Ik zou dat hele bord zo opeten. Jalapenos met kaasquote:Op zondag 29 juni 2014 16:07 schreef minilot het volgende:
Semi-Mexicaanse middagsnack waar verder niks traditioneels aan is:
[ afbeelding ]
Verse jalapeños met drie soorten kaas + bosui (en wat panko), uit de oven.
Ja, dat krijg ik ook wel oneindig weg ja.quote:Op zondag 29 juni 2014 17:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik zou dat hele bord zo opeten. Jalapenos met kaas
Dank je!quote:Op zondag 29 juni 2014 22:59 schreef Nezhi het volgende:
Dat eten ziet er lekker uit! Hoe krijg je zo'n soort 'wazig' licht effect op je foto?
Hoe maak je de kaassaus en de salsa?quote:Op zondag 29 juni 2014 19:02 schreef minilot het volgende:
[..]
Ja, dat krijg ik ook wel oneindig weg ja.
Opstelling net bij start van de wedstrijd was warme zachte kaassaus + salsa van geroosterde groenten (chilipeper, tomaten, uien, knoflook) waar ook flink wat limoen en koriander in zat.
[ afbeelding ]
*burp*
Morgen maar salade eten.
Nope, de (niet door mijzelf gekochte) avocado's wilde qua rijpheid niet echt meewerken.quote:Op zondag 29 juni 2014 19:18 schreef MariaEtcetera het volgende:
Lekkerrrr mini! Geen guacamole?
Geïnspireerd door jou eet ik vandaag weer eens pastel de choclo, it's been a while
Supersimpel, allebei. Het doel was weinig culinair.quote:
Knusse foto hoor!quote:Op zondag 29 juni 2014 22:46 schreef dahippieunicorn het volgende:
Gehaktballetjes in tomatensaus met paprika's Er gaat ook flink wat rode wijn in dus zelf ben ik in ieder geval fan van dit gerecht.
[ afbeelding ]
Dank!!quote:Op maandag 30 juni 2014 07:17 schreef minilot het volgende:
[..]
Nope, de (niet door mijzelf gekochte) avocado's wilde qua rijpheid niet echt meewerken.
En tof, die pastel de choclo. Dat is nou echt iets dat ik uit mezelf niet zo gauw gegeten zou hebben. Maar ik vond het veel lekkerder dan verwacht!
[..]
Supersimpel, allebei. Het doel was weinig culinair.
- Voor de kaassaus eerst een heel klein beetje roux gemaakt. Eetlepel boter laten smelten in een pannetje, eetlepel bloem erbij, minuutje bakken, kopje melk erbij en roeren tot sausje. Daaarna een handje geraspte belegen Goudse kaas en een handje geraspte Cheddar erdoor, en een half pakje roomkaas (100 gram). Opgeleukt met wat cayennepeper en voor het ultieme oranjegevoel een snuf kukurma. Goed doorroeren en warmhouden op een rechaud.
- Voor de salsa, oven voorverwarmd op 240 graden. Drie uien en zes flinke trostomaten in kwarten gesneden, samen met een rode chilipeper en een paar ongepelde teentjes knoflook in een kom gedaan. Dat alles omgehusseld met wat olie, zout en een snuf suiker. Vervolgens alles uitspreiden over een bakplaat waar je een bakpapiertje op hebt gelegd en de boel een half uurtje roosteren in de oven. Dan de groenten een beetje laten afkoelen, de knoflookteentjes pellen/uitknijpen en alles samen met een blender/keukenmachine/staafmixer tot salsa fijnmalen. Daarna naar smaak fijngehakte koriander (veel erin is lekker ), vers limoensap, komijn en zout toevoegen tot het lekker is. Dan koud wegzetten en de boel een paar uur op smaak laten komen.
Ziet er heerlijk uitquote:Op dinsdag 1 juli 2014 16:29 schreef Dragonberry het volgende:
Dat was vast een heerlijk diner rhubarb
Ik had laatst aarbei-rabarber( ) galette
[ afbeelding ]
Erg lekker lijkt me, maar die portie zou mij te klein zijnquote:Op woensdag 2 juli 2014 18:53 schreef regnavetto het volgende:
Kabeljauw met Pastinaakpuree
[ afbeelding ]
Pesto <3 Moet ik ook weer eens maken. Wel bijzonder, van cress. Waarschijnlijk een overbodige vraag, maar was het lekker?quote:
Ziet er heerlijk uit, maar die textuur van die noedels lijkt me helemaal niks. Is het een beetje glibberig, of hoe moet ik me dat voorstellen?quote:Op vrijdag 4 juli 2014 18:03 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]Liang Fen
Koude, homemade mungbonennoedels met een simpele dressing van sojasaus, zwarte rijstazijn en chili olie. Echt zooooooo lekker met dit warme weer.
Jummie, jouw tosti´s zien er altijd zoo lekker uit!quote:Op zondag 6 juli 2014 14:03 schreef RobinOok het volgende:
Zeker doen! :-)
(al is mungbonenzetmeel niet echt heeeeel makkelijk te vinden)
Mijn lunch vandaag, tosti geitenkaas, sambal, rode ui.
Dat gaat echt never nooit vervelen!
[ link | afbeelding ]Tosti Geitenkaas
Boh, dat zou ik ook wel eens willen eten! Gauw eens op zoek naar dat zetmeelquote:Op vrijdag 4 juli 2014 18:03 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]Liang Fen
Koude, homemade mungbonennoedels met een simpele dressing van sojasaus, zwarte rijstazijn en chili olie. Echt zooooooo lekker met dit warme weer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |