Mooie aanvulling voor dit topic, ziet er smakelijk uit!quote:Op donderdag 9 oktober 2014 20:07 schreef Kaneelstokje het volgende:
Oké, hier komt mijn recept.
Normaal gesproken doe ik er pindasaus en cassave bij, maar ik had geen pindakaas in huis om het te maken.
...
Dank u voor de aandacht en selamat makan.
Helemaal lekkel! Kudo's voor de Russische achtergrondmuziek!quote:
Een goed mes is essentieel in elke keuken.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 20:30 schreef Ole het volgende:
Ik vind het mes toch wel een gevaarlijke touch hoor! Voor de rest.
Dank je.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 21:25 schreef SiennaForrest het volgende:
[..]
Mooie aanvulling voor dit topic, ziet er smakelijk uit!
Dank jequote:Op vrijdag 10 oktober 2014 12:41 schreef Sangha het volgende:
[..]
Helemaal lekkel! Kudo's voor de Russische achtergrondmuziek!
Salam hangat!
Coolquote:Op donderdag 9 oktober 2014 21:25 schreef SiennaForrest het volgende:
[..]
Mooie aanvulling voor dit topic, ziet er smakelijk uit!
Thanks Sangha-san!quote:Op dinsdag 14 oktober 2014 23:13 schreef Sangha het volgende:
[..]
Cooldie header van dit topic, wat betekent dat teken?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Allereerst snijd ik de kipfilet in stukjes. Dit zijn vier kleine filets, zoals ze tegenwoordig bij de Jumbo in de winkel liggen. De 'nieuwe standaard kip', in plaats van de plofkip. Deze stukjes marineer ik in een scheut ketjap en wat chilivlokken en paprikapoeder. Daarna gaat het een paar uur de koelkast in zodat de marinade er lekker in trekt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wanneer ik begin met koken snipper ik eerst een halve ui (ze waren best groot) en twee a drie tenen knoflook. Daarna trek ik een blik perziken op siroop open en snijd de halfjes in kleine blokjes. Het siroop houd ik nog even achter de hand.Tevens zet ik alvast het water voor de rijst aan.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dan ga ik de kipstukjes bakken. Deze bak ik eerst even bruin en gaar zonder er andere ingrediënten bij te gooien. Zodra ze gaar zijn doe ik ze even in een aparte schaal.
Ik denk natuurlijk ook nog aan de rijst.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vervolgens gebruik ik het restje olie om de ui en knoflook op laag vuur te fruiten. Zodra de ui glazig is gaat het siroop erbij.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Daarna voeg ik twee kleine blikjes tomatenpuree (maar ¤ 0,08 per stuk!), een beetje zout en peper, een scheut ketjap en naar smaak sambal oelek toe. Zelf wil ik hem niet super pittig hebben, maar net genoeg om het even op je tong te voelen.
Vervolgens voeg ik de kipstukjes weer toe en laten het geheel even sudderen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Als laatste even de stukjes perzik mee verwarmen. Daarna is het gerecht klaar! De rijst is ondertussen gekookt, afgegoten en doorgeroerd met een vork. Altijd fijn om het nog even te laten staan.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Daarna is het tijd om te serveren! Dat hoef ik verder niet uit te leggen, hoop ik.Ik kom met deze ingrediënten uit op genoeg voor 2-3 personen.
Buon appetito!
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.![]()
Het is inderdaad geen nasi, de drempel is hoog hier, dus ik weet niet of het wel mag. De Johannes-nasi-topics© worden derhalve streng gecontroleerd.quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 18:56 schreef Fera het volgende:
Johannes, het is weliswaar geen nasi, maar ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat het wellicht toch je interesse zou wekken. Vandaag heb ik heerlijke kip pilaf gemaakt.Hieronder een kort fotoverslag:
![]()
Doch moet ik wel zeggen dat jouw rijst-gerecht er mag wezen.Lekker hoor!
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'![]()
Ik hoor vanzelf wel of het oké is.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 09:35 schreef SiennaForrest het volgende:
[..]
Het is inderdaad geen nasi, de drempel is hoog hier, dus ik weet niet of het wel mag. De Johannes-nasi-topics© worden derhalve streng gecontroleerd.![]()
Doch moet ik wel zeggen dat jouw rijst-gerecht er mag wezen.Lekker hoor!
Anders haal ik het weer weg.
Dank je!
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.![]()
Was een geintje hč.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 14:33 schreef Fera het volgende:
[..]
Ik hoor vanzelf wel of het oké is.Anders haal ik het weer weg.
Dank je!
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'![]()
quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 18:56 schreef Fera het volgende:
Johannes, het is weliswaar geen nasi, maar ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat het wellicht toch je interesse zou wekken. Vandaag heb ik heerlijke kip pilaf gemaakt.Hieronder een kort fotoverslag:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Allereerst snijd ik de kipfilet in stukjes. Dit zijn vier kleine filets, zoals ze tegenwoordig bij de Jumbo in de winkel liggen. De 'nieuwe standaard kip', in plaats van de plofkip. Deze stukjes marineer ik in een scheut ketjap en wat chilivlokken en paprikapoeder. Daarna gaat het een paar uur de koelkast in zodat de marinade er lekker in trekt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wanneer ik begin met koken snipper ik eerst een halve ui (ze waren best groot) en twee a drie tenen knoflook. Daarna trek ik een blik perziken op siroop open en snijd de halfjes in kleine blokjes. Het siroop houd ik nog even achter de hand.Tevens zet ik alvast het water voor de rijst aan.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dan ga ik de kipstukjes bakken. Deze bak ik eerst even bruin en gaar zonder er andere ingrediënten bij te gooien. Zodra ze gaar zijn doe ik ze even in een aparte schaal.
Ik denk natuurlijk ook nog aan de rijst.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vervolgens gebruik ik het restje olie om de ui en knoflook op laag vuur te fruiten. Zodra de ui glazig is gaat het siroop erbij.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Daarna voeg ik twee kleine blikjes tomatenpuree (maar ¤ 0,08 per stuk!), een beetje zout en peper, een scheut ketjap en naar smaak sambal oelek toe. Zelf wil ik hem niet super pittig hebben, maar net genoeg om het even op je tong te voelen.
Vervolgens voeg ik de kipstukjes weer toe en laten het geheel even sudderen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Als laatste even de stukjes perzik mee verwarmen. Daarna is het gerecht klaar! De rijst is ondertussen gekookt, afgegoten en doorgeroerd met een vork. Altijd fijn om het nog even te laten staan.Hoi Fera, bedankt voor deze fraaie kick van het topic. Ook al is het geen nasi, toch stroomt mij het water in de mond van deze Kip Pilaf.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Daarna is het tijd om te serveren! Dat hoef ik verder niet uit te leggen, hoop ik.Ik kom met deze ingrediënten uit op genoeg voor 2-3 personen.
Buon appetito!
Wij nasi chefs staan er om bekend dat wij vaak outside the box denken zoals Ainsley Harriott en ik dat noemen en daarom kan ik ook deze non-nasi waarderen.
Door je foto's en duidelijke uitleg denk ik dat de kans vrij groot is dat ook beginnende chefs dit gerecht binnenkort zullen bereiden. Ook ik wil niet uitsluiten dat dit gerecht spoedig bij mij op tafel staat.Bedankt voor je hulp om enige kwaliteit in dit topic te waarborgen, wellicht was de Kip Pilaf a la Fera een twijfelgeval. Jij vreest overduidelijk een hellend vlak, een vrees die in een bepaald opzicht terecht is: we moeten natuurlijk niet hebben dat mensen opeens hun boerenkool gerecht hier gaan droppen.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 09:35 schreef SiennaForrest het volgende:
[..]
Het is inderdaad geen nasi, de drempel is hoog hier, dus ik weet niet of het wel mag. De Johannes-nasi-topics© worden derhalve streng gecontroleerd.![]()
Doch moet ik wel zeggen dat jouw rijst-gerecht er mag wezen.Lekker hoor!
Toch denk ik dat de kracht van deze reeks schuilt in de tastbaarheid van de gerechten: de chefs blijven dicht bij hun nasi en trachten niet elitair te worden en daarom zijn de maaltijden hier geschikt voor zowel beginnende als ervaren chefs zoals ikzelf. Fera is duidelijk in haar hart een nasichef ook al maakt zij nu toevallig iets anders en daarom vind ik dit gerecht een uitstekende toevoeging aan dit topic.![]()
Een pak van mijn hart.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:11 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Hoi Fera, bedankt voor deze fraaie kick van het topic. Ook al is het geen nasi, toch stroomt mij het water in de mond van deze Kip Pilaf.
Wij nasi chefs staan er om bekend dat wij vaak outside the box denken zoals Ainsley Harriott en ik dat noemen en daarom kan ik ook deze non-nasi waarderen.
Door je foto's en duidelijke uitleg denk ik dat de kans vrij groot is dat ook beginnende chefs dit gerecht binnenkort zullen bereiden. Ook ik wil niet uitsluiten dat dit gerecht spoedig bij mij op tafel staat.
[..]
Bedankt voor je hulp om enige kwaliteit in dit topic te waarborgen, wellicht was de Kip Pilaf a la Fera een twijfelgeval. Jij vreest overduidelijk een hellend vlak, een vrees die in een bepaald opzicht terecht is: we moeten natuurlijk niet hebben dat mensen opeens hun boerenkool gerecht hier gaan droppen.
Toch denk ik dat de kracht van deze reeks schuilt in de tastbaarheid van de gerechten: de chefs blijven dicht bij hun nasi en trachten niet elitair te worden en daarom zijn de maaltijden hier geschikt voor zowel beginnende als ervaren chefs zoals ikzelf. Fera is duidelijk in haar hart een nasichef ook al maakt zij nu toevallig iets anders en daarom vind ik dit gerecht een uitstekende toevoeging aan dit topic.![]()
Vanzelfsprekend zal ik niet te veel van deze uitstapjes maken. Mijn tagliatelle met gerookte zalm van vanavond zal ik hier dan ook niet posten.
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.![]()
Sensei Johannes, geen dank, graag gedaan. Als fervent lezer van de nasi-topics en als groot nasi-liefhebber probeer ik van een afstand mee te denken hoe we het nivo hoog kunnen houden.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:11 schreef johannes_vermeer het volgende:
Bedankt voor je hulp om enige kwaliteit in dit topic te waarborgen, wellicht was de Kip Pilaf a la Fera een twijfelgeval. Jij vreest overduidelijk een hellend vlak, een vrees die in een bepaald opzicht terecht is: we moeten natuurlijk niet hebben dat mensen opeens hun boerenkool gerecht hier gaan droppen.
Toch denk ik dat de kracht van deze reeks schuilt in de tastbaarheid van de gerechten: de chefs blijven dicht bij hun nasi en trachten niet elitair te worden en daarom zijn de maaltijden hier geschikt voor zowel beginnende als ervaren chefs zoals ikzelf. Fera is duidelijk in haar hart een nasichef ook al maakt zij nu toevallig iets anders en daarom vind ik dit gerecht een uitstekende toevoeging aan dit topic.
Wat betreft uw reactie jegens Fera betreffende de Pilaf, kan ik melden dat ik dat in het geheel onderschrijf. Het is een kunstige poging een rijstgerecht te verheffen tot een Johannes-achtige ervaring en derhalve een waardevolle toevoeging.
Het is tenslotte als 'Schilderen met rijstkorrels' nietwaar... Kunst met een grote 'N'.
[ Bericht 5% gewijzigd door SiennaForrest op 29-10-2014 16:52:24 ]''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'![]()
Ik zal morgen mijn boerenkool a la mexi hier even droppen.[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]![]()
Jammer... of in een ander (eigen) topic?quote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:16 schreef Fera het volgende:
[..]
Een pak van mijn hart.![]()
Vanzelfsprekend zal ik niet te veel van deze uitstapjes maken. Mijn tagliatelle met gerookte zalm van vanavond zal ik hier dan ook niet posten.
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'![]()
Maak je toch gewoon een eigen topic voor aan? Of een ander topic (FoodGawkers?)quote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:07 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik zal morgen mijn boerenkool a la mexi hier even droppen.
Dit is van huis uit een nasi topic. Ik vind een eigen topic ook beter want dat weet je tenminste waar wat staat.
Anders geraakt het toch alleen maar ondergesneeuwd.
[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 29-10-2014 18:18:25 ]![]()
Johannes, als trouw meelezer geniet ik altijd enorm van dit topic en de overheerlijke gerechten die hier gepost worden. Dit is nu wat je noemt een echt kwaliteitstopic. Niet alleen vanwege de hoogstaande posts, maar ook vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de (nasi- of nasi-aanverwante) gerechten.
Mijn vraag aan jou is: wanneer wordt je nickname veranderd in Johannasi_vermeer?You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way![]()
Johannes is liefde.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 16:11 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Hoi Fera, bedankt voor deze fraaie kick van het topic. Ook al is het geen nasi, toch stroomt mij het water in de mond van deze Kip Pilaf.
Wij nasi chefs staan er om bekend dat wij vaak outside the box denken zoals Ainsley Harriott en ik dat noemen en daarom kan ik ook deze non-nasi waarderen.
Door je foto's en duidelijke uitleg denk ik dat de kans vrij groot is dat ook beginnende chefs dit gerecht binnenkort zullen bereiden. Ook ik wil niet uitsluiten dat dit gerecht spoedig bij mij op tafel staat.
[..]
Bedankt voor je hulp om enige kwaliteit in dit topic te waarborgen, wellicht was de Kip Pilaf a la Fera een twijfelgeval. Jij vreest overduidelijk een hellend vlak, een vrees die in een bepaald opzicht terecht is: we moeten natuurlijk niet hebben dat mensen opeens hun boerenkool gerecht hier gaan droppen.
Toch denk ik dat de kracht van deze reeks schuilt in de tastbaarheid van de gerechten: de chefs blijven dicht bij hun nasi en trachten niet elitair te worden en daarom zijn de maaltijden hier geschikt voor zowel beginnende als ervaren chefs zoals ikzelf. Fera is duidelijk in haar hart een nasichef ook al maakt zij nu toevallig iets anders en daarom vind ik dit gerecht een uitstekende toevoeging aan dit topic.
Johannes is leven.Emotionele exclusiviteit monogamie-adept![]()
quote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:23 schreef MaLo het volgende:
Johannes, als trouw meelezer geniet ik altijd enorm van dit topic en de overheerlijke gerechten die hier gepost worden. Dit is nu wat je noemt een echt kwaliteitstopic. Niet alleen vanwege de hoogstaande posts, maar ook vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de (nasi- of nasi-aanverwante) gerechten.
Mijn vraag aan jou is: wanneer wordt je nickname veranderd in Johannasi_vermeer?![]()
![]()
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent![]()
Dat durf ik niet.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:15 schreef SiennaForrest het volgende:
[..]
Jammer... of in een ander (eigen) topic?Zo geweldig kan ik ook weer niet koken.
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.![]()
Zullen we dat maar niet doen?quote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:23 schreef MaLo het volgende:
Johannes, als trouw meelezer geniet ik altijd enorm van dit topic en de overheerlijke gerechten die hier gepost worden. Dit is nu wat je noemt een echt kwaliteitstopic. Niet alleen vanwege de hoogstaande posts, maar ook vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de (nasi- of nasi-aanverwante) gerechten.
Mijn vraag aan jou is: wanneer wordt je nickname veranderd in Johannasi_vermeer?Die nick die hij nu voert is m.i. prima genoeg.Anders kan ik de nick Ken Hom II wel gaan voeren...
![]()
Dit forumdeel (culinesse a gogo) gaat over koken en dergelijke, en is niet voorbehouden aan sterrenchefs, maar voor een ieder die van koken houdt!quote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:46 schreef Fera het volgende:
[..]
Dat durf ik niet.Zo geweldig kan ik ook weer niet koken.
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'![]()
quote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:53 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zullen we dat maar niet doen?Die nick die hij nu voert is m.i. prima genoeg.Anders kan ik de nick Ken Hom II wel gaan voeren...
![]()
Wel een topchef by the way!
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'![]()
Zekers. Hij heeft op latere leeftijd nog een pelgrimstocht gemaakt naar China en daar een bezoek gebracht aan alle topkeukens. Interessante documentaire op de BBC indertijd.
Jenny van Asian Glories heeft toen haar zaak nog de moeite waard van een bezoek was (1999) ook bezoek van hem gekregen. De z/w foto stond ook altijd pontificaal achterin rechts in haar zaak aan de muur.
[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 30-10-2014 16:22:59 ]![]()
De forum-admins en ik hebben dit uiteraard overwogen, maar na uitgebreid overleg hebben wij besloten uit respect voor de geliefde meester van de Hollandse school Johannes Vermeer deze voorgestelde verandering niet uit te voeren.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 18:23 schreef MaLo het volgende:
Johannes, als trouw meelezer geniet ik altijd enorm van dit topic en de overheerlijke gerechten die hier gepost worden. Dit is nu wat je noemt een echt kwaliteitstopic. Niet alleen vanwege de hoogstaande posts, maar ook vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de (nasi- of nasi-aanverwante) gerechten.
Mijn vraag aan jou is: wanneer wordt je nickname veranderd in Johannasi_vermeer?
Wel wordt er nog vergaderd over een eventueel toe te voegen tag aan mijn username, denk dan aan 'Redactie Nasi' of iets dergelijks. Alleen zijn Yvonne en Danny hier nog niet over uit.![]()
Ik ben voorquote:Op vrijdag 31 oktober 2014 01:03 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
De forum-admins en ik hebben dit uiteraard overwogen, maar na uitgebreid overleg hebben wij besloten uit respect voor de geliefde meester van de Hollandse school Johannes Vermeer deze voorgestelde verandering niet uit te voeren.
Wel wordt er nog vergaderd over een eventueel toe te voegen tag aan mijn username, denk dan aan 'Redactie Nasi' of iets dergelijks. Alleen zijn Yvonne en Danny hier nog niet over uit.
Omdat een pandapint te mainstream is 🐼
Wekelijks radioitem op 3FM. Elke woensdag rond 13:30![]()
Dat is wel het minste wat ze kunnen doen!quote:Op vrijdag 31 oktober 2014 01:03 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
De forum-admins en ik hebben dit uiteraard overwogen, maar na uitgebreid overleg hebben wij besloten uit respect voor de geliefde meester van de Hollandse school Johannes Vermeer deze voorgestelde verandering niet uit te voeren.
Wel wordt er nog vergaderd over een eventueel toe te voegen tag aan mijn username, denk dan aan 'Redactie Nasi' of iets dergelijks. Alleen zijn Yvonne en Danny hier nog niet over uit.
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'![]()
Schopje!
Ik ben nu nasi aan het maken en zal hier na het eten een fotoverslag neerplempen.[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]![]()
Nasi á la Drizzt
De ingrediënten zijn aanwezig en staan klaar op het aanrecht:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kip snijden, altijd leuk werk:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.De kip ligt in de pan en aangezien koken dikwijls dorstig werk is kon ik even wat vloeibare hulp tot me nemen:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.De groente is er inmiddels ook bij gegooid, ziet er al best te nassen (hihi xd) uit:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En de rijst op het vuur:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Eitje in de pan:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Alles bij mekaar:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En klaar:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dit was mijn spreekbeurt, zijn er nog vragen?[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]![]()
quote:Op woensdag 26 november 2014 19:06 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Nasi á la Drizzt
De ingrediënten zijn aanwezig en staan klaar op het aanrecht:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kip snijden, altijd leuk werk:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.De kip ligt in de pan en aangezien koken dikwijls dorstig werk is kon ik even wat vloeibare hulp tot me nemen:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.De groente is er inmiddels ook bij gegooid, ziet er al best te nassen (hihi xd) uit:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En de rijst op het vuur:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Eitje in de pan:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Alles bij mekaar:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En klaar:Jij, in CUL?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dit was mijn spreekbeurt, zijn er nog vragen?
Dat was de vraag
Overigens: satésaus bij de nasi![]()
![]()
Reeksnaam slaat op johannes_vermeer, een stamgast in VBL SC, vandaarquote:Op woensdag 26 november 2014 19:34 schreef Selestha het volgende:
[..]
Jij, in CUL?
Dat was de vraag
Overigens: satésaus bij de nasi
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]![]()
Die had ik gebruikt om de rijst in de grote pan te doen. Deed zonder te kijken de la open omdat ik de kip en groente in de gaten hield en greep het eerste wat ik voelde. Beetje sneu wel, maar ach.quote:Op woensdag 26 november 2014 21:19 schreef Doublepain het volgende:
Een vork bij je pan gebruiken?
Heel amateuristisch en slecht voor je.Taliquote:
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]![]()
quote:
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]![]()
Top gedaan hoor!quote:Op woensdag 26 november 2014 19:06 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Nasi á la Drizzt
Jongens wat smaakte dit goedNasi stelt nooit teleur, gelukkig maar, want er is nog genoeg over voor 3 porties, die zometeen mooi de diepvries in gaan
![]()
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'![]()
quote:quote:Op donderdag 27 november 2014 09:13 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ik heb er honger van gekregen, Drizzt.
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]![]()
Waar die satesaus vandaan komt is mij wel een raadsel.Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.![]()
Als ik kon toverenquote:Op donderdag 27 november 2014 11:47 schreef kanovinnie het volgende:
Waar die satesaus vandaan komt is mij wel een raadsel.
Hey Drizzt, welkom en zulks
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."![]()
Op de eerste foto zie je dat pakje liggenquote:Op donderdag 27 november 2014 11:47 schreef kanovinnie het volgende:
Waar die satesaus vandaan komt is mij wel een raadsel.
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]![]()
Hoe gaat de bereiding ervan?quote:Op donderdag 27 november 2014 11:58 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Op de eerste foto zie je dat pakje liggenOp dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.![]()
Paar minuten in een pan met heet (niet kokend) water. Daar was de grootste pan voorquote:Op donderdag 27 november 2014 12:06 schreef kanovinnie het volgende:
[..]
Hoe gaat de bereiding ervan?
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]![]()
Dit, waar bleef de uitnodiging om aan te schuiven?quote:Op donderdag 27 november 2014 09:13 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ik heb er honger van gekregen, Drizzt.Brutal. Fucking. Metal.![]()
Je weet best dat twee obese lijven veel te veel is voor mijn vloer.quote:Op donderdag 27 november 2014 12:10 schreef -_Guitarist_- het volgende:
[..]
Dit, waar bleef de uitnodiging om aan te schuiven?[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]![]()
quote:Op donderdag 27 november 2014 12:13 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Je weet best dat twee obese lijven veel te veel is voor mijn vloer.
Brutal. Fucking. Metal.
Forum Opties Forumhop: Hop naar: