Dit!quote:Op maandag 20 oktober 2014 19:18 schreef Quispi het volgende:
Burp, hier net de pasta met kippengehakt en pecorino op. Lekker!
Die vond ik juist weer wat minder. Beetje saai, en idd wat weinig groente.quote:Op maandag 20 oktober 2014 19:18 schreef Quispi het volgende:
Burp, hier net de pasta met kippengehakt en pecorino op. Lekker!
Er zijn hier genoeg mensen die hier vaak komen die allemaal net zo veel korting kunnen geven en om nu als eerste post op dit forum om eigen korting te komen bedelen lijkt me een beetje hebberigquote:Op dinsdag 21 oktober 2014 17:11 schreef mdehaan10 het volgende:
Als je nog twijfelt of je je aan wilt melden bij de hellofresher, hier nog wat korting!
Ook ik heb nog wat kortingsbonnen voor 20eu liggen voor je eerste hello fresh box (geen proefbox of fruitbox!). Stuur een berichtje als je interesse hebt!
Eens! Iedereen in dit topic heeft wel een kortingscode. Vaak zelfs meerdere..quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 17:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Er zijn hier genoeg mensen die hier vaak komen die allemaal net zo veel korting kunnen geven en om nu als eerste post op dit forum om eigen korting te komen bedelen lijkt me een beetje hebberig
En er is dus momenteel nog een kortingscode actief voor 50% kortingquote:Op dinsdag 21 oktober 2014 17:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Er zijn hier genoeg mensen die hier vaak komen die allemaal net zo veel korting kunnen geven en om nu als eerste post op dit forum om eigen korting te komen bedelen lijkt me een beetje hebberig
Echt wel. Heerlijk. En ruim voldoende.quote:
Doe ikquote:Op dinsdag 21 oktober 2014 18:22 schreef Trusten het volgende:
En er is dus momenteel nog een kortingscode actief voor 50% korting. Misschien dat die in de OP kan? 'HFVOORDEEL50'
1 post in 0 dagen aangemeld en dan dit.quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 17:11 schreef mdehaan10 het volgende:
Als je nog twijfelt of je je aan wilt melden bij de hellofresher, hier nog wat korting!
Ook ik heb nog wat kortingsbonnen voor 20eu liggen voor je eerste hello fresh box (geen proefbox of fruitbox!). Stuur een berichtje als je interesse hebt!
Welke maaltijd was dat waar je een uur over deed en hoe kwam datquote:Op dinsdag 21 oktober 2014 18:35 schreef Tamashii het volgende:
Wij gaan vanavond die wijtingfilet eten. Pffft over die andere maaltijd heb ik dus ruim een uur gedaan, terwijl in het boekje staat 30/35 minuten.En ik ben echt niet heul langzaam.
Die met kippengehakt. :$quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 18:37 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Welke maaltijd was dat waar je een uur over deed en hoe kwam dat
Herkenbaar.quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 18:35 schreef Tamashii het volgende:
Wij gaan vanavond die wijtingfilet eten. Pffft over die andere maaltijd heb ik dus ruim een uur gedaan, terwijl in het boekje staat 30/35 minuten.En ik ben echt niet heul langzaam.
Ja hahahaha dat doe ik ook.quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 19:30 schreef Netsplitter het volgende:
[..]
Herkenbaar.
Ik snij alles eerst en ga dan pas met de rest verder zodat ik in een ruk door kan.
Doe ik ook!quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 19:30 schreef Netsplitter het volgende:
[..]
Herkenbaar.
Ik snij alles eerst en ga dan pas met de rest verder zodat ik in een ruk door kan.
Vet om te horen.quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 19:32 schreef agter het volgende:
[..]
Doe ik ook!
Vond de wijting met de ratatouille erg lekker, btw.
Die viel mij ook zeer mee, ben totaal geen fan van aubergine.quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 19:32 schreef agter het volgende:
[..]
Doe ik ook!
Vond de wijting met de ratatouille erg lekker, btw.
Ja ik ook, toen had ik bv vorige week een halve aubergine gebruikt ipv 1.5 dus dat doe ik maar niet meer. :$quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 19:33 schreef Lienekien het volgende:
Ik ga meestal vrij snel. Ik bestudeer het recept meestal vrij systematisch: wat heeft het langst nodig en wat kun je doen in die tijd, bijv. snijden van dingen.
Courgette.quote:Op dinsdag 21 oktober 2014 19:38 schreef Tamashii het volgende:
[..]
Ja ik ook, toen had ik bv vorige week een halve aubergine gebruikt ipv 1.5 dus dat doe ik maar niet meer. :$
Hehhee, jij bent goed. Indd :$quote:
Misschien is dat omdat hij even een kroket uit de muur trekt voor hij naar huis gaatquote:Op woensdag 22 oktober 2014 09:14 schreef Lienekien het volgende:
Ik dacht ook dat we de porties klein zouden vinden, maar het valt over het algemeen wel mee. Mijn vriend doet lichamelijke arbeid en die hoor ik niet klagen over honger.
Ik zal het hem eens vragen.quote:Op woensdag 22 oktober 2014 09:18 schreef Selestha het volgende:
[..]
Misschien is dat omdat hij even een kroket uit de muur trekt voor hij naar huis gaat
Maar serieus, ik vind het zelf prima porties tot nu toe en ik ben volgens mij geen kleine eter
Hij antwoordt: nooit! En is verbolgen dat ik het vraag.quote:Op woensdag 22 oktober 2014 09:18 schreef Selestha het volgende:
[..]
Misschien is dat omdat hij even een kroket uit de muur trekt voor hij naar huis gaat
Maar serieus, ik vind het zelf prima porties tot nu toe en ik ben volgens mij geen kleine eter
Ik vond ze na 5 minuten prima! De couscous blijft (omdat het balletjes zijn) ook wat vochtiger dus ik zou ze ook niet al te zacht laten worden, anders wordt het echt een prutje. En gewoon even proeven/testen na 5 minutenquote:Op woensdag 22 oktober 2014 09:20 schreef Bleie het volgende:
Vraagje voor wie de parelcousous met pompoen al gemaakt heeft: volgens het recept moeten de pompoen en venkel maar 5 minuten gebakken worden. Dan blijven ze vrij hard denk ik? Over het algemeen vind ik beide namelijk lekkerder als ze wat zachter zijn.
quote:Op woensdag 22 oktober 2014 09:35 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Hij antwoordt: nooit! En is verbolgen dat ik het vraag.
Ah, dank. Proeven doe ik sowieso.quote:Op woensdag 22 oktober 2014 09:47 schreef Trusten het volgende:
[..]
Ik vond ze na 5 minuten prima! De couscous blijft (omdat het balletjes zijn) ook wat vochtiger dus ik zou ze ook niet al te zacht laten worden, anders wordt het echt een prutje. En gewoon even proeven/testen na 5 minuten
Die is volgende week toch?quote:Op woensdag 22 oktober 2014 09:30 schreef Maraca het volgende:
Wat ik mij alleen afvraag..
In de 5-maaltijden box zit ook: Gevulde paprika's met parelgerst, rozijnen en geitenkaascrumble
Vult dat eigenlijk wel?Lijkt me zo.. lichtjes
https://www.hellofresh.nl/recipe/week/next/classic_box/quote:Op woensdag 22 oktober 2014 10:06 schreef Unites het volgende:
Wat staat er op het menu voor die week daarna? (dus over twee weken).
Ik dacht dat je dat altijd kon zien bij 'Gerechten' > 'Recepten', maar zie het nu niet staan.
Word meestal zo rond woensdag/donderdag bekend, je kunt deze link aanpassen:quote:Op woensdag 22 oktober 2014 10:06 schreef Unites het volgende:
Wat staat er op het menu voor die week daarna? (dus over twee weken).
Die zijn inderdaad nog niet beschikbaar:quote:Op woensdag 22 oktober 2014 10:06 schreef Unites het volgende:
Wat staat er op het menu voor die week daarna? (dus over twee weken).
Ik dacht dat je dat altijd kon zien bij 'Gerechten' > 'Recepten', maar zie het nu niet staan.
Mijn ervaring na 4 weken:quote:Op woensdag 22 oktober 2014 10:13 schreef Cyntiaa het volgende:
[..]
https://www.hellofresh.nl/recipe/week/next/classic_box/
Ik wacht even tot ik kan zien wat er voor de week er na op de planning staat..
Zit er ook een logica in qua 3 dagen of 5 dagen? En dan met name vlees / vis?
Deze week.quote:Op woensdag 22 oktober 2014 12:24 schreef Unites het volgende:
Stel dat ik nu bestel en ik kies er voor om zondag het pakket te laten bezorgen, ontvang ik hem dan deze week zondag of volgende week zondag?
Volgende week.quote:Op woensdag 22 oktober 2014 12:27 schreef Unites het volgende:
[..]
En krijg ik dan het pakket van deze week of volgende week?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |