abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_143419620
Wie kan me vertellen waar ik de allur-allur-allurbeste vissticks van de heeeeeeeeeeeeeeeeele wereld kan kopen?
pi_143419758
Zelf maken.
pi_143419913
die van Iglo zijn wel goed.
Ура для россии
pi_143420017
ik koop altijd dievan 40 cent
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
  donderdag 14 augustus 2014 @ 18:15:37 #5
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_143420073
Iglo.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  Donald Duck held donderdag 14 augustus 2014 @ 18:15:52 #6
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_143420082
Het beste is dan gewoon zelf gaan vangen. De lekkerste wilde vissticks zwemmen in de wateren langs Alaska.
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_143420120
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:04 schreef IBAZ het volgende:
Zelf maken.
Heb je een receptje voor me?
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:15 schreef __Saviour__ het volgende:
Het beste is dan gewoon zelf gaan vangen. De lekkerste wilde vissticks zwemmen in de wateren langs Alaska.
Dankje voor de tip, hier kan ik iets mee!
pi_143420206
ik wil niet kijken, ik wil eten.
pi_143420260
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:20 schreef Moass het volgende:
ik wil niet kijken, ik wil eten.
Als je zou kijken, kom je erachter dat het eigenlijk niet uitmaakt of je vissticks van 40 cent of die van Iglo koopt.
pi_143420279
quote:
14s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:23 schreef UncleFunk het volgende:

[..]

Als je zou kijken, kom je erachter dat het eigenlijk niet uitmaakt of je vissticks van 40 cent of die van Iglo koopt.
ik wil niet kijken, ik wil eten.
pi_143420283
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:17 schreef Moass het volgende:

[..]

Heb je een receptje voor me?

Nooit gemaakt, maar ik vermoed dat je witvis (bij voorkeur kabeljauw) moet kruiden naar smaak en vervolgens door een geklutst ei moet halen. Daarna een laagje paneermeel erop en bakken maar.

Ik snap dat het voor een zolderkamerautist die dagelijks mamma's prakje eet moeilijk is om zo'n ingewikkeld recept zelf te bedenken.
Extremistisch gematigd.
pi_143420293
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:24 schreef P8 het volgende:

[..]

Nooit gemaakt, maar ik vermoed dat je witvis (bij voorkeur kabeljauw) moet kruiden naar smaak en vervolgens door een geklutst ei moet halen. Daarna een laagje paneermeel erop en bakken maar.
maar ik lust helemaal geen vis..
  donderdag 14 augustus 2014 @ 18:26:35 #14
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_143420331
Niet uit de diepvries iig.
pi_143420895
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:17 schreef Moass het volgende:

[..]

Heb je een receptje voor me?
Goede stevige vis kopen. Kabeljauw is een goede keuze.
In moten snijden, de afmetingen weet je.
Twee eieren licht kloppen.
Vis goed droog maken!, door het ei halen, vervolgens door paneermeel of broodkruimels.
Schoon vet, bij voorkeur olijfolie, verwarmen tot 170 graden, niet warmer.
Vis inleggen, niet teveel tegelijk.
Op keukenpapier leggen zodat de olie wordt opgenomen.
Serveren met schijfje citroen.
pi_143421005
quote:
1s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:52 schreef ADQ het volgende:

[..]

Goede stevige vis kopen. Kabeljauw is een goede keuze.
In moten snijden, de afmetingen weet je.
Twee eieren licht kloppen.
Vis goed droog maken!, door het ei halen, vervolgens door paneermeel of broodkruimels.
Schoon vet, bij voorkeur olijfolie, verwarmen tot 170 graden, niet warmer.
Vis inleggen, niet teveel tegelijk.
Op keukenpapier leggen zodat de olie wordt opgenomen.
Serveren met schijfje citroen.
tnx!
Is hiervoor een friteuse noodzakelijk? of kan het ook in bijvoorbeeld een hapjespan met een dikke laag olie?
  donderdag 14 augustus 2014 @ 19:10:48 #17
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143421499
Geen olijfolie gebruiken, gebruik een neutrale olie, mais of zonnebloem, of arachide
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143422391
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:15 schreef __Saviour__ het volgende:
Het beste is dan gewoon zelf gaan vangen. De lekkerste wilde vissticks zwemmen in de wateren langs Alaska.
Ze zijn ook makkelijk te vangen want door hun vorm zwemmen ze niet zo snel.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_143422663
Die van lidl zijn ook prima, kwamen er ergens (Radar/Kassa)in een test ook goed uit,
pi_143422845
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 19:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Geen olijfolie gebruiken, gebruik een neutrale olie, mais of zonnebloem, of arachide
Arachide is niet neutraal....
Maar ja, met een gewone pan kan het ook. Let alleen erg goed op je temperatuur.
pi_143423593
de beste zijn de goedkoopste meestal
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
pi_143424715
Zie onder...
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_143424788
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 20:38 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Zelf maken, mits bekwaam gedaan, zal wel het lekkerste zijn.
Maar als je daar even geen tijd voor hebt deze:

http://www.iglo.nl/nl-nl/assortiment/vis/8_lekkerbekje_sticks/

Die zijn erg goed!
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_143425908
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 18:57 schreef Moass het volgende:

[..]

tnx!
Is hiervoor een friteuse noodzakelijk? of kan het ook in bijvoorbeeld een hapjespan met een dikke laag olie?
Dat kan. Valt de boel wel wat sneller uit elkaar als je net niet handig doet.

Overigens zou ik filets dan liever in hun geheel panelen.

En bakken in arachideolie gaat prima, veel lekkerder is in geklaarde boter.

P. S. Ik haal de vis als eerste even door de bloem, geeft met even een wat steviger korstje. In de bloem kun je ook eventueel wat kruiden doen. Zout, peper, eventueel wat dille. Besprenkelen met wat citroensap voor de bloem heeft wat extra frisheid (als je in boter bakt is dat zeker fijn)
Whatever...
pi_143888268
Vissticks van Iglo!!
pi_143888370
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 17:47 schreef Lioness1578 het volgende:
Vissticks van Iglo!!
kom je ze een keertje bij me eten? :D
pi_143888378
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 19:48 schreef Katinkat het volgende:
Die van lidl zijn ook prima, kwamen er ergens (Radar/Kassa)in een test ook goed uit,
nee, nee die van de ALDI moet je hebben, veel beter, die test is corrupt :Y)
pi_143888425
quote:
14s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 17:51 schreef killerkip69 het volgende:

[..]

nee, nee die van de ALDI moet je hebben, veel beter, die test is corrupt :Y)
Over dingen van de ALDI heeft DJVT een nummer gemaakt trouwens..
pi_143888450
quote:
14s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 17:51 schreef killerkip69 het volgende:

[..]

nee, nee die van de ALDI moet je hebben, veel beter, die test is corrupt :Y)
Hahahahaa misschien. ;)
pi_143888481
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 17:54 schreef Lioness1578 het volgende:

[..]

Hahahahaa misschien. ;)
Ja zeg, wat moet ik nou..ALDI of iglo?
pi_143888493
vet cool man, maar ff serieus..je moet ze maken van rolmopsen :Y)
pi_143888558
quote:
2s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 17:55 schreef Moass het volgende:

[..]

Ja zeg, wat moet ik nou..ALDI of iglo?
Naar Iglo natuurlijk!
pi_143888584
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 17:59 schreef Lioness1578 het volgende:

[..]

Naar Iglo natuurlijk!
Alleen als jij met me mee gaat...
pi_143894501
quote:
0s.gif Op donderdag 14 augustus 2014 19:48 schreef Katinkat het volgende:
Die van lidl zijn ook prima, kwamen er ergens (Radar/Kassa)in een test ook goed uit,
http://www.trosradar.nl/u(...)2013/test-vissticks/
  woensdag 27 augustus 2014 @ 22:24:33 #35
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_143898328
Die fishie stickie dickies hé?

In de oven zijn ze vaak te slap :@
En als ik ze net te lang doe (ook niet slim :') ) blijft er niks over van de vis
In de pan valt de vis soms ook uit elkaar.
In de frituurpan moet ik wachten tot t vet zijn beste tijd heeft gehad. Anders heb ik patat met vis smaak :(

Even wat tips voor deze badboy om lekkere crunchy fishdicks te bereiden met een volle fishy flavor?
  woensdag 27 augustus 2014 @ 22:34:28 #36
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_143898878
Dikke laag olie in de pan en ze daarin frituren.
  donderdag 28 augustus 2014 @ 07:23:04 #37
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_143907098
Lekkerbekje sticks van iglo _O_
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_143936770
Die van Jamie Oliver, te koop bij AH. Ouderwetse kleur en smaak. Niet dat vage oranje van iglo.

Zelf maken nog beter denk ik idd. Maar dat vind ik voor vissticks iets teveel gedoe.
  vrijdag 29 augustus 2014 @ 01:04:35 #39
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_143939812
Geïnspireerd door dit topic gisteren de door mij gekochte kabeljauwhaas veranderd in vissticks. (bloem,ei,paneer). Heerlijk en niet na te maken in een fabriek. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_144002926
Ik heb laatst eens zalm vissticks gemaakt. Beetje ongebruikelijk maar wel erg lekker :9
pi_144009562
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 22:16 schreef CafeRoker het volgende:
Ik heb laatst eens zalm vissticks gemaakt. Beetje ongebruikelijk maar wel erg lekker :9
Dat zalm voor mij niet worden denk ik..doe mij maar witvis!
pi_144009586
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 augustus 2014 01:04 schreef golfer het volgende:
Geïnspireerd door dit topic gisteren de door mij gekochte kabeljauwhaas veranderd in vissticks. (bloem,ei,paneer). Heerlijk en niet na te maken in een fabriek. :9
Fijn om te horen dat ik je weet te inspireren! ^O^
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')