Oh dat kan wel hoor Maar een hele lange roller is aan te bevelen. Iemand in de Great Australian Bake Off gebruikte een bezemsteel!quote:Op zondag 13 april 2014 00:11 schreef sirdanilot het volgende:
Alleen filodeeg is gewoon bijna niet zelf te maken volgens mij.
Hagelslag smelt niet normaal gesproken, dat wordt echt een smerig iets als je het verwarmt. Al ken ik deze hagelslag niet, zo is het met normale hagelslag en vlokken.quote:Op zondag 13 april 2014 13:03 schreef Puckzzz het volgende:
Ligt het aan mij of moeten de foto's in de OP nog even aangepast worden naar de laatste foto's uit het vorige topic?
Ik wil weer een poging doen met de cake. Nu heb ik voor het chocolade cake gedeelte pure chocola nodig. Dit heb ik niet meer in huis. Wel heb ik cacao en pure hagelslag van Céréal.
Deze:
[ afbeelding ]
Dit staat hier stof te happen in de kast want ik vind het echt niet lekker op brood, dus ik ga dit erdoor mikken.
We gaan het zien
Taartje staat nu te bakken in de bakvorm. Het is sowieso een recept waarin je de boter eerst moet smelten en dan de chocola toevoegen en mee laten smelten(en een shitload aan jam en suiker )quote:Op zondag 13 april 2014 13:55 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Hagelslag smelt niet normaal gesproken, dat wordt echt een smerig iets als je het verwarmt. Al ken ik deze hagelslag niet, zo is het met normale hagelslag en vlokken.
Kan zijn hoor dat dit heel wat anders is.quote:Op zondag 13 april 2014 14:19 schreef Puckzzz het volgende:
[..]
Taartje staat nu te bakken in de bakvorm. Het is sowieso een recept waarin je de boter eerst moet smelten en dan de chocola toevoegen en mee laten smelten(en een shitload aan jam en suiker )
Het smolt echt prima en de smaak van het beslag was ook goed.
Ik wacht het nog steeds af. Officieel is het een cupcake recept maar ik heb het nu in een springvormpje van 20 cm gedaan, ik bak het op een wat lagere temperatuur iets langer nu dan het recept aangeeft. Beetje touch and feel...
Ik heb het recept wel eerder gemaakt maar dan dus in de vorm van cupcakes. Die waren zalig.
Is daar niet een apart broodtopic voor?quote:Op donderdag 17 april 2014 09:58 schreef raulbouli het volgende:
Glutenvrije Focaccia (Zeezout, stukjes olijf en wat rozemarijn)
[ afbeelding ]
Het is chocoladetaart zonder meel. Zie het recept van Hawai_Tim dat eerder gepost is.quote:Op donderdag 17 april 2014 20:29 schreef Puckzzz het volgende:
Die bovenste ziet er lekker uit! Wat is het voor taart?
Ik moet volgende week trakteren op mijn werk want dan ben ik jarig. Ik wilde eigenlijk Bossche Bollen gaan maken. Als ik die zondag maak zijn ze maandag toch nog wel lekker?
Niet dat ze slap worden ofzo.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |