Leuk zo'n presentatie van een pannenkoek Maar wat heb je er nou omheen gedruppeld? Het ziet er zo zwart uit.quote:Op zaterdag 31 januari 2015 12:56 schreef Unites het volgende:
[ afbeelding ]
Pannenkoeken met poedersuiker, honing, gebakken appel met kaneel en rozijnen. Yummie!
Ik denk poedersuiker op een donker bord, dat nat geworden is door de honing.quote:Op zondag 1 februari 2015 00:19 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Leuk zo'n presentatie van een pannenkoek Maar wat heb je er nou omheen gedruppeld? Het ziet er zo zwart uit.
Bedankt zeg!quote:Op zondag 1 februari 2015 00:19 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Leuk zo'n presentatie van een pannenkoek Maar wat heb je er nou omheen gedruppeld? Het ziet er zo zwart uit.
Oh dit lijkt me lekker zeg! Gewoon gesmolten chocolade over chips en dan grof zout erover?quote:Op zondag 1 februari 2015 14:24 schreef Bortecinem het volgende:
Chocolade chips met een beetje falksalt.
[ afbeelding ]
Precies zo ja. Ik heb wel zo'n rubberen kwastje gebruikt om de chocolade uit te smeren, de chocolade overheerst snel.quote:Op zondag 1 februari 2015 14:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oh dit lijkt me lekker zeg! Gewoon gesmolten chocolade over chips en dan grof zout erover?
Dank jequote:
Oooo, lekker!quote:Op zondag 1 februari 2015 14:24 schreef Bortecinem het volgende:
Chocolade chips met een beetje falksalt.
[ afbeelding ]
Oh my minilot O.oquote:Op woensdag 4 februari 2015 17:15 schreef minilot het volgende:
Bijna al te donker om foto's te maken, maar nog net gelukt voordat ze allemaal op waren.
[ afbeelding ]
Zeer intense pâte de fruits van bloedsinaasappelpuree.
Ik deed dit:quote:Op woensdag 4 februari 2015 17:46 schreef Unites het volgende:
[..]
Oh my minilot O.o
Mag ik hier misschien een receptje van? Dit lijkt me namelijk hemels.
oh! die ga ik ook eens maken. kijken waar ik pectine kan vindenquote:Op donderdag 5 februari 2015 08:00 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik deed dit:
http://www.gastronomixs.c(...)pjes-van-wortel.html
Maar dan met een halve liter gepureerde (en gezeefde) bloeddsinaasappel in plaats van wortelsap.
Een simpeler recept staat op dit blog (waar ik al vaak met succes recepten vandaan gehaald heb), toevallig ook met bloedinaasappels:
http://userealbutter.com/(...)ate-de-fruit-recipe/
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |