Dan moet je wel een beperkte draaicirkel qua eten hebben.quote:
Pasta en rijst kun je zo lekker maken je zelf wil, bijna alle smaken zijn mogelijk. Probeer het zelf eens.quote:
Of ga voor alternatieven als boekweit, quinoa enz.quote:Op zaterdag 19 april 2014 17:37 schreef Typisch het volgende:
[..]
Pasta en rijst kun je zo lekker maken je zelf wil, bijna alle smaken zijn mogelijk. Probeer het zelf eens.
Ik ben ook geen grote eterquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:37 schreef Ajacied422 het volgende:
[..]
Dan moet je wel een beperkte draaicirkel qua eten hebben.
Overigens heeft rijst of pasta haast geen smaak.
Ja dus is de saus die je maakt lekker. Maar de rijst of pasta zelf niet.quote:Op zaterdag 19 april 2014 17:37 schreef Typisch het volgende:
[..]
Pasta en rijst kun je zo lekker maken je zelf wil, bijna alle smaken zijn mogelijk. Probeer het zelf eens.
Ze noemen het Engels maar met die accenten van de meeste Britten vind ik ze vaak moeilijk te verstaan daar heb je bij Amerikanen weinig last van alleen schreeuwen die altijd zoquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:25 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Al is dat natuurlijk makkelijk aan te leren door gewoon een jaartje in Engeland of Amerika te gaan wonen
Misschien moet je moeder een bepaald nasi topic eens lezen. Boordevol handige tips.quote:Op zaterdag 19 april 2014 17:29 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Ik lust alleen geen rijst en pasta. Wat veel mensen heel erg raar vinden.
Maar dat ligt eraan dat mijn moeder nooit kon koken en ik dus altijd hele smakeloze papperige rijst kreeg en pasta zonder smaakvolle saus
als je een beetje dikke saus hebt bij de quinoa, proef je er niks vanquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:38 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Of ga voor alternatieven als boekweit, quinoa enz.
Goeie tipquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:40 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Misschien moet je moeder een bepaald nasi topic eens lezen. Boordevol handige tips.
Dat is met alles, je moet doseren.quote:Op zaterdag 19 april 2014 17:40 schreef Ajacied422 het volgende:
[..]
als je een beetje dikke saus hebt bij de quinoa, proef je er niks van
Dat is wel weg te krijgen met een heleboel satésaus.quote:Op zaterdag 19 april 2014 17:40 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Misschien moet je moeder een bepaald nasi topic eens lezen. Boordevol handige tips.
Ik heb net een heerlijke lasagne gemaakt. Helaas niet volgens jouw finesses die jij aan een product kan toevoegen. Desondanks zal het wel een smakelijke maaltijd worden.quote:Op zaterdag 19 april 2014 17:40 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Misschien moet je moeder een bepaald nasi topic eens lezen. Boordevol handige tips.
Tijd voor het Lasagne a la Pax topic.quote:Op zaterdag 19 april 2014 17:43 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Ik heb net een heerlijke lasagne gemaakt. Helaas niet volgens jouw finesses die jij aan een product kan toevoegen. Desondanks zal het wel een smakelijke maaltijd worden.
Ik wacht nu op de oven
Ik heb geen foto's gemaakt, dus dat wordt hem nietquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:43 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Tijd voor het Lasagne a la Pax topic.
Liever nasi, lasagne zit me teveel gesmolten kaas inquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:43 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Tijd voor het Lasagne a la Pax topic.
Niks mis met gesmolten kaas.quote:Op zaterdag 19 april 2014 17:44 schreef Tarado het volgende:
[..]
Liever nasi, lasagne zit me teveel gesmolten kaas in
Ik heb er 200 gram in gedaan, heerlijkquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:44 schreef Tarado het volgende:
[..]
Liever nasi, lasagne zit me teveel gesmolten kaas in
Jawel man. Pecanrijst heeft een nootachtige smaak, Chinese kleefrijst is zoet, b as mate is zeer smaakvol.. en zo zijn er vele zalige rijstsoorten. Effe wat verder kijken dan de standaard witte rijst van de chineesquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:37 schreef Ajacied422 het volgende:
[..]
Dan moet je wel een beperkte draaicirkel qua eten hebben.
Overigens heeft rijst of pasta haast geen smaak.
Dat valt mee danquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:45 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Ik heb er 200 gram in gedaan, heerlijk
Risottorijstquote:Op zaterdag 19 april 2014 17:45 schreef Dven het volgende:
[..]
Jawel man. Pecanrijst heeft een nootachtige smaak, Chinese kleefrijst is zoet, b as mate is zeer smaakvol.. en zo zijn er vele zalige rijstsoorten. Effe wat verder kijken dan de standaard witte rijst van de chinees
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |