Die staat morgen op het menu, dus goed dat ik het weet .quote:Op maandag 12 januari 2015 20:54 schreef Anne het volgende:
[..]
Hier inderdaad ook wat langer laten koken ivm de wortel die nog knoephard was.
Tip dus voor de mensen die het stoofpotje nog moeten maken .
Ah goed dat je het zegt, vond het al zo'n "karige" maaltijd. Ik zal er een stukje vlees van "mezelf" bijbakken danquote:Op maandag 12 januari 2015 20:44 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb net de aardappels met geitenkaassalade op en ik vraag me af waar de rest van mijn maaltijd is. Ik wou dat ik net als mijn vriend een stuk vlees gebakken had. Maar nee, ik moest weer zo nodig op de calorieen letten en nu heb ik honger. Bummer
Dat zou ik zeker doen. De aardappels waren wel ontzettend lekkerquote:Op maandag 12 januari 2015 21:50 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Die staat morgen op het menu, dus goed dat ik het weet .
[..]
Ah goed dat je het zegt, vond het al zo'n "karige" maaltijd. Ik zal er een stukje vlees van "mezelf" bijbakken dan
Het was toch een normale maaltijd met 600 kcal.quote:Op maandag 12 januari 2015 20:44 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb net de aardappels met geitenkaassalade op en ik vraag me af waar de rest van mijn maaltijd is. Ik wou dat ik net als mijn vriend een stuk vlees gebakken had. Maar nee, ik moest weer zo nodig op de calorieen letten en nu heb ik honger. Bummer
Nee, daarom dacht ik ook dat het wel mee zou vallen. Dat het alleen weinig léék, daarom had ik voor mezelf geen vlees extra gebakken. Maar in feite is het een normale hoeveelheid aardappels met een grote hoeveelheid sla, komkommer en appel. Dat vult nauwelijks. En nog een klein beetje kaas en wat nootjes.quote:Op maandag 12 januari 2015 23:27 schreef agter het volgende:
[..]
Het was toch een normale maaltijd met 600 kcal.
Dat is niet heel weinig of zo, toch?
quote:Op dinsdag 13 januari 2015 11:27 schreef tombolafan het volgende:
Zo, toch maar weer eens besteld (hoi cat ) want nog een 'kom terug code' voor 50% korting
En geen pasta-gerechten volgende week dus yum
Oh sorry! Ik dacht dat je het vlees van HF had weggelaten en dan snap ik dat het te weinig was, maar je vriend had dus zelf nog een stukje vlees gebakken. Ja, heel soms zit ik na een maaltijd ook echt niet vol. Vaak de veganistische maaltijden Misschien omdat ik toch gewend ben iets van vlees, ei of vis oid te eten.quote:Op maandag 12 januari 2015 20:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik crash niet Isa, dat weet je best.
Ik neem zo nog wel een boterham.
quote:Op dinsdag 13 januari 2015 11:50 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh sorry! Ik dacht dat je het vlees van HF had weggelaten en dan snap ik dat het te weinig was, maar je vriend had dus zelf nog een stukje vlees gebakken. Ja, heel soms zit ik na een maaltijd ook echt niet vol. Vaak de veganistische maaltijden Misschien omdat ik toch gewend ben iets van vlees, ei of vis oid te eten.
Samen 32 euro korting Dus beter om iemand die je kent om korting te vragen (is toch hetzelfde), dan zo'n 20 euro kaartje uit een tijdschrift te gebruiken.quote:Op dinsdag 13 januari 2015 12:19 schreef Negentiendertig het volgende:
Ik wist trouwens niet dat je zelf ook korting krijgt op de volgende box als iemand anders jouw vriendencode gebruikt voor 20¤ korting
Klopt, ja, dan heeft de ander er ook nog wat aan.quote:Op dinsdag 13 januari 2015 12:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Samen 32 euro korting Dus beter om iemand die je kent om korting te vragen (is toch hetzelfde), dan zo'n 20 euro kaartje uit een tijdschrift te gebruiken.
Ah laat eens weten of het heeft gesmaakt.quote:Op dinsdag 13 januari 2015 12:11 schreef Negentiendertig het volgende:
Zalm was lekker, idd. Vond het niet superboeiend, maar wel smakelijk.
Vanmiddag maak ik de noodles
Goh wij eten dit morgen, ik zie er nu al tegenopquote:Op dinsdag 13 januari 2015 17:54 schreef Cat22 het volgende:
Couscous met winterse raapjes en schnitzel. Nom.
De oregano brengt het geheel lekker op smaak (iets minder gebruikt dan in het recept staat, ik ben niet zo van de kruiden), rozijnenmengsel zorgt voor een lekker zoetje.
De veldsla was, drie dagen nadat hij open ging voor de zalm, zo treurig dat het maar goed is dat hij nu zijn laatste rustplaats heeft gevonden.
En de raapjes! Na een minuut of acht bakken waren ze boterzacht
Schnitzel was.... schnitzel.
De hoeveelheid was ruim genoeg, ik ben nu een eitje aan het koken zodat ik morgenmiddag koude couscous als lunch heb. En dan heb ik nog een portie voor het avondeten.
Ik ben braaf en doe het wel.quote:Op dinsdag 13 januari 2015 19:09 schreef Anne het volgende:
Eten jullie het trouwens niet op volgorde zoals Hello Fresh het aangeeft ?
Ik ging ze schillen en toen had ik een 'o jaaa! Soort koolrabi ' moment.quote:Op dinsdag 13 januari 2015 19:12 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Ah laat eens weten of het heeft gesmaakt.
[..]
Goh wij eten dit morgen, ik zie er nu al tegenop
Maar na jouw positieve review iets minder Ben benieuwd naar de raapjes, nog nooit gegeten in mijn hele leven.
ik wel, maar heb 3 maaltijdenbox deze weekquote:Op dinsdag 13 januari 2015 19:09 schreef Anne het volgende:
Eten jullie het trouwens niet op volgorde zoals Hello Fresh het aangeeft ?
Haha kookkneusquote:Op dinsdag 13 januari 2015 19:37 schreef Maraca het volgende:
Heb ik het potje laten aanbranden Kookwekker op 20 minuten gezet.. laag vuur, na 15 minuten even kijken.. potje says no Gelukkig was de kip nog wel goed, dus nog wel iets kunnen eten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |