abonnement Unibet Coolblue
pi_144410435
Ik kan niet op antwoord wachten, Gesink heeft mij nodig.
  donderdag 11 september 2014 @ 00:40:38 #52
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_144410483
Leve Robert Gesink!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_144410501
Ik heb nu een visioen van Herbert Dijkstra die morgen met een bakje chips voor de buis zit zoekend naar Gesink.
  donderdag 11 september 2014 @ 00:43:14 #54
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_144410529
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 00:41 schreef johannes_vermeer het volgende:
Ik heb nu een visioen van Herbert Dijkstra die morgen met een bakje chips voor de buis zit zoekend naar Gesink.
Zou Herbert een computer hebben, en internet? Die doet volgens mij alles nog per telegram.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 11 september 2014 @ 00:45:24 #55
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_144410559
#HertbertOprotten.

In Ponferrada hebben we al 3 zekere wereldkampioenen. MVP, Fox en Gesink.

DNP-Old is het hier mee eens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_144410577
Dijkstr :') als ik renner was had ik redelijk veel schijt aan de Nederlandse wielerkenners :'). DeMart die als een orakel zit te lullen vanuit zijn 1940 telefoon, Ducrot die maar weer eens alles over het nieuwe wielrennen de ether inslingert en Herbert die uiteraard weer een parallel moet leggen tussen het wielrennen en het schaatsen :D
pi_144410594
Liever Eurosport met alle reclames _O_, tenminste kennis en geen gezeur over 'vroegere tijden' :')
  Moderator donderdag 11 september 2014 @ 00:52:02 #58
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_144410649
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 00:45 schreef Mani89 het volgende:
#HertbertOprotten.

In Ponferrada hebben we al 3 zekere wereldkampioenen. MVP, Fox en Gesink.

DNP-Old is het hier mee eens.
Vijf natuurlijk. Dumoulin en Van Dijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_144410669
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 00:47 schreef Kazenbazen het volgende:
Liever Eurosport met alle reclames _O_, tenminste kennis en geen gezeur over 'vroegere tijden' :')
Beter sporza. Kutreclames van Eurosport :(

Hoewel het Britse commentaar dan wel weer redelijk is, bij de Youtube rips :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_144410755
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 23:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dit begint wel bizarre vormen aan te nemen. Die jongen heeft nooit eens een normaal jaar.
Zijn eigen schuld. Had hij niet maar als een malle moeten krikken met zijn vrouw in de winter!
Hij had toch zelf wel kunnen uitrekenen dat dan in september zware tijden voor hem zijn?

OK, slechte troll, de meeste FOK!kers kunnen dromen van zo'n goed huwelijk, dus ik wens het beste met hem en zijn vrouw :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  donderdag 11 september 2014 @ 01:00:38 #61
14505 OProg
A Life in Music
pi_144410792
Het enige positieve is dat Kelderman wel een plekje is gestegen vandaag.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_144410923
Keldergod heeft wat dat betreft nog geen enkele bagage. Een ronde goed gereden en nu redelijk anoniem rond plek 15 rondfietsen.

Het mentale wint het bij het wielrennen nog steeds van het talent, hopelijk kan Wilco wel direct de stap zetten waar Gesink een paar jaar voor nodig had _O_
pi_144411452
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 00:53 schreef Godshand het volgende:

[..]

Beter sporza. Kutreclames van Eurosport :(

Hoewel het Britse commentaar dan wel weer redelijk is, bij de Youtube rips :)
vind je?
Die Kirby is nog erger dat Dijkstra, als een soort Syntix 2.0 komt hij superlatieven tekort als Vroem met zijn pure brilliance weer in beeld aan het harken is.

Sean Kelly is dan wel weer oké.
In the coolest little capital of the world
pi_144411490
De afwisseling van Booergd en de zaakwaarnemer boy is altijd wel leuk. Mooi op 1 lengte en tenminste nog informatie van binnenuit.
  Moderator donderdag 11 september 2014 @ 02:42:34 #65
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_144411562
Etappe 18: A Estrada - Monte Castrove (Meis), 157 km

Nog vier dagen koers en nog twee aankomsten bergop. Zonder Robert Gesink, die nu belangrijkere zaken aan zijn hoofd heeft, maar toch tevreden mag zijn over zijn optreden. Niet alleen de Tour wacht op niemand, de Vuelta ook niet. Etappe 18 kent een aankomst bergop, maar in vergelijking met de rit van zaterdag stelt dit niet zo gek veel voor. Alsnog een vrij pittige klim in de finale, die twee keer moet worden beklommen. Contador zal hier niet in de problemen komen, maar de mannen daarachter die vechten voor een plaats op het podium kunnen proberen wat te ondernemen.




A Estrada is een stad met ongeveer 20.000 inwoners in de provincie Pontevedra. Volgens de site van de Vuelta een van de mooiste plaatsen in Galicië. Het ideale toeristische oord want het hele jaar door zijn er feestjes. Van carnaval tot een viscompetitie. Niets is te gek in A Estrada. Ook nog een paar Romaneske kerken. Een aantal kilometer buiten A Estrada ligt het Pazo de Oca, wat de Galicische variant van Versailles zou moeten zijn. Tikkeltje overdreven als je het mij vraagt.



A Estrada ligt een kilometertje of 20 onder Santiago de Compostela, waar de Vuelta over een paar dagen zal eindigen. Van A Estrada fietsen de renners weer eens richting de kust, want ze hebben een dag geleden nog niet genoeg water gezien. Dit wel met een kleine omweg om wat extra kilometers te verzamelen. Op papier is dit deel van de etappe vlak, maar de vorige rit hebben we nog heel duidelijk kunnen zien dat vlak in Spanje nooit vlak is. Na een kilometer of 50 komen de renners aan in Vilagarcía de Arousa, waar ze even een stukje landinwaarts gaan en een flinke heuvel meepakken. Dat is dan de eerste echte uitdaging van de dag.



Daarna lijkt het allemaal we mee te vallen. Paar heuveltjes nog wel, maar op basis van de hoogteverschillen kan dat nooit veel zijn. Een beetje de kustlijn volgen op weg naar Pontevedra. Als je die kustlijn volgt kom je in de nodige badplaatsen uit en Sanxenxo is er daar één van. Daar is de eerste tussensprint van de dag, na bijna 100 kilometer. Krijg je spontaan zin van om op vakantie gedaan.



Na deze tussensprint zijn de renners al bijna in Pontevedra, een van de grootste steden in Galicië. Meer dan 80.000 inwoners en een toeristisch oord. Vooral een mooi centrum, met verschillende gebouwen in gotische en romaanse stijl. De binnenstad van Pontevedra krijgen de renners niet te zien, ze volgen de Rio Lérez en verlaten de stad al vrij snel weer, op weg naar de Alto Monte Castrove, die ze bijna voor de eerste keer gaan bedwingen.



Als de renners Pontevreda achter zich hebben gelaten fietsen ze richting het dorpje Poio, waar de voet ligt van de Monte Castrove. Dit is een klim die je van meerdere kanten kan beklimmingen. In de Vuelta van 2012 kwam deze klim nog van een andere kant voor in de tijdrit richting Pontevreda. Die andere kant was langer, maar een stuk minder zwaar. Toen was het een klim van de derde categorie, deze kant van de Monte Castrove is van de tweede categorie.



Hij begint makkelijk, maar wordt dan toch al vrij snel redelijk lastig. In totaal dus ongeveer zeven kilometer en net wat minder dan zeven procent gemiddeld. Het komt bijna niet onder de zes procent, maar vooral de kilometer aan 10% zal er flink inhakken, zeker omdat er ook nog een stuk aan 15% in voorkomt. Na die kilometer wordt het wel iets makkelijker. Bijna op de top heb je een mooi uitzicht, kijk je zo ongeveer terug naar het dorp waar je vandaan komt, Poio. Voor de Betancurs van deze wereld een mooi momentje.



De eerste keer op de top is het nog 20 kilometer fietsen. Een afdaling volgt en die is redelijk makkelijk. Brede weg, hoewel de staat daarvan verder niet echt heel erg goed te noemen is, de eerste kilometers. Daarna wordt het wat beter. Natuurlijk ook de nodige bochten, maar niet echt haarspeldbochten. Over het algemeen goed in te schatten en niet verschrikkelijk lastig. Bijna beneden krijgen de renners een uitzicht op het Ria de Pontevedra.



Eenmaal beneden komen de renners op een weg terecht die ze al kennen. Dat is de weg richting Pontevedra. Ter hoogte van Poio gaan de renners ditmaal niet naar rechts, wat ze naar Pontevedra zou brengen, maar naar links, wat ze naar Poio brengt. In Poio is de tweede tussensprint van de dag en daarna begint meteen de slotklim, die de renners ook al kennen. De tweede beklimming van de Monte Castrove. Weer zeven kilometer aan zeven procent. De streep ligt overigens niet direct op de top. Een paar honderd meter later. De mannen die niet echt een sprint in de benen hebben moeten dus eerder een aanval plaatsen. Op de top ligt nog een golfbaan, Campo de Golf Meis. Renners met energie over kunnen dus nog een balletje slaan.



Het weerbericht is wederom niet al te fraai. Hoewel dat weerbericht niet altijd klopt. Een paar dagen achter elkaar wordt er regen voorspeld maar dat blijkt in de praktijk meestal wel mee te vallen. Nu wordt er weer regen voorspeld, wat de afdaling van de Monte Castrove wel interessant zou kunnen maken. Niet de moeilijkste afdaling, maar met een beetje nattigheid en een redelijk slecht wegdek krijg je als snel paniek in het peloton.



Ik denk dat dit een etappe voor de vluchters is. De ploeg van Contador zal niet echt veel interesse hebben om te achtervolgen. Die zullen wel krachten willen sparen voor de etappe van zaterdag. Of er dan andere ploegen zijn die willen rijden valt nog maar te bezien. Met het oog op de tijdrit moet Valverde nog wel wat tijd pakken op Froome, dus misschien dat Movistar wil achtervolgen zodat Valverde nog wat kans maakt op de bonificatieseconden. Denk het eigenlijk niet, iedereen zal wel wachten tot zaterdag. Dus een groepje. Vijf volledig arbitraire namen.
1. Txurruka. Moet ooit gebeuren. Zal wel niet, want hij lijkt het aanvallen verleerd te zijn, maar alsnog moet het ooit gebeuren. Ik blijf hopen.
2. Nerz. De Duitse variant van Zubeldia en Monfort. Komt nooit in beeld maar rijdt dan toch wel op de een of andere manier een goed klassement. Misschien dat hij morgen wel in beeld kan rijden.
3. Landa. Altijd goed in Burgos om dan een paar weken later niets te laten zien. Hoewel dit pas zijn derde deelname is, dus misschien te vroeg voor conclusies, maar in ieder geval wordt het wel tijd voor hem om nog eens in beeld te rijden.
4. Chaves. Esteban is ook wel een klein beetje tegengevallen. Normaal een renner met hoge pieken en diepe dalen, maar tot nu toe vooral een diep dal, op een goede eerste bergrit na.
5. Serry. Mag nu Uran er niet meer voor eigen kans rijden, dan is het wel een goed idee om in de aanval te gaan. Staat redelijk hoog in het klassement en beschikt dus wel over een goede vorm.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_144412079
Bah, wat een naar nieuws weer voor Gesink. Hopelijk komt het goed met zijn vrouw en de kleine.
pi_144412132
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 01:07 schreef Kazenbazen het volgende:
Keldergod heeft wat dat betreft nog geen enkele bagage. Een ronde goed gereden en nu redelijk anoniem rond plek 15 rondfietsen.

Het mentale wint het bij het wielrennen nog steeds van het talent, hopelijk kan Wilco wel direct de stap zetten waar Gesink een paar jaar voor nodig had _O_
Die heeft natuurlijk wel een geweldig voorjaar gereden met Parijs-Nice, Giro en Dauphine. Dan is het op die leeftijd wel een beetje op denk ik.

Verder ben ik het met alles wat je over Gesink zegt eens _O_

Hopelijk rijdt ie volgend jaar weer rond zoals 2009/2010 _O_
pi_144412248
Het wil maar niet echt meezitten he voor Gesink -O-

Hoop zo voor hem dat hij volgend jaar ergens een mooie zege boekt. Of misschien dit jaar nog
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_144412300
De Gees _O_
pi_144412362
quote:
2s.gif Op woensdag 10 september 2014 22:44 schreef Evertjan het volgende:

[..]

het is wachten op de reacties die Gesink nu een slappeling vinden en dat hij niet voor zijn sport leeft :')
Da's nu nog wat te vroeg, maar volgend jaar zal deze Vuelta ongetwijfeld wel weer van stal gehaald worden om de mentale zwakte van Gesink 'aan te tonen'.
in a crowd you lose humanity
pi_144412446
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 08:14 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Da's nu nog wat te vroeg, maar volgend jaar zal deze Vuelta ongetwijfeld wel weer van stal gehaald worden om de mentale zwakte van Gesink 'aan te tonen'.
volgend jaar rijdt hij geen Vuelta, maar wint hij de Tour _O_
  donderdag 11 september 2014 @ 08:29:49 #72
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_144412505
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 02:11 schreef Drebbelman het volgende:

[..]

vind je?
Die Kirby is nog erger dat Dijkstra, als een soort Syntix 2.0 komt hij superlatieven tekort als Vroem met zijn pure brilliance weer in beeld aan het harken is.

Sean Kelly is dan wel weer oké.
Kirby is inderdaad de allerslechtste. Die man ziet werkelijk alles verkeerd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_144414485
Wie hebben we nu nog als Nederland :')
Kelderman en LtD zijn niet meer in vorm, Woutje Poels is ook niet veel..
Hopen op een uitbraak van Clement :D
pi_144414575
quote:
1s.gif Op donderdag 11 september 2014 08:29 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Kirby is inderdaad de allerslechtste. Die man ziet werkelijk alles verkeerd.
Brilliant vision by Kirby.
Jack does it in real time...
  Moderator donderdag 11 september 2014 @ 10:39:10 #75
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_144414586
Der Fabian start vandaag niet
pi_144414677
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 10:39 schreef Momo... het volgende:
Der Fabian start vandaag niet
Top 3 van de laatste tijdrit is al weg nu. Ben benieuwd wie die gaat pakken nu. Wel ongunstig voor Degenkolb , meer kans op punten voor zijn concurrenten voor de groene trui.

Maar eerst de etappe van vandaag, ik voorspel nog een aanval van Winner Anacona
  Moderator donderdag 11 september 2014 @ 10:46:17 #77
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_144414740
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 10:43 schreef Hobbel_Rob het volgende:

[..]

Top 3 van de laatste tijdrit is al weg nu. Ben benieuwd wie die gaat pakken nu. Wel ongunstig voor Degenkolb , meer kans op punten voor zijn concurrenten voor de groene trui.

Maar eerst de etappe van vandaag, ik voorspel nog een aanval van Winner Anacona
Ik denk gewoon Vroemvroem in die tijdrit
  Moderator donderdag 11 september 2014 @ 10:48:09 #78
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_144414782
Gesink :'( Die jongen gun je een keer een ongelofelijk succes.
  donderdag 11 september 2014 @ 11:43:41 #79
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_144416209
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 10:34 schreef Kazenbazen het volgende:
Wie hebben we nu nog als Nederland :')
Kelderman en LtD zijn niet meer in vorm, Woutje Poels is ook niet veel..
Hopen op een uitbraak van Clement :D
Onze oud-Nederlands Kampioen Ligthart zat gisteren mee in de eerste groep. Maar hij deed niet eens een poging om mee te sprinten..
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  donderdag 11 september 2014 @ 12:37:37 #80
14505 OProg
A Life in Music
pi_144417524
Tommeke is ook niet van start gegaan vandaag.
Wuyts is in rouw. ;(
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_144417889
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 10:39 schreef Momo... het volgende:
Der Fabian start vandaag niet
Dat trainen in de koers begint toch wel steeds extremere vormen aan te nemen naar mijn idee. Cance die voor z'n lol 75 km in de chasse patate gaat rijden. Martin die 100 km vlucht van de dag pakt en dan gewoon zn benen stilhoudt. Vroegtijdig opzeggen zonder een andere reden dan genoeg training gehad :{

Niet echt een leuke ontwikkeling.
pi_144418602
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 12:53 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:

[..]

Dat trainen in de koers begint toch wel steeds extremere vormen aan te nemen naar mijn idee. Cance die voor z'n lol 75 km in de chasse patate gaat rijden. Martin die 100 km vlucht van de dag pakt en dan gewoon zn benen stilhoudt. Vroegtijdig opzeggen zonder een andere reden dan genoeg training gehad :{

Niet echt een leuke ontwikkeling.
En dat allemaal voor het WK waar Dumoulin toch wel zal winnen.
pi_144418703
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:16 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

En dat allemaal voor het WK waar Dumoulin toch wel zal winnen.
Ik denk dat het WK-parcours net iets te zwaar zal zijn voor Samuel om daar te kunnen winnen.
pi_144418747
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:19 schreef Kingstown het volgende:

[..]

Ik denk dat het WK-parcours net iets te zwaar zal zijn voor Samuel om daar te kunnen winnen.
  donderdag 11 september 2014 @ 13:21:02 #85
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_144418757
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:19 schreef Kingstown het volgende:

[..]

Ik denk dat het WK-parcours net iets te zwaar zal zijn voor Samuel om daar te kunnen winnen.
Hij bedoelde Tom Dumoulin hoor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_144418794
Ik vraag me wel eens af of Tom Dumoulin familie is van francois boulange.
pi_144418813
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:21 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hij bedoelde Tom Dumoulin hoor.
pi_144418821
:D
  donderdag 11 september 2014 @ 13:23:21 #89
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_144418824
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:22 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Ik vraag me wel eens af of Tom Dumoulin familie is van francois boulange.
Waarom heb jij geen Gesink avatar KnutdeIJsbeer?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_144418852
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:23 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Waarom heb jij geen Gesink avatar KnutdeIJsbeer?
Ik ben niet goed in uis maken.
  donderdag 11 september 2014 @ 13:24:20 #91
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_144418861
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:22 schreef Kingstown het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik wacht nog steeds op jouw opstel waarom Marco van Basten homofiel is.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 11 september 2014 @ 13:25:15 #92
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_144418885
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:24 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:

[..]

Ik ben niet goed in uis maken.
Misschien wil LittleRabbit een Gesinkglitterplaatje voor je maken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_144418901
Ik vind het ook maar slap en niet echt van respect voor de Vuelta getuigen om nu nog uit te stappen. Zaterdag is dan nog wel een zware dag, maar die die drie andere dagen kun je dan toch ook nog wel even rustig mee pedellen in het peloton.
pi_144418905
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:25 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Misschien wil LittleRabbit een Gesinkglitterplaatje voor je maken.
Ik ga t straks vragen.
pi_144418940
quote:
8s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:24 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik wacht nog steeds op jouw opstel waarom Marco van Basten homofiel is.
Daar voel ik mij best ook wel een beetje schuldig over, dat ik nog steeds niet een nieuwe poging heb gedaan.
  donderdag 11 september 2014 @ 13:28:05 #96
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_144418971
quote:
9s.gif Op donderdag 11 september 2014 13:27 schreef Kingstown het volgende:

[..]

Daar voel ik mij best ook wel een beetje schuldig over, dat ik nog steeds niet een nieuwe poging heb gedaan.
Jij bent toch een Duitser? Waar is die discipline gebleven?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_144420359
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 00:18 schreef Kazenbazen het volgende:
Gesink is echt een prachtrenner. Al jong goed, héél goed. Daarna het overlijden van zijn vader en weer een aantal jaar later zijn hartritmestoornissen.

Na de operatie trainen als een fucking beest, belachelijk lange dagen maken met 3500 hoogtemeters om vervolgens klaar te zijn voor de Vuelta. Zijn aanval was dan ook waarschijnlijk voor zijn vrouw om haar te ondersteunen en het uiterste uit zijn eigen lichaam te persen _O_

Geesgod, onze held welke dit jaar sterker was als ooit. Volgend jaar staat deze man er hoor, ik weet het zeker.
[ afbeelding ]
Je vergeet zijn beenbreuk nog ;(
pi_144420581
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 12:53 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:

[..]

Dat trainen in de koers begint toch wel steeds extremere vormen aan te nemen naar mijn idee. Cance die voor z'n lol 75 km in de chasse patate gaat rijden. Martin die 100 km vlucht van de dag pakt en dan gewoon zn benen stilhoudt. Vroegtijdig opzeggen zonder een andere reden dan genoeg training gehad :{

Niet echt een leuke ontwikkeling.
QFT
pi_144420683
Koen de Kort opgegeven ... had sinds gisteren last van 'de derde bal'.
pi_144420746
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 10:34 schreef Kazenbazen het volgende:
Wie hebben we nu nog als Nederland :')
Kelderman en LtD zijn niet meer in vorm, Woutje Poels is ook niet veel..
Hopen op een uitbraak van Clement :D
Tuurlijk wel, Poels gaat vliegen volgend jaar bij Sky.

Betere "trainingsprogramma's en fietsen" enzo :P
Plus misschien opeens een vage Limburgse ziekte waar speciale medicatie voor nodig is... >:)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')