Bouwemmers!quote:Op zondag 27 december 2015 09:42 schreef BakkieDoen het volgende:
Denk dat ik hier mijn vraag wel kan stellen....
Wat voor emmers/bakken gebruiken jullie voor het beslag?
Ik had eerder emmers van het werk waar bouilon of puddingpoeder in had gezeten, maar deze heeft mijn vriend ergens anders voor gebruikt en eigenlijk waren ze ook net te klein ( had vorig jaar overlopende emmers )
Gewoon beslagkommen, maar ik bak dan ook maar kleine hoeveelheden.quote:Op zondag 27 december 2015 09:42 schreef BakkieDoen het volgende:
Denk dat ik hier mijn vraag wel kan stellen....
Wat voor emmers/bakken gebruiken jullie voor het beslag?
Ik had eerder emmers van het werk waar bouilon of puddingpoeder in had gezeten, maar deze heeft mijn vriend ergens anders voor gebruikt en eigenlijk waren ze ook net te klein ( had vorig jaar overlopende emmers )
Gewoon een beslagkom.quote:Op zondag 27 december 2015 09:42 schreef BakkieDoen het volgende:
Denk dat ik hier mijn vraag wel kan stellen....
Wat voor emmers/bakken gebruiken jullie voor het beslag?
Ik had eerder emmers van het werk waar bouilon of puddingpoeder in had gezeten, maar deze heeft mijn vriend ergens anders voor gebruikt en eigenlijk waren ze ook net te klein ( had vorig jaar overlopende emmers )
Nee, de grootste is ook 5 liter. Moet ik ook nog steeds een hele grote kopenquote:
Kalveremmers, zijn 12L, stevig en hebben vlakke bodem. Gratis mee te nemen op landbouwbeurzen. Beslag van 1kg meel blijft netjes onder de rand.quote:Op zondag 27 december 2015 09:42 schreef BakkieDoen het volgende:
Denk dat ik hier mijn vraag wel kan stellen....
Wat voor emmers/bakken gebruiken jullie voor het beslag?
Ik had eerder emmers van het werk waar bouilon of puddingpoeder in had gezeten, maar deze heeft mijn vriend ergens anders voor gebruikt en eigenlijk waren ze ook net te klein ( had vorig jaar overlopende emmers )
Doosjesquote:Op zondag 27 december 2015 11:21 schreef Zelfscanner het volgende:
Hoe rijzen jullie het deeg? Ik hoor altijd op de kachel, maar dat kan helemaal niet. De afstand muur-kachel is te klein om er een bak op de laten staan.
En is zonnebloemolie nou wel of niet goed? Hoor altijd witte aanslag, maar elk doosje adverteerd ermee
Altijd bang dat het naar de gist smaakt op het eindquote:Op zondag 27 december 2015 13:51 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Doosjes
Gewoon zelf bloem, gist etc kopen.
Ik bak altijd in arachideolie. Dat verbrandt minder snel en vind ik lekkerder
Emmers met beslag zet ik altijd voor de kachel
Klopt, die olie is wel redelijk aan de prijs ja. Gelukkig heb ik aan 5L ruim voldoende. Hobby mag geld kosten hè.quote:Op zondag 27 december 2015 14:35 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Altijd bang dat het naar de gist smaakt op het eind
Ik gebruik al jaren arachideolie, maar die prijs stijgt nu wel de (frituur)pan uit. 2.45 wat eerst 1.89 was
Kan niet goed tegen langdurige verhittingquote:
In bakpoeder zit gistquote:Op woensdag 31 december 2014 14:21 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik bedoelde uiteraard bakpoeder.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |