abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_144162351
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:26 schreef Multivitamine het volgende:
Ober: Wat mag het worden?
TS: Kilo'tje saffraan.
whahahahihahohailarioushahahaha _O_ :7 :D :P _O-

:{
  donderdag 4 september 2014 @ 10:28:55 #52
391721 Druppelss
Ich komme auf Ihr Gesicht
pi_144162373
quote:
1s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:23 schreef habitue het volgende:

[..]

Lekker veel eten voor weinig geld. De droom voor elke Henk en Ingrid.
:D ja zo'n mensen ken ik ook, steengrillen met vooraf gezellig een uurtje bowlen of naar de film.

Best leuk hoor, maar toch anders.
pi_144162404
quote:
1s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:28 schreef Druppelss het volgende:

[..]

:D ja zo'n mensen ken ik ook, steengrillen met vooraf gezellig een uurtje bowlen of naar de film.

Best leuk hoor, maar toch anders.
Geen bowlen en geen film. Gewoon een gezellige avond gehad. Dat het geen superdeluxe
restaurant is snap ik ook wel, maar je mag af en toe best een beetje tevreden zijn.
pi_144162413
klinkt niet goed idd waren er wel van die lekkere serveersters dan
pi_144162450
quote:
1s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:28 schreef Druppelss het volgende:

[..]

:D ja zo'n mensen ken ik ook, steengrillen met vooraf gezellig een uurtje bowlen of naar de film.

Best leuk hoor, maar toch anders.
Prima te doen met vrienden...niks mis mee maar niet vergelijkbaar met eten bij een goed restaurant.
pi_144162488
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:32 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:

[..]

Prima te doen met vrienden...niks mis mee maar niet vergelijkbaar met een goed restaurant.
Ik vind dat je gewoon te weinig krijgt, voor een te hoge prijs. De prijs en het eten moeten
in evenwicht zijn. Maar als je hier aan de boulevard gaat zitten, heb je al snel hele goede
restaurants (best wel luxe) voor een redelijke prijs. Dat heb ik dan liever.
pi_144162598
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:34 schreef mobster400 het volgende:

[..]

Ik vind dat je gewoon te weinig krijgt, voor een te hoge prijs. De prijs en het eten moeten
in evenwicht zijn.
Dus een snitzelrestaurant is een "beter" restaurant dan een "duur" restaurant want je krijgt meer vlees voor minder geld?

Kwaliteit zegt ook nog iets in het hele verhaal.
pi_144162705
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:39 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:

[..]

Dus een snitzelrestaurant is een "beter" restaurant dan een "duur" restaurant want je krijgt meer vlees voor minder geld?

Kwaliteit zegt ook nog iets in het hele verhaal.
Dat dit een "snitzelrestaurant" is zoals jij het noemt, betekent niet dat het minder goed is. Echt zo'n irritant vooroordeel vind ik dat he? Dit restaurant krijgt al sinds 1900 prima recensies. Al 114 jaar open. Dat moet enig ander restaurant nog maar voor elkaar zien te krijgen.
pi_144162737
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:43 schreef mobster400 het volgende:

[..]

Dat dit een "snitzelrestaurant" is zoals jij het noemt, betekent niet dat het minder goed is. Echt zo'n irritant vooroordeel vind ik dat he? Dit restaurant krijgt al sinds 1900 prima recensies. Al 114 jaar open. Dat moet enig ander restaurant nog maar voor elkaar zien te krijgen.
Zo noem ik het niet...dat was gewoon een vergelijking met een ander "restaurant". Ik refereer naar jou "meer is beter" opmerking.
pi_144162779
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:44 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:

[..]

Zo noem ik het niet...dat was gewoon een vergelijking met een ander "restaurant".
Duur of niet. Luxe of niet. Je kunt ook goedkoop eten, voor hele goede kwaliteit. Dat mensen in deze
tijd nog steeds denken dat alleen luxe restaurants kwaliteit serveren....Het gaat er niet om hoe een restaurant eruitziet zolang het acceptabel is, het gaat om de kwaliteiten van de kok, die op de achtergrond werkt.
pi_144162862
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:45 schreef mobster400 het volgende:

[..]

Duur of niet. Luxe of niet. Je kunt ook goedkoop eten, voor hele goede kwaliteit. Dat mensen in deze
tijd nog steeds denken dat alleen luxe restaurants kwaliteit serveren....Het gaat er niet om hoe een restaurant eruitziet zolang het acceptabel is, het gaat om de kwaliteiten van de kok, die op de achtergrond werkt.
Niet om de producten die ze inkopen?
pi_144162892
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 09:37 schreef Bombvis het volgende:
Meh, die saffraan-grap wordt saai (imo nooit echt grappig geweest ook)
pi_144162909
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:50 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:

[..]

Niet om de producten die ze inkopen?
Wederom, waarom zou een goedkoper restaurant garant staan aan mindere kwaliteit? Omdat de producten goedkoper zijn? Als je er goed mee om gaat (dus de kwaliteiten van de kok) zijn de producten prima in orde.
Een goede kok moet zelfs van het allergoedkoopste het lekkerste gerecht kunnen maken. Anders ben je gewoon geen goede kok. Genoeg koks die ook dure producten verkloten.
pi_144162987
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:51 schreef mobster400 het volgende:

[..]

Wederom, waarom zou een goedkoper restaurant garant staan aan mindere kwaliteit? Omdat de producten goedkoper zijn? Als je er goed mee om gaat (dus de kwaliteiten van de kok) zijn de producten prima in orde.
Een goede kok moet zelfs van het allergoedkoopste het lekkerste gerecht kunnen maken. Anders ben je gewoon geen goede kok. Genoeg koks die ook dure producten verkloten.
goedkoper staat over het algemeen garant voor mindere kwaliteit...met alles.

En ja...zo ken ik er ook nog wel een paar :`) Je snapt dat diezelfde kok van een beter stuk vlees een nog beter gerecht kan maken toch?
pi_144162999
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:54 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:

[..]

goedkoper staat over het algemeen garant voor mindere kwaliteit...met alles.

En ja...zo ken ik er ook nog wel een paar :`)
Dat is dus gewoon totale onzin.
pi_144163033
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:55 schreef mobster400 het volgende:

[..]

Dat is dus gewoon totale onzin.
Ik zeg niet dat het slecht is of dat je er niet moet gaan eten...maar het is niet vergelijkbaar
pi_144163046
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:54 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:

[..]

goedkoper staat over het algemeen garant voor mindere kwaliteit...met alles.

Je snapt dat diezelfde kok van een beter stuk vlees een nog beter gerecht kan maken toch?
In goedkopere restaurants krijg je zo'n zelfde stuk vlees, alleen word het goedkoper ingekocht. En van elk
beetje kan je een pareltje van een gerecht maken. En je moet weten hoe je zo iets bereid. Hoe je een stuk
vlees behandelt. Dan gaat het allemaal goed.
pi_144163104
Ik hoop dat je trollt
pi_144163116
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:59 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
Ik hoop dat je trollt
Ik ben zelf kok. Nee, ik troll niet. Ik weet hoe het eraan toe gaat achter de schermen.
Het bizarre is: ik heb in een restaurant gewerkt, en een verpleeghuis. En dat verpleeghuis had producten die vele malen beter waren dan in dat restaurant, maar veel goedkoper. Dus duurder wilt niks zeggen.

En dat is geen troll, je checkt namelijk elk beetje wat je gebruikt op kwaliteit.
pi_144163150


[ Bericht 100% gewijzigd door mobster400 op 04-09-2014 11:01:48 ]
  donderdag 4 september 2014 @ 11:05:39 #71
391721 Druppelss
Ich komme auf Ihr Gesicht
pi_144163229
Sorry mobster, maar hier ga je toch de mist in.. Dat het eten gewoon prima smaakt, helemaal voor die 15 Euro dat kan prima kloppen, maar niet vergelijkbaar met een beetje restaurant.

Anders zorgen de sausjes en het vele zout en peper/kruiden wel ervoor dat het vlees iets van smaak heeft.

Neemt niet weg dat ik ook echt geen 50 Euro voor een persoon uit ga geven in een restaurant hoor, ik vind een bak spaghettie van 12.. 13 of 14 Euro vaak al triest :')
pi_144163248
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 11:05 schreef Druppelss het volgende:
Sorry mobster, maar hier ga je toch de mist in.. Dat het eten gewoon prima smaakt, helemaal voor die 15 Euro dat kan prima kloppen, maar niet vergelijkbaar met een beetje restaurant.

Anders zorgen de sausjes en het vele zout en peper/kruiden wel ervoor dat het vlees iets van smaak heeft.

Neemt niet weg dat ik ook echt geen 50 Euro voor een persoon uit ga geven in een restaurant hoor, ik vind een bak spaghettie van 12.. 13 of 14 Euro vaak al triest :')
Nee, ik ga niet de mist in. Ga maar eens meekijken achter de schermen. De kwaliteit verschilt heel erg, zowel in goedkoop als in duur.
  donderdag 4 september 2014 @ 11:09:51 #73
391721 Druppelss
Ich komme auf Ihr Gesicht
pi_144163312
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 11:06 schreef mobster400 het volgende:

[..]

Nee, ik ga niet de mist in. Ga maar eens meekijken achter de schermen. De kwaliteit verschilt heel erg, zowel in goedkoop als in duur.
Er zullen zeker dure restaurants zijn die goedkoop inkopen ja, andersom komt helaas niet voor.
pi_144163339
quote:
1s.gif Op donderdag 4 september 2014 11:09 schreef Druppelss het volgende:

[..]

Er zullen zeker dure restaurants zijn die goedkoop inkopen ja, andersom komt helaas niet voor.
Het punt is, je kunt van alles eigenlijk wel wat maken. Of de kwaliteit nou minder is of niet. Naderhand (als je een goed kok bent) smaakt het gerecht heerlijk, en proef je van de mindere kwaliteit weinig terug. (en nee, ik verzuip mijn vlees niet in kruiden en zout) Dat is nou precies wat het vlees verpest.

Let ook op de inkoop. Als je vlees van gestresste dieren koopt krijg je taai vlees. Dat moet absoluut voorkomen worden.
pi_144163383
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
wel prijzig inderdaad
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')