Haha dat werkt ook wel jaquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:03 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Nou dan doe je het zo.
Je blijft hier lezen welke recepten ons bevallen, en klinkt het jou ook lekker in je oren. Dan posten we hier het recept
Ah dat is wel aardig van je, inderdaad profiteren we er dan allebei van (ik krijg dan 12 euro korting)quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:04 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Haha dat werkt ook wel ja
Maar als ik overstag ga dan dm ik wel even. Dan profiteren we allebei van die kortingsbon toch?
Het is wel ideaal wanneer het eten is dat zich goed laat invriezen, dan kun je de box om de week laten komen zeg maar en is het weer een stuk voordeliger.quote:Op dinsdag 30 september 2014 20:58 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Ja, zie dat de prijsverschillen erg klein zijn tussen 1 en 2 personen, waarmee het dus (net als veel supermarktverpakkingen) behoorlijk vrijgezel-onvriendelijk is. Voor 2 personen eten doe ik uiteraard ook niet en vind verspilling ook weer zoiets.., maar om dan toch maar voor 2 personen te bestellen zou wel een logische optie zijn. Dan heb je ook wat achter de hand bij een onverwachte eter. Wordt wel een erg duur grapje dan. Misschien kan ik beter gewoon zelf op zoek gaan naar wat recepten en eens uit mijn comfortzone stappen qua koken dan dat ik dit doe. Tijd is het probleem verder niet en heb genoeg tijd om zelf boodschappen te doen, dus dat gemak is voor mij ook niet erg lucratief.
De recepten staan ook gewoon op de site.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:08 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Ah dat is wel aardig van je, inderdaad profiteren we er dan allebei van (ik krijg dan 12 euro korting)
Maar als je eens wat anders wilt proberen (ook één van de redenen waarom ik die box bestel) dan wil ik rustig eens een recept overtypen hoor.
Zo lang zijn die recepten niet, dus zo gedaan
Alleen voor leden. Toen ik bij mijn ouders op de computer keek kon ik geen recepten zien tot ik inlogte (maar dat ging via de 'deze week' pagina).quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:12 schreef agter het volgende:
De recepten zijn allemaal hier te vinden:
https://www.hellofresh.nl/recipe/all/
Thanksquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:08 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Ah dat is wel aardig van je, inderdaad profiteren we er dan allebei van (ik krijg dan 12 euro korting)
Maar als je eens wat anders wilt proberen (ook één van de redenen waarom ik die box bestel) dan wil ik rustig eens een recept overtypen hoor.
Zo lang zijn die recepten niet, dus zo gedaan
Ik kan ze ook zien als ik ben uitgelogd.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Alleen voor leden. Toen ik bij mijn ouders op de computer keek kon ik geen recepten zien tot ik inlogte (maar dat ging via de 'deze week' pagina).
Kies maar:quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Valerie. het volgende:
Zou ik misschien van iemand stiekem het vegetarische lasagne recept mogen hebben?Die zag er lekker uit!
Ja maar zelfs als je bent ingelogd , zie je de recepten wel, maar niet de beschrijving of hoeveelheden.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Alleen voor leden. Toen ik bij mijn ouders op de computer keek kon ik geen recepten zien tot ik inlogte (maar dat ging via de 'deze week' pagina).
https://www.hellofresh.nl(...)met-verse-basilicum/quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Valerie. het volgende:
Zou ik misschien van iemand stiekem het vegetarische lasagne recept mogen hebben?Die zag er lekker uit!
Ja, want je kan ze downloaden als je bent ingelogd en dan opent er een pdf file.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:18 schreef TimeJumper het volgende:
Ja maar zelfs als je bent ingelogd , zie je de recepten wel, maar niet de beschrijving of hoeveelheden.
Of kijk ik nou zo mis?
quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:17 schreef agter het volgende:
[..]
Kies maar:
https://www.hellofresh.nl(...)e-box/?query=Lasagne
Neen, die van vorige week of zo, deze https://www.hellofresh.nl(...)denbox-en-veggiebox/quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:18 schreef Lienekien het volgende:
[..]
https://www.hellofresh.nl(...)met-verse-basilicum/
Rechts op het plaatje staat een download knopje.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:18 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Ja maar zelfs als je bent ingelogd , zie je de recepten wel, maar niet de beschrijving of hoeveelheden.
Of kijk ik nou zo mis?
Dat groene vierkantje is het download knopje.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:20 schreef Tim86 het volgende:
Zonder inloggen zie je niet veel nee
[ afbeelding ]
Zag ik ja, maar werkt niet voor mij als niet-lid. Krijg geen foutmelding ofzo, maar hij gaat gewoon niks downloaden. Lijkt me ook wel logisch dat het alleen voor leden/abonnees is hoor, daar niet vanquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:20 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat groene vierkantje is het download knopje.
quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:20 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat groene vierkantje is het download knopje.
Misschien te recent oid? Ik kon het namelijk ook niet bij een recept van vorige week wat ik voor mijn ouders wilde klaarmaken. Na inloggen wilde het wel.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:22 schreef Lienekien het volgende:
Het lukt me bij het lasagnerecept niet, bij andere recepten wel.
Ik kan er nog geen peil op trekken.quote:Op dinsdag 30 september 2014 21:23 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Misschien te recent oid? Ik kon het namelijk ook niet bij een recept van vorige week wat ik voor mijn ouders wilde klaarmaken. Na inloggen wilde het wel.
• Verwarm de oven voor op 220 gradenquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:13 schreef Valerie. het volgende:
Zou ik misschien van iemand stiekem het vegetarische lasagne recept mogen hebben?Die zag er lekker uit!
Nee maar ik typ heel snelquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:34 schreef Valerie. het volgende:
Hopelijk niet zelf getypt maar copypaste, TimeJumper![]()
Hebben jullie hem gegeten? Is hij zo lekker als hij eruit ziet?
Libelle Lasagnaquote:Op dinsdag 30 september 2014 21:32 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Snipper de ui, Snijd of pers de knoflook fijn.
Snijd de champignons in dunne plakken en de prei in fijne ringetjes. Was de prei grondig in een vergiet en bewaar apart
• Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de ui en knolook 2 minuten op laag vuur.
Voeg de champignons en prei toe en bak 2 minuten op hoog vuur.
Voeg de peen, tomatenblokjes , oregano en zwarte balsamicoazijn toe en laat 2 minuten afgedekt koken
• Vet een ovenschaal in met de overige olijolie. Schenk een klein laagje tomatensaus op de bodem. Bedek de saus met de lasangnebladen en schenk hierop nog een laag tomatensaus.
Herhaal dit tot alle ingeredienten op zijn. Let op : door gebruik van verse lasagnebladen moeten de sauslagen heel dun zijn.
Eindig met een laagje tomatensaus en verdeel hierover de belegen kaas.
• Bak de lasagne 20-25 minuten in de voorverwarmde overn. Verdeel de lasagna over de boren en garneer naar smaak met extra vierge olijfolie. Scheur de basilicum klein en strooi over de maaltijd
Voor 2 personen
ui 1
Knoflookteen 2
champignons 175 gram
prei halve prei
geraspte peen 200 gram
tomatenblokjes blik 2
oregano 2 theelepels
lasagnabladen 5 stuks
belegen kaas 75 gram
basilicum blaadjes 2 (nou mag van mij wel meer hoorrrr)
zwarte balsamicoazijn 2 eetlepels
olijfolie 1 eetlepel
![]()
Zat ik ook mee. Het is pittig spul.quote:Op woensdag 1 oktober 2014 15:17 schreef Bleie het volgende:
Vanavond eten we de pompoencurry. Heb er nu al zin in, maar die harissa, dat gaan mijn kinderen niet eten. Volgens het recept moet die er al aan het begin in. Zou het heel erg zijn als hem juist aan het eind toevoeg, nadat ik porties voor de kinderen uit de pan heb geschept?
Kan je ook achteraf erbij doen. Mijn vriend eet harissa overal bij en voegt het altijd later toe.quote:Op woensdag 1 oktober 2014 15:17 schreef Bleie het volgende:
Vanavond eten we de pompoencurry. Heb er nu al zin in, maar die harissa, dat gaan mijn kinderen niet eten. Volgens het recept moet die er al aan het begin in. Zou het heel erg zijn als hem juist aan het eind toevoeg, nadat ik porties voor de kinderen uit de pan heb geschept?
Waar lag het aan? Houd je niet van pompoen of...quote:Op woensdag 1 oktober 2014 18:52 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Kan je ook achteraf erbij doen. Mijn vriend eet harissa overal bij en voegt het altijd later toe.
Maar wil er nog iemand pompoencurry? Getsie, zou het geen tweede keer maken.
En ik had me er zo op verheugd
Ik had een stukje kipfilet van 63 gram en een stuk van 138 gram. Lekker verdeeld.quote:Op woensdag 1 oktober 2014 19:36 schreef Aventura het volgende:
Vandaag de kiprolletjes gemaakt. Vreemde verhouding, we hadden veel teveel aardappelsalade over. Morgen maar mee als lunch.
Nou pompoen vind ik wel lekker. Maar het was gewoon het geheel of zo.quote:Op woensdag 1 oktober 2014 18:55 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Waar lag het aan? Houd je niet van pompoen of...
Ja, duidelijk!quote:Op woensdag 1 oktober 2014 21:04 schreef TimeJumper het volgende:
[..]
Nou pompoen vind ik wel lekker. Maar het was gewoon het geheel of zo.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |