| Thezappa | maandag 12 mei 2014 @ 21:16 |
| Heeft er iemand ervaring hier mee? Het lijkt mij geweldig leuk en lekker om hier iets mee te gaan doen Heb al diverse websites gelezen maar ben benieuwd of iemand hier het zelf doet En ik bedoel niet alleen vis , maar ook kip , wild vlees of anders etenswaren Ik moet nog een over aanschaffen-of bouwen- Ben benieuwd | |
| RobinOok | maandag 12 mei 2014 @ 21:19 |
| Ik heb zo'n kleintje. Gewoon op het vuur. Gebruik 'm gemiddeld 1x per week. http://kokrobin.wordpress.com/2009/01/09/hot-smoking/ | |
| Thezappa | maandag 12 mei 2014 @ 21:20 |
Gewoon op het aanrecht vuur dus?is Miss wel tip om Eens mee te beginnen | |
| RobinOok | maandag 12 mei 2014 @ 21:35 |
| Ja, gewoon op t gas. | |
| hottentot | maandag 12 mei 2014 @ 21:46 |
| Op een hoop BBQ's kun je ook prima roken. | |
| Thezappa | maandag 12 mei 2014 @ 22:28 |
Ja had ik ook al zitten overwegen | |
| marc0871 | maandag 12 mei 2014 @ 23:00 |
van het weekend zag ik in onze jumbo pakketjes rookhout liggen, voor op de bbq. daar zaten ook van die folie bakjes bij, om het hout in te doen. moet je er wel 1 met een deksel hebben. | |
| hottentot | maandag 12 mei 2014 @ 23:06 |
Halve oliedrum erover wil ook redelijk, na het eten kun je daar gelijk een gezellig vuurtje in stoken. | |
| mytec | maandag 12 mei 2014 @ 23:10 |
| Heb er eentje, echt heel tof. Vorige zomer spareribs, kip, zalm, garnalen en nog meer andere dingen op gegaard. Lekkere rooksmaak en zo sappig en zacht vlees. Voorbeeldje : CUL / Waar koop je spare ribs (rauw) | |
| #ANONIEM | dinsdag 13 mei 2014 @ 02:41 |
| Er is al een leuk topic hierover. Kan helaas niet linken. Geopend door DirkH en TT is: rookkastje, hebben jullie daar ook zo'n zin in oid. De moeite waard om even door te lezen. | |
| #ANONIEM | dinsdag 13 mei 2014 @ 02:45 |
| CUL / Rookkastje deel 2, we roken vrolijk verder in de sneeuw In de OP staat link naar het eerste deeltje | |
| Thezappa | dinsdag 13 mei 2014 @ 11:26 |
3 jaar geleden laatste gepost | |
| Xlarge | dinsdag 13 mei 2014 @ 12:02 |
Ik heb een Weber om mee te roken , erg fijn, maar wel om warm mee te roken.Koud roken gaat er denk ik niet mee Ook heb ik een off set smoker gehad, ![]() maar uiteindelijk prefereer ik toch de Weber Mocht je nog vragen hebben hoor ik het wel | |
| Kreator | dinsdag 13 mei 2014 @ 12:04 |
| Hoe vaak gebruik je zo'n Weber? En gebruik je dat dan voor alles, of heb je er nog een losse BBQ bij? | |
| Thezappa | dinsdag 13 mei 2014 @ 12:31 |
| Ik heb zelf een uitgebreide Weber die ik bijna weekelijks gebruik.. Had al gekeken voor een set hierbij / eraan maar kon ik niet vinden | |
| Thezappa | dinsdag 13 mei 2014 @ 12:32 |
Ja dat bolletje zie je overal.. Ik twijfel over deze :http://m.marktplaats.nl/a(...)0c1b&previousPage=lr | |
| #ANONIEM | dinsdag 13 mei 2014 @ 12:35 |
daarom niet minder interessant om eens door te lezen toch. Staan veel tips in e.d. | |
| Xlarge | dinsdag 13 mei 2014 @ 12:52 |
Ik ken hem niet, maar voor die prijs het proberen waard. Ik weet niet of je hem ergens eerst in het echt kan zien, want let wel op de dikte van de wanden. Hoe dunner die zijn, hoe moeilijker het is om de temperatuur constant te houden | |
| Thezappa | dinsdag 13 mei 2014 @ 13:28 |
nee snap ik.. dacht dat je bedoelde van we moeten daar verder haha | |
| Thezappa | dinsdag 13 mei 2014 @ 13:28 |
ga vanmiddag eens even naar de intratuin meende er daar heel veel te hebben gezien hoeft geen profi ding te zijn...wil het gewoon eens proberen | |
| Xlarge | dinsdag 13 mei 2014 @ 13:47 |
Dat begrijp ik, maar mijn eerste was ook van heel dunne plaat gemaakt, die was geloof ik ongeveer 80 euro, van barbecook. Na 1 keer gebruikt te hebben heb ik hem opgevouwen (letterlijk, zo dun was de plaat) en ik heb hem toen weggegooid. Dan wordt het toch een stuk duurder zo | |
| Thezappa | dinsdag 13 mei 2014 @ 14:18 |
maar eens even in de gaten houden dus ik hou je op de hoogte | |
| mytec | dinsdag 13 mei 2014 @ 17:09 |
mijne is ook van barbecook , vrij dun idd maar wel robuust genoeg ;-) | |
| marc0871 | dinsdag 13 mei 2014 @ 18:36 |
| deze site kwam ik tegen, toen ik onderzoek deed voor het zelf 'peaten' van mout, voor een whiskey stook project http://www.rookovens-online.nl/c-1306872/tafel-rookovens/ misschien ook interessant om eens te kijken. van tafel rookovens, tot rookkasten voor in de tuin en alles wat je nodig kan hebben voor het roken. |