Kan je ze niet eerst een beetje stomen of eventueel in de Magnetron? Voorkoken lijkt me minder, maar dat is slechts een gevoel.quote:Op vrijdag 10 oktober 2014 09:50 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ga dit weekend een kip op de bbq leggen met wat groenten in de schaal. Ik wil er weer eens pastinaak bij doen maar op een of andere manier mislukt dat altijd een beetje. Ze worden half gaar en wat taai. Moet ik ze voorkoken? De kip gaat er meestal 45-60 minuten op.
Nou ja, het gaat op de kamado, dus vergelijkbaar met een oven. Even in de magnetron zou een optie kunnen zijn.quote:Op vrijdag 10 oktober 2014 09:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb nog nooit pastinaak op de BBQ gehad
Ik hoop het .... ik ga het gewoon proberen met één pak cannelloni ....quote:Op vrijdag 10 oktober 2014 14:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat een kutreceptschrijver.
Ik denk dat ze 250 gram pasta en 250 ricotta bedoelen.
Niet!quote:Op vrijdag 10 oktober 2014 15:49 schreef LastRequest het volgende:
recept ziet er wel lekker uit trouwens!
quote:Op vrijdag 10 oktober 2014 14:46 schreef maily het volgende:
[..]
Ik hoop het .... ik ga het gewoon proberen met één pak cannelloni ....
quote:Op vrijdag 10 oktober 2014 15:49 schreef LastRequest het volgende:
Ik vind het niet zo heel onduidelijk eigenlijk. De inhoud van een pak kan per merk/winkel verschillen, dus heeft hij/zij er even in gram achter gezet hoeveel er bij hen in zit.. recept ziet er wel lekker uit trouwens!
quote:Op vrijdag 10 oktober 2014 15:51 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Niet!
Ziet er vies uit.
Een kilo kaas en dan een pot pastasaus.
Dat is toch geen recept man?
Bah.
Nou mensen, we hebben 250 gram cannelloni gebruikt en 250 gram ricotta, en verder de hoeveelheden als in het recept stond.quote:Op vrijdag 10 oktober 2014 16:14 schreef Klaploper het volgende:
Ik denk dat ze 375 gram pasta en een kilo kaas bedoelen, anders hebben ze wel erg vreemde hoeveelheden in de losse verpakkingen. Klinkt als een debiel recept trouwens.
Om de zetmeelkorrels en het vocht goed te laten reageren met elkaar, dat kost nu eenmaal wat tijd. De ijsmeester van wie ik het vak leerde van ijsmaken deed dat ook met cacao in het chocoladeijs, melk en cacao liet hij 12 uur rusten om de cacao volledig te laten opzwellen en de smaak te laten ontstaan.quote:Op maandag 13 oktober 2014 16:20 schreef wiskundenoob het volgende:
hey piet, waarom moet je bij het maken van deegproducten(tortillas, koekjes etc) waar geen rijstmiddelen van pas komt, vaak je deeg 20 minuten of langer laten staan?
Ik drink het puur op kamertemperatuurquote:Op maandag 13 oktober 2014 16:22 schreef MutedFaith het volgende:
Piet,
Ik zag in een topic laatst dat je Killepitsch dronk. Nu heb ik hier zelf ook nog een fles staan (ooit cadeau gekregen). Hoe kan ik deze het beste drinken? Kamertemperatuur, koelkast, diepvries? Met/zonder ijs?
Een zoete kruidige smaakquote:Op maandag 13 oktober 2014 16:26 schreef MutedFaith het volgende:
Dan ga ik dat ook eens proberen. Ik heb sowieso geen idee wat ik er van moet verwachten.
goeie vraag, heb ze nog nooit gemaakt, ziet er in Mexicaanse keukens zo mooi uit, hoe ze die bakken.quote:Op dinsdag 14 oktober 2014 16:00 schreef fespo het volgende:
ik zoek een goed recept voor bloem tortilla's.
op internet kom ik van alles tegen, met of zonder: water, melk(?!), olie, bakpoeder, margarine(AH )
Kopen bij de "Turk"...quote:Op dinsdag 14 oktober 2014 16:00 schreef fespo het volgende:
ik zoek een goed recept voor bloem tortilla's.
op internet kom ik van alles tegen, met of zonder: water, melk(?!), olie, bakpoeder, margarine(AH )
175-200 graden, tot ze gaar zijn. Hoe lang dat duurt kan ik je niet zeggenquote:Op dinsdag 14 oktober 2014 16:12 schreef emmyemmy het volgende:
Ik heb hier nieuwe aardappeltjes die ik wil halveren en in de oven wil gooien.
Hoe lang en hoeveel graden?
Heb je een indicatie? Meer tegen de 20 minuten of meer tegen de 40 minuten?quote:Op dinsdag 14 oktober 2014 16:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
175-200 graden, tot ze gaar zijn. Hoe lang dat duurt kan ik je niet zeggen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |