Ik vind dat rubberige juist zo lekker aan halloumi Vind ik ook lekker bij Mozzarellaquote:Op donderdag 6 november 2014 09:41 schreef minilot het volgende:
[..]
Lonaaaaaaaaaa, wat goed! Op je blog reacties sturen loopt elke keer spaak (krijg jij ze wel binnen?) dus maar even hier. Wat een goeie tafel vol! Ik heb zelf een jaar lang meermaals per week heel fanatiek gerechten uit deze hoek van de wereld gekookt, dus mijn hartje gaat er wel sneller van kloppen!
Ben het met je eens over de halloumi. Al toen ik het op die foto zo zag staan dacht ik al: neee, geen foto maken, eerst de halloumi opeten anders koelt ie af! en daarna las ik je blog pas. Ik vind halloumi wel erg lekker als het echt nét uit de pan komt, maar het is dan wel dooreten: al na een paar minuten afkoelen verandert de structuur zodanig dat het voelt en klinkt alsof er in je mond piepkleine glazenwassertjes los gaan op je tanden. Squeeeek! Brrr, verschrikkelijk!
Ik wil dat ook allemaal eten, ik ben zó dol op Arabisch etenquote:Op woensdag 5 november 2014 23:55 schreef Lonaa het volgende:
Ik kookte Libanees vandaag.
En ik maakte dit allemaal:
[ afbeelding ]
Close-up van de Baba Ghanoush:
[ afbeelding ]
Ik heb nog nooit gehad dat mozzarella in je mond piept als een harde substantie die tegen het glazuur van je tanden aanwrijft. Waar koop jij je mozzarella?quote:Op donderdag 6 november 2014 10:43 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ik vind dat rubberige juist zo lekker aan halloumi Vind ik ook lekker bij Mozzarella
Ik bedoel dat het rubberig kan worden, een beetje als gummi. Dat kan ook met halloumi, alleen bij halloumi doet het dan ook nog ''squeak'' en dat doet mozzarella idd nietquote:Op donderdag 6 november 2014 12:01 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik heb nog nooit gehad dat mozzarella in je mond piept als een harde substantie die tegen het glazuur van je tanden aanwrijft. Waar koop jij je mozzarella?
Goeie tip en schitterende foto!quote:Op zondag 2 november 2014 18:25 schreef RobinOok het volgende:
Ik zou dit elke dag kunnen eten, silken tofu simpelweg met wat sojasaus, verse lente-ui, koriander of in dit geval verse gemberbloemknoppen. Yum!
[ link | afbeelding ]Silken Tofu met Myoga
En misschien ga ik het doen ook! Een silken tofu dieet. Jottum!!!!!!!!!!!!!
Robin heeft wel eens een post gemaakt (of het was op haar website) waarin ze vertelde hoe ze te werk ging. Was wel leuk!quote:Op zaterdag 8 november 2014 16:12 schreef Unites het volgende:
Met wat voor camera fotograferen jullie?
Styling, licht en juiste hoek is denk ik nog het belangrijkste. Op instagram bijv genoeg top foto's die gewoon met een telefoon gemaakt zijn. En vooral geen flits gebruiken.quote:Op zaterdag 8 november 2014 16:12 schreef Unites het volgende:
Met wat voor camera fotograferen jullie?
Oeh, als ik kaas zo zie loopt het water altijd in m'n mond.quote:Op zaterdag 8 november 2014 20:50 schreef Eslem het volgende:
Een paar van mijn laatste foto's. Geen culinaire hoogstandjes, wel overheerlijk comfortfood
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
eerste foto werkt niet. 5e foto ziet er om te smullen uit, erg nicequote:Op zondag 9 november 2014 17:17 schreef RobinOok het volgende:
Gisteren eten gekookt voor 2 collega's van mijn lief.
[ link | afbeelding ]
Ik krijg wat van dat flickr tegenwoordig. Kutcodes met hun shithttps. Grrrrrr.quote:Op zondag 9 november 2014 18:00 schreef SuperFood het volgende:
[..]
eerste foto werkt niet. 5e foto ziet er om te smullen uit, erg nice
Robin, jemig, was je restaurantje aan het spelen!? Wat vond iedereen ervan?quote:Op zondag 9 november 2014 17:17 schreef RobinOok het volgende:
Gisteren eten gekookt voor 2 collega's van mijn lief.
[ link | afbeelding ]
1e gang. Silken tofu salade
2e gang. Geclarificeerde eendenbouillon met beukenzwammetjes en wat enoki.
3e gang. Gestoomde coquilles
4e gang. Zalm met zwarte boontjes met roerbakje van asperges, haricot verts en peultjes en wat witte rijst.
[ link | afbeelding ]
5e gang. Zuurzakijs (eigen recept) in een bakje van brandy snaps (Mary Berry’s recept) met een Kaapse kruisbes en wat honey cress (in de gescoord in de Markthal)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |