Ja daar moet je echt langs lezen. Inderdaad heel erg, maar wel veel lekkere recepten!!quote:Op zaterdag 11 april 2015 15:34 schreef renwan het volgende:
Hier ook interesse in een slowcooker dus heb me aangemeld bij die facebook groep.
Maar wat een huisvrouwetjes zitten daar zeg, iets in de "slowie" doen, m'n ventje, de kids. Manmanman
Hij is inderdaad erg, zelfs voor mij als huisvrouw zijnde. En er komen regelmatig recepten langs waarvan ik denk dat we het maar even niet gaan maken. Maar er is ook veel bruikbaarquote:Op zaterdag 11 april 2015 15:34 schreef renwan het volgende:
Hier ook interesse in een slowcooker dus heb me aangemeld bij die facebook groep.
Maar wat een huisvrouwetjes zitten daar zeg, iets in de "slowie" doen, m'n ventje, de kids. Manmanman
Oe dat ziet er goed uit!quote:Op vrijdag 3 april 2015 19:38 schreef Dragonberry het volgende:
Vandaag rendang gemaakt in de slowcooker. Wel een simpelere dan die van Robin ik maak een pasta van sereh, laos, koenjit, ketoembar, ui en sambal. Dit met wat gebakken kokosrasp en een blik kokosmelk bij het rundvlees in de cooker. Dit heeft vandaag 9 uur op high gestaan.
[ afbeelding ]
Van sommige dingen denk ik ook, waarom zou je dat in een slowcooker maken als het ook net zo makkelijk in de pan of oven kan?quote:Op zaterdag 11 april 2015 18:34 schreef Gaoxing het volgende:
[..]
Hij is inderdaad erg, zelfs voor mij als huisvrouw zijnde. En er komen regelmatig recepten langs waarvan ik denk dat we het maar even niet gaan maken. Maar er is ook veel bruikbaar
Dat is vaak een lasagna van tortillas he. Hihihi (<- daar krijg ik moordneigingen van ).quote:Op zaterdag 11 april 2015 18:48 schreef renwan het volgende:
Van sommige dingen denk ik ook, waarom zou je dat in een slowcooker maken als het ook net zo makkelijk in de pan of oven kan?
Lasagne uit de slowcooker, ik zie het voordeel echt niet
Recept ergens vandaan. Het zou moeten kunnen blijkbaar.quote:Op woensdag 4 maart 2015 14:44 schreef Molo het volgende:
[..]
Brood?
Hoe kwam ze daar in godesnaam bij?
Gebruik je niet van die maatlepels?quote:Op zondag 12 april 2015 11:25 schreef RabbitHeart het volgende:
Ik had laatst deze gemaakt: http://allrecipes.co.uk/recipe/17202/slow-cooker-butter-chicken.aspx?o_is=Hub_TopRecipe_1
De eerste keer had ik light kokosmelk gebruikt en bleef hij te dun, ook had ik niet genoeg kruiden gebruikt. Bij 1 tsp moet je toch denken aan een flinke theelepel.
Wat voor curry paste heb je gebruikt? En had je ook tandoori masala?quote:Op zondag 12 april 2015 11:29 schreef RabbitHeart het volgende:
Nee, die heb ik niet. Misschien toch maar aanschaffen .
Ik woon in het VK, had Bart's Butter Chicken Curry paste gebruikt, en ook tandoori masala. Ik weet niet hoe goed die ingrediënten in Nederland te krijgen zijn?quote:Op zondag 12 april 2015 11:30 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Wat voor curry paste heb je gebruikt? En had je ook tandoori masala?
Ziet er wel goed uit!
That's cheating.quote:Op zondag 12 april 2015 11:33 schreef RabbitHeart het volgende:
[..]
Ik woon in het VK, had Bart's Butter Chicken Curry paste gebruikt, en ook tandoori masala. Ik weet niet hoe goed die ingrediënten in Nederland te krijgen zijn?
Sorry .quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |