wij doen altijd de bodem met tomatensaus eerst een minuut of vijf in de oven, dan beleggen en dan weer in de ovenquote:Op zondag 30 november 2014 23:43 schreef LintuxCx het volgende:
Gisteren weer eens een paar gemaakt.
[ afbeelding ]
Echt mooi bruin lukt me niet zonder dat de toppings zo ongeveer aanbranden. Maar het smaakte iig wel.
Semolina is dat; fijn gemalen griesmeel. Pizzabakkers gebruiken het vaak op hun pizzaschep, zodat het deeg er makkelijk vanaf schuift. Dat verklaard ook de witte 'korrels' op de rand.quote:Op dinsdag 9 december 2014 17:02 schreef mauriceke22 het volgende:
vraagje he, wat zit er hier op de rand van deze pizza ?
https://dl.dropboxusercon(...)za/220512/pizza2.jpg
En dan bedoel ik die puntjes want dat hebben ze volgens bij bij new york pizza ook.
Nee, tenzij je het het enorm verhit maar aangezien er ook broodjes met sesam bij de bakkerij gefabriceerd worden lijkt het me met een normale oven prima te doen.quote:Op woensdag 10 december 2014 21:40 schreef mauriceke22 het volgende:
Als je sesam op de rand zou strooien zou dat lekker zijn of verbrand de sesam dan.. lijkt me niet toch?
Tomaat, rode ui, paddestoelen (champignon, portobello, oesterzwam), aubergine zou kunnen, mijn zus vindt dat heerlijk, ik vind het de meest nietszeggende groente die er is, en nog wat groens om het af te maken als in basilicum, rucola etc. Qua kaas vind ik port salut heerlijk op pizzaquote:Op zaterdag 13 december 2014 09:25 schreef AlexRow het volgende:
Ik ga vandaag een pizzafeestje geven, maar zou graag nog wat insoirarie willen hebben qua mogelijke toppings.
Ik heb nu zelf bedacht:
ui
Gerapte kaas
mozerella
een blauwe kaas
paprika
ananas(voor de liefhebbers)
Salami
misschien nog een andere worst
Ik zoek voornamelijk nog naar wat vegetatische dingen die ik zou kunnen gebruiken.
Ik vind zelf kip cajun of kip met pesto erg lekker. Kip cajun is dan het makkelijkst, gewoon in de supermarkt een potje cajunkruiden kopen, lekker met wat olie de kip in laten marineren en gaan met die banaan.quote:Op zaterdag 13 december 2014 12:56 schreef AlexRow het volgende:
Iemand misschien ook nog een kip idee? Voor de niet varkensvleesetenden is dat wel fijn.
Die kun je zelf maken van een stukje triplexquote:Op zaterdag 27 december 2014 18:40 schreef D. het volgende:
Hoe verhuizen jullie een verse pizza van het aanrecht de oven in?
Neem aan dat niet iedereen een pizzaschep heeft
We hebben een pizza-maker, dus dan zouden we 'm weer van het papier af moeten trekkenquote:Op zaterdag 27 december 2014 18:45 schreef vinnypassy het volgende:
Het deeg op bakpapier uitrollen en beleggen en die dan op de baksteen slepen.
Ik denk er nog ff over naquote:Op zaterdag 27 december 2014 19:41 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Die kun je zelf maken van een stukje triplex
Ik heb een vergelijkbare oven, werkt prima. Ik ben zelf op zoek gegaan naar een oud model van de Pizza Alfredo. Die gaat tot bijna 400 graden. Door een verandering van de Europese wetgeving hebben ze de nieuwe lijn aangepast en wordt deze tussen de 250 en 300 graden. Verder zijn het prima oventjes. Veel sneller op temperatuur en makkelijker om je pizza in te schieten. Door dat oventje is mijn pizza verslaving alleen maar groter geworden en heb ik inmiddels een steenoven in de tuin staan.quote:Op woensdag 10 december 2014 21:35 schreef Che_ het volgende:
Heeft iemand ervaring met die Ferrari pizzaoven ?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |