Wat is de vulling?quote:
Geniet er vanquote:Op zaterdag 24 januari 2015 18:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Kan de verleiding niet weerstaan... ben bij Fers Friethuys
Edelweissquote:Op zaterdag 24 januari 2015 18:02 schreef Iwanius het volgende:
Wat eten en/of drinken we vandaag?
Post hier je ontbijt, lunch, diner of tussendoortje!
En als het heel succesvol was, dan natuurlijk ook een receptje
[ afbeelding ]
Het was vegetarisch, dat is alles wat ik weet en toch was ie lekker. Gekocht bij Kazaguruma, zak diepvries gyoza. Geen westers schrift op de verpakking. Kostte geloof ik 5 euro, geen geld.quote:Op zaterdag 24 januari 2015 18:13 schreef Ole het volgende:
[..]
Wat is de vulling?
"mijn" Chinees maakt Wo Tip: gestoomd en gebakken dumplings met kip. Lekker!
Prachtig! Eet u smakelijkquote:Op zondag 25 januari 2015 11:00 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
OntbijtjeZelf gebakken meergranen zuurdesem brood met ouef cocotte
Hee, precies dat recept heb ik ook wel eens gemaakt!quote:Op maandag 26 januari 2015 11:06 schreef Zo-is-dat het volgende:
Mok groene thee
Vanavond http://bakedbree.com/tandoori-chicken-burgers op eigen gebakken plat brood bestreken met kruiden knoflook mengsel
Zo lekker!quote:Op maandag 26 januari 2015 10:53 schreef minilot het volgende:
Ik ontbijt nu met pierogi
-klik-
[ afbeelding ]
Er zit kool en schapenkaas in en gebakken rode ui en peterselie bovenop.
quote:Op maandag 26 januari 2015 21:39 schreef Molo het volgende:
[ afbeelding ]
Portugese kip uit de oven met o.a. kweepeer rasp door de marinade.
Komt eigenlijk nooit voor maar mijn man vond het niet te eten en ik vond het heerlijk
Gek! Kippenpootjes zijn altijd lekkerquote:Op maandag 26 januari 2015 21:39 schreef Molo het volgende:
[ afbeelding ]
Portugese kip uit de oven met o.a. kweepeer rasp door de marinade.
Komt eigenlijk nooit voor maar mijn man vond het niet te eten en ik vond het heerlijk
Hij vond het te zuur door de marinade, ach ja, smaken verschillenquote:Op maandag 26 januari 2015 21:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gek! Kippenpootjes zijn altijd lekker![]()
Ik had net nog wat paprikachips.
Des te meer voor jouquote:Op maandag 26 januari 2015 21:50 schreef Molo het volgende:
[..]
Hij vond het te zuur door de marinade, ach ja, smaken verschillen
Morgen lekker de rest opeten haha.quote:Op maandag 26 januari 2015 21:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Des te meer voor jou![]()
Ik wil/moet nog een keer colakip proberen! Ook al ben ik geen colafan
Mij ook niet en toch wil ik t.quote:Op maandag 26 januari 2015 21:54 schreef Molo het volgende:
[..]
Morgen lekker de rest opeten haha.
Colakip lijkt mij helemaal niks, ondanks vele mensen die het heerlijk vinden
Tuurlijk wel, op internet kan allesquote:Op maandag 26 januari 2015 22:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Mij ook niet en toch wil ik t.
Anders kan ik er niet over meepraten
Roomboter kan ik ook wel weer eens halen al jaren niet meer gehad.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 16:50 schreef uniekhoorn het volgende:
Had net, vers vd bakker: 2 sneetjes grof volkoren met roomboter en rosbief
Nu een blokje choco en wat lychees
Vanavond: bloemkool, 2 gebraden kippendijen
Oeh Geerd, weet je wat heerlijk is met roomboter? Gewoon een sneetje roosteren in broodrooster, dan wat roomboter erover en daar gewone witte kristalsuiker op... dat is zo lekkerquote:Op dinsdag 27 januari 2015 17:03 schreef Geerd het volgende:
[..]
Roomboter kan ik ook wel weer eens halen al jaren niet meer gehad.
Sws nooit boter op brood.
Is er dan een middenweg tussen 'from scratch' en 'uit blik'?quote:Op dinsdag 27 januari 2015 17:34 schreef golfer het volgende:
Straks: van scratch af aan zelfgemaakte erwtensoep.
Ja, uit een zak of van de slager of van een slagerij-fabriek.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:27 schreef sirdanilot het volgende:
Is er dan een middenweg tussen 'from scratch' en 'uit blik'?
Die over de datum eitjes doen het em zeker?quote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:16 schreef RobinOok het volgende:
Leftover chorizo in blokjes zachtjes uitbakkken.
Gesneden uitje erbij.
Leftover kontje courgette in blokjes met wat gedroogde tijm erbij.
Gehakt knoflookje erbij.
Leftover tomaatjes in stukjes erbij.
Leftover geitenkaas in blokjes erop.
Twee eitjes van over de datum, geklutst met scheut shaoxing rijstwijn, gehakte lente-uitje peper en zout erover.
Bakken, enigzins omdraaien (scrumbled omelet).
Laatste takjes vers koriander erover.
Eten.
De duurzaamheidsmiepers kunnen trots op me zijn!
Of met een pakje Honig/Knorr/Struikquote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:36 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, uit een zak of van de slager of van een slagerij-fabriek.
Geen idee wat het allemaal is maarquote:Op dinsdag 27 januari 2015 23:08 schreef Prego het volgende:
Tartiflette![]()
Nu een glas (of 4) Clairette de Die want promotie
dank je welquote:Op dinsdag 27 januari 2015 23:15 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Geen idee wat het allemaal is maarvoor promotie
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |