Gefeliciteerd! Ik had die ervaring vorige weekquote:
Ik vind het lekkerquote:Op donderdag 16 oktober 2014 12:33 schreef _aurum_ het volgende:
Is dat Teff een beetje te doen Prob? Henk zei altijd dat het niet te eten was
Voel me vandaag wat beter, goed doorgeslapen vannacht. Ga vanaaf proberen te sporten
Lijstje voor vandaag:
O: omelet met 3 eieren\
L: 2 chocomuffins en eiwithshake
T: bak kwark met frambozen
T: 2 minisnickers
S: fitness
D: gewokte rijst met bloemkool en een stukje kabeljauw
Ja hoor, hier regende het zo goed als niet (alleen een lichte miezer op het eind)quote:Op donderdag 16 oktober 2014 15:35 schreef uniekhoorn het volgende:
Succes met sporten Aurum... fijn dat je wat beter voelt!
Lijst:
O/L: verse pistolet met rosbief en gekookt ei, verse kaneelbroodje, beker melk, beschuit kaas
T's: 2 appels, peer, sinaasappel, blokje pure choco, sultana (proefpakketje gehad, dan moet je wel he )
D: pasta met room/kaas/ei en een witlofovenschotel met ham/kaas
T: Verse stoofperen met vla en slagrooom
Ben jij nog wezen wandelen en rapen Tele6?
Ga je ermee koken ofzo? Kan toch alleen met tamme kastanjes?quote:Op donderdag 16 oktober 2014 15:42 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Ja hoor, hier regende het zo goed als niet (alleen een lichte miezer op het eind)
Maar het begint al op z'n eind te raken, de meeste kastanjes die er nog liggen zijn klein of rot. Ik heb nu ook al 4 grote zakken vol, dus dat is wel genoeg om de winter door te komen
Wat voor proefpakketje sultana heb je? Is het dan een nieuwe smaak ofzo?
Hoezo kan je dan niet meer eten? Je hebt recht op pauzesquote:Op donderdag 16 oktober 2014 15:43 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ik zit nu nog hartstikke vol van mijn lijstje tot nu toe, en ik moet over een uur naar m'n werk en heb dan niet meer de mogelijkheid te eten tot half 11. Maar ik zit pas op 1100 kcal. Niet handig Wou eigenlijk snel voordat ik wegging nog mijn D eten maar dat gaat echt niet passen.
Inderdaad tamme kastanjes. Je kunt verse poffen in de oven, maar wij drogen het grootste deel (omdat we er zo veel hebben). Die kastanjes pellen we, koken we in melk, en dan wrijven we het door een zeef (er zit onder de schil anders nog een taai velletje).quote:Op donderdag 16 oktober 2014 15:49 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ga je ermee koken ofzo? Kan toch alleen met tamme kastanjes?
Sultana de smaken: abrikoos/limoen, granaatappel/sinaasappel, kokos/nog iets.
Kokos lust ik niet maar die abrikoos/limoen gaat wel
Als ik dan toch Sultana eet dan maar de alle gewoonste met alleen maar rozijnen
Huis ruikt naar kaneel/wijn/stoofperen
O leuk dat wil ik ook doen of ben ik nu te laat ?quote:Op donderdag 16 oktober 2014 15:42 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Ja hoor, hier regende het zo goed als niet (alleen een lichte miezer op het eind)
Maar het begint al op z'n eind te raken, de meeste kastanjes die er nog liggen zijn klein of rot. Ik heb nu ook al 4 grote zakken vol, dus dat is wel genoeg om de winter door te komen
Wat voor proefpakketje sultana heb je? Is het dan een nieuwe smaak ofzo?
Die met suiker en kaneel is lekkerquote:Op donderdag 16 oktober 2014 15:49 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ga je ermee koken ofzo? Kan toch alleen met tamme kastanjes?
Sultana de smaken: abrikoos/limoen, granaatappel/sinaasappel, kokos/nog iets.
Kokos lust ik niet maar die abrikoos/limoen gaat wel
Als ik dan toch Sultana eet dan maar de alle gewoonste met alleen maar rozijnen
Huis ruikt naar kaneel/wijn/stoofperen
Ik denk dat het nog wel gaat hoor, als je deze week of volgende week gaat.quote:Op donderdag 16 oktober 2014 18:17 schreef Probability het volgende:
[..]
O leuk dat wil ik ook doen of ben ik nu te laat ?
Nog een bak kwark? Thin crisp met gekookt eitje?quote:Op donderdag 16 oktober 2014 18:39 schreef zouzomaarkunnen het volgende:
O- 2 cracottes, 1 met kip samurai salade en 1 met kipfilet. 2 mandarijnen
T- 1 groot formaat speculaasje
L- 2 wasa thin crackers, 1 met zuivel spread, 1 met kipfilet
T- niks
D- salade van tonijn, sperziebonen, ei, tomaat, paprika, pijnboompitten en avocado.
T- kopje koffie met suiker
Zo nog?quote:Op donderdag 16 oktober 2014 19:42 schreef zouzomaarkunnen het volgende:
Toevoegen aan mijn lunch bedoel je? Of als tussendoortje?
Als ik op een dag 2 cracottes, 2 thin crisps en een salade eet, dan heb ik ook snack neigingen . Zou inderdaad proberen er wat extra bij te eten!quote:Op donderdag 16 oktober 2014 20:00 schreef zouzomaarkunnen het volgende:
nee dat is waar. Merk wel dat 's avonds ik vooral naar snacken neig. Moeilijk af te leren! Wil misschien maar een yoga matje aanschaffen zodat ik thuis wat oefeningen kan doen. En hopelijk binnenkort weer genoeg energie om weer te gaan hardlopen.
Me! Pompoensoepquote:Op donderdag 16 oktober 2014 22:36 schreef Probability het volgende:
Wie deed er veel met ras el hanout? Perruche? En wat?
Ik heb het gekocht!quote:Op donderdag 16 oktober 2014 23:56 schreef An24 het volgende:
[..]
Me! Pompoensoep
Toffe avond! Ben naar een demo/ workshop rund uitbenen geweest LOTS of nomsies
Cool!quote:Op donderdag 16 oktober 2014 23:56 schreef An24 het volgende:
[..]
Me! Pompoensoep
Toffe avond! Ben naar een demo/ workshop rund uitbenen geweest LOTS of nomsies
Als ik slager was, zou ik geen workshop nodig hebbenquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 13:39 schreef zouzomaarkunnen het volgende:
Rund uitbenen...dat klinkt als een workshop waar ik me niet voor zou aanmelden! ben je slager? Of gewoon Hobby - interesse?
Bijzonder 'bedrijfsuitje' In deze categorie heb ik ooit leren 'lammeren' (schaap helpen lammetje ter wereld te brengen. Heel tof.quote:Op vrijdag 17 oktober 2014 13:56 schreef An24 het volgende:
[..]
Als ik slager was, zou ik geen workshop nodig hebben
Gewoon nieuwsgierig en leuk met collega's. Ik vind ook persoonlijk dat als je vlees eet, je ook moet weten waar het vandaan komt.
Ja ook tof! Ga ik misschien ook nog wel eens doenquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 13:58 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Bijzonder 'bedrijfsuitje' In deze categorie heb ik ooit leren 'lammeren' (schaap helpen lammetje ter wereld te brengen. Heel tof.
Aanrader. Hebben jullie nu ook vlees meegekregen? En zelf een mes in de handen gehad? Of was het echt een presentatie?quote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:13 schreef An24 het volgende:
[..]
Ja ook tof! Ga ik misschien ook nog wel eens doen
Een aantal hebben er ontvliest, maar dat moet je doen met het mes naar je toe in plaats van van je af. En met mijn EDS motoriek durfde ik dat toch niet aanquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:36 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Aanrader. Hebben jullie nu ook vlees meegekregen? En zelf een mes in de handen gehad? Of was het echt een presentatie?
Klinkt gaafquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:45 schreef An24 het volgende:
[..]
Een aantal hebben er ontvliest, maar dat moet je doen met het mes naar je toe in plaats van van je af. En met mijn EDS motoriek durfde ik dat toch niet aan
Vlees konden we wel kopen. En we kregen tussendoor drankjes en vleeshapjes uit eigen keuken. De hebben daar de kampioen gelderse worst van Nederland en ook de slagerszoon is een keer kampioen butcher geworden. Erg tof allemaal.
Lavasbrood? Daar heb ik nog nooit van gehoord, is dat dezelfde lavas als de "maggiplant"?quote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:59 schreef _aurum_ het volgende:
Klinkt leuk An! Die uitbeenmessen zijn vlijmscherp, da's echt amputatiemateriaal Volgens mij moeten ze ook zo'n ringetjesjurk dragen - wat de ridders vroeger ook droegen om niet neergestoken te kunnen worden
Lijstje voor vandaag:
O: chocomuffins 2x
L: stukjes kip en augurk, huttenkase met kaneel
T: eiwitshake
D: shakshouka, lavas brood en als toetje salted butter caramel- chocolat mousse.
T: bak kwark
Met wedstrijden wel. Maar nu had hij geen speciaal schort aan!quote:Op vrijdag 17 oktober 2014 14:59 schreef _aurum_ het volgende:
Klinkt leuk An! Die uitbeenmessen zijn vlijmscherp, da's echt amputatiemateriaal Volgens mij moeten ze ook zo'n ringetjesjurk dragen - wat de ridders vroeger ook droegen om niet neergestoken te kunnen worden
Lijstje voor vandaag:
O: chocomuffins 2x
L: stukjes kip en augurk, huttenkase met kaneel
T: eiwitshake
D: shakshouka, lavas brood en als toetje salted butter caramel- chocolat mousse.
T: bak kwark
Lavash brood, sorryquote:Op vrijdag 17 oktober 2014 15:21 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Lavasbrood? Daar heb ik nog nooit van gehoord, is dat dezelfde lavas als de "maggiplant"?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |