Ja of een rozet kruidenboter die overduidelijk een paar seconden in de magnetron is geweest.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 19:23 schreef bluemoon23 het volgende:
Kleine ergernis:
Kruidenboter die net uit de koelkast komt en daardoor niet te smeren is.
Ik heb het schaaltje wel eens boven een kaars gehouden om te ontdooien....
Sowieso, mensen die margarine 'boter' noemen.quote:
quote:Op vrijdag 18 juli 2014 21:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Sowieso, mensen die margarine 'boter' noemen.
Beetje zout erbij, jum jum jumquote:Op vrijdag 18 juli 2014 21:38 schreef Peter het volgende:
Of 'kruidenboter' met alleen knoflook en peterselie er in...
Jepquote:
Een simpel broodje met wat boter en zout. Vroeger vond ik het maar saai, tegenwoordig heb ik er soms gewoon een sterke behoefte aan.quote:
En wat mooie olijfolie.quote:
Die hype snap ik toch niet helemaal, brood dopen in olie.quote:
In Nederland zie ik het pas een paar jaar.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 23:24 schreef Isegrim het volgende:
Echt goede olijfolie is heerlijk bij brood. Is ook niet echt een hype, wordt al eeuwen gedaan.
ik zie dat al rustig een jaar of 15 in Nederland anders hoor?quote:Op vrijdag 18 juli 2014 23:25 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
In Nederland zie ik het pas een paar jaar.
En smalen kun je achterwege laten, ik had mezelf al ouderwets genoemd.
Ik had het vroeger ook altijd maar met genoeg doorzetten (te vaak ontkwam ik er gewoon niet aan) vind ik het inmiddels echt lekker. Is dus te leren. Ik twijfel aan de genenverklaring.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 15:09 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Schijnt genetisch te zijn. Hoewel mijn hele familie koriander echt heerlijk vindt en niets van die zeepsmaak proeft.
Ik denk dat ik qua leeftijd veel ouderwetser ben en toch kan ik brood met wat olijfolie en zout heel erg waarderen.quote:Op vrijdag 18 juli 2014 23:22 schreef Buurpoes het volgende:
Ben ik vast te ouderwets voor. Doe mij maar gewoon boter, met of zonder zout, kruiden en knoflook.
Die verwaarlozing van brood en boter is ook wel een ergernis inderdaad. Er zit hier een verder niet zo heel goede pizzeria in de buurt die heerlijk brood had. Maar dat is dan opeens vervangen door pizzadeeg met een onduidelijke smeltkaas er overheen geschud.quote:Op zaterdag 19 juli 2014 09:01 schreef Erasmo het volgende:
Zo'n beetje de enige tent waar je echt vers brood vooraf krijgt tegenwoordig is een pizzeria omdat ze toch al deeg hebben liggen
Uitbater heet Dutroux?quote:Op zaterdag 19 juli 2014 11:44 schreef quirina het volgende:
L'Elefante Bianco in Laren is goed. Ook als je wil dineren met je kinderen, die kan je daar in een kelder stoppen
Nee, Fritzl, is een oostenrijks specialiteiten restaurant.quote:
http://fritzl.com/quote:Op zaterdag 19 juli 2014 12:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, Fritzl, is een oostenrijks specialiteiten restaurant.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |