abonnement Unibet Coolblue
pi_144111696
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 09:38 schreef applemoose het volgende:
Ik heb advies nodig!

Er is een vacature bij een uitzendbureau binnen mijn werkgebied binnengekomen. Ik heb daarna uitgebreid op internet gezegd op de steekwoorden die bij de vacature hoorden maar kon geen vacature vinden. Waar ik in afgestudeerd ben is echt een niche markt, en er zijn veel werklozen in het vakgebied.

Ik heb geïnformeerd naar de vacature bij het uitzendbureau, mijn interesse laten blijken bij het uitzendbureau en een motivatiebrief en cv gestuurd. Hierop kreeg ik de reactie dat zij vervolgens beoordelen of het geschikt is voor de vacature.
Daar baalde ik wel van want je neemt een beetje de gun-factor uit het geheel.

Nu verteld een vriendin vandaag bij welk bedrijf de vacature online staat, en blijkbaar heb ik niet goed genoeg gezocht.

Wacht ik nu de intercedent van het uitzendbureau af, of stuur ik mijn motivatiebrief en cv alsnog naar het bedrijf zelf in de hoop dat ik zo meer kans maak?
Dat is een lastige situatie. Want 2x op hetzelfde solliciteren via een andere weg komt vreemd over. Anders je sollicitatie intrekken bij het uitzendbureau en dan gewoon direct solliciteren. Hoewel een uitzendbureau als je redelijk geschikt bent altijd wel helpt, omdat het hun ook erg interesseert je te plaatsen. Maar ze bieden veel minder zekerheid.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')