Dat is flink balen, hopelijk morgen of zaterdag dan?quote:Op donderdag 1 januari 2015 15:04 schreef Isegrim het volgende:
Gisteren zou de Rofco worden bezorgd. Niemand gezien. Morgenochtend maar meteen bellen met Rofco. Hele dag voor Jan Lul zitten wachten thuis.
GVDquote:Op donderdag 1 januari 2015 15:04 schreef Isegrim het volgende:
Gisteren zou de Rofco worden bezorgd. Niemand gezien. Morgenochtend maar meteen bellen met Rofco. Hele dag voor Jan Lul zitten wachten thuis.
Zeker eerst proefbakken.quote:Op donderdag 1 januari 2015 15:53 schreef AnneX het volgende:
En ik vroeg mij af: je bent nu gewend aan de huidige oven en instellingen ( warmte en tijd).
Kun je dat straks zo overnemen of ga je eerst proefbakken? voordat de bestellingen erin / eruit moeten ?
Ik krijg via WhatsApp dagelijks een blauweplekupdate. Ze zijn indrukwekkend. Haar hele been is bont en blauw.quote:
dat is wel balen en betekent ook dit weekend nog met de oude oven. Hoeveel broden maken jullie op het moment per week voor de verkoop? En hoeveel extra capaciteit levert de rofco ?quote:Op vrijdag 2 januari 2015 12:12 schreef Isegrim het volgende:
De vermiste oven is nog niet getraceerd, anders dan dat ik nu weet dat hij inderdaad is opgehaald door de koerier afgelopen dinsdag. Ik heb Rofco gebeld, maar degene die ik moet hebben is vrij. Degene die ik sprak gaf aan dat de koerier normaal gezien belt voor een afspraak en dat is dus nog niet gebeurd. Hij zou kijken wat hij kon achterhalen en mij dan eventueel terugbellen.
Deze week is nog een rustige week, wrs door kerstvakantie. Maar we zitten denk ik op 20-30 broden per zaterdag (kleinere broodjes meegerekend).quote:Op vrijdag 2 januari 2015 16:12 schreef komrad het volgende:
[..]
dat is wel balen en betekent ook dit weekend nog met de oude oven. Hoeveel broden maken jullie op het moment per week voor de verkoop? En hoeveel extra capaciteit levert de rofco ?
Hoe de je dat nu dan op de scootert? Het liefst een foto, misschien kan ik als oud-bezorger nog wat tips gevenquote:Op vrijdag 2 januari 2015 17:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Deze week is nog een rustige week, wrs door kerstvakantie. Maar we zitten denk ik op 20-30 broden per zaterdag (kleinere broodjes meegerekend).
De voornaamste beperkende factor is overigens niet de oven, maar hoeveel we mee krijgen op de scootert. We doen nu al twee ronden elke keer, met een tussenstop thuis om de volgende batch mee te nemen. Onze bezorgronden duren nu vier uren en dat is ook wel een beetje de max eigenlijk.
Had net een mailtje van vaste contactpersoon van Rofco, die nog vakantie heeft en dus niet weet hoe en wat, dat ze hoopte dat het nog goedgekomen was allemaal. Heb teruggemaild dat dat helaas niet het geval was en dat we (ook vandaag) helemaal niets van de koerier gehoord hebben...
Ja.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 17:58 schreef komrad het volgende:
Met de nieuwe oven heb je dus meer scooter-opslag-capaciteit nodig
We hebben een Peugeot New Vivacity, deze:quote:Op vrijdag 2 januari 2015 18:01 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Hoe de je dat nu dan op de scootert? Het liefst een foto, misschien kan ik als oud-bezorger nog wat tips geven
Tijd voor een mooie bakscooter dus inclusief gerse reclame erop.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 17:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]
De voornaamste beperkende factor is overigens niet de oven, maar hoeveel we mee krijgen op de scootert. We doen nu al twee ronden elke keer, met een tussenstop thuis om de volgende batch mee te nemen. Onze bezorgronden duren nu vier uren en dat is ook wel een beetje de max eigenlijk.
Met een topkoffer erbij kom je al een heel eind:quote:Op vrijdag 2 januari 2015 18:26 schreef Isegrim het volgende:
[..]
We hebben een Peugeot New Vivacity, deze:
[ afbeelding ]
Die heeft een relatief grote buddy, dus dat is mooi. Verder heeft 'ie ook nog een vak voor het stuur. Dan is er nog een treeplank en nog de rugzak op mijn rug.
1 klant in voorvak
2-3 klanten in buddy
1 klant op treeplank
3-4 klanten in mijn rugzak
Dus maximaal 9 klanten per rit. Meestal blijft het bij 6 of 7, maar hangt er ook vanaf hoeveel er per klant besteld wordt.
Oh ja, da's helemaal cool ja! Zo'n bak past er goed tussen. Dacht dat ik dat al een keer gezien had (met drankjes?).quote:Op vrijdag 2 januari 2015 18:38 schreef Isegrim het volgende:
Die tevens meteen dienst kan doen als marktkraam voor de Rotterdamse Oogstmarkt. Maar financieel gezien gaat de inrichting van de bakkerij even voor nu.
Er is in elk geval een Piaggo met espresso.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 19:10 schreef NedKelly het volgende:
[..]
Oh ja, da's helemaal cool ja! Zo'n bak past er goed tussen. Dacht dat ik dat al een keer gezien had (met drankjes?).
In die koffer kun veel meer brood kwijt dan in de rugzak en je kan er makkelijker bij. En anders doe je een zijkoffer/tas, kun je ook veel in kwijt.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 19:00 schreef Isegrim het volgende:
Ja, hebben we ook al aan gedacht, maar komt mijn rugzak dan niet in de knel? We bezorgen meestal met zijn tweeën.
ah ja, ik loop altijd een beetje snel langs die eet/drink kraampjes op onderweg naar de producten voor thuisquote:Op vrijdag 2 januari 2015 19:24 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Er is in elk geval een Piaggo met espresso.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |