whahahahihahohailarioushahahahaquote:Op donderdag 4 september 2014 10:26 schreef Multivitamine het volgende:
Ober: Wat mag het worden?
TS: Kilo'tje saffraan.
quote:Op donderdag 4 september 2014 10:23 schreef habitue het volgende:
[..]
Lekker veel eten voor weinig geld. De droom voor elke Henk en Ingrid.
Geen bowlen en geen film. Gewoon een gezellige avond gehad. Dat het geen superdeluxequote:Op donderdag 4 september 2014 10:28 schreef Druppelss het volgende:
[..]ja zo'n mensen ken ik ook, steengrillen met vooraf gezellig een uurtje bowlen of naar de film.
Best leuk hoor, maar toch anders.
Prima te doen met vrienden...niks mis mee maar niet vergelijkbaar met eten bij een goed restaurant.quote:Op donderdag 4 september 2014 10:28 schreef Druppelss het volgende:
[..]ja zo'n mensen ken ik ook, steengrillen met vooraf gezellig een uurtje bowlen of naar de film.
Best leuk hoor, maar toch anders.
Ik vind dat je gewoon te weinig krijgt, voor een te hoge prijs. De prijs en het eten moetenquote:Op donderdag 4 september 2014 10:32 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
[..]
Prima te doen met vrienden...niks mis mee maar niet vergelijkbaar met een goed restaurant.
Dus een snitzelrestaurant is een "beter" restaurant dan een "duur" restaurant want je krijgt meer vlees voor minder geld?quote:Op donderdag 4 september 2014 10:34 schreef mobster400 het volgende:
[..]
Ik vind dat je gewoon te weinig krijgt, voor een te hoge prijs. De prijs en het eten moeten
in evenwicht zijn.
Dat dit een "snitzelrestaurant" is zoals jij het noemt, betekent niet dat het minder goed is. Echt zo'n irritant vooroordeel vind ik dat he? Dit restaurant krijgt al sinds 1900 prima recensies. Al 114 jaar open. Dat moet enig ander restaurant nog maar voor elkaar zien te krijgen.quote:Op donderdag 4 september 2014 10:39 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
[..]
Dus een snitzelrestaurant is een "beter" restaurant dan een "duur" restaurant want je krijgt meer vlees voor minder geld?
Kwaliteit zegt ook nog iets in het hele verhaal.
Zo noem ik het niet...dat was gewoon een vergelijking met een ander "restaurant". Ik refereer naar jou "meer is beter" opmerking.quote:Op donderdag 4 september 2014 10:43 schreef mobster400 het volgende:
[..]
Dat dit een "snitzelrestaurant" is zoals jij het noemt, betekent niet dat het minder goed is. Echt zo'n irritant vooroordeel vind ik dat he? Dit restaurant krijgt al sinds 1900 prima recensies. Al 114 jaar open. Dat moet enig ander restaurant nog maar voor elkaar zien te krijgen.
Duur of niet. Luxe of niet. Je kunt ook goedkoop eten, voor hele goede kwaliteit. Dat mensen in dezequote:Op donderdag 4 september 2014 10:44 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
[..]
Zo noem ik het niet...dat was gewoon een vergelijking met een ander "restaurant".
Niet om de producten die ze inkopen?quote:Op donderdag 4 september 2014 10:45 schreef mobster400 het volgende:
[..]
Duur of niet. Luxe of niet. Je kunt ook goedkoop eten, voor hele goede kwaliteit. Dat mensen in deze
tijd nog steeds denken dat alleen luxe restaurants kwaliteit serveren....Het gaat er niet om hoe een restaurant eruitziet zolang het acceptabel is, het gaat om de kwaliteiten van de kok, die op de achtergrond werkt.
quote:Op donderdag 4 september 2014 09:37 schreef Bombvis het volgende:
Meh, die saffraan-grap wordt saai (imo nooit echt grappig geweest ook)
Wederom, waarom zou een goedkoper restaurant garant staan aan mindere kwaliteit? Omdat de producten goedkoper zijn? Als je er goed mee om gaat (dus de kwaliteiten van de kok) zijn de producten prima in orde.quote:Op donderdag 4 september 2014 10:50 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
[..]
Niet om de producten die ze inkopen?
goedkoper staat over het algemeen garant voor mindere kwaliteit...met alles.quote:Op donderdag 4 september 2014 10:51 schreef mobster400 het volgende:
[..]
Wederom, waarom zou een goedkoper restaurant garant staan aan mindere kwaliteit? Omdat de producten goedkoper zijn? Als je er goed mee om gaat (dus de kwaliteiten van de kok) zijn de producten prima in orde.
Een goede kok moet zelfs van het allergoedkoopste het lekkerste gerecht kunnen maken. Anders ben je gewoon geen goede kok. Genoeg koks die ook dure producten verkloten.
Dat is dus gewoon totale onzin.quote:Op donderdag 4 september 2014 10:54 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
[..]
goedkoper staat over het algemeen garant voor mindere kwaliteit...met alles.
En ja...zo ken ik er ook nog wel een paar
Ik zeg niet dat het slecht is of dat je er niet moet gaan eten...maar het is niet vergelijkbaarquote:Op donderdag 4 september 2014 10:55 schreef mobster400 het volgende:
[..]
Dat is dus gewoon totale onzin.
In goedkopere restaurants krijg je zo'n zelfde stuk vlees, alleen word het goedkoper ingekocht. En van elkquote:Op donderdag 4 september 2014 10:54 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
[..]
goedkoper staat over het algemeen garant voor mindere kwaliteit...met alles.
Je snapt dat diezelfde kok van een beter stuk vlees een nog beter gerecht kan maken toch?
Ik ben zelf kok. Nee, ik troll niet. Ik weet hoe het eraan toe gaat achter de schermen.quote:
Nee, ik ga niet de mist in. Ga maar eens meekijken achter de schermen. De kwaliteit verschilt heel erg, zowel in goedkoop als in duur.quote:Op donderdag 4 september 2014 11:05 schreef Druppelss het volgende:
Sorry mobster, maar hier ga je toch de mist in.. Dat het eten gewoon prima smaakt, helemaal voor die 15 Euro dat kan prima kloppen, maar niet vergelijkbaar met een beetje restaurant.
Anders zorgen de sausjes en het vele zout en peper/kruiden wel ervoor dat het vlees iets van smaak heeft.
Neemt niet weg dat ik ook echt geen 50 Euro voor een persoon uit ga geven in een restaurant hoor, ik vind een bak spaghettie van 12.. 13 of 14 Euro vaak al triest
Er zullen zeker dure restaurants zijn die goedkoop inkopen ja, andersom komt helaas niet voor.quote:Op donderdag 4 september 2014 11:06 schreef mobster400 het volgende:
[..]
Nee, ik ga niet de mist in. Ga maar eens meekijken achter de schermen. De kwaliteit verschilt heel erg, zowel in goedkoop als in duur.
Het punt is, je kunt van alles eigenlijk wel wat maken. Of de kwaliteit nou minder is of niet. Naderhand (als je een goed kok bent) smaakt het gerecht heerlijk, en proef je van de mindere kwaliteit weinig terug. (en nee, ik verzuip mijn vlees niet in kruiden en zout) Dat is nou precies wat het vlees verpest.quote:Op donderdag 4 september 2014 11:09 schreef Druppelss het volgende:
[..]
Er zullen zeker dure restaurants zijn die goedkoop inkopen ja, andersom komt helaas niet voor.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.wel prijzig inderdaadWat is de literprijs?
https://soundcloud.com/voor-fok/gesprek-met-de-vrouw-van-geert
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |