abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_144365945
Hoe doen jullie dat als jullie moeten werken? Smeren jullie dan je brood op dezelfde dag als je moet werken of doen jullie dat 1 avond van te voren? En hoe en waar bewaar je het? In de koelkast? Ik folie? Ik ben daar best benieuwd naar, want zal het brood dan nog hetzelfde smaken als je het een avond van te voren klaar maakt? lijkt mij dan erg handig voor als je sochtends als je snel moet en ook nog een vroeg, om zo tijd te besparen
pi_144366068
Ik smeer het brood bevroren, doe het in een lunchtrommel en leg het in de koelkast.

Als ik het al doe... meestal te lui.
pi_144366069
Als ik vroeg (tussen 0400 en 0800) moet werken dan dd de avond van tevoren in een boterhamzakje in de koelkast bewaren. En dan tijdens het werk gooi ik het weg en koop ik een tosti of een broodje worst :')
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:03:02 #4
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_144366075
Goh want oh mijn hemel wat een tijd kost het smeren van een paar bammetjes toch :') :')

Gewoon s'ochtends smeren dus ^O^
pi_144366078
Gewoon des morgens smeren, anders is het niet lekker meer.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_144366087
Avond van te voren. In de koelkast in de trommel.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_144366140
de avond van te voren, gewoon in een plastic zakkie in de koelkast.
scheelt veel tijd.

en of het broodje nog hetzelfde smaakt als de avond ervoor weet niemand...dan is hij immers al op...
....stiekem toch wel....
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:04:47 #8
335938 tuurke77
Annuncio vobis gaudium magnum
pi_144366163
Daar heeft de gemiddelde FOK-ker toch personeel voor?
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:05:05 #9
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_144366179
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:04 schreef nosmo_king het volgende:
de avond van te voren, gewoon in een plastic zakkie in de koelkast.
scheelt veel tijd.

Incorrect. Het smeren van hetzelfde aantal broden op dezelfde manier zal evenveel tijd in beslag nemen :)
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:06:27 #10
411401 imikethat
Supa Hot Fire; Get Rekt m8
pi_144366240
In alufolie wikkelen dan blijft het gewoon goed. Of gewoon op tijd je nest uit
First of all, I'm not your friend.
~ Gelukkig zijn we tegenwoordig ouder en wijzer en helpen we onze hersens op een verstandigere wijze naar de klote
pi_144366253
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:05 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

Incorrect. Het smeren van hetzelfde aantal broden op dezelfde manier zal evenveel tijd in beslag nemen :)
dat klopt, maar het neemt 's ochtends geen tijd in beslag...wijsneusje
....stiekem toch wel....
  Licht Ontvlambaar dinsdag 9 september 2014 @ 21:06:49 #12
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_144366268
CUL
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:07:10 #13
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_144366288
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:06 schreef nosmo_king het volgende:

[..]

dat klopt, maar het neemt 's ochtends geen tijd in beslag...wijsneusje
Maar 's avonds weer wel ;)
pi_144366290
Hier in huis hebben we ook weleens van die hele vroege weken.
Wij smeren dan brood in het weekend met boter en beleg er al op, in een zakje en dan in de vriezer.
's Ochtends uit de vriezer halen op het werk in de koelkast en tijdens lunch in het dan ontdooid.
pi_144366411
Avond van te voren smeren, in een zakkie douwen, en in de koelkast mikken.
:)
Het is gebeurd, het is geschiedt, me broek is nat, maar het regent niet.
pi_144366573
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:07 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

Maar 's avonds weer wel ;)
ja, 's avonds wel, ja.
....stiekem toch wel....
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:12:46 #17
134944 Hi_flyer
Van alles te melden
pi_144366677
Avond van tevoren, in het broodtrommeltje en de koelkast in. Geen zin om 's ochtends om 6:00 boterhammen te smeren.
pi_144366858
Hoezo van tevoren smeren?? :') ik neem mn brood en beleg e.d. gewoon mee als ik ergens werk. Hoe moeilijk kan het zijn.
pi_144367046
ik beleg mijn brood op het werk.
's avonds brood uit de vriezer.
's ochtends in de trommel, met een mes.
beleg van keuze in de tas en gaan.
beleg wat over is, blijft wel een dagje goed in de koelkast op het werk.
pi_144367089
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:16 schreef OOST het volgende:
Hoezo van tevoren smeren?? :') ik neem mn brood en beleg e.d. gewoon mee als ik ergens werk. Hoe moeilijk kan het zijn.
^O^
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:27:00 #21
28225 twiFight
Pain cleanses the body
pi_144367552
De avond van te voren smeren is een grote no-no voor mij. Het wordt dan allemaal een verkleefde smeerboel en daar hou ik niet van. Ik smeer mijn brood nu op het werk, elke ochtend vers brood door de bakker bezorgd en beleg is er ook altijd. Helemaal gratis. Past helemaal bij mij, aangezien ik 's ochtends altijd net een keer te vaak op snooze druk om nog brood te kunnen smeren.
He created a new world of rave in which he gave rebirth to elements of melody and positivity.
He named this world: Forbidden Paradise
pi_144367724
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:18 schreef marc0871 het volgende:
's avonds brood uit de vriezer.
's ochtends in de trommel, met een mes.
Invriezen doe ik niet meer (naja, alleen als backup). Vers is veel lekkerder. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik niet elke dag meer werk en dus makkelijk een vers brood kan kopen doordeweeks.

Een trommel gebruik ik niet. Ik neem gewoon de hele zak brood mee. Als ik dan een boterham meer wil dan is dat geen probleem!
pi_144367912
Ik haal in de avond 6 boterhammen uit de vriezer, die beleg ik en doe ik dan in de koelkast.
Volgende dag naar de zaak en de hele dag buiten de koelkast, smaakt prima.
Maar ik zit er eigenlijk aan te denken om op zondagavond 30 boterhammen te smeren en die per 6 te verpakken.
Dan hoef ik in de ochtend alleen maar een pakketje uit de vriezer mee te nemen.

Ga dat aankomend weekend toch eens proberen, kijken hoe dat smaakt.
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
pi_144368952
Ik rij elke dag op werk langs de bakker en haal mijn beleg bij de slager, brood beleggen doe ik dan ook pas op werk. Snap niet dat mensen het lekker vinden als je het al een dag eerder smeert.
pi_144368957
Heel veel smeren en invriezen
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')