abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 28 november 2014 @ 12:00:44 #1
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147083030


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar later dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen zijn uitgekomen in oktober 2013. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS. Een ander nieuw onderdeel is de Pokémon Bank. Hiermee kun je veel Pokémon op internet opslaan - Eerst een 30 dagen trial en daarna tegen een betaling van een paar euro per jaar. Om Pokémon van oudere generaties over te zetten moet je wél Poké Transporter downloaden.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



Wat een schatje. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Momenteel verbannen naar Ubers
Mega Kangaskhan
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  vrijdag 28 november 2014 @ 12:02:26 #2
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147083064
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147083162
dalijk in mijn pauze ook maar eens de bart smit ofzo inlopen :)
weet alleen nog niet welke ik ga halen, zo maar eens op serebii de exlusives bekijken
pi_147083810
Hoort er geen Groudonpoppetje bij de steelbook te zitten? Of is dat alleen voor de UK ofzo?
Ga weg
pi_147083835
Ga weg
  vrijdag 28 november 2014 @ 12:39:11 #6
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147084109
quote:
11s.gif Op vrijdag 28 november 2014 12:29 schreef Nikmans het volgende:
Hoort er geen Groudonpoppetje bij de steelbook te zitten? Of is dat alleen voor de UK ofzo?
Ja niet hier geloof ik ik weet het eigenlijk niet.

Gefeliciteerd die van mij is 20 minuten geleden gekomen ik ga eens spelen rustig.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147084240
Binnen! net op werk ontvangen... nu de is het lange wachten tot ik mag spelen begonnen..!

Extra leuk detail.. vriend krijgt hem vannacht "in zijn schoen" haha (heb ik gelijk het version exclusives probleem opgelost)
pi_147084408
ik thuis meteen ff me 3ds oppikken, lekker op me werk alvast een start maken :7
  vrijdag 28 november 2014 @ 12:59:15 #9
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_147084648
Hier helaas nog niet binnen :{
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_147084664
Stond vanochtend al met mijn tentje bij de Bart Smit.
pi_147084835
Geen idee of hij binnen is.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147084841
Vind het tevens wel verrot dat ik een kaart van 15 eu moet kopen voor iets van 5 eu.
Ik wacht op m´n loon.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147084961
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 13:06 schreef Roburtt het volgende:
Vind het tevens wel verrot dat ik een kaart van 15 eu moet kopen voor iets van 5 eu.
Ik wacht op m´n loon.
Mooi moment om wat Nintendo classics te kopen van de overige 10 euro.
  vrijdag 28 november 2014 @ 13:17:16 #14
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_147085080
Ik twijfel nog.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_147085114
quote:
9s.gif Op vrijdag 28 november 2014 13:17 schreef boem-dikkie het volgende:
Ik twijfel nog.
Gewoon kopen en komen battlen yo
Ga weg
pi_147086015
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 13:12 schreef Syntos het volgende:

[..]

Mooi moment om wat Nintendo classics te kopen van de overige 10 euro.
Suggesties?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147086195
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 13:46 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Suggesties?
Super Mario Bros. 3
pi_147086240
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 13:51 schreef Syntos het volgende:

[..]

Super Mario Bros. 3
Heb ik op de Wii
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  vrijdag 28 november 2014 @ 13:53:17 #19
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147086248
quote:
9s.gif Op vrijdag 28 november 2014 13:17 schreef boem-dikkie het volgende:
Ik twijfel nog.
Tip bij wehkamp met kortingscode 36,99 of zo.

Coupon feest en je krijgt zeven vijftig korting.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  vrijdag 28 november 2014 @ 14:25:51 #20
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147087338
Lvl 12 zigzagoon ik ben lvl acht met sterkste pokemon wtf :')
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147087393
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 november 2014 13:53 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Tip bij wehkamp met kortingscode 36,99 of zo.

Coupon feest en je krijgt zeven vijftig korting.
bart smit 39 en dan hedde m meteen :)
pi_147087608
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 14:25 schreef Spongeboss het volgende:
Lvl 12 zigzagoon ik ben lvl acht met sterkste pokemon wtf :')
Ik kwam een lvl 15 taillow tegen in het bos met mijn lvl 10 ofzo mudkip, met dat gesneak
Ga weg
  vrijdag 28 november 2014 @ 14:47:51 #23
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147087879
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 14:36 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik kwam een lvl 15 taillow tegen in het bos met mijn lvl 10 ofzo mudkip, met dat gesneak
Zigzagoon twee sterren potentie die neem ik welk lvl dexnav heb je op pokemons ik ben de eerste town nog niet uit geweest :')
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  vrijdag 28 november 2014 @ 14:50:51 #24
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147087944
Wtf een wingul maar geen tailow???
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147088392
kutzooi ruby helemaal uitverkocht en sapphire heel t schap van vol, mja schijt ik heb hem iig :P
nu lekker geld verdienen met de pokemonmeester uithangen :P
  vrijdag 28 november 2014 @ 15:15:25 #26
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147088575
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 15:08 schreef boik het volgende:
kutzooi ruby helemaal uitverkocht en sapphire heel t schap van vol, mja schijt ik heb hem iig :P
nu lekker geld verdienen met de pokemonmeester uithangen :P
Ruby zo populair? Ik heb beide dat wel.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147088709
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 14:50 schreef Spongeboss het volgende:
Wtf een wingul maar geen tailow???
Wingul _O_ PELIPPER _O_
Ga weg
  vrijdag 28 november 2014 @ 15:20:09 #28
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147088722
Railts met mean look gekregen _O_ mooi mooi!
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147088740
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 november 2014 15:15 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ruby zo populair? Ik heb beide dat wel.
ja blijkbaar haha waarom snap ik ook niet want tegenwoordig is het zo simpel om alle pokemon te krijgen
  vrijdag 28 november 2014 @ 15:23:26 #30
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147088810
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 15:20 schreef boik het volgende:

[..]

ja blijkbaar haha waarom snap ik ook niet want tegenwoordig is het zo simpel om alle pokemon te krijgen
Ik wilde gewoon een cassette voor nuzlocks en een voor wifi.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147089253
Duurde even twee uur maar dan eindelijk een Adamant Mudkip. :')
  vrijdag 28 november 2014 @ 15:42:14 #32
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147089364
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 15:38 schreef Syntos het volgende:
Duurde even twee uur maar dan eindelijk een Adamant Mudkip. :')
:') mijne is naughty
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147089761
En hij is binnen! *O*
  vrijdag 28 november 2014 @ 15:55:56 #34
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147089784
Gvd nog 3 uur voordat ik thuis ben :(
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147089789
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 15:38 schreef Syntos het volgende:
Duurde even twee uur maar dan eindelijk een Adamant Mudkip. :')
Waarom die moeite
Ga weg
  vrijdag 28 november 2014 @ 15:56:36 #36
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147089811
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 15:38 schreef Syntos het volgende:
Duurde even twee uur maar dan eindelijk een Adamant Mudkip. :')
Waarom? Kan je later toch veel efficienter fixen?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  vrijdag 28 november 2014 @ 15:58:11 #37
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147089850
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 15:56 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Waarom die moeite
Al een toffe pokemon in je team broeder?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147089938
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 15:56 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Waarom die moeite
Ik wil voor Ruby gewoon een ingame team hebben met goede natures.
Ga straks wat Synchronize Ralts vangen voor de rest van mijn geplande team.

Eerste poging al een Adamant Beldum van dat event. ^O^
  vrijdag 28 november 2014 @ 16:03:05 #39
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147089989
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:01 schreef Syntos het volgende:

[..]

Ik wil voor Ruby gewoon een ingame team hebben met goede natures.
Ga straks wat Synchronize Ralts vangen voor de rest van mijn geplande team.
Veel werk maar waarom ook niet perfecte ivs is al lastig drie sterren potentie op radar kan wel
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147090006
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 november 2014 15:58 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Al een toffe pokemon in je team broeder?
Niet echt man, Zigzagoon HM-slaaf, Marshtomp en die event Beldum maar de rest komt wel ^O^
Ga weg
pi_147090045
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:03 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Veel werk maar waarom ook niet perfecte ivs is al lastig drie sterren potentie op radar kan wel
Ik snap geen reet van die hele radar maar dat komt wel in postgame
Ga weg
  vrijdag 28 november 2014 @ 16:06:13 #42
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147090106
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:04 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik snap geen reet van die hele radar maar dat komt wel in postgame
Je checked die radar zoekt op pokemon naar keuze naarmate gaat je lvl voor specifieke pokemon op radar omhoog hoe hoger hoe meer info .

eerste of speciale move level abilities potentie en al die shit .

