Ik denk dat ik qua leeftijd veel ouderwetser ben en toch kan ik brood met wat olijfolie en zout heel erg waarderen.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 23:22 schreef Buurpoes het volgende:
Ben ik vast te ouderwets voor. Doe mij maar gewoon boter, met of zonder zout, kruiden en knoflook.
Die verwaarlozing van brood en boter is ook wel een ergernis inderdaad. Er zit hier een verder niet zo heel goede pizzeria in de buurt die heerlijk brood had. Maar dat is dan opeens vervangen door pizzadeeg met een onduidelijke smeltkaas er overheen geschud.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 09:01 schreef Erasmo het volgende:
Zo'n beetje de enige tent waar je echt vers brood vooraf krijgt tegenwoordig is een pizzeria omdat ze toch al deeg hebben liggen
Uitbater heet Dutroux?quote:Op zaterdag 19 juli 2014 11:44 schreef quirina het volgende:
L'Elefante Bianco in Laren is goed. Ook als je wil dineren met je kinderen, die kan je daar in een kelder stoppen
Nee, Fritzl, is een oostenrijks specialiteiten restaurant.quote:
http://fritzl.com/quote:Op zaterdag 19 juli 2014 12:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, Fritzl, is een oostenrijks specialiteiten restaurant.
Oeh, die is ook erg ja! Wat me in Peru overigens steeds opviel (in bijna alle steden) is dat als één van de tafelgenoten is uitgegeten, dat bord gelijk wordt weggehaald. Terwijl anderen nog zitten te eten. Echt heel bizarquote:Op zaterdag 19 juli 2014 12:53 schreef Wut het volgende:
en bijvoorbeeld met hun vingers gaan knippen
Oh, dat doen ze in Sri Lanka ook meen ik me te herinneren.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 15:38 schreef flipsen het volgende:
[..]
Oeh, die is ook erg ja! Wat me in Peru overigens steeds opviel (in bijna alle steden) is dat als één van de tafelgenoten is uitgegeten, dat bord gelijk wordt weggehaald. Terwijl anderen nog zitten te eten. Echt heel bizar
Oh, dat zou ik wel fijn vinden. Ten eerste heb ik een hekel aan een "vies" bord voor mijn neus, ten tweede eet die ander dan misschien een beetje door! Hahahahahahaha.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 15:43 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Oh, dat doen ze in Sri Lanka ook meen ik me te herinneren.
dat doen ze in Vietnam ook. dit is om te voorkomen dat er allerlei vliegend ongedierte op de tafels af komen. zolang er gegeten wordt jaag ja de insecten zelf wel weg, als je klaar bent heb je de nijging minder.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 15:38 schreef flipsen het volgende:
[..]
Oeh, die is ook erg ja! Wat me in Peru overigens steeds opviel (in bijna alle steden) is dat als één van de tafelgenoten is uitgegeten, dat bord gelijk wordt weggehaald. Terwijl anderen nog zitten te eten. Echt heel bizar
oh ik haat dat, en dan telkens even bijspuiten omdat ze het zelf niet meer ruiken.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 16:30 schreef GekkePoes het volgende:
-Mensen die binnenkomen, met een enorme lading parfum en spuitbus deo. Die chemische bloemetjes geur verpest het eten.
Vreselijk. Net als van die tutjes die zich in de trein aan het opmaken zijn en dan ook een halve bus deo leegspuiten. Deo of parfum hoor je niet van een paar meter afstand te ruiken, en al helemaal niet te proeven.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 16:30 schreef GekkePoes het volgende:
-Mensen die binnenkomen, met een enorme lading parfum en spuitbus deo. Die chemische bloemetjes geur verpest het eten.
In het theater wel eens zeer luid gezegd, ZOOOO, DE HEMA HAD EEN AANBIEDING VOLGENS MIJ, luid gelach van de mensen om de dader.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 18:09 schreef Isegrim het volgende:
En dan het liefst van die cheape luchtjes.
Dure echte parfum ruikt juist vreselijk sterk. 1 klein spuitje is genoeg.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 18:09 schreef Isegrim het volgende:
En dan het liefst van die cheape luchtjes.
In Tsjechië doen ze het ook. Ik vind het prima. Lekker de ruimte op tafel, alle tijd om te kletsen (want ze willen je echt niet weg hebben hoor), ideaal. De eerste keer keek ik er wel van op, maar ondertussen dus niet meer.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 17:20 schreef z80 het volgende:
[..]
dat doen ze in Vietnam ook. dit is om te voorkomen dat er allerlei vliegend ongedierte op de tafels af komen. zolang er gegeten wordt jaag ja de insecten zelf wel weg, als je klaar bent heb je de nijging minder.
In Italië is dat ook standaard, ook in sterrenrestaurants. Is daar gewoon de etiquette. Ik stond er ook van de kijken, vroeger. Maar in Nederland is het niet gebruikelijk.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 22:03 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
In Tsjechië doen ze het ook. Ik vind het prima. Lekker de ruimte op tafel, alle tijd om te kletsen (want ze willen je echt niet weg hebben hoor), ideaal. De eerste keer keek ik er wel van op, maar ondertussen dus niet meer.
Hehehehe, LOLquote:Op zaterdag 19 juli 2014 16:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, dat zou ik wel fijn vinden. Ten eerste heb ik een hekel aan een "vies" bord voor mijn neus, ten tweede eet die ander dan misschien een beetje door! Hahahahahahaha.
Nee, grapje. Zolang je zit te eten moeten ze je met rust laten.
Dus de ober ziet dat glas steeds weer leeg zijn, terwijl je zegt het niet te willen?quote:Op zondag 20 juli 2014 04:25 schreef NoCigar het volgende:
-Mijn vriendin had een BOB-arrangement: de hoofdober schonk telkens haar glazen net zo vol als de mijne. Fijn, heb ik meer te drinken, maar eigenlijk liever niet. Ook ivm met de veiligheid enzovoort. We hadden het idee dat er drank opgedrongen werd in plaats van dat er een fout gemaakt werd. We hadden de ober nl. al zeker twee keer gevraagd dit niet te doen, maar of hij vergat het steeds of het interesseerde hem niks.
"Desert" vind ik wel een leuke spelfout.quote:-meerdere spelfouten op de menu-kaart ( zeuren, ik weet het, maar we waren nu voor de lol overal op aan het letten. En bovendien, bij een pretentieus éénsterrenrestaurant past het niet helemaal).
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |