Bleven teveel vrouwen over anders.quote:Op donderdag 3 april 2014 21:28 schreef Zo-is-dat het volgende:
Nou die Philip hoe krijgt ie t voor elkaar! Weer door, die zag ik niet aankomen
Nou dat valt wel mee, deze week zat het in ieder geval niet mee maar hij zit er nog in, knappe prestatie hoor!quote:Op vrijdag 4 april 2014 06:45 schreef Halcon het volgende:
Dat die Philip weer door het oog van de naald kruipt zeg.... hij kan er echt niks van.
Het zit hem wel vaker "niet mee". Conclusie is dan dat hij er niet veel van kan.quote:Op vrijdag 4 april 2014 11:29 schreef Griebus het volgende:
[..]
Nou dat valt wel mee, deze week zat het in ieder geval niet mee maar hij zit er nog in, knappe prestatie hoor!
Valt wel mee hoor. In ieder geval heeft ie meer vaardigheden en kan ie beter koken dan een willekeurige gemiddelde Nederlander Fok!-er.quote:Op vrijdag 4 april 2014 12:17 schreef Halcon het volgende:
[..]
Het zit hem wel vaker "niet mee". Conclusie is dan dat hij er niet veel van kan.
De hele tijd ook dat geroer van vrijwel alle kandidaten in het eten (met de vingers) is bijzonder onsmakelijk.
De gemiddelde Fok-er gaat dan ook niet voor de titel Masterchef.quote:Op vrijdag 4 april 2014 12:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Valt wel mee hoor. In ieder geval heeft ie meer vaardigheden en kan ie beter koken dan een willekeurige gemiddelde Nederlander Fok!-er.
Dat met een lepeltje in een gerecht zitten en daarna proeven (laten) en dan hetzelfde lepeltje weer in het gerecht doen viel mij ook al meerdere malen op. Niet echt hygiënisch.
Haha zo noem ik hem ook altijdquote:Op vrijdag 4 april 2014 12:17 schreef Halcon het volgende:
[..]
Het zit hem wel vaker "niet mee". Conclusie is dan dat hij er niet veel van kan.
De hele tijd ook dat geroer van vrijwel alle kandidaten in het eten (met de vingers) is bijzonder onsmakelijk.
En van de juryleden vreet die Han Pekel bijna elke keer in zijn eentje alles op.
Integendeel eigenlijk.quote:Op donderdag 3 april 2014 21:11 schreef foknietja het volgende:
Vinden jullie vergeleken met masterchef australie/USA/nieuw zeeland de Nederlandse versie ook niet bedroevend slecht?
I agree. Maar het zit hem denk ik voor mij meer in de montage. De 'biechten' van de kandidaten en de commentaren van de juryleden zijn zo saai, voorspelbaar en in herhaling vallend. Nee, Australië staat voor mij toch nog op 1 qua niveau.quote:Op donderdag 3 april 2014 21:11 schreef foknietja het volgende:
Vinden jullie vergeleken met masterchef australie/USA/nieuw zeeland de Nederlandse versie ook niet bedroevend slecht?
Ik denk dat het budget voor de nederlandse versie bedroevend laag is. (het niveau van de presentators ook trouwens). Ik kij liever naar dat programma dat 5 mensen een week voor elkaar koken,quote:Op vrijdag 4 april 2014 20:13 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
I agree. Maar het zit hem denk ik voor mij meer in de montage. De 'biechten' van de kandidaten en de commentaren van de juryleden zijn zo saai, voorspelbaar en in herhaling vallend. Nee, Australië staat voor mij toch nog op 1 qua niveau.
Het is een combinatie van budget en kneuterigheid van de presentatoren. Ze praten alsof de koks mongool zijn, ik weet niet, de zieligheid druipt er vanaf...quote:Op vrijdag 4 april 2014 21:12 schreef Vork het volgende:
Ik vind de Nederlandse versie helemaal zo slecht nog niet. De opdracht zijn best aardig en de commentaren en montage ook niet zo slecht. Natuurlijk is het niet een Australische of Britse versie, maar veel en veel beter aan te gluren dan de Amerikaanse versie. Eigenlijk is dat de enige Masterchef die ik tot nu toe heb gezien die echt afwijkt van de rest en wel in negatieve zin. Veel te grof, te bot, te nep en zeer hinderlijk om te zien.
Ik heb ook geen moeite met de traagheid. Je kunt natuurlijk wel iedere aflevering iemand wegsturen, maar dan ben je zo door de kandidaten heen. Het voordeel van de 'snelheid' die bij de Nederlandse versie wordt gehanteerd, is dat de kandidaten echt de kans krijgen om zich te ontwikkelen en sommige doen dit ook echt. Dat vind ik wel leuk om te zien en hierdoor merk ik ook dat ik verander in mijn mening over de kandidaten. De thema's verschillen en er komen veel chefs aan bod, dus er is ook nog echt wel wat om te zien. Ik ben geen groot fan van Nederlandse versies van succesvolle programma's, maar ik ben blij verrast met de opzet en uitvoer van dit seizoen.
Het blijft bijzonder hoe Phlippe met zoiets wegkwam.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:22 schreef foknietja het volgende:
[..]
Ik denk dat het budget voor de nederlandse versie bedroevend laag is. (het niveau van de presentators ook trouwens). Ik kij liever naar dat programma dat 5 mensen een week voor elkaar koken,
Phillipe? Is dat die franse kutgast?quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:28 schreef sig000 het volgende:
[..]
Het blijft bijzonder hoe Phlippe met zoiets wegkwam.
Die ADHD wat getinte gozer die ook account op Fok! heeft.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:29 schreef foknietja het volgende:
[..]
Phillipe? Is dat die franse kutgast?
Ik weet niet wie je bedoelt, maar zwart piekhaar is not donequote:Op vrijdag 4 april 2014 23:31 schreef sig000 het volgende:
[..]
Die ADHD wat getinte gozer die ook account op Fok! heeft.
Zwarte piekhaar.
quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:32 schreef foknietja het volgende:
[..]
Ik weet niet wie je bedoelt, maar zwart piekhaar is not done
Ik neem hem uiterst serieus.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:25 schreef foknietja het volgende:
En dan die dikke, gatver, met zn 3 kinnen, dat ie nog mag eten op tv, te smerig sorry. Dat uberhaupt iemand hem serieus neemt.
Ja dat hij van eten houd is wel te zien ja hahaquote:Op vrijdag 4 april 2014 23:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik neem hem uiterst serieus.
Julius Jaspers heeft meer verstand van koken en eten in z'n pink dan jij in je hele lijf.
Heeft ook eigen restaurant en is befaamd foodcriticus.
Hee golfer ff serieus, vond je het terecht dat Philip met die prestatie bleef staan?quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik neem hem uiterst serieus.
Julius Jaspers heeft meer verstand van koken en eten in z'n pink dan jij in je hele lijf.
Heeft ook eigen restaurant en is befaamd foodcriticus.
Nee. En dat had ik al geschreven.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:52 schreef sig000 het volgende:
Hee golfer ff serieus, vond je het terecht dat Philip met die prestatie bleef staan?
Han Pekel heeft er wel verstand van, maar het is een grotere speklap dan de doorsnee uitbater van een friettent. En hij blijft maar vreten... kunstsmurf en die andere moeten snel zijn voor wat kruimels.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:25 schreef foknietja het volgende:
En dan die dikke, gatver, met zn 3 kinnen, dat ie nog mag eten op tv, te smerig sorry. Dat uberhaupt iemand hem serieus neemt.
Quinoa is al maaaaanden uitverkocht. Is een hele rage en de meeste quinoa wordt naar de USA gestuurd om verkocht te worden. Hier is het nog maar sporadisch te vinden.quote:Op zaterdag 5 april 2014 00:10 schreef SigmundFreud het volgende:
Vandaag gecheckt in Albert Heijn: volle schappen rijst, de schappen met quinoa helemaal leeg.
Donderdag zei ik meteen: dit keer moet een vrouw weg voor de balans. Zo werkt dat.
quote:Op zondag 6 april 2014 14:48 schreef Duderinnetje het volgende:
Als je je in de supermarkt even los weet te rukken van het Lassie-schap, dan vind je bij de natuurproducten even verderop, nog genoeg quinoa. Nog Fair Trade ook.
nee, niet die.quote:Op zondag 6 april 2014 14:52 schreef megamandy het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Deze? Nee ook meestal uitverkocht.
Dat was de eigenwijze Bojana weer.quote:Op maandag 7 april 2014 21:10 schreef tim2308 het volgende:
Mevrouw krijgt kritiek van een twee sterrenchef en doet het af als 'kwestie van smaak'
Het is bij hem echt een enorme chaos in z'n hoofd en dat zie je terug in zijn koken. Hij weet soms vlak voor het eind van de tijd nog niet eens wat hij precies gaat doenquote:Op maandag 7 april 2014 21:39 schreef golfer het volgende:
Flipje moet nu echt eens gaan nadenken en koken want anders is ie morgen vertrokken.
Wat een rampenplan was het vandaag weer bij hem.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |