abonnement Unibet Coolblue
pi_150277206
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 05:13 schreef Skittles het volgende:
Dat laatste speelt zeker wel een grote rol ja Away :@

LB, ik leg haar bij me na 4 uur, want dan is vriend uit bed en naar zn werk. Slapen met haar naast me vind ik wel moeilijk, maar het lukt. Ben alleen zo bang dat ze daar gewend aan raakt en haar bed niet meer in wil. Dat is nu al best een gevecht namelijk. Ze hoeft maar het matras te raken of haar ogen gaan verschrikt open en dan zet ze haar lieftallige keel op :P

Fokwet: ik heb toch al 2x2 uur kunnen slapen O+ ze ligt nu een beetje te glimlachen en als een gek scheten te laten :')
Dat komt dan tzt wel. En wie weet valt het mee. Bij die kleine baby'tjes speelt gewenning nog niet zo'n grote rol, heb ik het idee. Ik zou eerst eens kijken hoe je de situatie van nu kan verbeteren.

En wb slaap - mijnes is geen huilbaby, maar mijn man slaapt al twee weken op de logeerkamer. O krijgt tandjes en is veel wakker. En ik slaap zelf ook veel beter nu, want in ons bed is niet echt plek voor twee volwassenen en een baby overdwars.

O wilde ook nooit een speen en ik ben een lange poos speen geweest. Tot ik uit wanhoop een avond naar mijn man riep dat hij NU een speen moest halen. En verdomd, ze pakte hem, en daar valt ze nu elke keer mee in slaap. Is het lang geledend at je ene speen hebt geprobeerd? Misschien nog eens proberen? Ander maatje, of zo'n maffe zoals hierboven.

Succes! :*
  woensdag 4 maart 2015 @ 11:55:48 #277
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_150277832
Wow, L-E, dat klinkt heftig.. Ik vind het heel erg knap van je, echt bewonderingswaardig, maar in geen enkel opzicht kan ik denken dat dat een succesverhaal is.. :o 12 maanden zo veel huilen had ik nooit getrokken.

Chapeau voor jou..

Skittles, veel adviezen, veel inzichten. Volgensmij is het overall advies kijk of een kinderarts wat kan vinden. Bespreek het en kijk wat de specialist er van denkt.

Qua bv ben zelfs ik op dit moment bang om zijn enige werkende troostmiddel te verliezen, dus dat snap ik helemaal. Daarbij vraag ik me af hoeveel rust het afbouwen daadwerkelijk zou geven, aangezien je vriend ook om 4 uur uit bed gaat voor zijn werk. Dan lijkt me enkel het afbouwen in de praktijk niet heel veel op te lossen.

Hele dikke :* voor jou, want men wat moet dit zwaar zijn en wat doe je het goed. Je bent een geweldige moeder.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_150278057
Huisarts zijn we na jouw verhaal geweest Zoë. Ze raadde, net als Away, aan om te beginnen met koemelk vermijden. Dat doe ik nu en ze huilt eigenlijk helemaal niet meer behalve bij slaap en niet in slaap kunnen komen (en de dagelijkse frustratie dat ze nog niet kan kruipen :+ ). Qua voedingen wil ze nu alleen nog als ze naar bed gaat.
Zodra het weer erger wordt, krijgen we direct een verwijzing ka.

Vriend zet ik eigenlijk zelf buitenspel en dat is wel een zwak punt van mij :@ Als hij wil helpen, sla ik het aanbod af want ze slaapt nooit bij hem en dan gaat ze helemaal over de rooie. Hij helpt nu door het huishouden over te nemen, te koken en in de avonden en het weekend neemt hij haar vaak mee naar buiten.
Over het bv; dat vindt hij wel fijn, hij wordt ook totaal niet wakker van haar dus slaapt gewoon goed over het algemeen. Wel biedt hij aan dat ik kan kolven en dat hij het dan aan haar kan geven, maar zoals eerder gezegd sla ik het af :@

Soesa, ik zal maar niet vertellen hoe vaak ik probeer kunstgebitten eruit te halen om er na een hoop wrikken en gemopper achter te komen dat die persoon helemaal geen kunstgebit draagt maar gewoon nog de eigen tanden heeft :+ of andersom, kunstgebit vergeten en dat ik me afvraag waarom ze hun brood zo raar eten. :D

LE dat "dan ben ik maar oververmoeid" herken ik heel erg. Succesverhalen zijn altijd fijn! Dan weet ik tenminste dat het heus echt over gaat en ik niet straks met een 18 jarige dame aan m'n borst rondloop :P
pi_150278953
Away, alles is relatief natuurlijk :P Maar serieus, ik vind het een succes dat we een compleet overprikkeld jongetje hadden dat het leven best heel moeilijk vond (of leek te vinden) en niet eens mee naar een supermarkt kon omdat hysterie ende paniek door prikkels en geen seconde zonder mama/borst, en dat dat nu een dolgelukkige dreumes is die het leven ziet als een groot avontuur, vol met toffe nieuwe dingen en mensen om te leren kennen en ontdekken, los van of wij in de buurt zijn of niet. Je kan daar een heel team van experts op los laten, maar ik denk wel dat ons besluit om hem de nabijheid te gunnen die hij zo keihard nodig had daar een aandeel in had. En als niet, dan vinden we toch van wel want anders was alles voor niets he :')

Skittles: het omslagpunt kwam wel wat laat hier. Het ging steeds een stapje beter, ergens onderweg stopte hij met flesweigeren (zomaar ineens! ohhh wat een lucht gaf dat mij!), hij ging van urenlang aan die borst hangen naar netjes om de 2 uur, naar 2,5, naar 3 uur, op een extreem goede nacht wel 3,5 uur! En die 3 a 3,5 uur bleef best een tijd duren, totdat hij rond de 18 maanden een enorme ontwikkelingssprong maakte. Hij ging ineens lopen, praten, en eten als een bouwvakker. Nu is hij 22 maanden en hij gaat met regelmaat zonder de borst naar bed (bv is gestopt vanwege mijn zwangerschap, maar hij drinkt nog wel soms..), meldt zich snachts een keer omdat hij dan bij ons wil liggen (de behoefte aan nabijheid is er nog) en slaapt de rest van de nacht door. Ik snap er echt geen fuck van, maar whatever! O+

Ik begrijp dat het niet heel aanlokkelijk klinkt om te wachten tot ze 18 maanden is voordat er verbetering komt :') maar hier gaven die kleine stapjes vooruit echt al veel ruimte. Ik hoop dat jullie dat ook snel mogen ervaren :)
pi_150279113
Oh Skit! Het had mijn verhaal kunnen zijn. Ik herken het heel erg!!
Heel even ging het hier goed een week of 2 maar inmiddels is J weer ziek geworden tussendoor en lig ik inmiddels weer met mijn dreumes omg ik heb een dreumes! heel de nacht aan mijn borst.
Net als L-E zijn we tegen laten huilen en willen we J volgen. Ik kan me niet anders herinneren dat J dit heeft gedaan.

Ik wil je alleen proberen mee te geven om soms wel even de hulp van je vriend aan te nemen! Straks trek je het echt niet meer! Met 9 maanden was hier echt de druppel en ben ik ook 'pas' hulp gaan vragen. Al is het 1 keer in de nacht even je vriend rond laten lopen, heus het helpt echt om je heeeel even om te kunnen draaien (en verrassend genoeg krijgt vriend J hier soms in slaap met een wandeling door het huis en heb ik even een min of 30 geen J aan mn borst!)

Fijn dat geen koemelk al wat lijkt te doen! Ik hoop echt dat het snel voorbij is en jullie lekker kunnen slapen!
♥ J & S
pi_150279290
Skittles, koemelk vermijden, betekent dat ook dat je alle producten waar een vorm van koemelk in zit vermijdt? Of alleen geen yoghurt, kaas, melk meer gebruikt?
Je zou kunnen overwegen om met een kinderdietist/laktatiekundige in gesprek te gaan, die hebben verstand van beide zaken, en kunnen vaak ook bepaald gedrag relateren aan een allergische reactie.
I 21-5-10 ♥ T 1-11-12 ♥ K 4-11-18 ♥
pi_150280765
Ik deed precies hetzelfde skittles (alles zelf doen)
Uiteindelijk met 16mnd gestopt met bv omdat ze vaak wilde spenen snachts (gewoonte?)
Heb haar ook niet laten huilen en ben altijd bij dr gebleven. Geborgenheid vind ik erg belangrijk. Mijn gevoel was uiteindelijk goed, dat er iets mis was.
Wat zegt jou gevoel?

Ik wil nog een heel verhaal typen maar daar zit je vast niet op te wachten.
Denk goed om jezelf :*
Herken echt vrijwel alles van wat je schrijft. Ik gun je die rust.
  woensdag 4 maart 2015 @ 14:30:09 #283
171422 LadyBlack
paint it black
pi_150282526
Och wat een boel verhalen toch he.

Skittles, ik vind t fijn om te lezen dat koemelkvrij al wat verlichting lijkt te brengen!
Probeer je niet te druk te maken om gewenning. Dat is allemaal zo onzeker, maar je weet denk ik wel zeker dat het nu strijd oplevert om het af te leren, dus ik zou mn kostbare energie maar sparen.

En stoppen met bv, dat kan natuurlijk, maar het garandeert echt niet dat ze dan wel goed gaat slapen...
  woensdag 4 maart 2015 @ 15:01:13 #284
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_150283645
Skittles :D. In jouw werk geeft slaaptekort een bijzonder effect :P.

Stoppen met bv hoeft zeker geen oplossing te zijn. Sterker nog, ik geloof ook niet dat het de oplossing voor onze nachten gaat zijn. Maar, ik kan mijn man nu meer laten doen en het verplicht ons om ook eens te zoeken naar andere troostmiddelen. Dat laatste is voor mij overigens geen hoofdreden om te stoppen, maar ik weet nog van bij E dat je daar ook gewoon je weg weer in gaat vinden.

Ik gun jullie rust en slaap Skittles! :*
  woensdag 4 maart 2015 @ 21:01:51 #285
171422 LadyBlack
paint it black
pi_150296882
Ohja, mijn vriend heeft een keer heel letterlijk gezegd: jij zorgt, en ik faciliteer :Y

Dat vond ik toen wel een mooie :D Hij smeerde mijn ontbijt toen ik nog verlof had, hij kookte vaak eten toen E nog clusterde rond etenstijd...En nog steeds ben ik wel de persoon van voorkeur, dus doet mijn vriend soms meer in het huishouden dan ik. Maar dat geeft niet, want we zijn dan wel alledrie happy :) Hij heeft er niks aan om met een krijsend kind te zitten en ik word daar ook opgefokt van.
pi_150300749
quote:
2s.gif Op zondag 1 maart 2015 17:34 schreef Franny_G het volgende:
Fijn, JM!

Ik ben met mijn gewicht eindelijk op de goede weg. Ben twee kilo aangekomen afgelopen maand. En de afgelopen dagen merkte ik ineens dat ik af en toe een rammelende/knorrende maag heb. Wow. Dat heb ik dus ruim een jaar lang niet gevoeld. Toch raar, wel. Is dat echt onder invloed van de (bv) hormonen? En herkenbaar voor anderen?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_150306342
Oh fijn franny! Toch wel 'prettig'. Valt het een beetje mee of is het een vloedgolf :{
♥ J & S
pi_150306548
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 21:01 schreef LadyBlack het volgende:
Ohja, mijn vriend heeft een keer heel letterlijk gezegd: jij zorgt, en ik faciliteer :Y

Dat vond ik toen wel een mooie :D Hij smeerde mijn ontbijt toen ik nog verlof had, hij kookte vaak eten toen E nog clusterde rond etenstijd...En nog steeds ben ik wel de persoon van voorkeur, dus doet mijn vriend soms meer in het huishouden dan ik. Maar dat geeft niet, want we zijn dan wel alledrie happy :) Hij heeft er niks aan om met een krijsend kind te zitten en ik word daar ook opgefokt van.
O+
Ik ben ook van het onszelf zo makkelijk mogelijk maken. We slapen ook samen, dat eigen bed komt wel een keer. En met een kleuter van vijf kan ik je verklappen dat het écht écht allemaal maar tijdelijk is en vanzelf op z'n pootjes terecht komt.
pi_150309339
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2015 09:32 schreef klaprooss het volgende:
Oh fijn franny! Toch wel 'prettig'. Valt het een beetje mee of is het een vloedgolf :{
Ja, ben er inderdaad 'blij' mee. Maar ja, zit niet meer in mijn systeem dus vanmorgen vergeten iets mee te nemen naar mijn werk. Snel in de pauze naar de drogist rennen. Pfff. Maar het is inderdaad wel ouderwets gezellig, zullen we maar zeggen. }:| .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_150309380
Mijn vriend had er trouwens wel iets aan om even met een krijsend kind te zitten, want zo hebben hij en I samen manieren ontwikkeld die haar ook rustig krijgen, als ik er niet bij kan zijn, en om mij te kunnen ontlasten en daar worden wij dan weer gelukkig van. O+ . Dus ja, voor iedereen werkt 'het jezelf makkelijk maken' toch anders he, en dan is het woord 'makkelijk' natuurlijk ook behoorlijk relatief. :+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_150310031
quote:
2s.gif Op donderdag 5 maart 2015 11:48 schreef Franny_G het volgende:
Mijn vriend had er trouwens wel iets aan om even met een krijsend kind te zitten, want zo hebben hij en I samen manieren ontwikkeld die haar ook rustig krijgen, als ik er niet bij kan zijn, en om mij te kunnen ontlasten en daar worden wij dan weer gelukkig van. O+ . Dus ja, voor iedereen werkt 'het jezelf makkelijk maken' toch anders he, en dan is het woord 'makkelijk' natuurlijk ook behoorlijk relatief. :+ .
Ik denk inderdaad dat iedereen een eigen manier moet zien te vinden die uiteindelijk alle gezinsleden het minste energie kost. Energie heb je al zo weinig en kan je zoveel beter gebruiken dan dingen per se op een bepaalde manier te willen doen omdat je denkt dat dat zo 'hoort' (mijn valkuil bij nr. 1).

Skittles, ik heb al een paar keer een verhaal getypt en weer weggehaald. Je verhaal is deels herkenbaar, maar ik weet niet zeker of je erop zit te wachten en ik wil je zeker niet beïnvloeden in de keus om wel of niet door te gaan met bv. Dan maar gewoon even een berichtje dat ik je frustratie en intense moeheid herken en dat het echt beter wordt. Wanneer en op welke manier, dat kan ik helaas niet voor jullie invullen. Sterkte, en pm/dm staan altijd open :*.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_150310239
Mijn mini is 3 weken oud. :W regeldagen!
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_150310382
Alweer drie weken. Wat gaat het toch snel :o
pi_150310925
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 12:22 schreef Omentielvo het volgende:
Alweer drie weken. Wat gaat het toch snel :o
3 weken en 1 dag zelfs al :D. Het gaat zeker hard! Ik geniet zo van dit kleine prulletje, terwijl ik van tevoren bang was dat ik het niet leuk zou vinden, weer zo'n kleine en hulpeloze baby.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_150316226
Franny wat 'fijn' dat je weer ongesteld bent geworden! Komt waarschijnlijk door de kilo's die je aan bent gekomen? In ieder geval goed om te weten dat je lichaam goed werkt.


We hebben hier gisteravond even om de tafel gezeten om ons verhaal aan elkaar kwijt te kunnen en te bespreken hoe nu verder. Vriend voelt zich vaak gepasseerd en daar ligt werk voor mij. Borstvoeding wil ik echt nog mee proberen door te gaan tm 6 maanden. Of dit gaat lukken is een tweede, maar we kijken per dag hoe het loopt.
De weekenden worden echt 'voor mij' als ik vrij ben. Dus dan ben ik alleen melkkoe en voor de rest neemt vriend haar grotendeels over.

Sinds ik m'n verhaal typte slaapt ze trouwens een stukje beter! Afgelopen nacht zelfs 1x3 (in bed naast ons bed),1x2(in ons bed) en toen nog 1 uurtje in haar eigen bed. Ik wilde haar in ons bed houden, maar ze kon de slaap maar niet vatten. Toen met haar op het bedrand gaan zitten en ze viel direct in slaap en ik kon haar na 15 minuutjes zo erin leggen. O+
  donderdag 5 maart 2015 @ 15:34:39 #296
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_150316584
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2015 15:24 schreef Skittles het volgende:
Franny wat 'fijn' dat je weer ongesteld bent geworden! Komt waarschijnlijk door de kilo's die je aan bent gekomen? In ieder geval goed om te weten dat je lichaam goed werkt.

We hebben hier gisteravond even om de tafel gezeten om ons verhaal aan elkaar kwijt te kunnen en te bespreken hoe nu verder. Vriend voelt zich vaak gepasseerd en daar ligt werk voor mij. Borstvoeding wil ik echt nog mee proberen door te gaan tm 6 maanden. Of dit gaat lukken is een tweede, maar we kijken per dag hoe het loopt.
De weekenden worden echt 'voor mij' als ik vrij ben. Dus dan ben ik alleen melkkoe en voor de rest neemt vriend haar grotendeels over.

Sinds ik m'n verhaal typte slaapt ze trouwens een stukje beter! Afgelopen nacht zelfs 1x3 (in bed naast ons bed),1x2(in ons bed) en toen nog 1 uurtje in haar eigen bed. Ik wilde haar in ons bed houden, maar ze kon de slaap maar niet vatten. Toen met haar op het bedrand gaan zitten en ze viel direct in slaap en ik kon haar na 15 minuutjes zo erin leggen. O+
Fijn Skittles!!
  donderdag 5 maart 2015 @ 15:46:54 #297
149959 SQ
snelle trees
pi_150317025
Fijn Skittles, dat er weer wat lichtpuntjes zijn. Blijf voor jezelf zorgen :*
disclaimer
pi_150318015
Wat fijn skittles!
pi_150318736
Goede berichten skittles :*
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  donderdag 5 maart 2015 @ 18:49:10 #300
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_150323051
Dames, een vraagje.
Piranha (7wkn) heeft al 13 dagen niet gepoept. Hij laat wel scheten als een volwassene en soms komt er een inimini beetje ontlasting mee, het is eigenlijk niks. De kleur is normaal.
Ik weet dat bv kindje heel lang zonder ontlasting kunnen, maar de meeste websites houden 14 dagen aan.

Wat zouden jullie doen? Afwachten? Of even de huisarts consulteren?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')