Ik gebruik rails met mean look in party en misschien een seedot
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  vrijdag 28 november 2014 @ 16:13:21 #43
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147090343
Ik heb wel het gevoel dat her en der een trainer mist. :'(
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147090412
hoe krijg je die belum ook alweer?
pi_147090452
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:15 schreef boik het volgende:
hoe krijg je die belum ook alweer?
Op het start menu naar Mystery Gift gaan, verbinding maken met internet en dan kan je hem bij een pokecenter ophalen.
pi_147090479
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:17 schreef Syntos het volgende:

[..]

Op het start menu naar Mystery Gift gaan, verbinding maken met internet en dan kan je hem bij een pokecenter ophalen.
oja da was hem, bedankt ^O^

maat van mij had hem laten inpakken voor "zijn zusje" :')
doen jullie dat ook of durven jullie hem wel gewoon te kopen :P
  vrijdag 28 november 2014 @ 16:22:31 #47
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147090631
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:17 schreef boik het volgende:

[..]

oja da was hem, bedankt ^O^

maat van mij had hem laten inpakken voor "zijn zusje" :')
doen jullie dat ook of durven jullie hem wel gewoon te kopen :P
Pokemon? Ik heb gelogen toen ik drie DS kocht dat neefje zonder kabel zat op verjaardag met paniek . Ik zou pokemon niniet meer durven kopen tenzij online .
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147090709
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:22 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Pokemon? Ik heb gelogen toen ik drie DS kocht dat neefje zonder kabel zat op verjaardag met paniek . Ik zou pokemon niniet meer durven kopen tenzij online .
zelfs voor de 3ds zelf verzon je een smoesje? haha gast das wel erg hoor :P
  vrijdag 28 november 2014 @ 16:26:22 #49
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147090731
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:25 schreef boik het volgende:

[..]

zelfs voor de 3ds zelf verzon je een smoesje? haha gast das wel erg hoor :P
Ja ik speel ook animal crossing schaam me soms wel ervoor .
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147090836
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:26 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ja ik speel ook animal crossing schaam me soms wel ervoor .
oh die speel ik ook, en fantasy life :P hoe oud ben je?
ik heb juist zoiets van die smoesjes vallen op, valt wel op dat juist met pokemon opeens heel veel "broers" oid spellen voor hun broertjes kopen :P
  vrijdag 28 november 2014 @ 16:31:29 #51
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147090871
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 16:29 schreef boik het volgende:

[..]

oh die speel ik ook, en fantasy life :P hoe oud ben je?
ik heb juist zoiets van die smoesjes vallen op, valt wel op dat juist met pokemon opeens heel veel "broers" oid spellen voor hun broertjes kopen :P
Daarom neefje zo rond sinterklaas . 22 verdomme animal crossing is prachtig maar ik durf niet naar game mania voor dat ticket .
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147091775
Ik heb dat probleem echt nooit gehad man, WTF boeit het nu dat een volwassen kerel _O_ Pokemon _O_ speelt?
Ga weg
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 28 november 2014 @ 17:34:38 #53
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147092682
Vanmiddag OR en AS opgehaald bij de Intertoys. Het boeit mij ook niet dat een volwassen persoon pokemon speelt, maar toch voel ik me op dat moment wel aangekeken. Komt natuurlijk door het kinderlijke karakter van de pokemons, maar in de basis is het niet veel anders dan een RPG als World of Warcraft.
pi_147092812
ik heb er ook echt schijt aan, ben 27 en speel ze al sinds red en blue en heb er nog nooit 1 overgeslagen..
ik liep vanmiddag ok naar de kassa en zeg pokemon, ze vroeg nog of het een cadeautje was maar ik zei van niet.
en idd pokemon denken mensen van das een kinderspelletje, maar zit toch stiekem veel diepgang en tactiek in als je een goed team wil samenstellen
pi_147092814
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 17:04 schreef Nikmans het volgende:
Ik heb dat probleem echt nooit gehad man, WTF boeit het nu dat een volwassen kerel _O_ Pokemon _O_ speelt?
Dit dit dit

E:
Heb er ook niet echt shijt aan ofzo, voor mij is het gewoon een game zoals alle andere games, ik denk er niet bij na :9
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 28 november 2014 @ 17:44:26 #56
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147093036
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 17:38 schreef boik het volgende:
en idd pokemon denken mensen van das een kinderspelletje, maar zit toch stiekem veel diepgang en tactiek in als je een goed team wil samenstellen
Exact :Y
pi_147093092
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 november 2014 17:38 schreef roy9 het volgende:

[..]

Dit dit dit

E:
Heb er ook niet echt shijt aan ofzo, voor mij is het gewoon een game zoals alle andere games, ik denk er niet bij na :9
Dat dus, het komt niet eens in me op me te schamen voor zoiets :')
Ga weg
pi_147093108
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 17:44 schreef zoem het volgende:

[..]

Exact :Y
tijd voor weekend, weer een prachtige zin heb ik neergezet zie ik nu :')
  vrijdag 28 november 2014 @ 17:54:07 #59
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147093373
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 17:34 schreef zoem het volgende:
Vanmiddag OR en AS opgehaald bij de Intertoys. Het boeit mij ook niet dat een volwassen persoon pokemon speelt, maar toch voel ik me op dat moment wel aangekeken. Komt natuurlijk door het kinderlijke karakter van de pokemons, maar in de basis is het niet veel anders dan een RPG als World of Warcraft.
Ja ik voel me ook gewoon aangekeken wat een bazen hier wel die het gewoon kopen . Nikmans als je naar game mania gaat streetpass me .
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 28 november 2014 @ 18:00:34 #60
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147093556
Gewoon met homepass de Eon Ticket fixen ;)
  vrijdag 28 november 2014 @ 18:01:48 #61
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147093592
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 18:00 schreef zoem het volgende:
Gewoon met homepass de Eon Ticket fixen ;)
Wat is homepass?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147093610
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 november 2014 17:54 schreef Spongeboss het volgende:
wat een bazen hier
dat is hoe wij rollen jwt 8-)
pi_147093664
-verkeerde topic- :@
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 28 november 2014 @ 18:23:27 #64
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147094207
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 november 2014 18:01 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Wat is homepass?
Je eigen wifi-netwerk aanpassen zodat je streetpass hits krijgt.

Zie https://www.reddit.com/r/(...)cket_using_homepass/
pi_147094299
Ik heb er een week geleden zelfs iets over op Facebook gezet, zo hardcore ben ik
Ga weg
pi_147096924
OOK ECHT OM DE DRIE BATTLES PARALYZED RAKEN :r
Ga weg
  vrijdag 28 november 2014 @ 19:58:39 #67
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147097080
Mudkip level 7 adamant
Nickname: BinLiftin

:D,
morgen weer verder moet er helaasch vandoor :(
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  vrijdag 28 november 2014 @ 20:00:50 #68
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_147097154
Die Tallows zijn wel heel overpowerd, nu eentje met Brave Bird tegengekomen :D
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_147097253
Iemand die toevallig een pidgey voor me heeft? Stats/nature maakt nog niets uit :D Na zoeken op internet blijkt dat je hem alleen via de safari zone kan krijgen. Waar kan ik trouwens mijn gamertag enzo zien? Ben net nieuw qua 3DS, eergister gehaald...
pi_147097662
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 20:03 schreef Cremesoep het volgende:
Iemand die toevallig een pidgey voor me heeft? Stats/nature maakt nog niets uit :D Na zoeken op internet blijkt dat je hem alleen via de safari zone kan krijgen. Waar kan ik trouwens mijn gamertag enzo zien? Ben net nieuw qua 3DS, eergister gehaald...
Je Friendcode (zoiets als tag) zie je volgens mij door in het 3DS menu, voordat je een game start of whatever, bovenin op het oranje gezichtje te klikken.
Ga weg
pi_147100139
"OK, hand please!"

Ik moet lachen om dit soort shit :')
Ga weg
  vrijdag 28 november 2014 @ 23:28:59 #72
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147105877
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 20:00 schreef laxus13 het volgende:
Die Tallows zijn wel heel overpowerd, nu eentje met Brave Bird tegengekomen :D
nog geen enkele tailow tegengekomen verommde nikmans geef me eentje verdomme ik ga hier kapot.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  Moderator / Redactie Sport / Devops zaterdag 29 november 2014 @ 00:17:11 #73
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147107729
Taillow vind je linksonder aan de kust dacht ik. Die DexNav is wel een leuke feature :)
pi_147107845
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 november 2014 23:28 schreef Spongeboss het volgende:
nog geen enkele tailow tegengekomen
Eterna Forest kan je ze oa. vinden.
pi_147108262
Kan die Dexnav ook aangeven welke nature een Pokemon heeft?
  Moderator / Redactie Sport / Devops zaterdag 29 november 2014 @ 00:35:25 #76
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147108363
Nee, zie Serebii
pi_147109547
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 00:32 schreef Syntos het volgende:
Kan die Dexnav ook aangeven welke nature een Pokemon heeft?
Helaas niet.

Momenteel op zoek naar een leuke Seedot en Ralts.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  zaterdag 29 november 2014 @ 01:15:04 #78
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147109593
Doet nacht ook andere pokemons geven? En al wat goeds gekregen met wonder traden? Ik een bulbasaur zojuist.

Met giga drain en vind whip en curse

Maar gebruik al een bulba in pokemon y.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 10:37:09 #79
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147112828
Dexnav in grotten is poep
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 11:27:08 #80
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_147113470
Net gewoon een Modest Abra gevangen ^O^
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
  zaterdag 29 november 2014 @ 12:06:39 #81
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147114167
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 11:27 schreef laxus13 het volgende:
Net gewoon een Modest Abra gevangen ^O^
Hmm netjes de petjes, ik heb geen verstand van natures. Dexnav pickte anders even een random pokemon op level 27 pokemon de pokemon in mijn party zijn level 27 en de hoogste 29. :')
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147114222
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 12:06 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Hmm netjes de petjes, ik heb geen verstand van natures. Dexnav pickte anders even een random pokemon op level 27 pokemon de pokemon in mijn party zijn level 27 en de hoogste 29. :')
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Nature
Scroll een stukje naar beneden voor een lijst van alle natures.

Adamant nature bijvoorbeeld verhoogd Attack met 10%, en verminderd Special Attack met 10%.
Zowel verhoogde als verlaagde stats is altijd met 10%.
  zaterdag 29 november 2014 @ 12:11:22 #83
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147114230
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 12:10 schreef Syntos het volgende:

[..]

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Nature
Scroll een stukje naar beneden voor een lijst.

Adamant nature bijvoorbeeld verhoogd Attack met 10%, en verminderd Special Attack met 10%.
Zowel verhoogde als verlaagde stats is altijd met 10%.
Aah iemand gaf mij een scyther met adamant en technician ability level 1 misschien moet ik die levelen.

Edit weet jij wat goed is voor een slugma?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147114447
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 12:11 schreef Spongeboss het volgende:
Edit weet jij wat goed is voor een slugma?
Voor compettive zou ik voor zelf voor Relaxed, Quiet of Brave gaan afhankelijk van zijn move set en hoe je hem wilt gebruiken.
Met Relaxed krijgt zijn al hoge Defense een extra boost en dan is hij wel wat langzamer, maar het gaat niet van zijn aanval/verdedigins stats af.

Quiet als je wilt dat zijn Special Attack een boost krijgt voor zijn Fire moves, minus Speed.
Of Brave voor +Attack/-Speed voor zijn Rock moves.
Hij heeft al een lage basis Speed dus hij zal toch al niet zo vaak als eerste aan kunnen vallen.

Maar voor gewoon ingame (met uitzondering van de Battle Maison) maken natures niet zo veel uit.

Dit is een goede site waar je kan zien hoe de basis stats van een pokemon eruitzien.
http://pokemondb.net/pokedex/magcargo

[ Bericht 3% gewijzigd door Syntos op 29-11-2014 12:32:38 ]
pi_147114592
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 12:11 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Aah iemand gaf mij een scyther met adamant en technician ability level 1 misschien moet ik die levelen.

Edit weet jij wat goed is voor een slugma?
Klinkt als een competitief gebreede mon _O_
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 12:34:31 #86
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147114634
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 12:11 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Aah iemand gaf mij een scyther met adamant en technician ability level 1 misschien moet ik die levelen.

Edit weet jij wat goed is voor een slugma?
Addy Scizor Tech :D heb er ook 1 in mn comp. teams
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 12:35:30 #87
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147114654
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 12:31 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Klinkt als een competitief gebreede mon _O_
Geen idee waarom hij hem weg deed iv's zullen wel niet perfect zijn geweest.

quote:
1s.gif Op zaterdag 29 november 2014 12:34 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Addy Scizor Tech :D heb er ook 1 in mn comp. teams
Nice ik kreeg hem met wonder traden.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147114877
Kan eindelijk spelen _O_
Even pokébank fixen
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 12:53:01 #89
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147115047
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 12:45 schreef Roburtt het volgende:
Kan eindelijk spelen _O_
Even pokébank fixen
Dat moet ik ook nog altijd doen maar ik heb niets om over te zetten Y heb ik niet echt gespeeld heb mijn 3ds pas sinds korte tijd dus ik wacht wel even.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147115194
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 12:53 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Dat moet ik ook nog altijd doen maar ik heb niets om over te zetten Y heb ik niet echt gespeeld heb mijn 3ds pas sinds korte tijd dus ik wacht wel even.
Moet m'n shinies, 5/6 IV pokémon en ditto overzetten.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:00:44 #91
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_147115221
Kan iemand me uitleggen hoe dat allemaal werkt met die IV's dan? Men heeft het er maar over maar ik snap er niks van
Laffe huichelaar
pi_147115265
quote:
9s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:00 schreef timmmmm het volgende:
Kan iemand me uitleggen hoe dat allemaal werkt met die IV's dan? Men heeft het er maar over maar ik snap er niks van
Elke stat heeft een aantal IV's, en het max is 31 per stat. MEt hogere IV's krijg je veel hogere stats
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147115299
En als je bijvoorbeeld een moeder hebt met 31 punten in HP en een vader met 31 punten in Speed, dan is er een kans dat een baby daarvan zowel 31 punten in HP en Speed heeft.
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:05:23 #94
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_147115314
En hoe weet je dan wat welke IV is en wat is goed en wat is slecht enzo?
Laffe huichelaar
pi_147115341
quote:
9s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:05 schreef timmmmm het volgende:
En hoe weet je dan wat welke IV is en wat is goed en wat is slecht enzo?
In XY had je een NPC die oordeelde welke stats goed waren, en dan kon je zien of er één of meerdere 31 hadden.
En hoe lager hoe slechter.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147115356
In X/Y kan je naar een mannetje in Kiloude City. Die vertelt je dan of een Pokemon 31 punten in een stat heeft en welke.

In ORAS is dat volgens mij in het Battle Resort. Je kan ook een IV calculator gebruiken op Serebii, maar dan moet je Pokemon minimaal level 50 zijn voor accurate resultaten.
http://www.serebii.net/games/iv-calcxy.shtml
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:07:12 #97
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_147115364
En dat gaat dan over base stats, die 31 ofzo? Ik vind het allemaal maar ingewikkeld
Laffe huichelaar
pi_147115397
quote:
9s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:07 schreef timmmmm het volgende:
En dat gaat dan over base stats, die 31 ofzo? Ik vind het allemaal maar ingewikkeld
Is het ook, houdt het leuk
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147115470
Ik heb deze gebruikt tot ik het zelf doorhad.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_147115529
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:11 schreef Syntos het volgende:
Ik heb deze gebruikt tot ik het zelf doorhad.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nice!

Eindelijk spelen met m'n shiny swablu :D
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:29:22 #101
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147115835
Iemand die een level 1 slugma met flame body rock throw harden incinerate en inferno wilt?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:30:08 #102
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_147115853
Net mijn game aangezet. Eerste indruk: allemaal een stuk hoekiger en slechter afgewerkt visueel dan x/y
Laffe huichelaar
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:31:19 #103
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_147115881
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:30 schreef timmmmm het volgende:
Net mijn game aangezet. Eerste indruk: allemaal een stuk hoekiger en slechter afgewerkt visueel dan x/y
Grappig ik vind het juist iets mooier uitzien dan X/Y
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_147115920
Ik vind het ook wat mooier dan XY eigenlijk.
Alleen is de sfeer minder omdat ze bij Ruby/Sapphire gewoon een soort futuristische Japanse omgeving probeerden te maken en (volgens mij) pas vanaf Diamond/Pearl op zoek gingen naar andere inspiratie.
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:34:15 #105
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147115948
quote:
11s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:32 schreef Nikmans het volgende:
Ik vind het ook wat mooier dan XY eigenlijk.
Alleen is de sfeer minder omdat ze bij Ruby/Sapphire gewoon een soort futuristische Japanse omgeving probeerden te maken en (volgens mij) pas vanaf Diamond/Pearl op zoek gingen naar andere inspiratie.
Dit klopt wel hoewel ik moet zeggen ik vond ruby vroeger erg tof. Mijn echte natte droom is echter een Red/Blue remake en dan bedoel ik niet die fire red leaf green want die is eigenlijk uit hetzelfde tijdperk als ruby nee gewoon omega blue en alpha red! _O_
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:34:44 #106
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_147115959
quote:
11s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:32 schreef Nikmans het volgende:
Ik vind het ook wat mooier dan XY eigenlijk.
Alleen is de sfeer minder omdat ze bij Ruby/Sapphire gewoon een soort futuristische Japanse omgeving probeerden te maken en (volgens mij) pas vanaf Diamond/Pearl op zoek gingen naar andere inspiratie.
Nou ja het is dan gebaseerd op een gebied uit Japan zelfde geldt ook voor Diamond/Pearl
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:37:19 #107
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147116002
Sinds wanneer heeft magikarp tackle? Wilde ik mijn lvl 1 pokemon erop laten trainen verdomme.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:39:20 #108
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_147116059
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:37 schreef Spongeboss het volgende:
Sinds wanneer heeft magikarp tackle? Wilde ik mijn lvl 1 pokemon erop laten trainen verdomme.
Leert het op level 15 ;)
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_147116060
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:37 schreef Spongeboss het volgende:
Sinds wanneer heeft magikarp tackle? Wilde ik mijn lvl 1 pokemon erop laten trainen verdomme.
Sinds Red/Blue. :P Hij leert Tackle op level 15.
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:40:00 #110
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147116078
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:39 schreef laxus13 het volgende:

[..]

Leert het op level 15 ;)
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:39 schreef Syntos het volgende:

[..]

Sinds Red/Blue. :P Hij leert Tackle op level 15.
Oh :') Ik dacht dat hij altijd gewoon useless was, nooit een gelvld.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:42:18 #111
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_147116135
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:40 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

[..]

Oh :') Ik dacht dat hij altijd gewoon useless was, nooit een gelvld.
Op level 30 leert hij ook nog Flail maar wie wil er nou een Magikarp op level 30 :P
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:44:28 #112
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147116187
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:42 schreef laxus13 het volgende:

[..]

Op level 30 leert hij ook nog Flail maar wie wil er nou een Magikarp op level 30 :P
Ik moet die haai ook nog regelen, die schijnt heel snel te surfen in deze game.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 13:52:51 #113
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_147116370
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 13:44 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ik moet die haai ook nog regelen, die schijnt heel snel te surfen in deze game.
Oh dat weet ik nog niet want zo ver ben ik nog niet :P
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_147116629
Sharpedo surft dubbel zo snel als de rest ja
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 14:12:07 #115
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147116780
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:05 schreef Nikmans het volgende:
Sharpedo surft dubbel zo snel als de rest ja
Heb je hem al uitgespeeld broeder hoe ver ben jeh oeveel badges pokemon meester?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147117220
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 november 2014 21:15 schreef Nikmans het volgende:
"OK, hand please!"

Ik moet lachen om dit soort shit :')
Haha, daar ben ik nu ook
pi_147117280
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:33 schreef roy9 het volgende:

[..]

Haha, daar ben ik nu ook
Waar?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 14:38:49 #118
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147117333
Waar kopen jullie een nintendo 3ds kaart voor pokemon bank? Enig idee, of dat ook online kan of moet ik echt zo'n kaart in de winkel kopen?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  Moderator / Redactie Sport / Devops zaterdag 29 november 2014 @ 14:41:43 #119
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147117385
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:38 schreef Spongeboss het volgende:
Waar kopen jullie een nintendo 3ds kaart voor pokemon bank? Enig idee, of dat ook online kan of moet ik echt zo'n kaart in de winkel kopen?
Volgens mij had ik em gekocht bij de AH.
pi_147117429
Ik ben nu bij de eerste contest hall maar waar is de camera eigenlijk voor?
  zaterdag 29 november 2014 @ 14:46:42 #121
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147117489
quote:
5s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:44 schreef Syntos het volgende:
Ik ben nu bij de eerste contest hall maar waar is de camera eigenlijk voor?
Contesten begreep ik als kind nooit maar succes ermee!
En welke camera? In de contesten zelf, dat wordt zeg maar gefilmd of zo geen idee.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147117497
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:38 schreef Spongeboss het volgende:
Waar kopen jullie een nintendo 3ds kaart voor pokemon bank? Enig idee, of dat ook online kan of moet ik echt zo'n kaart in de winkel kopen?
http://www.wiicode.nl
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 14:47:18 #123
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147117507
quote:
Bedankt man die zag er shady uit, maar heb jij daar besteld ja?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147117524
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:47 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Bedankt man die zag er shady uit, maar heb jij daar besteld ja?
Jep, gewoon legit
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 14:49:27 #125
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147117562
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:47 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Jep, gewoon legit
Kay bedankt man, ik snap niet waarom dat soort sites nooit de moeite doen een degelijke site te maken nu lijkt het een beetje shady. :')

Wat zou ik de rest met mijn 10 euro doen? Nog toffe classics?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147117589
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:46 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

En welke camera? In de contesten zelf, dat wordt zeg maar gefilmd of zo geen idee.
De buitenste camera van mijn 3DS ging aan en de achtergrond van de contest zelf was waar de 3DS camera op was gericht.
Vraag me af of dat nog een specifieke functie heeft of dat het gewoon voor de sier is. Verder niks over gezegd door een NPC ofzo.
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:49 schreef Spongeboss het volgende:
Wat zou ik de rest met mijn 10 euro doen? Nog toffe classics?
Super Mario Bros. 3 :)
pi_147117601
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:49 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Kay bedankt man, ik snap niet waarom dat soort sites nooit de moeite doen een degelijke site te maken nu lijkt het een beetje shady. :')

Wat zou ik de rest met mijn 10 euro doen? Nog toffe classics?
Ik heb Steamworld Dig gekocht dat spel is kankerbaas
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 14:52:46 #128
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147117637
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:51 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik heb Steamworld Dig gekocht dat spel is kankerbaas
Ik moest lachen! _O_

Bedankt Nikmans je laat me nog lachen ook, steamworld dig, tja ik ga eens kijken wat dat is.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:00:24 #129
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147117786
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:51 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik heb Steamworld Dig gekocht dat spel is kankerbaas
niksmans waarom zie ik jou trouwens niet in mijn online vriendenlijst bij oras? speel je ohne wifi? Of op andere ds?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  Moderator / Redactie Sport / Devops zaterdag 29 november 2014 @ 15:05:16 #130
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147117900
Zo, Eon Ticket gestreetpassed :D
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:05:47 #131
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147117911
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:05 schreef zoem het volgende:
Zo, Eon Ticket gestreetpassed :D
Die moet toch nog uitkomen? Waar heb je die vandaan en hoe doe je streetpass?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147117923
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:05 schreef zoem het volgende:
Zo, Eon Ticket gestreetpassed :D
Gewoon op straat of dat Homepass?
  Moderator / Redactie Sport / Devops zaterdag 29 november 2014 @ 15:07:12 #133
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147117935
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:05 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Die moet toch nog uitkomen? Waar heb je die vandaan en hoe doe je streetpass?
Je moet iig BuzzNav gekregen hebben. Daarna met homepass aan de gang gegaan.
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:06 schreef Syntos het volgende:

[..]

Gewoon op straat of dat Homepass?
Homepass :)
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:08:29 #134
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147117955
Ik sta nu op
Badges: 2 Pokédex: 35

:+
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147118003
Wat zijn jullie teams?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147118032
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:07 schreef zoem het volgende:

[..]

Je moet iig BuzzNav gekregen hebben. Daarna met homepass aan de gang gegaan.

[..]

Homepass :)
Heb erg weinig zin om aan m'n netwerk te kloten tho.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147118033
Marshtomp, Pikachu, Zigzagoon, Taillow en Slakoth en Seedot.

Wat ziet dat Homepass er ingewikkeld uit zeg. :') Straks maar even rustig doornemen.
  Moderator / Redactie Sport / Devops zaterdag 29 november 2014 @ 15:13:12 #138
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147118059
Wifi stick, twee commando's en MACycly gebruiken. Niets moeilijks aan.
pi_147118066
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:13 schreef zoem het volgende:
Wifi stick, twee commando's en MACycly gebruiken. Niets moeilijks aan.
Heb alleen geen wifi stick.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147118094
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:13 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Heb alleen geen wifi stick.
Volgens een andere site zou een laptop met wifi kaart ook goed zijn, als ik het goed lees.
http://www.reddit.com/r/p(...)homepass_is_for_you/
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:14:45 #141
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147118106
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:13 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Heb alleen geen wifi stick.
Je krijgt hem zo ook wel met streetpass als iedereen hem straks heeft, gewoon met streetpass door centrum lopen boem. Of naar game mania.

Mijn team is een swampert
rails evolutie vanwege mean look voor die latios/latias.
Verder nog een slugma.
3 posities zijn nog open.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:15:16 #142
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147118115
Verliezen jullie ook wel eens inspiratie met verzinnen van de pokemon namen?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147118139
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:15 schreef Spongeboss het volgende:
Verliezen jullie ook wel eens het oog op de pokemon namen?
Nope. :) Maar ik speel het dan ook al 15 jaar onafgebroken.
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:14 schreef Spongeboss het volgende:
Je krijgt hem zo ook wel met streetpass als iedereen hem straks heeft, gewoon met streetpass door centrum lopen boem
Denk niet dat veel mensen in Nederland met hun 3DS en Streetpass aan rondlopen. ;(
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:16:47 #144
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147118156
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:16 schreef Syntos het volgende:

[..]

Nope. :) Maar ik speel het dan ook al 15 jaar onafgebroken.

[..]

Denk niet dat veel mensen in Nederland met hun 3DS en Streetpass aan rondlopen. ;)
Ik heb veel pauzes gehad en nicknamede ze nooit mijn slugma maar melty genoemd.

Ik weet ook totaal niet welke types effectief tegen wat zijn alles vergeten man.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147118204
Ik heb swablu, metang, mudkip en zigazoon hm slaaf.

Nicknames doe ik virjwel nooit, maar m'n swablu heet iCloud
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:20:07 #146
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147118240
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:18 schreef Roburtt het volgende:
Ik heb swablu, metang, mudkip en zigazoon hm slaaf.

Nicknames doe ik virjwel nooit, maar m'n swablu heet iCloud
Hmm zigzagoon is al gevolueed maar noem je hem dan ook hm slaaf?

swablue icloud noemen ik hoop op een fappening _O_

Metang heb ik overigens ook in mijn team die was ik vergeten omdat hij er gewoon was vanaf begin maar ik moet of hem of rails eruit halen vermoed ik. Hoewel ik wil mijn mean look ook wel houden..
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:20:18 #147
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147118246
Makuhita, beldum, marshtomp, poochyena, shroomish, zigzagoon :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147118284
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:20 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Hmm zigzagoon is al gevolueed maar noem je hem dan ook hm slaaf?

swablue icloud noemen ik hoop op een fappening _O_

Metang heb ik overigens ook in mijn team die was ik vergeten omdat hij er gewoon was vanaf begin maar ik moet of hem of rails eruit halen vermoed ik. Hoewel ik wil mijn mean look ook wel houden..
Nah, gewoon zigzagoon.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147118372
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 14:36 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Waar?
Mauville City, boven op het dak :7

Mijn team is nu:
Grovyle, Ralts, Beldum en Electrike. Milotic, Camerupt, Armaldo en wss Glalie komen er nog bij. Misshien Swampert ook, lekker rotaten. :Y

E:
Mijn Zigzagoon heet trouwens Zigswagoon en Grovyle heet Forest. Ralts heet gewoon Menno :')
pi_147118427
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:24 schreef roy9 het volgende:

[..]

Mauville City, boven op het dak :7

Mijn team is nu:
Grovyle, Ralts, Beldum en Electrike. Milotic, Camerupt, Armaldo en wss Glalie komen er nog bij. Misshien Swampert ook, lekker rotaten. :Y

E:
Mijn Zigzagoon heet trouwens Zigswagoon en Grovyle heet Forest. Ralts heet gewoon Menno :')


Ik had zo gehoopt op een mega milotic.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147118435
Mega Flygon dan. ;(
pi_147118453
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:26 schreef Syntos het volgende:
Mega Flygon dan. ;(
Arme flygon ;(.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147118591
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:26 schreef Roburtt het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-

En ja, M-Molotic en M-Flygon had ik ook wel garpig gevonden
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:34:16 #154
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147118607
YES volgens mij goeie iv's op mijn slugma, de hele dag verkloot met breeden.
En verdomme dit gaat ten kosten van mijn animal crossing tijd dat moet ik zo nog even doen.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:41:45 #155
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147118774
Iemand die al een feebas heeft? Ik wil millotic
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147118791
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:41 schreef Spongeboss het volgende:
Iemand die al een feebas heeft? Ik wil millotic
Ik heb een milotic, maar die staat nog op m'n oude ruby.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:42:45 #157
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147118803
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:41 schreef Spongeboss het volgende:
Iemand die al een feebas heeft? Ik wil millotic
Heb wel 5ivs feebas op xy staan
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147118825
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:42 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Heb wel 5ivs feebas op xy staan
Oeeee ik wil er een!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:45:38 #159
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147118866
Ik zou ook een feebas willen ivs hoef ik echter niet. Ik ga ook me aan die contesten wagen denk ik maar ik heb daar nog geen goeie move set voor iemand die weet hoe dat goed kan?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:46:35 #160
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147118886
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:45 schreef Spongeboss het volgende:
Ik zou ook een feebas willen ivs hoef ik echter niet. Ik ga ook me aan die contesten wagen denk ik maar ik heb daar nog geen goeie move set voor iemand die weet hoe dat goed kan?
Geen idee, maar zal vast wel ergens op internet staan :+
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:47:16 #161
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147118904
Friend codes dan?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147118936
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:47 schreef CapnIzzy het volgende:
Friend codes dan?
Zal zo even kijken, wat is jouwe?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:48:36 #163
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147118938
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:47 schreef CapnIzzy het volgende:
Friend codes dan?
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:47 schreef CapnIzzy het volgende:
Friend codes dan?
dmd.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:50:34 #164
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147118982
Iemand die een wurmple met 2 max iv's wilt?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147118994
1650-2268-1710
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:51:21 #166
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147118997
Nog van XY :9

Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:51:51 #167
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119014
Nog een wurmple met 2 iv's, en een speciale ability. :')
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119027
Timid Contest Pikachu met 20 - 24 / 30, 31 / 30, 31 / 25 - 29 / 25 - 29 / 30, 31 als IV's. :D

Wou eigenlijk Naive of Hasty voor de extra Attack, maar houden?
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:52:37 #169
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119039
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:52 schreef Syntos het volgende:
Timid Contest Pikachu met 20 - 24 / 30, 31 / 30, 31 / 25 - 29 / 25 - 29 / 30, 31 als IV's. :D

Waarom niet? Maar waar krijg je contest picka?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119047
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:52 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Waarom niet? Maar waar krijg je contest picka?
Slateport City, na je eerste contest.
pi_147119071
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:52 schreef Syntos het volgende:
Timid Contest Pikachu met 20 - 24 / 30, 31 / 30, 31 / 25 - 29 / 25 - 29 / 30, 31 als IV's. :D

Wou eigenlijk Naive of Hasty, maar houden?
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:51 schreef CapnIzzy het volgende:
Nog van XY :9

[ afbeelding ]
Nice. Ik voeg je toe.

Tweede badge :D, heerlijke remake dit.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 15:59:02 #172
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119174
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:54 schreef Roburtt het volgende:

[..]

[..]

Nice. Ik voeg je toe.

Tweede badge :D, heerlijke remake dit.
Had er nog maar 1 met 5 ivs, laat me ff breeden met die ditto :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:00:17 #173
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119203
Hoe kan je eigenlijk zien wat je trainer icoon is op internet? Ik hoop niet dat ik iets lames ben zoals een oude vent.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119217
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:00 schreef Spongeboss het volgende:
Hoe kan je eigenlijk zien wat je trainer icoon is op internet? Ik hoop niet dat ik iets lames ben zoals een oude vent.
Ga naar de PSS en dan Profile. Kan je daar instellen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:01:06 #175
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119222
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:00 schreef Spongeboss het volgende:
Hoe kan je eigenlijk zien wat je trainer icoon is op internet? Ik hoop niet dat ik iets lames ben zoals een oude vent.
Als je dat niet zelf gewijzigd hebt is dat gewoon die standaard guy/girl denk. Dat was iig bij XY zo
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:01:20 #176
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119231
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:00 schreef Syntos het volgende:

[..]

Ga naar de PSS en dan Profile. Kan je daar instellen.
Bedantk dan ga ik eens een baas uitzoeken.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119277
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:59 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Had er nog maar 1 met 5 ivs, laat me ff breeden met die ditto :P
Doe maar rustig aan hoor :P
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:03:31 #178
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119295
Zo ik ben nu een gangster trainer in pokemon wereld.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119320
Wally moet godverdegodver een paar ballen laten groeien. Watje.
pi_147119327
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 15:00 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

niksmans waarom zie ik jou trouwens niet in mijn online vriendenlijst bij oras? speel je ohne wifi? Of op andere ds?
Ohne wifi man, de hele tijd van die popups in beeld wtf moet ik ermee :')

Mijn team is overigens Metang (binnenkort Metagross) Swampert Kadabra Linoone als HM-slaaf, Pelipper ( _O_ ) als HM-slaaf 2 (surf, fly, waterfall) en Hariyama maar die is meer omdat ik verder niks vets heb, eigenlijk wil ik een Flygon ofzo voor die slot ;(
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:06:24 #181
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119376
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:04 schreef Mystikvm het volgende:
Wally moet godverdegodver een paar ballen laten groeien. Watje.
Terecht ja.

quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:04 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ohne wifi man, de hele tijd van die popups in beeld wtf moet ik ermee :')

Mijn team is overigens Metang (binnenkort Metagross) Swampert Kadabra Linoone als HM-slaaf, Pelipper ( _O_ ) als HM-slaaf 2 (surf, fly, waterfall) en Hariyama maar die is meer omdat ik verder niks vets heb, eigenlijk wil ik een Flygon ofzo voor die slot ;(
Ja je hebt wel gelijk Nikmans maar af en toe een wonder trade. Hmm klinkt als mooi team ik moet misschien ook een pelipper regelen als hm slaaf2 _O_ kan die ook dive? Ik vind surf overigens best een goeie skill dus misschien smijt ik hem op swampert.

Maja moet je toch nog fly en waterfall... Teveel hm's in de deze. En teveel water verdomme. Maar ja ik zit ook vol met slots kan maar 4 mons hebben maar denk dat ik hm slaven ga wisselen.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:06:37 #182
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119380
Hmm, kan via PSS blijkbaar ook gewoon traden via XY en ORAS (best logisch eigenlijk :P)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:07:01 #183
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119395
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:06 schreef CapnIzzy het volgende:
Hmm, kan via PSS blijkbaar ook gewoon traden via XY en ORAS (best logisch eigenlijk :P)
Ja klopt is best fijn wel die functie. Wondertrades gaan vermoed ik ook criss cross.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:07:29 #184
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119406
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:03 schreef Spongeboss het volgende:
Zo ik ben nu een gangster trainer in pokemon wereld.
Bij mij heb je zo'n stom rood petje op :')
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:07:44 #185
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119416
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:07 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Bij mij heb je zo'n stom rood petje op :')
Verdomme ik had de gangster gekozen!
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119433
pi_147119494
quote:
Als je hem spiegelt lijkt het net alsof ie je PI omhoog gooit vanuit zijn (nu) rechter hand, denk ik, als een Pokéball
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:10:46 #188
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119496
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:07 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ja klopt is best fijn wel die functie. Wondertrades gaan vermoed ik ook criss cross.
Kan je dan ook gen 4-6 pokes naar ORAS sturen? _O_
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147119508
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:06 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Terecht ja.

[..]

Ja je hebt wel gelijk Nikmans maar af en toe een wonder trade. Hmm klinkt als mooi team ik moet misschien ook een pelipper regelen als hm slaaf2 _O_ kan die ook dive? Ik vind surf overigens best een goeie skill dus misschien smijt ik hem op swampert.

Maja moet je toch nog fly en waterfall... Teveel hm's in de deze. En teveel water verdomme. Maar ja ik zit ook vol met slots kan maar 4 mons hebben maar denk dat ik hm slaven ga wisselen.
Surf is best goed ja maar Waterfall is beter voor Swampert want fysieke aanval ipv special, en Swampert heeft hogere normale attack dan special attack.
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:11:30 #190
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119512


Deze is baas.

quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:10 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Kan je dan ook gen 4-6 pokes naar ORAS sturen? _O_
Via black and white vermoed ik, maar die heb ik niet die vond ik kut. Maar je kan die naar x en y sturen geloof ik.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:12:40 #191
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119530
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:11 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Surf is best goed ja maar Waterfall is beter voor Swampert want fysieke aanval ipv special, en Swampert heeft hogere normale attack dan special attack.
Surf op snorlax _O_
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:12:44 #192
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119531
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:11 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Surf is best goed ja maar Waterfall is beter voor Swampert want fysieke aanval ipv special, en Swampert heeft hogere normale attack dan special attack.
Waterfall sowieso bazen move
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147119538
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:14:29 #194
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119570
Wie heeft al wat tofs gevonden met dexnaf?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:15:26 #195
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119584
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:14 schreef Spongeboss het volgende:
Wie heeft al wat tofs gevonden met dexnaf?
Ja zigzagoon met 3 keer zo'n rood uitroeptekentje, ook 3 ivs, was toentertijd ook 2 levels hoger dan de hoogste van m'n team. special move enzo w/
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:16:00 #196
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119603
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:15 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ja zigzagoon met 3 keer zo'n rood uitroeptekentje, ook 3 ivs, was toentertijd ook 2 levels hoger dan de hoogste van m'n team. special move enzo w/
Mooie hm slaaf _O_ en potverdikkeme sturdy ability super irritant.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119609
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:04 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ohne wifi man, de hele tijd van die popups in beeld wtf moet ik ermee :')

Mijn team is overigens Metang (binnenkort Metagross) Swampert Kadabra Linoone als HM-slaaf, Pelipper ( _O_ ) als HM-slaaf 2 (surf, fly, waterfall) en Hariyama maar die is meer omdat ik verder niks vets heb, eigenlijk wil ik een Flygon ofzo voor die slot ;(
Ik heb een shiny 5/6 IV trapinch :D
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:16:42 #198
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119620
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:16 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ik heb een shiny 5/6 IV trapinch :D
Heel veel pokemon vind ik lelyk shiny bv die metacross die is veel mooier in blauw.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119642
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:16 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Heel veel pokemon vind ik lelyk shiny bv die metacross die is veel mooier in blauw.
Metagross is juist de allermooiste shiny die er is :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147119649
Ik vind het zo chill dat ze sommige van die onduidelijke stukjes gewoon hebben voorkomen door bijv een NPC iets te laten zeggen van "kom we gaan samen naar Mauville" en je daar dan naartoe te teleporten _O_
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:18:04 #201
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119663
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:17 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Metagross is juist de allermooiste shiny die er is :')


Was mijn favoriet 8 jaar terug.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119669
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:17 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Metagross is juist de allermooiste shiny die er is :')
Ik ben fan van gele Azumarills _O_
Ga weg
pi_147119677
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:18 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Was mijn favoriet 8 jaar terug.
Werkt niet
Ga weg
pi_147119689
quote:
Bijna
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:18:50 #205
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119690
Shiny Greninja O+
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:19:25 #206
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119701
quote:
9s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:18 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Werkt niet
Glailie of hoe die heet dan krijgt hij rode ogen in plaats van blauw. En gele azumurills die bestaan? Dat is keibaas broeder!
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119702
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:18 schreef CapnIzzy het volgende:
Shiny Greninja O+
Heb ik ook O+
Veel shiny gehunt op X. Welke hebben jullie?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:19:40 #208
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119709
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:19 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Heb ik ook O+
Veel shiny gehunt op X. Welke hebben jullie?
Ja een hele shitload :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:19:55 #209
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119718
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:19 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Heb ik ook O+
Veel shiny gehunt op X. Welke hebben jullie?
Shiny metacross.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119735
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:19 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Heb ik ook O+
Veel shiny gehunt op X. Welke hebben jullie?
Legit: Shinx, Donphan, Spritzee
Ingame events: Dratini, Haxorus en Gyarados.

