| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:41 |
| De slager bij bij in de buurt is vandaag tot 17.00 uur geopend. Kom ik daar om 15.45 uur, zijn ze al druk bezig met schoonmaken en de vitrines zijn al leeggehaald. Geen probleem denk ik dan, dat schoonmaken kan natuurlijk even duren en zij willen natuurlijk ook op tijd naar huis. Ik vraag aan de bediende om 1,5 ons nagelholt. "Sorry, we hebben de snijmachines al schoongemaakt." Moet ik verdomme helemaal naar een andere slager rijden voor nagelholt. Zet dan gewoon geopend tot 15.45 uur uur op de deur, als je toch niks meer wilt doen voor de klant. Nu snap ik wel dat wanneer je om vijf minuten voor sluitingstijd vraagt om iets dat gesneden moet worden, de machines al schoon zijn maar om 15.45 uur vind ik belachelijk. Ik besteed wekelijks 50 euro bij deze slager en dan mij tussen de regels door de deur wijzen. klacht: luie kut slager. anti klacht: Bij de slager in het centrum verdomd lekkere nagelholt gehaald en een lekkere witlof salade met heel veel ham erin. Ik ga in het vervolg wel mijn geld bij deze slager uitgeven. | |
| Fylax | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:42 |
niet janken dan | |
| dopfles1 | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:43 |
| luie kut slager idd | |
| Arcee | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:43 |
![]() | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:48 |
| |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:48 |
| TS is vijftigjarige lamstraal. | |
| Tja..1986 | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:49 |
| Ook al je 5 minuten voor sluiting komt horen ze gewoon hun werk te doen. Schoonmaken doen ze maar als ze dicht zijn. | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:52 |
Niet zo'n grote mond met je duitse vlag. Mijn opa was toevallig wel hauptgruppenführer van de SS-Totenkopf-Division. | |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:53 |
En jij bent zijn opvolger? (wel terechte klacht overigens maar ik denk niet dat iemand onder de 40 weet wat nagelholt is) | |
| yucon187 | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:54 |
dat hoor k zo vaak van mensen. de zaak is van de eigenaar, en als hij of zij niet pas om 17.00 wil sluiten maar om 17.00 naar huis wil is dat zijn of haar goed recht. jij als klant hebt helemaal geen recht op wat dan ook in die zaak. al sluit ie om 14.00 terwijl op de deur staat 17.00. dat is dan irritant, maar dan heb je gewoon pech en kan je naar n ander of wachten tot de volgende dag. rechten heb je gewoon niet | |
| Jiang153 | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:55 |
Neger gespot | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:56 |
Ik ben een reïncarnatie van iemand die met zijn zatte kop uit een wachttoren is gedonderd. In Drenthe weten heel veel mensen van alle leeftijden nagelholt te vinden omdat het zo lekker is. Ik ben nog lang geen 40 jaar. | |
| Ludd | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:57 |
| Zéér, zéér terechte klacht. | |
| yucon187 | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:57 |
lol nee hoor maar in mijn zaak hoeft ook echt niemand 5 minuten voor tijd nog met iets aan te komen wat mij 10 minuten of langer werk oplevert. kom je maar morgen terug hoor, of na het weekend. snelle verkoop aan iemand die precies weet wat ie wil is geen probleem. maar geen koopadvies of uitleg over een product meer. | |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:58 |
Drinken onder diensttijd... | |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:58 |
jaja | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 18:59 |
Klanten hebben inderdaad geen "rechten" op dat gebied, maar klanten kunnen wel hun geld uitgeven bij een andere slager die iets meer respect heeft voor de klant. | |
| yucon187 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:00 |
in welk opzicht heeft dit te maken met respect voor de klant? de klant mag ook gewoon respecteren dat ik er ook al de hele dag sta en ook eens een keertje naar huis wil. | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:00 |
Het was ook zo'n saaie bende. Beetje 8 keer per dag een trein naar binnen zien komen en de passagiers welkom heten. | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:02 |
5 minuten voor tijd snap ik wel, maar meer dan een uur voor sluitingstijd? De winkel bedienden hebben vaak niet door waar het geld vandaan komt, waarvan hun salaris betaald wordt. | |
| CafeRoker | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:03 |
Ja, en dan zul je ook nog zien dat net een kwartier voor het einde van je dienst die doucheruimte die je net schoongemaakt hebt.. laat ook maar | |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:04 |
Lijkt me een topbaan... | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:05 |
De overgebleven passagiers die zich nuttig konden maken met handenarbeid maakten met alle plezier die douches schoon. Schatjes waren het. | |
| yucon187 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:06 |
ja ruim een uur vantevoren al alles zo goed als opgeruimd hebben vind k inderdaad wel overdreven 10 minuten voor tijd begin k eens met alles uitzetten en borden naar binnen etc. niet eerder. | |
| Willoow | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:07 |
Tuurlijk wel Gelukkig kreeg je bij de andere slager wel je vlees, eetse ts | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:09 |
De nagelholt is al op icm met 2 glazen koude chardonnay. | |
| Tja..1986 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:10 |
Dan is het een klote winkel die geen klanten verdient. Als je open bent, ben je open. | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:13 |
En als je nou een klant hebt 10 minuten voor sluitingstijd die elke dag veel geld bij jullie uitgeeft en zegt van "sorry, ik weet dat ik wat laat ben, maar mag ik alsjeblieft nog wat vers gesneden huppeldepup. Zeg je dan van flikker een eind op, of snij je de vleeswaren en maak je daarna de snij machine opnieuw schoon? | |
| Tja..1986 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:14 |
Vlees snijden kost geen 10 minuten. Ben het wel met je eens dat het aso is te verwachten dat je 10 minuten geholpen wordt als je 5 minuten voor sluiten komt. Maar alles wat gewoon voor sluiten kan hoort gewoon bij je werk. Als je geen service wil leveren verwacht dan ook geen klanten. | |
| Kriegel | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:19 |
| Kutzaak dus, van mij mochten ze voortaan het zuur krijgen. | |
| yucon187 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:26 |
als het inderdaad echt een goede klant betreft geef ik je zeker gelijk. en als het vaker voorkomt doordat je gewoon niet eerder kan langskomen ivm je werk ofzo zou k daar rekening mee houden en 1 machine nog niet schoonmaken tot je bent geweest | |
| Fushia2 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:30 |
Gelukkig heb jij geen zaak, commerciële feeling heb jij niet en die slager nog minder | |
| Kapsalon | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:30 |
| Onterechte klacht. Van wie is die winkel? Is die winkel van jou TS? Nee dus. En daarom mag hij, de hardwerkende slager, zijn winkel dichtdoen wanneer hij wil, en sterker nog, zelf bepalen aan wie hij zijn vlees slijt. ik vermoed dat TS gewoon kapot lelijk is en dat de chimeids achter de toonbank hem om die reden niet wilde helpen | |
| eend112 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:31 |
Een slager hoeft helemaal niks voor jou te doen. | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:35 |
Een goede slager heeft jou in de vitrine liggen. | |
| yucon187 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:36 |
dat is de grap; die heb ik wel respect voor mekaar en mekaars werktijden moet van wel van 2 kanten komen. ik ga zelf ook niet 5 minuten voor tijd naar een elektronicazaak me nog uitgebreid alle tv's en stereos laten uitleggen en shit. die man wil ook es naar huis. ik kom morgen wel terug en dan op tijd. simple as that. | |
| Geralt | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:40 |
| Ben ik heel raar als ik nog nooit van nagelholt gehoord heb? | |
| Pietverdriet | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:44 |
| Gewoon niet meer naar die slager gaan | |
| PeZu | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:45 |
ja heel raar ja | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:47 |
Valt wel mee. Is iets uit drenthe. Is gedroogde en gekruide biefstuk. Net zoals echte door de slager zelf gemaakte droge worst ipv die nep koster rotzooi die westerlingen kopen in de supermarkt. | |
| Snowballed | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:47 |
Ja ik vind het ook een beetje klinken als een boomstam met roestige spijkers... maar ja ik ben dan ook een groninger die van spekdikken houd... De achterhoek volgens mij | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:50 |
Dat besluit heb ik inmiddels bijna genomen. Maar aan de andere kant.... Dit was zo'n zaterdag hulp ipv de slager zelf. Als ik hem van de week nog tref spreek ik de slager erop aan. Hij heeft immers wel verdraaid goed rundvlees van een boer uit rolde. | |
| Tja..1986 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:51 |
Dan is het zo simpel dat ik daar niet meer kom. Een winkel heeft service. Dat is het enige dat ze nog boven een website te bieden hebben. | |
| eend112 | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:53 |
Stoer | |
| Snowballed | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:54 |
| Ah.. zo gek was mijn gedachte dus niet: De naam nagelhout verwijst naar de plank met spijkers (neagels) waaraan het vlees na het slachten werd opgehangen om te drogen. | |
| Pietverdriet | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:56 |
Kan jij meer dan kwaken, eendje? | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:57 |
Eendje krijgt nog een plakje worst bij de slager, wanneer hij met zijn moeder boodschappen aan het doen is. | |
| PeZu | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:57 |
janken kan ie ook goed | |
| Frank_Drebin | zaterdag 12 juli 2014 @ 19:58 |
| Als je daar wekelijks komt zou ik daar toch niet meer heen gaan. Laat ze het dan maar uitzoeken met hun zooi. | |
| PeZu | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:03 |
Stoer | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:07 |
| |
| Tja..1986 | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:11 |
Heeft helemaal niets met stoer te maken. Gewoon oorzaak, gevolg. | |
| Marie30 | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:40 |
| Wat is dat? Paardenvlees of zo? En tevens wat luie k*t slachter | |
| Peter | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:41 |
| Ik dacht dat de kleine ondernemer het van goede service en kwaliteit moest hebben om te kunnen concurreren met de supermarkt... Maar kennelijk is dat niet overal zo? | |
| PeZu | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:43 |
gedroogd bilspier van een koe, gekruid met kruidnagel en zout, gedroogd op een plank aan een nagel hence the name nagelholt als in holt van het duitse holtz wat hout betekent en slaat op het plankje | |
| Marie30 | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:49 |
Thanks! | |
| Kapitein_Scheurbuik | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:52 |
| Wat is nagelholt? | |
| Kapitein_Scheurbuik | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:53 |
Dat klinkt als beef jerky; waar ze in de VS dol op zijn. Dat is niet te vreten in ieder geval. | |
| PeZu | zaterdag 12 juli 2014 @ 20:56 |
beef jery is baas gek Maar nee tis meer als rookvlees | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:17 |
Vooral met een stukje oude kaas of brandnetel kaas is het verdomde lekker. Je kunt het eigenlijk ook alleen maar bij een goede slager in drenthe krijgen. | |
| Marie30 | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:19 |
Thanks... Nog wel eens een ideetje om in de zomer uit te testen. | |
| PeZu | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:21 |
mwt een stukje kopkaas? | |
| Marie30 | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:23 |
Heel mijn idilysche beeld verpest | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:24 |
Mocht je in drenthe zijn, vraag dan wel ff of de nagelholt een beetje droog is, want te nat is het net rookvlees van de hema. Je betaalt wel ongeveer 4 euro per ons. In Emmen: Tegenover de parkeerplaats van de dierentuin heb je de Albert heijn. Als je recht voor de ingang staat heb je aan de linkerkant een overdekt winkelcentrum ingang. Hie zit de vers passage. Als je hier naar binnen gaat heb je aan de linkerkant een hele goede kaaswinkel. Aan de rechterkant een keurslager die verdomd goede nagelholt heeft. | |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:25 |
| Drentenaren | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:26 |
Groet mij! | |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:26 |
Hoe is het leven in de saaiste provincie van Nederland? | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:27 |
Maar als het oorlog is wel met je half dode kinderen op de kar bij ons op de boerderij bedelen om voedsel? | |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:27 |
Dan zit ik allang in Deutschland | |
| Marie30 | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:27 |
Thanks voor je toffe tips. Wil het nu echt wel eens proberen. | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:28 |
Hier heeft nog niemand door dat de 2e wereld oorlog voorbij is. Dus ik vermaak me prima. | |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:29 |
Moet ik dus maar niet komen, of incognito. Na dit topic toch maar eens nagelholt proberen trouwens | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:31 |
En als je echt goed uit eten wilt; 12 kilometer van emmen. De gaffel in Valthe. Een restaurant waarvan ik nog steeds niet snap waarom ze geen michelin ster hebben. | |
| #ANONIEM | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:32 |
Proberen een date met marie te hosselen? | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:33 |
Zeker niet. Dat kan ik helemaal niet betalen (de gaffel dan he. | |
| PeZu | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:37 |
je haalt voor 50 euro vlees per week dan kan je ook.daar best eten | |
| gargamelnl | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:39 |
Ja godver. Ik wilde haar meenemen naar de plaatselijke febo. Moet je weer alles verpesten? | |
| wenfer2 | zaterdag 12 juli 2014 @ 21:42 |
| |
| Jiang153 | zaterdag 12 juli 2014 @ 22:11 |
5 min voor tijd is dan ook weer wat anders als 1,5 uur. En als de klant een grote bestelling doet dan wil ik het best doen ook al ga ik over de tijd | |
| Rickocum | zaterdag 12 juli 2014 @ 23:18 |
| The fuck is nagelholt? | |
| TeenWolf | zondag 13 juli 2014 @ 00:03 |
| Voortaan naar die andere slager gaan, luie hond dat het is. |