FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #515]Geef de scholen terug aan de elite!
KneusTeundinsdag 27 mei 2014 @ 10:05
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Dr.Pringlesdinsdag 27 mei 2014 @ 10:19
Gears.
Rossdaledinsdag 27 mei 2014 @ 10:43
tvp
Nick-GizModinsdag 27 mei 2014 @ 10:49
met zo'n tt moet maurice wel happen
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 11:09
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 10:49 schreef Nick-GizMo het volgende:
met zo'n tt moet maurice wel happen
TT ter ere van Niels _O_
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 11:09
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 10:43 schreef Rossdale het volgende:
tvp
Is je motor al gefixed?
Kutmanagerdinsdag 27 mei 2014 @ 11:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 07:20 schreef Nick-GizMo het volgende:
maurice,

wat vinden we van het nieuwe leenstelsel?
Een grote grap, maar mij maakt het verder toch geen zak meer uit, ik krijg vanaf september toch geen stufi meer.
Rossdaledinsdag 27 mei 2014 @ 11:55
quote:
15s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 11:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Is je motor al gefixed?
Zijn ze mee bezig, hoop hem net voor Pinksteren terug te hebben.

1600 euro schade :X
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 12:30
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 11:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zijn ze mee bezig, hoop hem net voor Pinksteren terug te hebben.

1600 euro schade :X
1600e? Wat is er allemaal mis dan? :X
Dr.Pringlesdinsdag 27 mei 2014 @ 12:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 12:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

1600e? Wat is er allemaal mis dan? :X
18karaat goude spiegel kapot.
Rossdaledinsdag 27 mei 2014 @ 12:34
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 12:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

1600e? Wat is er allemaal mis dan? :X
Bijna alle kappen moeten opnieuw gespoten worden en voor de rest wat kleine onderdelen
Rossdaledinsdag 27 mei 2014 @ 12:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 12:33 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

18karaat goude spiegel kapot.
Diamanten uitsteeksels op de motor zouden wel ideaal zijn, dan heb je gewoon schade aan het asfalt ipv schade aan de motor :D
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 13:03
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 12:34 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Bijna alle kappen moeten opnieuw gespoten worden en voor de rest wat kleine onderdelen
Dan duurt het wel even ja ;( zuur man.
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 13:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 12:33 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

18karaat goude spiegel kapot.
Zadel bekleed met diamanten _O-
Michhasdinsdag 27 mei 2014 @ 14:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 12:33 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

18karaat goude spiegel kapot.
:D
KneusTeundinsdag 27 mei 2014 @ 14:42
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 11:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zijn ze mee bezig, hoop hem net voor Pinksteren terug te hebben.

1600 euro schade :X
dude! schoolbord verf en een roller ;) of is verzekering de betalende partij?
Bozz187dinsdag 27 mei 2014 @ 15:28
Ahw yeah, plaatsing bekend, Kom Op De van Amstel
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 15:38

:D :')
Rossdaledinsdag 27 mei 2014 @ 15:52
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 14:42 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

dude! schoolbord verf en een roller ;) of is verzekering de betalende partij?
Op kosten van de verzekering natuurlijk :P
KneusTeundinsdag 27 mei 2014 @ 15:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 15:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Op kosten van de verzekering natuurlijk :P
Dan zou ik meteen dikke dollar bills erop laten airbrushen ;)
KneusTeundinsdag 27 mei 2014 @ 17:17
watchdogs, worst game evar! hij trekt zijn jas niet eens uit als hij gaat slapen!?!? heul niet realistisch
KoningStomadinsdag 27 mei 2014 @ 17:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 17:17 schreef KneusTeun het volgende:
watchdogs, worst game evar! hij trekt zijn jas niet eens uit als hij gaat slapen!?!? heul niet realistisch
Zo doen h4cksters dat.

Ik vind hem beter dan verwacht. Veel details en zooi om te doen en het multiplayer gedeelte is subtiel en leuk.
Bozz187dinsdag 27 mei 2014 @ 17:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 17:31 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Zo doen h4cksters dat.

Ik vind hem beter dan verwacht. Veel details en zooi om te doen en het multiplayer gedeelte is subtiel en leuk.
how zit het met de hitmarkers?
Dr.Pringlesdinsdag 27 mei 2014 @ 17:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 17:31 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Zo doen h4cksters dat.

Ik vind hem beter dan verwacht. Veel details en zooi om te doen en het multiplayer gedeelte is subtiel en leuk.
Maar doen je kogels ook wat?
KneusTeundinsdag 27 mei 2014 @ 18:20
die trips! wtf momentje
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 19:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 17:31 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Zo doen h4cksters dat.

Ik vind hem beter dan verwacht. Veel details en zooi om te doen en het multiplayer gedeelte is subtiel en leuk.
Slaap jij ook altijd met je jas aan? Zo'n lekker strakke leren jekkert O+
Dr.Pringlesdinsdag 27 mei 2014 @ 20:10
Hoppa. Watch Dogs 1000G
KoningStomadinsdag 27 mei 2014 @ 20:37
quote:
9s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 19:27 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Slaap jij ook altijd met je jas aan? Zo'n lekker strakke leren jekkert O+
Ja.

Nou ja, kunstleer.
Dr.Pringlesdinsdag 27 mei 2014 @ 20:40
check me swag #kraag #omhoog

33xzf3c.png
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 21:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 20:37 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ja.

Nou ja, kunstleer.
Velours, nog beter
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 11:30
Wat is dit, ga eens posten hier!
KneusTeunwoensdag 28 mei 2014 @ 11:37
DagZeggen.jpg

Misschien wel iets te dramatisch _O- maar was eerste random ding wat ik tegenkwam

[ Bericht 38% gewijzigd door KneusTeun op 28-05-2014 11:47:07 ]
KneusTeunwoensdag 28 mei 2014 @ 11:49
622.gif
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 12:05
:W
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 12:07
Oke Teun, oké :')
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 12:09
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:05 schreef Cliffy het volgende:
:W
Clifton, wanneer krijg je je AMD-bak binnen?
KneusTeunwoensdag 28 mei 2014 @ 12:10
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:07 schreef PierreTT het volgende:
Oke Teun, oké :')
sorry schat :*
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 12:12
quote:
1s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Clifton, wanneer krijg je je AMD-bak binnen?
Zit nu op moederbord en cpu te wachten. Ram, ssd en videokaart heb ik al, formaat van de videokaart is trouwens wel echt insane _O-
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 12:13
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:12 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Zit nu op moederbord en cpu te wachten. Ram, ssd en videokaart heb ik al, formaat van de videokaart is trouwens wel echt insane _O-
Welke had je ook alweer? :D
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 12:14
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:10 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

sorry schat :*
Teun, ik verveel me. Kom je me ophalen met de motor? O+ O+
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 12:14
quote:
1s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Welke had je ook alweer? :D
MSI R9 270
KneusTeunwoensdag 28 mei 2014 @ 12:15
quote:
10s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:14 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Teun, ik verveel me. Kom je me ophalen met de motor? O+ O+
Sorry, druk bezig voor schwule schule :(
Michhaswoensdag 28 mei 2014 @ 12:18
Hallo dit is de kustwacht. Stop en doe je handen omhoog.
KneusTeunwoensdag 28 mei 2014 @ 12:20
article-2284555-184BB678000005DC-19_634x683.jpg
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 12:22
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:20 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
^O^
Rossdalewoensdag 28 mei 2014 @ 12:23
Ik snap niet waarom Kate Upton zo populair is, ze heeft flinke jetsers maar verder vind ik haar niet extreem knap ofzo... Er zijn zoveel andere veel mooiere modellen
KneusTeunwoensdag 28 mei 2014 @ 12:25
quote:
3s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:23 schreef Rossdale het volgende:
Ik snap niet waarom Kate Upton zo populair is, ze heeft flinke jetsers maar verder vind ik haar niet extreem knap ofzo... Er zijn zoveel andere veel mooiere modellen
EENSCH!
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 12:29
quote:
3s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:23 schreef Rossdale het volgende:
Ik snap niet waarom Kate Upton zo populair is, ze heeft flinke jetsers maar verder vind ik haar niet extreem knap ofzo... Er zijn zoveel andere veel mooiere modellen
ze is ook niet bepaald lelijk ofzo ;)
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 12:34
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:14 schreef Cliffy het volgende:

[..]

MSI R9 270
Ah nice :) Had laatst een 7850 bij mijn broer erin gezet, is nog best passen en meten :D
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 12:35
quote:
3s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:23 schreef Rossdale het volgende:
Ik snap niet waarom Kate Upton zo populair is, ze heeft flinke jetsers maar verder vind ik haar niet extreem knap ofzo... Er zijn zoveel andere veel mooiere modellen
Kate Upton lelijk noemen :')
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 12:35
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:15 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Sorry, druk bezig voor schwule schule :(
Jammer. Ik ga mezelf maar eens uit bed slepen _O-
KneusTeunwoensdag 28 mei 2014 @ 12:35
quote:
1s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Kate Upton lelijk noemen :')
haha pierre is opzoek naar ruzie?
Hij zegt immers nergens lelijk toch?
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 12:36
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:35 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

haha pierre is opzoek naar ruzie?
Hij zegt immers nergens lelijk toch?
Waar bemoei jij je dan weer mee? Huh?
KneusTeunwoensdag 28 mei 2014 @ 12:37
TerranceandPhillipMovieTrailer02.jpg
1579736524_1637141180.gif
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 12:39
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:37 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
Making movies making songs and fighting around the world :D
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 12:46
quote:
1s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ah nice :) Had laatst een 7850 bij mijn broer erin gezet, is nog best passen en meten :D
Ik heb een vrij ruime kast dus dat gaat wel passen, zit nu een vrij kleine kaart in met alleen een heatsink, komt dus nu zo'n joekel met twee grote fans in _O-
Kutmanagerwoensdag 28 mei 2014 @ 12:52
quote:
3s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:23 schreef Rossdale het volgende:
Ik snap niet waarom Kate Upton zo populair is, ze heeft flinke jetsers maar verder vind ik haar niet extreem knap ofzo... Er zijn zoveel andere veel mooiere modellen
"zusje" van Kate ziet er inderdaad stukken beter uit.

alexandria-morgan-23.jpg
alexandria-morgan-22.jpg
alexandria-morgan-17.jpg
alexandria-morgan-3.jpg
alexandria-morgan-18.jpg

Bouwjaar 1993. _O_
Michhaswoensdag 28 mei 2014 @ 13:24
quote:
6s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

"zusje" van Kate ziet er inderdaad stukken beter uit.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Bouwjaar 1993. _O_
She got a phat ass.
Dr.Pringleswoensdag 28 mei 2014 @ 13:33
quote:
17s.gif Op woensdag 28 mei 2014 13:24 schreef Michhas het volgende:

[..]

She got a phat ass.
I like the way u go down with that booty on me. ♫
Rossdalewoensdag 28 mei 2014 @ 14:28
quote:
1s.gif Op woensdag 28 mei 2014 12:29 schreef Cliffy het volgende:

[..]

ze is ook niet bepaald lelijk ofzo ;)
Dat zeg ik toch ook niet? Natuurlijk is ze knap, maar waarom is juist zíj zo populair? Er zijn veel knappere modellen. Kate heeft nauwelijks een taille...
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 14:36

Battlefield: Payday? :?
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 14:38
quote:
3s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat zeg ik toch ook niet? Natuurlijk is ze knap, maar waarom is juist zíj zo populair? Er zijn veel knappere modellen. Kate heeft nauwelijks een taille...
DAT ZEI JE WEL
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 14:40
quote:
3s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat zeg ik toch ook niet? Natuurlijk is ze knap, maar waarom is juist zíj zo populair? Er zijn veel knappere modellen. Kate heeft nauwelijks een taille...
Omdat ze dus dikke tieten heeft en ook niet zo graatmager is? Toch een beetje een unicum in die wereld denk ik..
Rossdalewoensdag 28 mei 2014 @ 14:45
quote:
Je maakt een foutje, je bedoelt natuurlijk:

Battlefield: Payday _O_
Rossdalewoensdag 28 mei 2014 @ 14:46
quote:
10s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

DAT ZEI JE WEL
O JA, DOE MAAR WEER ZO HE! ALTIJD MAAR WEER DAT HATELIJKE GEDRAG VAN JOU. WAT BEN JE TOCH OOK EEN AFSCHUWELIJKE GRAFBAK. JONGEJONGEJONGEJONE
Dr.Pringleswoensdag 28 mei 2014 @ 14:46
quote:
3s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat zeg ik toch ook niet? Natuurlijk is ze knap, maar waarom is juist zíj zo populair? Er zijn veel knappere modellen. Kate heeft nauwelijks een taille...
Dit. Dus.

Leuk koppie. Lekkere memmen. Thats ook it. Verder een stijve hark met dat 1 dansje van haar.
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 14:54
quote:
3s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Je maakt een foutje, je bedoelt natuurlijk:

Battlefield: Payday _O_
Heb wel een beetje het idee dat ze die BF naam er maar aan geslingerd hebben puur om de naamsbekendheid ;)
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 15:19
quote:
10s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

O JA, DOE MAAR WEER ZO HE! ALTIJD MAAR WEER DAT HATELIJKE GEDRAG VAN JOU. WAT BEN JE TOCH OOK EEN AFSCHUWELIJKE GRAFBAK. JONGEJONGEJONGEJONE
O NU WORDT MENEER INEENS GEVAARLIJK HE! NU HEEFT MENEER INEENS WEL WAT TE ZEGGEN! MAAR ALS HET OM BELANGRIJKE DINGEN GAAT ZOALS DE HYPOTHEEK EN DE HOND GEEFT MENEER NIET THUIS! MANMANMANMANMAN, WAT BEN JE TOCH EEN MISSELIJKE GIERTANK! IK ZEG GR GR
Rossdalewoensdag 28 mei 2014 @ 15:23
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:54 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Heb wel een beetje het idee dat ze die BF naam er maar aan geslingerd hebben puur om de naamsbekendheid ;)
Uiteraard, en omdat de game ook op de Frostbite 3 engine draait
Kutmanagerwoensdag 28 mei 2014 @ 16:04
quote:
1s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:46 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Dit. Dus.

Leuk koppie. Lekkere memmen. Thats ook it. Verder een stijve hark met dat 1 dansje van haar.
giphy.gif
Nick-GizMowoensdag 28 mei 2014 @ 16:29
quote:
1s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:46 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Dit. Dus.

Leuk koppie. Lekkere memmen. Thats ook it. Verder een stijve hark met dat 1 dansje van haar.
En toch zou je haar doen
Bozz187woensdag 28 mei 2014 @ 16:44
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 16:29 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En toch zou je haar doen
nope
Dr.Pringleswoensdag 28 mei 2014 @ 17:59
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 16:29 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En toch zou je haar doen
Uiteraard. Maar elke keer die gasten die meteen een witte vlek in hun broek krijgen als ze een foto van haar zien. :')
Dr.Pringleswoensdag 28 mei 2014 @ 18:01
quote:
10s.gif Op woensdag 28 mei 2014 16:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
tumblr_li00a3UUQ51qaeq4j.gif
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 19:17
DPD :r Kankerbedrijf :r :r :r
PierreTTwoensdag 28 mei 2014 @ 19:48
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 19:17 schreef Cliffy het volgende:
DPD :r Kankerbedrijf :r :r :r
Nog steeds je pc-troep niet binnen?
Cliffywoensdag 28 mei 2014 @ 20:10
quote:
7s.gif Op woensdag 28 mei 2014 19:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nog steeds je pc-troep niet binnen?
Toen ik gister in de mail zag dat het met DPD werd verzonden kreeg ik al spontaan jeuk en inderdaad geen levering vandaag.. Reden? Tijdsgebrek :') :') :')

Wel heel toevallig dat er om 17:10 hier een busje van DPD recht voor de deur stopte om vervolgens na 10 seconden weer vrolijk door te rijden :r :r
Sharpdressedmanwoensdag 28 mei 2014 @ 20:24
Ik heb cheap paar dagen xbox live nodig, iemand tips?

Hoi trouwens.
Lurk elke dag mee, maar druk want vriendin.
Sharpdressedmanwoensdag 28 mei 2014 @ 20:24
Oja en kind
Nick-GizMowoensdag 28 mei 2014 @ 20:41
quote:
1s.gif Op woensdag 28 mei 2014 20:24 schreef Sharpdressedman het volgende:
Ik heb cheap paar dagen xbox live nodig, iemand tips?

Hoi trouwens.
Lurk elke dag mee, maar druk want vriendin.
Je zal dan voor een maand live moeten gaan, trials werken niet volgens mij.

maandje zal rond de 6 euro zijn ofzo?
Rossdalewoensdag 28 mei 2014 @ 20:55
Nieuw account maken met maand gratis live?
KneusTeunwoensdag 28 mei 2014 @ 21:56
niet zo pauper doen, en gewoon maandje kopen ;)
Kutmanagerwoensdag 28 mei 2014 @ 22:40
quote:
1s.gif Op woensdag 28 mei 2014 16:44 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

nope
Jij sowieso als je weer een paar maanden met alleen maar gasten in die mobiele rukbunker hebt gezeten van je.
Bozz187woensdag 28 mei 2014 @ 23:00
quote:
10s.gif Op woensdag 28 mei 2014 22:40 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jij sowieso als je weer een paar maanden met alleen maar gasten in die mobiele rukbunker hebt gezeten van je.
zo'n klamme mossel, Nee bedankt, sex is vies bah
Nick-GizMowoensdag 28 mei 2014 @ 23:01
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 20:55 schreef Rossdale het volgende:
Nieuw account maken met maand gratis live?
Ook nog een optie idd, al kan dat maar max 4 keer
Cliffydonderdag 29 mei 2014 @ 03:00

Prima film dit jammer alleen van de 3D..
Cliffydonderdag 29 mei 2014 @ 04:34
Gg kanker apple ook kapot

krijg de hik

doei
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 10:44
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 04:34 schreef Cliffy het volgende:
Gg kanker apple ook kapot

krijg de hik

doei
Wat? :D
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 10:53
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 04:34 schreef Cliffy het volgende:
Gg kanker apple ook kapot

krijg de hik

doei
Oke maurice.
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 11:06
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 10:53 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Oke maurice.
Pringoe, ga jij nog een One halen?
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 11:15
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 11:06 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pringoe, ga jij nog een One halen?
:N
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 11:30

Badass
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 11:42
Dikke shit!!

BF3 gratis te downloaden op Origin

https://www.origin.com/nl(...)ame/standard-edition
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 12:01
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 11:42 schreef Dr.Pringles het volgende:
Dikke shit!!

BF3 gratis te downloaden op Origin

https://www.origin.com/nl(...)ame/standard-edition
Oh nice, straks even doen :)
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 12:01
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 11:15 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

:N
Porque no?
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 12:09
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Porque no?
No está interesado.
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 12:12
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:09 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

No está interesado.
PS4? Pc?
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 12:16
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

PS4? Pc?
360.
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 12:17
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:16 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

360.
Kan ook nog ja. Ik heb mijn 360 echt al maanden niet meer aangesloten :')
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 12:18
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Kan ook nog ja. Ik heb mijn 360 echt al maanden niet meer aangesloten :')
Ik ook niet. Nu Wolfenstein er is, speel ik dat even..maar daarvoor echt niks nada noppes.
Cliffydonderdag 29 mei 2014 @ 12:52
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 10:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat? :D
ding hangt meteen na login, als ik daar überhaupt al kom
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 12:54
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:52 schreef Cliffy het volgende:

[..]

ding hangt meteen na login, als ik daar überhaupt al kom
Wat, je Macbook? Imac?
Michhasdonderdag 29 mei 2014 @ 12:57
Big Mac?
LitmanenAFCAdonderdag 29 mei 2014 @ 12:58
quote:
7s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:57 schreef Michhas het volgende:
Big Mac?
Spekmemmen
Cliffydonderdag 29 mei 2014 @ 12:58
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat, je Macbook? Imac?
macbook
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 13:19
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:58 schreef Cliffy het volgende:

[..]

macbook
Terecht
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 13:20
quote:
7s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:57 schreef Michhas het volgende:
Big Mac?
Big Tasty :9
Cliffydonderdag 29 mei 2014 @ 13:22
quote:
10s.gif Op donderdag 29 mei 2014 13:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Terecht
krijg de hik
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 13:30
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 13:22 schreef Cliffy het volgende:

[..]

krijg de hik
Zuiplap :D
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 14:02
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 13:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Big Tasty :9
Zinger. Klaar.
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 14:30
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 14:02 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Zinger. Klaar.
Liever de B.O.S.S of de Towerburger :9
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 14:50
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 14:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Liever de B.O.S.S of de Towerburger :9
Ain't mad.
Cliffydonderdag 29 mei 2014 @ 15:06
Gg disk utility ziet gewoon geen hdd meer :')
LitmanenAFCAdonderdag 29 mei 2014 @ 15:08
Krijg je met die rotzooi
KneusTeundonderdag 29 mei 2014 @ 15:28
jonge 360 is saints row 3 GRATISCH! en met co-op vind ik hem best vermakelijk :)
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 15:28
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 15:28 schreef KneusTeun het volgende:
jonge 360 is saints row 3 GRATISCH! en met co-op vind ik hem best vermakelijk :)
:')
KoningStomadonderdag 29 mei 2014 @ 16:11
watch dogs is vet kicken

onwijs
Nick-GizModonderdag 29 mei 2014 @ 17:03
quote:
7s.gif Op donderdag 29 mei 2014 12:57 schreef Michhas het volgende:
Big Mac?
Nick-GizModonderdag 29 mei 2014 @ 17:03
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 15:28 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

:')
Dit idd
Nick-GizModonderdag 29 mei 2014 @ 17:07
OH YEAHHHHHHHHH

fjzH6nA.png

mag toch hopen dat het fake is :')
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 17:12
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 16:11 schreef KoningStoma het volgende:
watch dogs is vet kicken

onwijs
HelloMeow

serieuslie?
KoningStomadonderdag 29 mei 2014 @ 17:18
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 17:12 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

HelloMeow

serieuslie?
rawr
Kutmanagerdonderdag 29 mei 2014 @ 17:27
Raise motherfuckers:

bigtasty_477x355.png
Bozz187donderdag 29 mei 2014 @ 17:49
quote:
6s.gif Op donderdag 29 mei 2014 17:27 schreef Kutmanager het volgende:
Raise motherfuckers:

[ afbeelding ]
big tasty was al gecalled...
Kutmanagerdonderdag 29 mei 2014 @ 17:56
Ik zie het ja.

Deze dan:

Foto-Burgerz.nl_.jpg
Rossdaledonderdag 29 mei 2014 @ 18:45
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 17:07 schreef Nick-GizMo het volgende:
OH YEAHHHHHHHHH

[ afbeelding ]

mag toch hopen dat het fake is :')
Plaatje doet het niet
Nick-GizModonderdag 29 mei 2014 @ 19:00
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 18:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Plaatje doet het niet
Klopt, is verwijderd.

Maar het ging om deze :

mwcollection-790x401.png

fake,gelukkig
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 21:19
High def textures. _O-
PierreTTdonderdag 29 mei 2014 @ 22:30
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 19:00 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Klopt, is verwijderd.

Maar het ging om deze :

[ afbeelding ]

fake,gelukkig
Ik had ze er nog zo voor aangezien :D _O-
Dr.Pringlesdonderdag 29 mei 2014 @ 23:34
quote:
10s.gif Op donderdag 29 mei 2014 22:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik had ze er nog zo voor aangezien :D _O-
Insta buy ofnie?
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 01:54
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 23:34 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Insta buy ofnie?
Vooral MW3!
Dr.Pringlesvrijdag 30 mei 2014 @ 10:20

Schoonmoeder van Rossdale?
KneusTeunvrijdag 30 mei 2014 @ 10:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 10:20 schreef Dr.Pringles het volgende:

Schoonmoeder van Rossdale?
straks ga je de hasterdance nog posten.....
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 12:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 10:20 schreef Dr.Pringles het volgende:

Schoonmoeder van Rossdale?
Blijft wel briljant :D
Dr.Pringlesvrijdag 30 mei 2014 @ 12:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 12:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Blijft wel briljant :D
MAMA geven. :D
badboynovavrijdag 30 mei 2014 @ 12:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 10:20 schreef Dr.Pringles het volgende:

Schoonmoeder van Rossdale?
Ijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Xd
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 15:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 12:30 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

MAMA geven. :D
BOTERHAM! NAAR SCHOOL!
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 23:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 12:30 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

MAMA geven. :D
Pringoe, ik ben al aardig bezig met BF3 op de PC :D
Dr.Pringlesvrijdag 30 mei 2014 @ 23:36
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pringoe, ik ben al aardig bezig met BF3 op de PC :D
Ik net ook. Wat is je origin-id?
KoningStomavrijdag 30 mei 2014 @ 23:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:36 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik net ook. Wat is je origin-id?
Je moet geen deathmatch doen als je BF3 speelt. :N

CONQUEST en dan tegen bomen aanvliegen terwijl je 100-2 gaat met een jet.
Dr.Pringlesvrijdag 30 mei 2014 @ 23:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:38 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Je moet geen deathmatch doen als je BF3 speelt. :N

CONQUEST en dan tegen bomen aanvliegen terwijl je 100-2 gaat met een jet.
En als een bitch hele tijd in een jet zitten. No thanks.
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 23:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:36 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik net ook. Wat is je origin-id?
PierreTT_NL
Dr.Pringlesvrijdag 30 mei 2014 @ 23:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

PierreTT_NL
Geadd, alleen dom dat je moet joinen via battlelog. :')
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 23:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:44 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Geadd, alleen dom dat je moet joinen via battlelog. :')
Ik join je wel ff
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 23:46
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:46 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik join je wel ff
Ik zie niet dat je mij geadd hebt?
Dr.Pringlesvrijdag 30 mei 2014 @ 23:46
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:46 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik join je wel ff
Ik speel zo weer. Ik join jou wel dan.
KoningStomavrijdag 30 mei 2014 @ 23:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:43 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

En als een bitch hele tijd in een jet zitten. No thanks.
Vliegen.
Cliffyvrijdag 30 mei 2014 @ 23:48
Doh, macbook uit elkaar gesloopt, schoongemaakt, koelpasta vervangen etc, weer in elkaar gezet, herkent ie opeens m'n hdd weer.. :D

Tweede boot... Niks :(
Syntixvrijdag 30 mei 2014 @ 23:56
Homo's wie van jullie speelt er via IW4play?
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 23:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:48 schreef Cliffy het volgende:
Doh, macbook uit elkaar gesloopt, schoongemaakt, koelpasta vervangen etc, weer in elkaar gezet, herkent ie opeens m'n hdd weer.. :D

Tweede boot... Niks :(
Zijn veel mensen met die probleem zie ik. Een oplossing is om in de Starbucks je Chocofrappemoccahazelchino er overheen te gooien, het schijnt dat hij dan weer je HDD herkent. Werkt alleen als je eerst je bril zonder sterkte met dik montuur opzet, maar dat is nog niet geverifieerd.
Dr.Pringlesvrijdag 30 mei 2014 @ 23:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:56 schreef Syntix het volgende:
Homo's wie van jullie speelt er via IW4play?
je opa
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 23:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:56 schreef Syntix het volgende:
Homo's wie van jullie speelt er via IW4play?
Nou nou nou nou nou, wat een vriendelijkheid weer :{w
Syntixvrijdag 30 mei 2014 @ 23:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:58 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

je opa
je moeder, homo.
PierreTTvrijdag 30 mei 2014 @ 23:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:58 schreef Syntix het volgende:

[..]

je moeder, homo.
Wat is IW4play?
Dr.Pringleszaterdag 31 mei 2014 @ 00:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:58 schreef Syntix het volgende:

[..]

je moeder, homo.
je zuster, anaalridder.
Syntixzaterdag 31 mei 2014 @ 00:01
quote:
7s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat is IW4play?
Dit gaat over MW2 en je kent IW4play niet :')

quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:00 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

je zuster, anaalridder.
Je generatie, oogkasheld.
Cliffyzaterdag 31 mei 2014 @ 00:01
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zijn veel mensen met die probleem zie ik. Een oplossing is om in de Starbucks je Chocofrappemoccahazelchino er overheen te gooien, het schijnt dat hij dan weer je HDD herkent. Werkt alleen als je eerst je bril zonder sterkte met dik montuur opzet, maar dat is nog niet geverifieerd.
ik heb alleen een bril met sterkte
Cliffyzaterdag 31 mei 2014 @ 00:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:56 schreef Syntix het volgende:
Homo's wie van jullie speelt er via IW4play?
foreplay doen wij niet aan
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 00:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:01 schreef Syntix het volgende:

[..]

Dit gaat over MW2 en je kent IW4play niet :')

Neger alsjeblieft :') Ik weet precies weer waarom ik zo'n hekel heb aan kinderen van 13
KoningStomazaterdag 31 mei 2014 @ 00:02
hey man wat is er mis met homos
Dr.Pringleszaterdag 31 mei 2014 @ 00:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:01 schreef Syntix het volgende:

[..]

Dit gaat over MW2 en je kent IW4play niet :')

[..]

Je generatie, oogkasheld.
je stamboom, aarsvochtheld.
Syntixzaterdag 31 mei 2014 @ 00:03
quote:
8s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:02 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Neger alsjeblieft :') Ik weet precies weer waarom ik zo'n hekel heb aan kinderen van 13
aaaah moraalridder :') MW2 en het dan niet over iw4play hebben :')
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 00:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:03 schreef Syntix het volgende:

[..]

aaaah moraalridder :') MW2 en het dan niet over iw4play hebben :')
050501patatje.jpg
Syntixzaterdag 31 mei 2014 @ 00:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:03 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

je stamboom, aarsvochtheld.
Helaas neukfoutje, de overtreffende trap was al geweest. Probeer het anders de volgende keer nog een keer, smegmalikker ;)
KoningStomazaterdag 31 mei 2014 @ 00:11
reported
Dr.Pringleszaterdag 31 mei 2014 @ 00:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:05 schreef Syntix het volgende:

[..]

Helaas neukfoutje, de overtreffende trap was al geweest. Probeer het anders de volgende keer nog een keer, smegmalikker ;)
ga toch lekker met roy donders huispakken maken jonge. die zal je vast ook wel in zn sterretje willen nemen.
Kutmanagerzaterdag 31 mei 2014 @ 00:55
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:05 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:')
Kutmanagerzaterdag 31 mei 2014 @ 00:56
Maar even serieus, wat doet dat voorvochtkind in deze topique?
Kutmanagerzaterdag 31 mei 2014 @ 00:56
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pringoe, ik ben al aardig bezig met BF3 op de PC :D
Dit doen en dan niet mij adden. :')

Landverrader.
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:12
quote:
13s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:56 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dit doen en dan niet mij adden. :')

Landverrader.
Komt goed, geef ff je Origin ^O^
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:16
Syntix mijn neger wtf
Dr.Pringleszaterdag 31 mei 2014 @ 01:24
quote:
13s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:56 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dit doen en dan niet mij adden. :')

Landverrader.
Je kan toch niet joinen. Skere battlelog.
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Syntix mijn neger wtf
Goeie IW4play gehad vanavond?
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:25
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:25 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Goeie IW4play gehad vanavond?
Nee man, beetje Watch_Dogs en Powerstar golf gedaan was chill.
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:25 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Nee man, beetje Watch_Dogs en Powerstar golf gedaan was chill.
Niet eens even chillen met de meid?
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:26
quote:
13s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Niet eens even chillen met de meid?
Die moest werken, iemand moet het geld verdienen :D
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Die moest werken, iemand moet het geld verdienen :D
Powerstar Golf, wat is dat voor hipsterspel _O-

Reiko.jpg
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:27
Frank.jpg
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:28
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:27 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Powerstar Golf, wat is dat voor hipsterspel _O-

[ afbeelding ]
Beetje golfen enzo best relaxed
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:28 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Beetje golfen enzo best relaxed
Oh dat wel. Dagen gespendeerd aan Tiger Woods PGA, samen met huisgenoot chillen, biertje erbij, peukie, en een beetje golfen :D ^O^
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:29
Waarom zit jij niet aan het gouden goed Pieter?
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:29 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Waarom zit jij niet aan het gouden goed Pieter?
Morgenochtend hard bezig, dus nu even rustig aan ;( Dinsdag wel weer iets te hard gegaan op de driekoningen ;(
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:31
Ik ging woensdag weer iets te hard na een lange werkdag. Resultaat was niet best :')
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:31 schreef LitmanenAFCA het volgende:
ing woensdag weer iets te hard na een lange werkdag. Resultaat was niet best
Bij jou ook al niet _O-
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:35
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bij jou ook al niet _O-
Met een goulashkroket in bed beland uiteindelijk :')
Cliffyzaterdag 31 mei 2014 @ 01:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Met een goulashkroket in bed beland uiteindelijk :')
:D!
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Met een goulashkroket in bed beland uiteindelijk :')
:D _O-

Goed genoeg :D
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:45
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:D _O-

Goed genoeg :D
Afgelopen zaterdag was ook mooi in Tilburg Piet! Jammer dat die vrouw van jou weer plannen had gemaakt voor je ;)
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:45 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Afgelopen zaterdag was ook mooi in Tilburg Piet! Jammer dat die vrouw van jou weer plannen had gemaakt voor je ;)
Och ja, was het een goede party ja? Daar gebleven?
Kutmanagerzaterdag 31 mei 2014 @ 01:48
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Komt goed, geef ff je Origin ^O^
ik add jou wel. Zou echt niet meer weten hoe ik heet op origin. Kut origin kut uplay kut kut alles wat niet steam is.
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:47 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Och ja, was het een goede party ja? Daar gebleven?
Het ging veel te ver. :') _O-
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:51
quote:
9s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:48 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

ik add jou wel. Zou echt niet meer weten hoe ik heet op origin. Kut origin kut uplay kut kut alles wat niet steam is.
Beetje jammer dat het niet gewoon op Steam kan inderdaad :')
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:48 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Het ging veel te ver. :') _O-
Haha mooi :D Dinsdag weer een ouderwetse Boekanier gepakt, stond na een tijdje 100 man buiten te zuipen, en 300 man binnen :')
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 01:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Haha mooi :D Dinsdag weer een ouderwetse Boekanier gepakt, stond na een tijdje 100 man buiten te zuipen, en 300 man binnen :')
Goddomme dat zijn ze _O_ Ik kwam woensdag aan in het cafe en toen stonden er gewoon meer als 15 man. Je kan je voorstellen dat ik aardig geschrokken was op dat punt.
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 01:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:55 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Goddomme dat zijn ze _O_ Ik kwam woensdag aan in het cafe en toen stonden er gewoon meer als 15 man. Je kan je voorstellen dat ik aardig geschrokken was op dat punt.
Positief verrast bedoel je? _O-
Die tent is echt fantastisch _O-
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 02:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Positief verrast bedoel je? _O-
Die tent is echt fantastisch _O-
Ik zit gewoon liever met een paar maten chill aan de bar. Daarom ga ik ook bijna nooit uit in het weekend veel te druk
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 02:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:55 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Goddomme dat zijn ze _O_ Ik kwam woensdag aan in het cafe en toen stonden er gewoon meer als 15 man. Je kan je voorstellen dat ik aardig geschrokken was op dat punt.
Mooiste trouwens van die avonden, 1 man beveiliging en die staat de hele avond alleen maar slap te ouwehoeren met iedereen ^O^
Dr.Pringleszaterdag 31 mei 2014 @ 02:01
hommels
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 02:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 02:00 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik zit gewoon liever met een paar maten chill aan de bar. Daarom ga ik ook bijna nooit uit in het weekend veel te druk
Ik ook niet, maar dat is meer omdat het hier in het weekend vol is met 17 en 18-jarigen en van die boeren uit dorpen uit de buurt. Weet niet welke van de twee ik erger vind.
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 02:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 02:01 schreef Dr.Pringles het volgende:
hommels
Beter dan wespen
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 02:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 02:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik ook niet, maar dat is meer omdat het hier in het weekend vol is met 17 en 18-jarigen en van die boeren uit dorpen uit de buurt. Weet niet welke van de twee ik erger vind.
Mjah is beide niks. Daarom door de week zuipen _O_
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 02:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 02:05 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Mjah is beide niks. Daarom door de week zuipen _O_
Precies. Goed, ik ga maar eens slapen, later! :W
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 02:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 02:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Precies. Goed, ik ga maar eens slapen, later! :W
Adios :*
Syntixzaterdag 31 mei 2014 @ 07:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:18 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

ga toch lekker met roy donders huispakken maken jonge. die zal je vast ook wel in zn sterretje willen nemen.
:') probeer het anders nog een keer...

quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Syntix mijn neger wtf
_O_
Rossdalezaterdag 31 mei 2014 @ 07:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 07:28 schreef Syntix het volgende:

[..]

:') probeer het anders nog een keer...

[..]

_O_
Wat ben jij nou weer voor een droeftoeter? :')
Syntixzaterdag 31 mei 2014 @ 07:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 07:58 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Wat ben jij nou weer voor een droeftoeter? :')
:') Syntix niet kennen.
Rossdalezaterdag 31 mei 2014 @ 08:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 07:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

:') Syntix niet kennen.
Jezelf belangrijk vinden :')
Syntixzaterdag 31 mei 2014 @ 08:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 08:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jezelf belangrijk vinden :')
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 07:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

:') Syntix niet kennen.
Michhaszaterdag 31 mei 2014 @ 09:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 08:06 schreef Syntix het volgende:

[..]


[..]

TnAu6.jpg

wntRb.jpg

6cYoB.jpg
Dr.Pringleszaterdag 31 mei 2014 @ 10:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 07:28 schreef Syntix het volgende:

[..]

:') probeer het anders nog een keer...

[..]

_O_
Ik mag jou wel.

Bozz187zaterdag 31 mei 2014 @ 12:20
Kutmanagerzaterdag 31 mei 2014 @ 12:26
quote:
:'( :'(
Bozz187zaterdag 31 mei 2014 @ 12:38
quote:
13s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 12:26 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:'( :'(
nu is het wachten tot dat ze de rest Vd week heeft gemaakt
Nick-GizMozaterdag 31 mei 2014 @ 14:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 00:03 schreef Syntix het volgende:

[..]

aaaah moraalridder :') MW2 en het dan niet over iw4play hebben :')
En waar staat SC voor denk je? en nu opbokken

quote:
10s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 01:27 schreef PierreTT het volgende:
[ afbeelding ]
ook gratis :D
LitmanenAFCAzaterdag 31 mei 2014 @ 14:58
Ik heb die hele game gekocht Nick
Bozz187zaterdag 31 mei 2014 @ 16:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 14:52 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En waar staat SC voor denk je? en nu opbokken

sc staat toch voor super cup?
Kutmanagerzaterdag 31 mei 2014 @ 17:01
Duitsland Weltmeister 2014

KoningStomazaterdag 31 mei 2014 @ 17:04
sehr cool
Kutmanagerzaterdag 31 mei 2014 @ 17:11
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 16:32 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

sc staat toch voor super cup?
supercool dacht ik. Zou ook wel terecht zijn. MW2 supercool.
Kutmanagerzaterdag 31 mei 2014 @ 17:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 17:04 schreef KoningStoma het volgende:
sehr cool
Duitse-vlag.jpg
Syntixzaterdag 31 mei 2014 @ 17:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 14:52 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En waar staat SC voor denk je? en nu opbokken

[..]

ook gratis :D
Niet zo tof doen, ei.
Michhaszaterdag 31 mei 2014 @ 17:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 17:46 schreef Syntix het volgende:

[..]

Niet zo tof doen, ei.
GA ZELF TOCH WEG MAN OPROTSEN JE BENT EEN SUKKEL EN EEN KNEUS JE LAAT ONS MET RUST JA!!!??
Syntixzaterdag 31 mei 2014 @ 17:51
quote:
7s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 17:50 schreef Michhas het volgende:

[..]

GA ZELF TOCH WEG MAN OPROTSEN JE BENT EEN SUKKEL EN EEN KNEUS JE LAAT ONS MET RUST JA!!!??
*O*
KoningStomazaterdag 31 mei 2014 @ 17:56
modernen Kriegsführung zwei langsam Chat
Michhaszaterdag 31 mei 2014 @ 21:41
470-log-horizon-akatsukis-attack.gif
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 21:49
quote:
7s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 21:41 schreef Michhas het volgende:
[ afbeelding ]
tumblr_mzrssoCKsn1so31m2o1_500.gif
Michhaszaterdag 31 mei 2014 @ 22:02
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 21:49 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
Heb je het nou al eens afgekeken? :P
PierreTTzaterdag 31 mei 2014 @ 22:38
quote:
7s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 22:02 schreef Michhas het volgende:

[..]

:D
Heb je het nou al eens afgekeken? :P
Nog steeds niet, ik neem er de tijd niet voor :')
Pixellzaterdag 31 mei 2014 @ 23:50
Kijk echt uit naar morgen :D

SPOILER
tb-pin-up-5.jpg

+

The_Quest_For_The_Ultimate_Barbecue-_Photo.jpg

+

calorieenbier.jpg
Bozz187zondag 1 juni 2014 @ 00:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 23:50 schreef Pixell het volgende:
Kijk echt uit naar morgen :D

SPOILER
Bier tieten En kut roepen?
KoningStomazondag 1 juni 2014 @ 01:27
HIER KOM 1 op 1 DAN

vc0srcX.jpg
Bozz187zondag 1 juni 2014 @ 01:28
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 01:27 schreef KoningStoma het volgende:
HIER KOM 1 op 1 DAN

[ afbeelding ]
dit plaatje is voor mij precies andersom
Bozz187zondag 1 juni 2014 @ 01:28
quote:
1s.gif Op zondag 1 juni 2014 01:28 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

dit plaatje is voor mij precies andersom
herstel, in beide gevallen ben ik een idioot
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 10:58
Hoi :W
Bozz187zondag 1 juni 2014 @ 11:06
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 10:58 schreef PierreTT het volgende:
Hoi :W
ahoy matey
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 12:25
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 10:58 schreef PierreTT het volgende:
Hoi :W
Vandaag even BF3?
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 12:27
quote:
1s.gif Op zondag 1 juni 2014 12:25 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Vandaag even BF3?
Helaas geen tijd man, ik zit even in de stress :P Teveel BF gespeeld, te weinig onderzoek geschreven, moet dus even doorbeuken vandaag :'( en morgen, en overmorgen, en woensdag, tot en met volgende week maandag :'(
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 12:30
quote:
1s.gif Op zondag 1 juni 2014 12:27 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Helaas geen tijd man, ik zit even in de stress :P Teveel BF gespeeld, te weinig onderzoek geschreven, moet dus even doorbeuken vandaag :'( en morgen, en overmorgen, en woensdag, tot en met volgende week maandag :'(
Daarom 2 schermen gebruiken. 1 voor BF en 1 voor je crappy onderzoek.

[ Bericht 0% gewijzigd door Dr.Pringles op 01-06-2014 13:10:30 ]
Nick-GizMozondag 1 juni 2014 @ 12:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 17:46 schreef Syntix het volgende:

[..]

Niet zo tof doen, ei.
oke, barrie
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 13:08
quote:
1s.gif Op zondag 1 juni 2014 12:30 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Daarom 2 schermen gebruiken. 1 voor BF en ik voor je crappy onderzoek.
Crappy onderzoek zegt ie, research van de bovenste plank man :D Even onderzoeken of laag-opgeleiden inderdaad vaker tegen de EU zijn ^O^
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 13:10
quote:
1s.gif Op zondag 1 juni 2014 13:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Crappy onderzoek zegt ie, research van de bovenste plank man :D Even onderzoeken of laag-opgeleiden inderdaad vaker tegen de EU zijn ^O^
Daar ga je al. Je weet toch dat laag-opgeleiden zich daar niet mee bezighouden.
Rossdalezondag 1 juni 2014 @ 15:32
quote:
1s.gif Op zondag 1 juni 2014 13:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Crappy onderzoek zegt ie, research van de bovenste plank man :D Even onderzoeken of laag-opgeleiden inderdaad vaker tegen de EU zijn ^O^
Een onderzoekje voor de stichting open deur dus :D
LitmanenAFCAzondag 1 juni 2014 @ 16:10
quote:
1s.gif Op zondag 1 juni 2014 13:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Crappy onderzoek zegt ie, research van de bovenste plank man :D Even onderzoeken of laag-opgeleiden inderdaad vaker tegen de EU zijn ^O^
Minder minder minder
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:23
quote:
1s.gif Op zondag 1 juni 2014 15:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Een onderzoekje voor de stichting open deur dus :D
Weet je niet. Er is wel een verschil te merken bij mensen met een lagere opleiding, lager inkomen en lagergeschoolde banen, deze mensen zijn inderdaad vaker eurosceptisch dan mensen met hogere opleidingen, hogere inkomens en hogergeschoolde banen. Alleen nu eens kijken of het verschil significant is, dat is het belangrijkste :) Het verschil is eigenlijk niet zo heel erg groot, ik verwacht eigenlijk dat het niet eens significant is :)
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:24
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 16:10 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Minder minder minder
Willen we in Nederland meer of minder caloriearme producten? Minder minder minder!
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 18:25
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Willen we in Nederland meer of minder caloriearme producten? Minder minder minder!
1 potje?
Kutmanagerzondag 1 juni 2014 @ 18:33
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:25 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

1 potje?
Ik doe straks wel even mee.
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 18:34
quote:
6s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:33 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik doe straks wel even mee.
Coolio, zag je request al.
Kutmanagerzondag 1 juni 2014 @ 18:35
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:34 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Coolio, zag je request al.
Volgens mij heb ik je trouwens gevonden op facebook. Heb je daar 90 vrinden?
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:37
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:25 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

1 potje?
Nee ik moet echt even verder ;( Volgende week weer!
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 18:38
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:35 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Volgens mij heb ik je trouwens gevonden op facebook. Heb je daar 90 vrinden?
Vrienden? Wat zijn dat?

quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:37 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee ik moet echt even verder ;( Volgende week weer!
:9
LitmanenAFCAzondag 1 juni 2014 @ 18:39
Pierre die zijn xbox in de steek laat voor wat PC tuig :')
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:41
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:39 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Pierre die zijn xbox in de steek laat voor wat PC tuig :')
Neger, het klopt. Ik heb geen zin om de 360 weer aan te sluiten, moet ook weer Live halen. Forza 4 heb ik voor mij uitgespeeld, dus daar stop ik ook mee na 1000+ uur _O- Vermaak me nu wel even met de PC. Even wachten nog op die cheape Xbox zonder Kinect, dan kom ik terug _O_
LitmanenAFCAzondag 1 juni 2014 @ 18:44
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Neger, het klopt. Ik heb geen zin om de 360 weer aan te sluiten, moet ook weer Live halen. Forza 4 heb ik voor mij uitgespeeld, dus daar stop ik ook mee na 1000+ uur _O- Vermaak me nu wel even met de PC. Even wachten nog op die cheape Xbox zonder Kinect, dan kom ik terug _O_
Komt goed Piet, komt allemaal goed _O_
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:45
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:44 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Komt goed Piet, komt allemaal goed _O_
BF4 spelen, ik begin die shit weer leuk te vinden :D En Fifa _O_

En CoD _O_

SPOILER
;(
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:46
Tauchmeister

laatste bezoek: 574 dagen, 17 uur geleden.

;(
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:48
Tauch_

laatste bezoek: 161 dagen, 15 uur geleden.

;(
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 18:50
Leeft die gozer nog wel?
LitmanenAFCAzondag 1 juni 2014 @ 18:50
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:45 schreef PierreTT het volgende:

[..]

BF4 spelen, ik begin die shit weer leuk te vinden :D En Fifa _O_

En CoD _O_

SPOILER
;(
BF4 al maanden niet meer langer dan 10 minuten gespeeld. Die DLC zag er allemaal kut uit op die laatste DLC na en daar ga ik geen seasonpass voor kopen
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:50
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:50 schreef Dr.Pringles het volgende:
Leeft die gozer nog wel?
Kreeg gister nog een whatsapp, binnenkort weer eens koffie lurken. Heb die gast ook al meer dan 6 maanden niet gezien :)
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:51
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:50 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

BF4 al maanden niet meer langer dan 10 minuten gespeeld. Die DLC zag er allemaal kut uit op die laatste DLC na en daar ga ik geen seasonpass voor kopen
BF3 _O_ Alleen maar spelen als engineer, want SMAW/RPG _O_ En daar nog kills mee halen ook _O_ Gister een helikopter at random uit de lucht geschoten met de SMAW _O_
LitmanenAFCAzondag 1 juni 2014 @ 18:53
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:51 schreef PierreTT het volgende:

[..]

BF3 _O_ Alleen maar spelen als engineer, want SMAW/RPG _O_ En daar nog kills mee halen ook _O_ Gister een helikopter at random uit de lucht geschoten met de SMAW _O_
Dat blijft fantastisch _O_
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:54
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:53 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Dat blijft fantastisch _O_
Nadeel van BF3: Nog steeds net zo slecht zijn in helikopter/jet besturen :{w
LitmanenAFCAzondag 1 juni 2014 @ 18:55
quote:
8s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nadeel van BF3: Nog steeds net zo slecht zijn in helikopter/jet besturen :{w
Mijn skills zijn ook niet meer wat het geweest is. Attack heli in BF3 :9~ :9~ :9~
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 18:55
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Kreeg gister nog een whatsapp, binnenkort weer eens koffie lurken. Heb die gast ook al meer dan 6 maanden niet gezien :)
Die Walter toch.
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:56
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:55 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Mijn skills zijn ook niet meer wat het geweest is. Attack heli in BF3 :9~ :9~ :9~
Ik slinger alle kanten op met die joekel, jet krijg ik ook nooit recht gevlogen :') Stoma, wat doe ik verkeerd? :')
LitmanenAFCAzondag 1 juni 2014 @ 18:57
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:56 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik slinger alle kanten op met die joekel, jet krijg ik ook nooit recht gevlogen :') Stoma, wat doe ik verkeerd? :')
Als je eenmaal gaat corrigeren dan gaat het hard je moet het gewoon accepteren als je richting een onzichtbare boom vliegt.
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 18:59
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:57 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Als je eenmaal gaat corrigeren dan gaat het hard je moet het gewoon accepteren als je richting een onzichtbare boom vliegt.
Ik kan dat ding uberhaupt al moeilijk een kant opkrijgen :D Geen gevoel voor denk ik :')

Alhoewel de attack heli in BF3 briljant was als passagier! Bassie vliegen en ik sproeien met dat boordkanon _O_
KoningStomazondag 1 juni 2014 @ 18:59
quote:
8s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nadeel van BF3: Nog steeds net zo slecht zijn in helikopter/jet besturen :{w
Ik geef les.

2000 euro/uur.
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 19:00
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:59 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ik geef les.

2000 euro/uur.
Is het me waard. Alles om de nummer 1 BF3 op PC in te halen. Heeft slecht 8100 uur gespeeld _O-
LitmanenAFCAzondag 1 juni 2014 @ 19:00
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 18:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik kan dat ding uberhaupt al moeilijk een kant opkrijgen :D Geen gevoel voor denk ik :')

Alhoewel de attack heli in BF3 briljant was als passagier! Bassie vliegen en ik sproeien met dat boordkanon _O_
Dat zou toch niet zo moelijk moeten zijn maak eens een filmpje Piet
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 19:02
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 19:00 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Dat zou toch niet zo moelijk moeten zijn maak eens een filmpje Piet
Nee ik moet bezig, maak er later wel een :D

Trouwens, RPG en SMAW staan in mijn top 5 meeste kills _O-
LitmanenAFCAzondag 1 juni 2014 @ 19:03
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 19:02 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee ik moet bezig, maak er later wel een :D

Trouwens, RPG en SMAW staan in mijn top 5 meeste kills _O-
Verschil moet er zijn, jij zwoegen aan studie en ik zit met een radlertje Watch_Dogs te spelen _O_
PierreTTzondag 1 juni 2014 @ 19:04
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 19:03 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Verschil moet er zijn, jij zwoegen aan studie en ik zit met een radlertje Watch_Dogs te spelen _O_
Lekker lekker ^O^ Goed, ik ben er vandoor :W
Cliffyzondag 1 juni 2014 @ 19:54
quote:
10s.gif Op zondag 1 juni 2014 19:02 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee ik moet bezig, maak er later wel een :D

Trouwens, RPG en SMAW staan in mijn top 5 meeste kills _O-
:D

Heb bf3 ook geïnstalleerd trouwens :o
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 20:09
MauMau, hoelaat dan?
KneusTeunzondag 1 juni 2014 @ 22:42
quote:
1s.gif Op zondag 1 juni 2014 19:54 schreef Cliffy het volgende:

[..]

:D

Heb bf3 ook geïnstalleerd trouwens :o
Zal hem er ook weer op knallen :)
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 23:22
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 22:42 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Zal hem er ook weer op knallen :)
goeden zaak
Cliffyzondag 1 juni 2014 @ 23:26
BF4 draait gewoon als een tierelier :D
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 23:30
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 23:26 schreef Cliffy het volgende:
BF4 draait gewoon als een tierelier :D
Op AMD? pics.
Dr.Pringleszondag 1 juni 2014 @ 23:42
Hehe, inderdaad vette 1ste achievement van WD.
PierreTTmaandag 2 juni 2014 @ 10:03
6 uur in bed, 9 uur eruit, ik ben het niet meer gewend ;( #oudworden #bejaarde #mnrug #waarismnrollator
Rossdalemaandag 2 juni 2014 @ 10:11
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 10:03 schreef PierreTT het volgende:
6 uur in bed, 9 uur eruit, ik ben het niet meer gewend ;( #oudworden #bejaarde #mnrug #waarismnrollator
Wil je die van mij leasen? Heb die rollator van mijn verjaardag nog in de schuur staan _O-
KneusTeunmaandag 2 juni 2014 @ 10:12
oude lullen topique :')
PierreTTmaandag 2 juni 2014 @ 10:25
quote:
3s.gif Op maandag 2 juni 2014 10:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Wil je die van mij leasen? Heb die rollator van mijn verjaardag nog in de schuur staan _O-
Oh jij gaat weer beter nu? Spit, reuma en jicht eindelijk overwonnen? _O-
PierreTTmaandag 2 juni 2014 @ 10:26
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 10:12 schreef KneusTeun het volgende:
oude lullen topique :')
Echt he. Zelf Mau begint al oud te worden. Enige jonge bloempje hier is Pringles geloof ik. En Natte, maar die blijft eeuwig jong met al die pils.
Dr.Pringlesmaandag 2 juni 2014 @ 11:16
quote:
10s.gif Op maandag 2 juni 2014 10:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Echt he. Zelf Mau begint al oud te worden. Enige jonge bloempje hier is Pringles geloof ik. En Natte, maar die blijft eeuwig jong met al die pils.
Ben volgens mij jaartje ouder dan Mau. :')
Kutmanagermaandag 2 juni 2014 @ 11:21
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 20:09 schreef Dr.Pringles het volgende:
MauMau, hoelaat dan?
Sorry ouwe. Was het vergeten. :')

Komt denk hierdoor:

quote:
10s.gif Op maandag 2 juni 2014 10:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Echt he. Zelf Mau begint al oud te worden. Enige jonge bloempje hier is Pringles geloof ik. En Natte, maar die blijft eeuwig jong met al die pils.
Kutmanagermaandag 2 juni 2014 @ 11:26
quote:
10s.gif Op maandag 2 juni 2014 10:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Echt he. Zelf Mau begint al oud te worden. Enige jonge bloempje hier is Pringles geloof ik. En Natte, maar die blijft eeuwig jong met al die pils.
We zijn wel echt een soort GAM SC aan het worden volgens mij. Die lui zijn allemaal tering oud. :')
Dr.Pringlesmaandag 2 juni 2014 @ 11:29
Maar inderdaad zoals Pierre zegt, ik ben nog young blood.
Rossdalemaandag 2 juni 2014 @ 11:53
quote:
6s.gif Op maandag 2 juni 2014 11:26 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

We zijn wel echt een soort GAM SC aan het worden volgens mij. Die lui zijn allemaal tering oud. :')
Mijn leeftijd ja, of ouder _O-
LitmanenAFCAmaandag 2 juni 2014 @ 11:56
http://www.omroepbrabant.(...)an+boodschappen.aspx

Piet....

V&A / [TK] Xbox One - Day One editie

En nogmaals Piet!

[ Bericht 24% gewijzigd door LitmanenAFCA op 02-06-2014 12:07:56 ]
Rossdalemaandag 2 juni 2014 @ 13:26
http://www.gamer.nl/nieuw(...)er.nl+-+Headlines%29

Mau! Kunnen we toch een keer War Thunderen tegen elkaar ^O^
PierreTTmaandag 2 juni 2014 @ 14:27
quote:
3s.gif Op maandag 2 juni 2014 11:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mijn leeftijd ja, of ouder _O-
En dat zegt wat _O- _O- Hohohooo om te giiieeeeerrrreeeh _O-
PierreTTmaandag 2 juni 2014 @ 14:28
quote:
Dat nieuws, hier gebeurt het allemaal :') _O-
Rossdalemaandag 2 juni 2014 @ 14:47
7426d1382052744t-lachen-gieren-brullen-50af48ffafa96f1c3f0004c9.jpg

Leuke trouwfoto wel
Dr.Pringlesmaandag 2 juni 2014 @ 15:01
Must not fap
LitmanenAFCAmaandag 2 juni 2014 @ 15:14
quote:
3s.gif Op maandag 2 juni 2014 13:26 schreef Rossdale het volgende:
http://www.gamer.nl/nieuw(...)er.nl+-+Headlines%29

Mau! Kunnen we toch een keer War Thunderen tegen elkaar ^O^
Heb dat een paar uurtjes op PC gespeeld maar wat is dat lame zeg _O-
Kutmanagermaandag 2 juni 2014 @ 15:51
quote:
3s.gif Op maandag 2 juni 2014 13:26 schreef Rossdale het volgende:
http://www.gamer.nl/nieuw(...)er.nl+-+Headlines%29

Mau! Kunnen we toch een keer War Thunderen tegen elkaar ^O^
Volgens mij ga je er bij dat spel met controller echt af als je tegen mensen met muis speelt.
Kutmanagermaandag 2 juni 2014 @ 15:55
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 15:14 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Heb dat een paar uurtjes op PC gespeeld maar wat is dat lame zeg _O-
Speel het ook al niet meer. Maar vind het wel leuk om Nils een keertje af te knallen.
Kutmanagermaandag 2 juni 2014 @ 15:56
vol