En nog een box vol van WT om te ruilen.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1669891266
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:21:41 #211
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119750
shiny/flawless/kb: duskull, qwilfish, klefki, cubchoo, twee keer greninja,larvesta, delphox/fennikin, heatmor, stunfisk, tynamo, cryogonal, GARCHOMP _O_ _O_
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147119754
Ga weg
pi_147119759
Ja godverdomme waar komt dat zwart nu vandaan
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:22:08 #214
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119762
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:20 schreef Syntos het volgende:

[..]

Legit: Shinx, Donphan, Spritzee
Ingame events: Dratini, Haxorus en Gyarados.

En nog een box vol van WT om te ruilen.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1669891266
Shiny noctowl is baas.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:22:21 #215
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119763
quote:
8s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:22 schreef Nikmans het volgende:
Ja godverdomme waar komt dat zwart nu vandaan
opslaan als png..
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119788
Ga weg
pi_147119796
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:20 schreef Syntos het volgende:

[..]

Legit: Shinx, Donphan, Spritzee
Ingame events: Dratini, Haxorus en Gyarados.

En nog een box vol van WT om te ruilen.
https://docs.google.com/s(...)/edit#gid=1669891266
Daaaaamn shiny Noctowl
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147119802
Hij kan ongeveer twee pixels naar links nog
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:24:32 #219
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119816
Ik ken trouwens wel iemand die shinies kan regelen maar die zijn dus zo legit als de hells angels.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119851
Het lijkt me wel handig als OP de wiki lijst met friendcodes leegmaakt en dan nu met de nieuwe actieve mensen vult
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:26:26 #221
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119873
Ok dan, 4 verschillende feebas in de aanbieding allen 5ivs:
- mist sp.d
- mist hp
- mist speed
- mist sp.a (maar obvlivious ability :') )
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147119885
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:26 schreef CapnIzzy het volgende:
Ok dan, 4 verschillende feebas in de aanbieding allen 5ivs:
- mist sp.def
- mist hp
- mist speed
- mist sp.a (maar obvlivious ability :') )
Dibs op - spdef
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147119886
Konden ze nou echt niet gewoon zo'n knopje maken zoals in HG/SS zodat je altijd rent?
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:27:33 #224
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119901
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:26 schreef CapnIzzy het volgende:
Ok dan, 4 verschillende feebas in de aanbieding allen 5ivs:
- mist sp.d
- mist hp
- mist speed
- mist sp.a (maar obvlivious ability :') )
Mist speed is mij prima.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:27:41 #225
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147119904
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:26 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Dibs op - spdef
Online?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147119919
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:27 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Online?
Ja zit wel evne in een cutscene
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:29:12 #227
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119941
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:28 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ja zit wel evne in een cutscene
Ik heb die secret base idioot, die mij verveeld. En kut corpsballetje van vroeger zit me te vervelen. :')
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119952
Ga weg
pi_147119959
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:25 schreef Roburtt het volgende:
Het lijkt me wel handig als OP de wiki lijst met friendcodes leegmaakt en dan nu met de nieuwe actieve mensen vult
Inderdaad, doe maar TS
pi_147119966
quote:
_O- ^O^
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:30:11 #231
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147119970
quote:
_O_ harde baas ben je Nikmans.

quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:26 schreef CapnIzzy het volgende:
Ok dan, 4 verschillende feebas in de aanbieding allen 5ivs:
- mist sp.d
- mist hp
- mist speed
- mist sp.a (maar obvlivious ability :') )
Is obvlivious trouwens een goeie ability dan pak ik die eigenlijk wel..
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147119995
quote:
O+
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:32:57 #233
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120037
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:30 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

_O_ harde baas ben je Nikmans.

[..]

Is obvlivious trouwens een goeie ability dan pak ik die eigenlijk wel..
Swift swim, die er nu op zit wordt bij Milotic: Marvel Scale: Defense is increased by 50% when induced with a status (BURN, PARALYZE, SLEEP, POISON, FREEZE).
Oblivious Competitive: Raises Sp. Atk stat by two stages whenever a stat is lowered
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147120052
wat een gekkigheid
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:33:52 #235
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120057
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:32 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Swift swim, die er nu op zit wordt bij Milotic: Marvel Scale: Defense is increased by 50% when induced with a status (BURN, PARALYZE, SLEEP, POISON, FREEZE).
Oblivious Competitive: Raises Sp. Atk stat by two stages whenever a stat is lowered
Ja ik pak die wel als je die mij wilt geven. Ik kan je wel niet echt iets keks terug geven.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:34:11 #236
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120062
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:33 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ja ik pak die wel als je die mij wilt geven. Ik kan je wel niet echt iets keks terug geven.
Dus oblivous?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:34:30 #237
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120070
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:34 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Dus oblivous?
Ja priam de bima.
Moment ik ga even naar mijn pokemon Y.

Ok ik zie jouw portret nog niet, maar ik neem aan dat die er automatisch bijkomt? Of jij niet online bent.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:41:21 #238
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120225
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:34 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ja priam de bima.
Moment ik ga even naar mijn pokemon Y.

Ok ik zie jouw portret nog niet, maar ik neem aan dat die er automatisch bijkomt? Of jij niet online bent.
Wat doe je?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147120242
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:41 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Wat doe je?
Ik ben online trouwens, dus stuur maar een trade.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:42:19 #240
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120246
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:41 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Wat doe je?
Er ging wat mis denk ik geen idee. Maar die boi die je nu hebt heeft wel wat goeie iv's maar niet allemaal jezult ze moeten checken bij die pokemon boi.

Maar heel erg bedankt man.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:42:50 #241
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120260
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:42 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Er ging wat mis denk ik geen idee. Maar die boi die je nu hebt heeft wel wat goeie iv's maar niet allemaal jezult ze moeten checken bij die pokemon boi.

Maar heel erg bedankt man.
Magcargo is niet echt een baas :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147120261
Kun je Groudon/Kyogre trouwens gewoon doodslaan en komen ze dan later in het spel weer terug zoals in XY? Scheelt weer cutscenes kijken als je toch gaat resetten en op een of andere manier vind ik het altijd vet om legit legendaries te hebben
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:43:32 #243
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120280
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:42 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ik ben online trouwens, dus stuur maar een trade.
oO/ oO/ oO/
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:43:39 #244
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120282
quote:
11s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:42 schreef Nikmans het volgende:
Kun je Groudon/Kyogre trouwens gewoon doodslaan en komen ze dan later in het spel weer terug zoals in XY? Scheelt weer cutscenes kijken als je toch gaat resetten en op een of andere manier vind ik het altijd vet om legit legendaries te hebben
Legendaries kan je in ORAS gewoon weer vangen met dex nav /troll off.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147120294
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:43 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

oO/ oO/ oO/
:')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:44:31 #246
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120302
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:44 schreef Roburtt het volgende:

[..]

:')
Gvd wat nu weer
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147120308
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:44 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Gvd wat nu weer
Ja die servers zijn klote denk ik. Alles is erg traag
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147120334
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:43 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Legendaries kan je in ORAS gewoon weer vangen met dex nav /troll off.
Yeah maar voor zover ik weet komen de mascottes al sinds een paar generaties terug als je ze in de storyline doodslaat, zodat je nog een poging krijgt om ze te vangen, maar ik weet het niet zeker :P Dus voordat ik dalijk iets overhaast doe wil ik even bevestiging.
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:46:38 #249
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120336
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:44 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ja die servers zijn klote denk ik. Alles is erg traag
Ja kut is dat bij animal crossign heb ik het soms ook iedereen spammed wonder trade op het momento.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147120337
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:44 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ja die servers zijn klote denk ik. Alles is erg traag
Had ik ook een keer. Opnieuw een trade gestart en doen deed ie het weer normaal
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:47:00 #251
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120343
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:46 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Yeah maar voor zover ik weet komen de mascottes al sinds een paar generaties terug als je ze in de storyline doodslaat, zodat je nog een poging krijgt om ze te vangen, maar ik weet het niet zeker :P Dus voordat ik dalijk iets overhaast doe wil ik even bevestiging.
Dat weet ik niet man ik ging ze altijd vangen en dood was weg, was wat ik altijd begrepen heb.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:49:23 #252
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120382
goffer thee koud geworden.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:49:44 #254
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120389
Mightyena _O_
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:49:58 #255
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120393
Iemand die trouwens geen Diancie heeft gekregen en deze wilt?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:50:19 #256
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120401
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:49 schreef Spongeboss het volgende:
Iemand die trouwens geen Diancie heeft gekregen en deze wilt?
Ik heb er geen :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147120402
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:46 schreef Syntos het volgende:

[..]

Had ik ook een keer. Opnieuw een trade gestart en doen deed ie het weer normaal
Verkeerde UI man, er zitten niet eens PI's in
Ga weg
pi_147120419
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:49 schreef Spongeboss het volgende:
Iemand die trouwens geen Diancie heeft gekregen en deze wilt?
Als je ze uitdeelt wil ik er best een hoor :P
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:53:37 #259
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120473
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:50 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ik heb er geen :P
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:51 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Als je ze uitdeelt wil ik er best een hoor :P
Ik kijk even welke hij heeft. Ik hou jullie op hoogte.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147120494
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:50 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Verkeerde UI man, er zitten niet eens PI's in
Met mijn paint skills zie je dat toch niet meer terug in die 36 pixels. :')
pi_147120503
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:44 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Gvd wat nu weer
Thanks _O_
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:55:26 #262
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120512
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:55 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Thanks _O_
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:56:11 #263
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120532
Zigzagoon zojuist Kings Rock opgepikt _O-
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:59:15 #264
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120608
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:51 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Als je ze uitdeelt wil ik er best een hoor :P
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:50 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ik heb er geen :P
Ok boiis dit is de deal.

Diancie verkregen met mystery gift pokemon movie 14: uit Japan

Diamond storm
Moonblast
Reflect
Return

Clear body
lvl 50

Dat ding is dus wel gecloned maar clonen is gewoon iets dat al bestaat dupliceren.

Als jullie nog interesse hebben laat het me weten dan laat ik hem er een of twee bijmaken.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147120630
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:59 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

[..]

Ok boiis dit is de deal.

Diancie verkregen met mystery gift pokemon movie 14: uit Japan

Diamond storm
Moonblast
Reflect
Return

Clear body
lvl 50

Dat ding is dus wel gecloned maar clonen is gewoon iets dat al bestaat dupliceren.

Als jullie nog interesse hebben laat het me weten dan laat ik hem er een of twee bijmaken.
Sure, clonen boeit mij niet zo veel hehe
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:00:30 #266
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120636
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:59 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

[..]

Ok boiis dit is de deal.

Diancie verkregen met mystery gift pokemon movie 14: uit Japan

Diamond storm
Moonblast
Reflect
Return

Clear body
lvl 50

Dat ding is dus wel gecloned maar clonen is gewoon iets dat al bestaat dupliceren.

Als jullie nog interesse hebben laat het me weten dan laat ik hem er een of twee bijmaken.
~O>
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:03:07 #267
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120703
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:00 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Sure, clonen boeit mij niet zo veel hehe
4528-0016-7259

Hier ik zoek jouw friendcode zo even die staat hier nog ergens geloof ik

quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:00 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

~O>
Ik trade je zo of ben je bezig?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147120715
Alsof je sowieso onder clonen/powersaves uitkomt voor competitieve legendaries
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:04:17 #269
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120732
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:03 schreef Nikmans het volgende:
Alsof je sowieso onder clonen/powersaves uitkomt voor competitieve legendaries
Dat ook... Wil jij er ook eentje Nikmans?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147120748
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:04 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Dat ook... Wil jij er ook eentje Nikmans?
Heb er als het goed is al een
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:05:33 #271
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120754
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:03 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

4528-0016-7259

Hier ik zoek jouw friendcode zo even die staat hier nog ergens geloof ik

[..]

Ik trade je zo of ben je bezig?
Ik ga/ben offline, ben je er morgen?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:06:18 #272
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120773
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:05 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ik ga/ben offline, ben je er morgen?
Jawel dat kan morgen ook wel dm me maar morgen anders ben ik er overmorgen of zo want weet niet of ik er op jou tijd ben.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:06:39 #273
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147120784
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:06 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Jawel dat kan morgen ook wel dm me maar morgen anders ben ik er overmorgen of zo want weet niet of ik er op jou tijd ben.
Is cool, cheers
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:08:25 #274
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120816
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:06 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Is cool, cheers
Np man ik zal dit topic ook wat meer gaan bewonen.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:11:02 #275
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120867
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:00 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Sure, clonen boeit mij niet zo veel hehe
Whaddap? Je hoeft hem niet meer?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147120948
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:11 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Whaddap? Je hoeft hem niet meer?
Jawel?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:14:52 #277
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147120973
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:13 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Jawel?
Ok je cancelde de trade geloof ik of werden we beide disconnected? Maar ruil gewoon gauw een shit mon of zo dan is het geklaard.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147120997
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:14 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ok je cancelde de trade geloof ik of werden we beide disconnected? Maar ruil gewoon gauw een shit mon of zo dan is het geklaard.
Oh, zit in team magma battles.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:19:02 #279
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147121059
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:15 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Oh, zit in team magma battles.
Laat me weten wanneer je kan dan kan ik weer verder spelen. :P Je bent toch Robert in game?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147121066
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:19 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Laat me weten wanneer je kan dan kan ik weer verder spelen. :P Je bent toch Robert in game?
Jep, ik stuur je een trade nu
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147121115
Thanks!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:21:22 #282
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147121126
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:20 schreef Roburtt het volgende:
Thanks!
Np anders krijg zo'n ding toch nooit. Ik wilde hem ook gewoon hebben, en als die codes verdomme zijn uitverkocht bij de intertoys en bart smit.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147121870
Dat doodchille liftmuziekje als je gebouwen ingaat, damn _O_
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:57:31 #285
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_147122087
Tof ook dat je veel van die mega-evo items al vroeg in de game kunt vinden. Heb al de stenen voor Alakazam, Steelix, Manectric, Mawile en Aggron, en ik heb nog maar 3 badges.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_147122952
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:57 schreef Rikketik het volgende:
Tof ook dat je veel van die mega-evo items al vroeg in de game kunt vinden. Heb al de stenen voor Alakazam, Steelix, Manectric, Mawile en Aggron, en ik heb nog maar 3 badges.
Sowieso hebben ze die megastones beter aangepakt in oras vind ik, ipv die cryptische manier in XY waarbij je ook echt maar een uurtje per dag stenen kon verzamelen en die splitsing tussen x en y :')
Ga weg
pi_147123063
Mauville ziet er anders uit. Extra huisje?
pi_147123143
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 18:33 schreef Syntos het volgende:
Mauville ziet er anders uit. Extra huisje?
Ik vind Mauville supervet _O_ itt die clusterfuck Lumiose in XY :')
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 18:57:31 #289
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147123714
Swampert!
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147124083
'OK. Here, hand please!' Uh oke, lekker random ook. :') _O-
  Moderator / Redactie Sport / Devops zaterdag 29 november 2014 @ 19:19:50 #291
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147124403
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 november 2014 18:35 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik vind Mauville supervet _O_ itt die clusterfuck Lumiose in XY :')
Ik zocht op Google naar Mauville, krijg je dit :')

pi_147124515
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 19:08 schreef Syntos het volgende:
'OK. Here, hand please!' Uh oke, lekker random ook. :') _O-
Zalig
Ga weg
pi_147124561
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 19:19 schreef zoem het volgende:

[..]

Ik zocht op Google naar Mauville, krijg je dit :')

[ afbeelding ]
Ash en May. :')

Ash en Serena. ^O^
pi_147124635
Al die fanmade alternate timelines waarin Ash relaties krijgt enzo :')
Ga weg
  zaterdag 29 november 2014 @ 19:42:57 #295
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_147125137
Ash en Serena hebben anders wel hun eerste date in een aflevering die begin februari (in Japan) uitgezonden wordt. O+

Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  zaterdag 29 november 2014 @ 20:02:25 #296
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147125790
Ashe was tien jaar oud toen ik 8-9 jaar oud was. Nu is hij nog steeds 10 jaar oud maar ik ben 22.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 20:03:13 #297
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147125831


_O_
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147126713
quote:
_O-
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 29 november 2014 @ 21:09:36 #299
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_147128705
Welkom thuis, Swampert. _O_

Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
  zaterdag 29 november 2014 @ 21:17:17 #300
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147128989
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 21:09 schreef Rikketik het volgende:
Welkom thuis, Swampert. _O_

[ afbeelding ]
_O_
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147130252
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 21:09 schreef Rikketik het volgende:
Welkom thuis, Swampert. _O_

[ afbeelding ]
_O_
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')