Pfff.. ik wilde maken toen dacht ik laat zitten. Nu je dit zegt denk ik er weer aan..toch maar maken danquote:
Maak iets lekkers.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 17:24 schreef Che_ het volgende:
[..]
Pfff.. ik wilde maken toen dacht ik laat zitten. Nu je dit zegt denk ik er weer aan..toch maar maken dan
Doenquote:Op zaterdag 26 juli 2014 17:24 schreef Che_ het volgende:
[..]
Pfff.. ik wilde maken toen dacht ik laat zitten. Nu je dit zegt denk ik er weer aan..toch maar maken dan
Dat is lekkerquote:
Speltip 1: altijd zorgen dat je wings en vlees in huis hebtquote:Op zaterdag 26 juli 2014 17:30 schreef Crip het volgende:
[..]
DoenIk wil ook ;[ Maar geen wings in huis.
Eet slakken.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 17:24 schreef Che_ het volgende:
[..]
Pfff.. ik wilde maken toen dacht ik laat zitten. Nu je dit zegt denk ik er weer aan..toch maar maken dan
Het is fisitk ezmesi.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 14:18 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Fıstıklı dürüm – fıstık Sarma
http://www.merakhersey.co(...)atlilarin-resimleri/
Gisteren ergens baklava gegeten, helemaal zompig. Bovenkant hoort toch beetje crunchy te zijn?quote:Op zaterdag 26 juli 2014 14:43 schreef Bortecinem het volgende:
Over een paar weken heb ik baklava uit Adana.Ekte baklava. Niet dat mierzoete, papachtige spul wat ze hier als baklava verkopen.
quote:Op zaterdag 26 juli 2014 14:43 schreef Bortecinem het volgende:
Over een paar weken heb ik baklava uit Adana.Ekte baklava. Niet dat mierzoete, papachtige spul wat ze hier als baklava verkopen.
Baklava komt uit Gaziantep. Adana da acili kebab ye.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 14:43 schreef Bortecinem het volgende:
Over een paar weken heb ik baklava uit Adana.Ekte baklava. Niet dat mierzoete, papachtige spul wat ze hier als baklava verkopen.
Dit.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 18:41 schreef xaban06 het volgende:
[..]
Baklava komt uit Gaziantep. Adana da acili kebab ye.
Baklava hoort helemaal niet zompig te zijn.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 18:34 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
Gisteren ergens baklava gegeten, helemaal zompig. Bovenkant hoort toch beetje crunchy te zijn?
thought so. Toch gegeten want ik was gierig voor de zoete smaak.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 18:50 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Baklava hoort helemaal niet zompig te zijn.
Baklava komt niet uit Gaziantep. Iemand uit Antep heeft ooit de prijs gewonnen voor de beste baklava en sindsdien bestaat het idee dat baklava uit Antep zou komen. Alleen het gebruiken van pistache in plaats van walnoten is typisch Antep.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 18:41 schreef xaban06 het volgende:
[..]
Baklava komt uit Gaziantep. Adana da acili kebab ye.
Ik vind het veel lekkerder als de baklava wat harder is en minder zoet. Jammer dat ze die soort hier niet verkopen.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 18:52 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
thought so. Toch gegeten want ik was gierig voor de zoete smaak.
Die verkopen ze hier en vind k viesquote:Op zaterdag 26 juli 2014 18:57 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Ik vind het veel lekkerder als de baklava wat harder is en minder zoet. Jammer dat ze die soort hier niet verkopen.
Kan niet. Dan heb jij geen goede gehad!quote:Op zaterdag 26 juli 2014 19:09 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Die verkopen ze hier en vind k vies
Wow ik heb deze nog nooit gezien. Wat is het?quote:
Gewoon (Antep) fistik ezmesi.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 19:28 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
[..]
Wow ik heb deze nog nooit gezien. Wat is het?
Kennissen uit Antep hadden dat eens meegenomen; ik geloof dat het met roomboter was, maar het was een stuk lichter en iets knapperiger dan gewone baklava.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 18:57 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Ik vind het veel lekkerder als de baklava wat harder is en minder zoet. Jammer dat ze die soort hier niet verkopen.
Maar is alle baklava niet met roomboter?quote:Op zaterdag 26 juli 2014 19:32 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Kennissen uit Antep hadden dat eens meegenomen; ik geloof dat het met roomboter was, maar het was een stuk lichter en iets knapperiger dan gewone baklava.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |