abonnement Unibet Coolblue
pi_149794141
quote:
0s.gif Op zondag 28 december 2014 17:21 schreef MaLo het volgende:

[..]

Wij hebben regelmatig korte vakanties of herfstvakanties doorgebracht in Duitsland. Wij zijn wel echte Duitsland-fans :). Eifel, Moezel, Sauerland, allemaal mooi. Dichtbij (voor ons max 3 uur rijden), over het algemeen schoon, goed eten voor prima prijzen. En deze streken bieden mooie natuur en leuke plaatsjes.

Als je toch iets verder wilt rijden en je houdt van Duitsland, dan is Oostenrijk in de zomer ook een aanrader. Is in 1 dag aan te rijden en biedt heel veel natuur en heel veel activiteiten voor kinderen. Wij zijn in de zomer al een keer of 5 naar Oostenrijk geweest. De meeste gebieden bieden te gekke (berg-)wandelingen voor kinderen (met speeltuintjes en opdrachtjes onderweg), leuke (water-)speeltuinen op de berg, rodelbanen enzovoorts. Onze dochter houdt niet van wandelen, maar in Oostenrijk kan ze nooit wachten tot we weer een tocht gaan maken :P.

Voor 2015 overwegen we voor onze tweede vakantieweek Serfaus-Fiss-Ladis, daar zijn ook heel veel dingen te doen voor kinderen.
Schop! Malo: heb jij tips voor een vakantie in Duitsland met kinderen?
Camping, huurtent, huisje, hotel: maakt niet uit. Rondreizen lijkt ons ook leuk. We hebben verder niet zo heel veel wensen, maar de jongens willen erg graag naar Playmobil land.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')