Ik check wel altijd de datums van vlees/vis maar tot nu toe klopt dat met hoe ze de recepten in delen.quote:Op zondag 5 oktober 2014 14:59 schreef agter het volgende:
[..]
Kijk, goed dat je dat zegt! Ik zie dit nu pas voor het eerst. Haha!
Ik heb daarom bouillon met minder zout bij de AH gehaald.quote:Op zondag 5 oktober 2014 15:03 schreef CountingStars het volgende:
[..]
Ik check wel altijd de datums van vlees/vis maar tot nu toe klopt dat met hoe ze de recepten in delen.
Ben benieuwd naar recept vanavond, ik gebruik altijd geen tot een mini blokje bouillon bij de bulger, is al zo zout vind ik.
Slim! Wist niet eens dat ze dat hadden Ga ik van de week eens mee nemen danquote:Op zondag 5 oktober 2014 15:05 schreef agter het volgende:
[..]
Ik heb daarom bouillon met minder zout bij de AH gehaald.
Als het er niet in staat doe ik het eigenlijk ook niet, en ik vond het wel lekker smaakvol, zo'n schilletjequote:Op zondag 5 oktober 2014 14:44 schreef agter het volgende:
Vraagje: schillen jullie de aardappels ook? Tot nu toe niet gedaan, want stond ook niet in het recept.
Ja, haha!quote:Op zondag 5 oktober 2014 19:56 schreef Lienekien het volgende:
Hutspot was best goed.
Hebben jullie trouwens ook zo'n enorme struik tijm in een pot?!
De humus was ook erg lekker als klodder over het bord gevuld met de bulgur.quote:Op zondag 5 oktober 2014 21:18 schreef Bleie het volgende:
Ik kwam hier om mijn verbazing over de enorme tijm te uiten. Mijn man vermoedde dat ze er een goede deal op konden krijgen.
Veel humus ook, nog even kijken hoe we dat gaan doen. Ik ben de enige die ervan houdt, maar door de hutspot? Ik weet het nog niet.
De hele straat kan tijm komen halen, deze week!quote:Op zondag 5 oktober 2014 19:57 schreef agter het volgende:
[..]
Ja, haha!
En dan staat er bij sommige gerechten als tip dat je gerust wat tijm toe kunt voegen, "als er wat over is".
Wat denken ze zelf?
Wij hebben de doos voor drie dagen, dus geen bulgur...quote:Op zondag 5 oktober 2014 21:22 schreef agter het volgende:
[..]
De humus was ook erg lekker als klodder over het bord gevuld met de bulgur.
Bah!quote:Op maandag 6 oktober 2014 00:11 schreef Isabeau het volgende:
Ik werd overigens minder blij dat een zakje sojasaus was geknapt. Van alles onder de soja...
Nee, helaas. Het helpt ook niet om samen te wonen met een tuinder.quote:Op maandag 6 oktober 2014 15:42 schreef Isabeau het volgende:
Nog tips om de tijm mooi te houden? Bij mij gaan altijd alle planten dood, behalve de aloë vera.
Ook door de stamppot, die schillen?quote:Op maandag 6 oktober 2014 09:38 schreef Tamashii het volgende:
Die tijm Gelijk gepot in de keuken.
Trouwens; wij schillen de aardappelen nooit. Goed schoonmaken en vervolgens incl schil. Ommomnom.
Uiteraard. Je gaat ze niet met schil in stukken koken om vervolgens de schillen er nog eens af te gaan pellen.quote:
Af en toe water geven?quote:Op maandag 6 oktober 2014 15:42 schreef Isabeau het volgende:
Nog tips om de tijm mooi te houden? Bij mij gaan altijd alle planten dood, behalve de aloë vera.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |