Moass | donderdag 14 augustus 2014 @ 17:59 |
Wie kan me vertellen waar ik de allur-allur-allurbeste vissticks van de heeeeeeeeeeeeeeeeele wereld kan kopen? | |
IBAZ | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:04 |
Zelf maken. | |
Woestijnvos | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:09 |
die van Iglo zijn wel goed. | |
MrSalazar | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:13 |
ik koop altijd dievan 40 cent | |
houdjemond | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:15 |
Iglo. | |
__Saviour__ | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:15 |
Het beste is dan gewoon zelf gaan vangen. De lekkerste wilde vissticks zwemmen in de wateren langs Alaska. | |
Moass | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:17 |
Heb je een receptje voor me? Dankje voor de tip, hier kan ik iets mee! | |
UncleFunk | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:19 |
Kijktip. | |
Moass | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:20 |
ik wil niet kijken, ik wil eten. | |
UncleFunk | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:23 |
Als je zou kijken, kom je erachter dat het eigenlijk niet uitmaakt of je vissticks van 40 cent of die van Iglo koopt. | |
Moass | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:23 |
ik wil niet kijken, ik wil eten. | |
P8 | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:24 |
Nooit gemaakt, maar ik vermoed dat je witvis (bij voorkeur kabeljauw) moet kruiden naar smaak en vervolgens door een geklutst ei moet halen. Daarna een laagje paneermeel erop en bakken maar. Ik snap dat het voor een zolderkamerautist die dagelijks mamma's prakje eet moeilijk is om zo'n ingewikkeld recept zelf te bedenken. | |
Moass | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:24 |
maar ik lust helemaal geen vis.. | |
Erasmo | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:26 |
Niet uit de diepvries iig. | |
ADQ | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:52 |
Goede stevige vis kopen. Kabeljauw is een goede keuze. In moten snijden, de afmetingen weet je. Twee eieren licht kloppen. Vis goed droog maken!, door het ei halen, vervolgens door paneermeel of broodkruimels. Schoon vet, bij voorkeur olijfolie, verwarmen tot 170 graden, niet warmer. Vis inleggen, niet teveel tegelijk. Op keukenpapier leggen zodat de olie wordt opgenomen. Serveren met schijfje citroen. | |
Moass | donderdag 14 augustus 2014 @ 18:57 |
tnx! Is hiervoor een friteuse noodzakelijk? of kan het ook in bijvoorbeeld een hapjespan met een dikke laag olie? | |
Pietverdriet | donderdag 14 augustus 2014 @ 19:10 |
Geen olijfolie gebruiken, gebruik een neutrale olie, mais of zonnebloem, of arachide | |
Weltschmerz | donderdag 14 augustus 2014 @ 19:40 |
Ze zijn ook makkelijk te vangen want door hun vorm zwemmen ze niet zo snel. | |
fietsmiep | donderdag 14 augustus 2014 @ 19:48 |
Die van lidl zijn ook prima, kwamen er ergens (Radar/Kassa)in een test ook goed uit, | |
ADQ | donderdag 14 augustus 2014 @ 19:52 |
Arachide is niet neutraal.... Maar ja, met een gewone pan kan het ook. Let alleen erg goed op je temperatuur. | |
MrSalazar | donderdag 14 augustus 2014 @ 20:14 |
de beste zijn de goedkoopste meestal | |
Bart2002 | donderdag 14 augustus 2014 @ 20:38 |
Zie onder... | |
Bart2002 | donderdag 14 augustus 2014 @ 20:39 |
| |
Spanky78 | donderdag 14 augustus 2014 @ 21:01 |
Dat kan. Valt de boel wel wat sneller uit elkaar als je net niet handig doet. Overigens zou ik filets dan liever in hun geheel panelen. En bakken in arachideolie gaat prima, veel lekkerder is in geklaarde boter. P. S. Ik haal de vis als eerste even door de bloem, geeft met even een wat steviger korstje. In de bloem kun je ook eventueel wat kruiden doen. Zout, peper, eventueel wat dille. Besprenkelen met wat citroensap voor de bloem heeft wat extra frisheid (als je in boter bakt is dat zeker fijn) | |
Lioness1578 | woensdag 27 augustus 2014 @ 17:47 |
Vissticks van Iglo!! | |
Moass | woensdag 27 augustus 2014 @ 17:51 |
kom je ze een keertje bij me eten? ![]() | |
killerkip69 | woensdag 27 augustus 2014 @ 17:51 |
nee, nee die van de ALDI moet je hebben, veel beter, die test is corrupt ![]() | |
Moass | woensdag 27 augustus 2014 @ 17:53 |
Over dingen van de ALDI heeft DJVT een nummer gemaakt trouwens.. | |
Lioness1578 | woensdag 27 augustus 2014 @ 17:54 |
Hahahahaa misschien. ![]() | |
Moass | woensdag 27 augustus 2014 @ 17:55 |
Ja zeg, wat moet ik nou..ALDI of iglo? | |
killerkip69 | woensdag 27 augustus 2014 @ 17:56 |
vet cool man, maar ff serieus..je moet ze maken van rolmopsen ![]() | |
Lioness1578 | woensdag 27 augustus 2014 @ 17:59 |
Naar Iglo natuurlijk! | |
Moass | woensdag 27 augustus 2014 @ 18:00 |
Alleen als jij met me mee gaat... | |
Renzoku | woensdag 27 augustus 2014 @ 21:03 |
http://www.trosradar.nl/u(...)2013/test-vissticks/ | |
Rickocum | woensdag 27 augustus 2014 @ 22:24 |
Die fishie stickie dickies hé? In de oven zijn ze vaak te slap ![]() En als ik ze net te lang doe (ook niet slim ![]() In de pan valt de vis soms ook uit elkaar. In de frituurpan moet ik wachten tot t vet zijn beste tijd heeft gehad. Anders heb ik patat met vis smaak ![]() Even wat tips voor deze badboy om lekkere crunchy fishdicks te bereiden met een volle fishy flavor? | |
Erasmo | woensdag 27 augustus 2014 @ 22:34 |
Dikke laag olie in de pan en ze daarin frituren. | |
Zelfscanner | donderdag 28 augustus 2014 @ 07:23 |
Lekkerbekje sticks van iglo ![]() | |
NedKelly | donderdag 28 augustus 2014 @ 23:33 |
Die van Jamie Oliver, te koop bij AH. Ouderwetse kleur en smaak. Niet dat vage oranje van iglo. Zelf maken nog beter denk ik idd. Maar dat vind ik voor vissticks iets teveel gedoe. | |
golfer | vrijdag 29 augustus 2014 @ 01:04 |
Geïnspireerd door dit topic gisteren de door mij gekochte kabeljauwhaas veranderd in vissticks. (bloem,ei,paneer). Heerlijk en niet na te maken in een fabriek. ![]() | |
CafeRoker | zaterdag 30 augustus 2014 @ 22:16 |
Ik heb laatst eens zalm vissticks gemaakt. Beetje ongebruikelijk maar wel erg lekker ![]() | |
Moass | zondag 31 augustus 2014 @ 00:50 |
Dat zalm voor mij niet worden denk ik..doe mij maar witvis! | |
Moass | zondag 31 augustus 2014 @ 00:50 |
Fijn om te horen dat ik je weet te inspireren! ![]() |