Tsja. Je moet het zelf weten uiteraard. Eet wat je lekker vind is een belangrijke regel in mijn keuken.quote:Op dinsdag 15 april 2014 15:41 schreef Uccie het volgende:
[..]
Ja, snap ik, maar ik heb erg trek in bami.
Ik heb juist gezegd dat ik mij nog niet helemaal thuis voel in de Italiaanse keuken en heb om tips gevraagd bij de plaatselijke experts in dit topic.quote:Op maandag 14 april 2014 20:35 schreef Paxcon het volgende:
[..]
We wachten allemaal met smart op Johannes' lasangerecept met foto's!
Dit mag, we hebben de Kip Tandoori immers ook gedoogd. Wel hoop ik dat je iets meer tijd aan opmaak besteedt dan Karina.quote:Op dinsdag 15 april 2014 15:33 schreef Uccie het volgende:
Ik wil vanavond bami maken. Mag dat hier ook of moet ik wachten tot ik nasi gemaakt heb?
Weet ik, maar ik probeer je eigenlijk een beetje onder druk te zetten om zodoende toch zo snel mogelijk met - al dan niet eigen - recept te komen!quote:Op dinsdag 15 april 2014 17:27 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Ik heb juist gezegd dat ik mij nog niet helemaal thuis voel in de Italiaanse keuken en heb om tips gevraagd bij de plaatselijke experts in dit topic.
[..]
Dit mag, we hebben de Kip Tandoori immers ook gedoogd. Wel hoop ik dat je iets meer tijd aan opmaak besteedt dan Karina.
Het staat de komende tijd niet meer in de planning, omdat ik het net twee keer heb gehad.quote:Op dinsdag 15 april 2014 17:40 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Weet ik, maar ik probeer je eigenlijk een beetje onder druk te zetten om zodoende toch zo snel mogelijk met - al dan niet eigen - recept te komen!
Oh, wat jammerquote:Op dinsdag 15 april 2014 17:41 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Het staat de komende tijd niet meer in de planning, omdat ik het net twee keer heb gehad.
Het wordt thaise pad krapow moo met korianderquote:Op dinsdag 15 april 2014 17:27 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Ik heb juist gezegd dat ik mij nog niet helemaal thuis voel in de Italiaanse keuken en heb om tips gevraagd bij de plaatselijke experts in dit topic.
[..]
Dit mag, we hebben de Kip Tandoori immers ook gedoogd. Wel hoop ik dat je iets meer tijd aan opmaak besteedt dan Karina.
Het Thaise pad krapow moo met koriander a la Uccie topic moedig ik ook van harte aan hoorquote:Op dinsdag 15 april 2014 17:49 schreef Uccie het volgende:
[..]
Het wordt thaise pad krapow moo met korianderben pas over een half uur thuis en anders mis ik weer DWDD.
Beschamend ik weet het, rust een vloek op....ik denk dat je recept zo lekker is dat de receptgoden bang zijn dat ik niets anders meer wil eten.
Een eigen recepten topic, dat vind ik wel een beetje eng.quote:Op dinsdag 15 april 2014 17:50 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Het Thaise pad krapow moo met koriander a la Uccie topic moedig ik ook van harte aan hoor
Wij nasi adepten staan voor alles open, dit topic wil zich graag onderscheiden door haar toegankelijkheid.quote:Op dinsdag 15 april 2014 17:51 schreef Uccie het volgende:
[..]
Een eigen recepten topic, dat vind ik wel een beetje eng.
En het is met rijst, dus ik kan het ook hier onder een spoiler verstoppenheel stiekem.
Jullie bedoelen neem ik aan dit gerecht? Benieuwd als je er een eigen versie van gaat proberen te maken.quote:Op dinsdag 15 april 2014 17:50 schreef johannes_vermeer het volgende:
Het Thaise pad krapow moo met koriander a la Uccie topic moedig ik ook van harte aan hoor
En wat is daar mis mee?quote:Op dinsdag 15 april 2014 19:48 schreef Catch22- het volgende:
Al die blanda's die nasi willen maken...
Johannes, het is een vrouw waar je tegen praat. Die weten enkel en alleen hoe ze moeten schoonmaken, kinderen moeten baren en in de weg lopen. Laat je niet gek maken!quote:
Wel de zoveelste keer dat de rassenkaart wordt getrokken.quote:Op dinsdag 15 april 2014 21:06 schreef kanovinnie het volgende:
[..]
Johannes, het is een vrouw waar je tegen praat. Die weten enkel en alleen hoe ze moeten schoonmaken, kinderen moeten baren en in de weg lopen. Laat je niet gek maken!
Soms moet er gezegd worden waar het op staat. Excuus hiervoor.quote:Op dinsdag 15 april 2014 21:07 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Wel de zoveelste keer dat de rassenkaart wordt getrokken.
Het is gebakken rijst met groente en vlees of vis. Veel makkelijker wordt het niet.quote:
Nou nou nou, zo kan hij wel weer he.quote:Op dinsdag 15 april 2014 21:27 schreef Catch22- het volgende:
[..]
Het is gebakken rijst met groente en vlees of vis. Veel makkelijker wordt het niet.
Maargoed, de meeste nederlanders om mij heen komen, hoe goed bedoeld ook, aanzetten met natte rijst.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |