank jequote:
Lief Mijn appie is blijkbaar te klein.quote:Op maandag 9 maart 2015 16:34 schreef Tante_Soesa het volgende:
Bij mijn AH zag ik ze laatst wel liggen. Ik weet niet waar je woont? Ik kan ook wel een pakje opsturen ?
De Eckte Luiaard doet de olie en dergelijke in een plastic zakje en daar de eerpels bij. Dat husselt zo fijn en de afwas is snel klaar.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 19:47 schreef AnneX het volgende:
Ja, hoi...de witlof was lekker en de tartaar zeker en de aard. uit de oven plus de salade.
Tip:
als iemand nog de aard. maakt:
Terwijl de aard.koken, meng ik de olijfolie en pz in een glas bij elkaar.
De afgedroogde aard.schijfjes doe ik dan in een grote (deeg)kom, dan de olie eroverheen en om schudden.
En dan de oven in.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |