Recept van karamels is supermakkelijk en post ik even wanneer ik weer thuis ben (nu aan het werk).quote:Op zaterdag 27 december 2014 17:50 schreef -Mellow- het volgende:
[..]
Ooohh
heb je een recept van die karamels? En hoe kom je aan dat goud?
Mooie soesjes! En leuk kwarteleitjequote:Op zaterdag 27 december 2014 14:51 schreef vinnypassy het volgende:
Hier wat foto's van wat ik en mijn zus gisteren gemaakt hebben. Eerste drie zijn de hapjes, daarna foto's van het diner. Kwaliteit is niet super, want gemaakt met iPhone en er is geen briljante belichting aanwezig in de keuken. Natuurlijk alles helemaal zelf gemaakt, behalve het deeg voor de taartjes.
- Soesjes met kruidenroomkaas en zalm
- Witlofschuitjes met garnalencocktail
- Mini-worstenbroodjes
- Steak tartare
- Aardapppelpreisoep
- Biefstuk met bearnaisesaus, wortel en gepofte aardappel
- Omgekeerd perentaartje
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wanneer begin jij een blog?quote:Op zaterdag 27 december 2014 11:36 schreef minilot het volgende:
Uit het kersttopic:
Wijzen-uit-het-Oostentrio van zoute karamels met goud, meringue met wierrook (sandelhout) en kaneelrolletjes vol room met mirre-extract
quote:Op zaterdag 27 december 2014 13:37 schreef Stimorol- het volgende:
Ik mis sucuk.. kan t niet meer eten
Haha, goed bezig . Maar, geen sucuk meer? Dat is niet grappig. Er zijn verschillende merken, misschien is een iets mildere versie nog een oplossing?quote:Op zaterdag 27 december 2014 14:30 schreef Stimorol- het volgende:
Las Eslem en dacht meteen aan mixed kitchen zonder op je link te klikken
Heb al een jaar een domeinnaam (schrokop . nl! ) maar ben tot nu toe te lui/laks/vergeetachtig gebleken om van start te gaan.quote:
Maar jij kan dat wel gewoon, toch? Met 2 vingers in je neus. Of heb je hulp nodig? Want ik vind het ook best zonde dat jouw kooksels niet fijn bij elkaar staan.quote:Op zaterdag 27 december 2014 17:58 schreef minilot het volgende:
[..]
Heb al een jaar een domeinnaam (schrokop . nl! ) maar ben tot nu toe te lui/laks/vergeetachtig gebleken om van start te gaan.
Kan ook wel. Uitstelgedrag enz.quote:Op zaterdag 27 december 2014 18:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maar jij kan dat wel gewoon, toch? Met 2 vingers in je neus.
We komen daar natuurlijk óók kletsen en commentaar leveren en oooh's en aaaah's plaatsenquote:Op zaterdag 27 december 2014 18:16 schreef minilot het volgende:
Bovendien: ik kan wel in mijn upje een blog gaan zitten bestieren, maar CUL is veel gezelliger.
Zo, nu weer ontopic.
Gaaf zeg miniquote:Op zaterdag 27 december 2014 11:36 schreef minilot het volgende:
Uit het kersttopic:
Wijzen-uit-het-Oostentrio van zoute karamels met goud, meringue met wierrook (sandelhout) en kaneelrolletjes vol room met mirre-extract
[ afbeelding ]
Dit is 'm.quote:Op zaterdag 27 december 2014 17:50 schreef -Mellow- het volgende:
[..]
Ooohh
heb je een recept van die karamels?
Dank! Ik hou zo van zoute caramel. En zoals jij ze hebt gemaakt met chocola en goud lijkt me heel leuk om iemand eens cadeau te doen.quote:Op maandag 29 december 2014 09:37 schreef minilot het volgende:
[..]
Dit is 'm.
http://lecremedelacrumb.c(...)ometer-required.html
Eigenlijk niet.. Maissiroop zorgt er bij dit soort recepten voor dat het suikermengsel stabieler wordt: minder kans op kristalliseren dus en een egalere massa, met een prettig mondgevoel.quote:Op maandag 29 december 2014 11:34 schreef -Mellow- het volgende:
Wat is trouwens de meerwaarde van maisstroop? Kan ik ook wel vervangen door wat extra suiker toch of meer gecondenseerde melk?
quote:Op maandag 29 december 2014 09:38 schreef minilot het volgende:
Had net een vrij bruut ontbijt van no-knead-broodje, whiskeycheddar, in brandy geweekte cranberries en met geitenmelk verdunde dulce de leche.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |