Graag gedaanquote:Op vrijdag 31 oktober 2014 08:34 schreef Isabeau het volgende:
En altijd fijn dat mensen melden dat iets nog niet helemaal gaar was, dan weet ik dat we dat langer moeten koken/bakken/in de oven houden
Mijn aardappels waren prima gaar na het 5 minuten koken en 20 minuten in de ovenquote:Op vrijdag 31 oktober 2014 09:17 schreef Bleie het volgende:
Omdat ik niet zelf gekookt heb, heb ik trouwens geen idee wat het recept erover zei, maar met nog maar 20 minuten in de oven moeten je aardappels wel echt bijna gaar zijn wil je ze echt gaar uit de oven krijgen.
Dat scheelt natuurlijk. Bij ons waren het nogal dikke plakken.quote:Op vrijdag 31 oktober 2014 11:02 schreef Trusten het volgende:
[..]
Mijn aardappels waren prima gaar na het 5 minuten koken en 20 minuten in de oven. Wel echt dunne plakjes gebruikt.
Stond in het recept max 0,5 cm dikquote:Op vrijdag 31 oktober 2014 11:18 schreef Bleie het volgende:
[..]
Dat scheelt natuurlijk. Bij ons waren het nogal dikke plakken.
De meeste mensen hier zijn allemaal enthousiast. Het moet wel bij je passen en het is best prijzig, maar voor mij wegen de voordelen op tegen de nadelen.quote:Op vrijdag 31 oktober 2014 11:48 schreef larry_flynt het volgende:
Is dit iets? Misschien eens een keer proberen...
Je kunt eens de 50%-korting proberen (als deze nog werkt). Je moet dan twee keer een box afnemen, maar je bent zeker goedkoper uit dan wanneer je zelf boodschappen zou doen (althans, wij thuis wel).quote:Op vrijdag 31 oktober 2014 11:48 schreef larry_flynt het volgende:
Is dit iets? Misschien eens een keer proberen...
Maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen, ligt er aan hoe je nu boodschappen doet.quote:Op vrijdag 31 oktober 2014 11:58 schreef Unites het volgende:
Je kunt eens de 50%-korting proberen (als deze nog werkt). Je moet dan twee keer een box afnemen, maar je bent zeker goedkoper uit dan wanneer je zelf boodschappen zou doen (althans, wij thuis wel).
Precies, dat vind ik ookquote:Op vrijdag 31 oktober 2014 12:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
En soms zetten we het een tijdje stop omdat ik even allerlei andere dingen wil koken en HelloFresh dan toch best een keurslijf is (en ik vind het prijsverschil tussen 3 en 5 dagen zo klein, dat ik het zonde vind om maar voor 3 dagen te bestellen).
Volgende week bulgur met boerenkool. Ik zou er echt nooit opkomen om dat te maken, maar dat is dus het leuke van HelloFresh. Verrassende combinaties die nog lekker zijn ookquote:Op vrijdag 31 oktober 2014 13:19 schreef TimeJumper het volgende:
Ik vind het nog steeds ideaal, niet meer te hoeven verzinnen wat we te hoeven eten. En dan kwam ik toch altijd een beetje op dezelfde gerechten uit (omdat ik nogal een kookkneus ben )
Nu eten we veel afwisselender en naar mijn idee ook gezonder.
Die heb ik dus nog een keer voor mijn ouders gemaaktquote:Op vrijdag 31 oktober 2014 14:26 schreef miss_sly het volgende:
Ik hou niet van bleekselderij, maar die rijst met makreel en bleekselderij laatst was zoo verrukkelijk, daar hebben we alle drie van zitten smullen
Juist, ik vind bleekselderij eigenlijk ook nooit lekker en zou het nooitttt kopen. Maar nu was het heerlijk.quote:Op vrijdag 31 oktober 2014 14:26 schreef miss_sly het volgende:
Ik hou niet van bleekselderij, maar die rijst met makreel en bleekselderij laatst was zoo verrukkelijk, daar hebben we alle drie van zitten smullen
Enne? Wat vond je deze keer van de gevulde paprika's?quote:Op vrijdag 31 oktober 2014 12:09 schreef CountingStars het volgende:
[..]
Precies, dat vind ik ook10 euro meer voor 2 extra maaltijden voor 2 personen.
Vanavond de gevulde paprika's! Paar maanden geleden zaten er ook gevulde paprika's in de box en dat was echt een succesMorgen de witlof en dan zondag weer nieuwe box!
Ik heb nu al zin in de spruitjes, mijn vriend lust ze niet dus normaal koop ik ze ook niet..
Wederom heerlijkquote:Op vrijdag 31 oktober 2014 18:13 schreef Anne het volgende:
[..]
Enne? Wat vond je deze keer van de gevulde paprika's?
Ik heb het recept op de site even opgezocht omdat het zo lekker klinkt. Maar per persoon 1 tomaat en 2 stengels bleekselderij is best karig qua groeten. Krijg je trouwens bij een 1 persoonsbox dan ook losse stengels geleverd?quote:Op vrijdag 31 oktober 2014 14:26 schreef miss_sly het volgende:
Ik hou niet van bleekselderij, maar die rijst met makreel en bleekselderij laatst was zoo verrukkelijk, daar hebben we alle drie van zitten smullen
Nee, gewoon een volledige struik aan bleekselderij.quote:Op zaterdag 1 november 2014 09:08 schreef computergirl het volgende:
[..]
Ik heb het recept op de site even opgezocht omdat het zo lekker klinkt. Maar per persoon 1 tomaat en 2 stengels bleekselderij is best karig qua groeten. Krijg je trouwens bij een 1 persoonsbox dan ook losse stengels geleverd?
Ik vond het ook heel erg veelquote:Op zaterdag 1 november 2014 09:04 schreef CountingStars het volgende:
Wederom heerlijkWel veel, 4 halve paprika per persoon, kregen dat niet op,
Wat vond jij ervan?
Over de hoeveelheden vlees / vis is hier al vaker gesproken. Bij HF houden ze precies de geadviseerde 100 gram pp aan. Is ook echt meer dan voldoende, imho. Zo veel vlees heb je helemaal niet nodig.quote:Op zaterdag 1 november 2014 09:37 schreef Maraca het volgende:
Mijn box voor week 45 werd zojuist bezorgd.. zag er goed uit! Doos was wel een stuk kleiner dan vorige week, maar dat is natuurlijk afhankelijk van de producten. Op jullie aanraden even de doos gecontroleerd en alles zat erin.
Vond alleen de kip een beetje karig. Het is 1 kipfilet (200gr) voor 2 personen. Vaak eet ik dat alleen al opMaar denk dat het wel gecompenseerd gaat worden met de hoeveelheid groente e.d.
Nee, klopt. Ik besef me ook heel goed dat ik in het verleden altijd een 'verkeerde' verhouding vlees/groente hanteerdequote:Op zaterdag 1 november 2014 09:47 schreef Bleie het volgende:
[..]
Over de hoeveelheden vlees / vis is hier al vaker gesproken. Bij HF houden ze precies de geadviseerde 100 gram pp aan. Is ook echt meer dan voldoende, imho. Zo veel vlees heb je helemaal niet nodig.
Ik dacht alleen altijd dat dat over 100 gram bereid product ging en dat hou je niet over als je 100 gram kipfilet braadt. Maar goed, eigenlijk mis ik grotere porties ook niet en is het altijd prima.quote:Op zaterdag 1 november 2014 09:47 schreef Bleie het volgende:
Over de hoeveelheden vlees / vis is hier al vaker gesproken. Bij HF houden ze precies de geadviseerde 100 gram pp aan. Is ook echt meer dan voldoende, imho. Zo veel vlees heb je helemaal niet nodig.
Haha hoe je dat zegt, ik schrok me rot dat ik een hele bak sla moest etenquote:Op zaterdag 1 november 2014 09:49 schreef Maraca het volgende:
[..]
Nee, klopt. Ik besef me ook heel goed dat ik in het verleden altijd een 'verkeerde' verhouding vlees/groente hanteerdeDaarom ben ik ook zo blij met HF! Dan doe ik dat tenminste niet. Schrok me ook in de eerste week kapot dat ik een halve bak sla op moest eten
Maar merkte al wel dat het echt prima beviel en dat je inderdaad niet zoveel vlees hoeft te eten.
Voedingscentrum zegt, dacht ik?, tussen de 80 en de 100 gram pasta p.p.quote:Op zaterdag 1 november 2014 10:15 schreef Happel het volgende:
Vlees vind ik ten opzichte van de koolhydraten veel te weinig. Blijf 80/90 gram pasta, couscous of rijst veel vinden op een bord.
Heb bij die sperziebonen ook een paar keer gekeken of ik echt niet het recept voor 2 personen had gepaktquote:Op zaterdag 1 november 2014 10:51 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Haha hoe je dat zegt, ik schrok me rot dat ik een hele bak sla moest eten![]()
Maar ik herken het wel. Zit hier ook altijd te "klagen" dat de porties vis/vlees zo klein zijn. Maar de maaltijd tesamen is altijd in de meeste gevallen wel voldoende.
Ik sta ook altijd te kijken van alle groenten die erbij zitmaar het komt toch redelijk goed op.
Ik vond de spaghetti met de balletjes heerlijk, en zelf zou ik er nooit aan denken om sla in de spaghetti te verwerken. Maar het was erg lekker.
Wat is dat voor advies, dan? (Dat het vloeibaar moet zijn, zeker? Olie/margarine)quote:Op zaterdag 1 november 2014 11:29 schreef Isabeau het volgende:
Gelukkig houden ze de Voedingscentrum adviezen betreffende margarine niet aan en raden ze roomboter aan![]()
Nou ik had hier ook een reuzenzak, dat ik dacht daar kan ik wel 3 dagen van eten.quote:Op zaterdag 1 november 2014 11:32 schreef Maraca het volgende:
[..]
Heb bij die sperziebonen ook een paar keer gekeken of ik echt niet het recept voor 2 personen had gepakt![]()
Daar heb je het al. Voedingscentrum zie ik niet echt als autoriteit op het gebied van voedingsadvies.quote:Op zaterdag 1 november 2014 11:26 schreef agter het volgende:
[..]
Voedingscentrum zegt, dacht ik?, tussen de 80 en de 100 gram pasta p.p.
Denk dat ze dat aanhouden.
Welke site adviseer jij dan wel, om eens te lezen?quote:Op zaterdag 1 november 2014 12:23 schreef Happel het volgende:
[..]
Daar heb je het al. Voedingscentrum zie ik niet echt als autoriteit op het gebied van voedingsadvies.
quote:Op zaterdag 1 november 2014 11:33 schreef agter het volgende:
Wat is dat voor advies, dan? (Dat het vloeibaar moet zijn, zeker? Olie/margarine)
quote:Roomboter bevat veel verzadigd vet. Het advies is daarom roomboter bij uitzondering te eten. Roomboter bevat veel minder vitamine D dan halvarine en margarine. Mensen die roomboter dagelijks gebruiken als broodsmeersel moeten erop letten dat ze voldoende vitamine D binnen krijgen uit andere voedingsmiddelen.
Idd.quote:Op zaterdag 1 november 2014 12:23 schreef Anne het volgende:
Dat schimmel kan ik mij wel voorstellen als je ze dus niet in de koelkast legt.. ze waren vochtig en zaten in een gesloten zakje; dat hoort in de koelkast.
Lurkpostquote:Op vrijdag 31 oktober 2014 14:08 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Volgende week bulgur met boerenkool. Ik zou er echt nooit opkomen om dat te maken, maar dat is dus het leuke van HelloFresh. Verrassende combinaties die nog lekker zijn ook(nog steeds verbaasd dat rode kool met pasta zo lekker was)
Als het goed is kan je het recept hier downloaden: Noedels met kip, rode kool en mangochutneyquote:Op zaterdag 1 november 2014 13:08 schreef Molo het volgende:
Lurkpost
Heb je dat recept voor pasta met rode kool nog?
Kooltje gekregen van iemand uit de tuin en de klassieke zoetige manieren van klaar maken vind ik niet te hachelen
Rode kool in 6 minuten gaar?quote:Op zaterdag 1 november 2014 13:16 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Als het goed is kan je het recept hier downloaden: Noedels met kip, rode kool en mangochutney
Thanks!quote:Op zaterdag 1 november 2014 13:16 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Als het goed is kan je het recept hier downloaden: Noedels met kip, rode kool en mangochutney
Het hoeft niet snotgaar, beetje beet kan prima. Je kunt het ook rauw in salades verwerken.quote:Op zaterdag 1 november 2014 13:30 schreef computergirl het volgende:
[..]
Rode kool in 6 minuten gaar?
Beetgaar, was echt prima.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |