http://fcdordrecht.macron(...)oduct&product_id=273quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:44 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
Waar kan ik zo'n mooi shirtje krijgen?
Zeker. Het leven van een PSV'er lijkt dit seizoen dan eindelijk weer eens over rozen te gaan.quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:46 schreef GGMM het volgende:
Kishna
Wat voelt het toch geweldig om de beste buitenspeler van de Eredivisie in je selectie te hebben zitten.
Wie ben jij?quote:
Zijn er weer hele schoolklassen uitgenodigd?quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:49 schreef Ajacied422 het volgende:
Voor de Feyenoorders dit posten: WAT IS DE ARENA UITVERKOCHT![]()
Goed voorspeld. Bedankt, lul.quote:
Ajax gaat vanavond verliezen.quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:52 schreef GGMM het volgende:
Er waren nog mensen die dachten dat PSV wel kampioen zouden worden.
Er is zelfs een user die vindt dat Marsman in Oranje moet.quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:52 schreef GGMM het volgende:
Er waren nog mensen die dachten dat PSV wel kampioen zouden worden.
mad?quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:53 schreef Dj_Day-V het volgende:
[..]
Toch een grappige post als het van een Heraclied komt.
Die 1-2 zit nog diep.quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:53 schreef Dj_Day-V het volgende:
[..]
Toch een grappige post als het van een Heraclied komt.
Cambuur speelt als een natte krantquote:Op zaterdag 6 december 2014 20:54 schreef hafcfan het volgende:
Wtf Nac ook voor hoe kan dat nou weer
Deal.quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:54 schreef Ajacied422 het volgende:
[..]
Jij een maand een UI van een dartbord
Ik een maand een UI van Philip Cocu
Dat moet wel als je achter staat tegen NAC.quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:54 schreef Mexicanobakker het volgende:
[..]
Cambuur speelt als een natte krant
NAC speelt met 10 man op eigen helft en Cambuur kan daar moeilijk doorheen komen.quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:54 schreef Mexicanobakker het volgende:
[..]
Cambuur speelt als een natte krant
Ah jaquote:Op zaterdag 6 december 2014 20:56 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
[..]
Dan verlies jij, want dan verliest Ajax niet.
quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:56 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
[..]
Dan verlies jij, want dan verliest Ajax niet.
nee guus verbeterde me correct, dan heb jij gewonnenquote:Op zaterdag 6 december 2014 20:56 schreef GGMM het volgende:
[..]
Dan neemt davy een maand een Peter R. De Vries UI.
Die van Davy kan ook gewoon doenquote:Op zaterdag 6 december 2014 20:56 schreef Ajacied422 het volgende:
[..]
nee guus verbeterde me correct, dan heb jij gewonnen
hm, ja, oke.quote:Op zaterdag 6 december 2014 20:56 schreef Ajacied422 het volgende:
[..]
nee guus verbeterde me correct, dan heb jij gewonnen
okquote:Op zaterdag 6 december 2014 20:57 schreef DeHuisPsych het volgende:
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contact
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contact
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contact
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contact
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contact
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
k
wat is ditquote:Op zaterdag 6 december 2014 20:57 schreef DeHuisPsych het volgende:
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contact
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contact
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contact
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contact
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
Logo okokorecepten
okoko receptenreceptpannenkoekenpannenkoekenamerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen
4
personen
0
min voorbereiden
20
min bereiden
0
min wachten
waardering7.7
obv 10 waarderingen
Ontbijt
Vegetarisch
Amerikaans
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 ei
300 ml melk
3 eetlepels zonnebloemolie
150 g bosbessen
zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout met een vork In een kom. Klop het ei door de melk met een mixer. Maak een kuiltje in het droge mengsel en giet er kloppend met de mixer het melk-eimengsel in. Maak een dik en glad beslag. Klop de 3 eetlepels olie door het beslag en schep daarna de helft van de bosbessen er voorzichtig doorheen.
Verhit een theelepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Doe een grote eetlepel beslag in de pan om een pannenkoek te maken met een diameter van ongeveer 7,5 cm. Maak er 3 of 4 tegelijk. Laat de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten bakken totdat er kleine bubbeltjes verschijnen aan het oppervlak. Draai ze om en bak ze nog 2-3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Dek de pannenkoekjes af om ze warm te houden terwijl je de rest bakt. Serveer ze met stroop en de andere helft van de bosbessen.
Extra benodigd
Mixer
Recept aanpassen
Om de pannenkoekjes glutenvrij te maken gebruik je 100 g maïsmeel en 100 g boekweitmeel. Neem dan in plaats van 1 theelepel bakmeel 2 theelepels. Ze zijn dan ook gelijk tarwevrij. Je kunt ook Mix A van Dr. Schär of een andere glutenvrije meelsoort gebruiken. De melk kun je vervangen door rijstmelk of sojamelk. Om het recept zonder kippenei te maken laat je het ei weg en voeg je 2 eetlepels custardpoeder en 1 eetlepel water toe.
Kookboek
Het recept 'Amerikaanse pannenkoekjes met zwarte bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Kookboek Allergiekookboek van Marloes Collins
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaaldieren, soja, pinda's of noten? Marloes... lees verder
© Terra Lannoo.
reacties op dit recept
Nog geen reacties...
reactie toevoegen
plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
Pannenkoeken recept tips
Pannenkoeken (basisrecept)
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Pannenkoeken met runderreepjes
Gourmet recept: pannenkoeken met spek
Pannenkoeken met chocolade en warme fudgesaus
Pannenkoeken met kaas en spinazie
Alle pannenkoeken recepten
Deel dit recept op...
Home
alle recepten
weekmenu's
VoorgerechtenVoorgerechten
HoofdgerechtenHoofdgerechten
VegetarischVegetarisch
ToetjesToetjes
columns
Clara ten Houte de LangeClara ten Houte de Lange
Nicolaas KleiNicolaas Klei
Kookboeken
Video's
Culinaire links
(advertentie)
mijn okoko recepten
password vergeten?
e-mailadres
password
onthoud mij
inloggen
recepten zoeken
uitgebreid zoeken
naam recept
Ingrediënt
chef recepten
Jamie
Nigella
Gordon
Annabel
Ainsley
Jody
Tana
Yolanda
Onno
Karin
bekijk alle chef recepten
nieuwe kookboeken
Kookboek Tasty Express
Tasty Express
'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy... bekijk 'Tasty Express'
Kookboek Recepten uit Canada
Recepten uit Canada
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de... bekijk 'Recepten uit Canada'
Kookboek Groen is geweldig!
Groen is geweldig!
Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten... bekijk 'Groen is geweldig!'
bekijk alle kookboeken
RSS feeds
contactjj
adverteren
pers
privacy policy
© 2007-2014 iens recepten b.v.
k
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |