Bleven teveel vrouwen over anders.quote:Op donderdag 3 april 2014 21:28 schreef Zo-is-dat het volgende:
Nou die Philip hoe krijgt ie t voor elkaar! Weer door, die zag ik niet aankomen
Nou dat valt wel mee, deze week zat het in ieder geval niet mee maar hij zit er nog in, knappe prestatie hoor!quote:Op vrijdag 4 april 2014 06:45 schreef Halcon het volgende:
Dat die Philip weer door het oog van de naald kruipt zeg.... hij kan er echt niks van.
Het zit hem wel vaker "niet mee". Conclusie is dan dat hij er niet veel van kan.quote:Op vrijdag 4 april 2014 11:29 schreef Griebus het volgende:
[..]
Nou dat valt wel mee, deze week zat het in ieder geval niet mee maar hij zit er nog in, knappe prestatie hoor!
Valt wel mee hoor. In ieder geval heeft ie meer vaardigheden en kan ie beter koken dan een willekeurige gemiddelde Nederlander Fok!-er.quote:Op vrijdag 4 april 2014 12:17 schreef Halcon het volgende:
[..]
Het zit hem wel vaker "niet mee". Conclusie is dan dat hij er niet veel van kan.
De hele tijd ook dat geroer van vrijwel alle kandidaten in het eten (met de vingers) is bijzonder onsmakelijk.
De gemiddelde Fok-er gaat dan ook niet voor de titel Masterchef.quote:Op vrijdag 4 april 2014 12:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Valt wel mee hoor. In ieder geval heeft ie meer vaardigheden en kan ie beter koken dan een willekeurige gemiddelde Nederlander Fok!-er.
Dat met een lepeltje in een gerecht zitten en daarna proeven (laten) en dan hetzelfde lepeltje weer in het gerecht doen viel mij ook al meerdere malen op. Niet echt hygiėnisch.
Haha zo noem ik hem ook altijdquote:Op vrijdag 4 april 2014 12:17 schreef Halcon het volgende:
[..]
Het zit hem wel vaker "niet mee". Conclusie is dan dat hij er niet veel van kan.
De hele tijd ook dat geroer van vrijwel alle kandidaten in het eten (met de vingers) is bijzonder onsmakelijk.
En van de juryleden vreet die Han Pekel bijna elke keer in zijn eentje alles op.
Integendeel eigenlijk.quote:Op donderdag 3 april 2014 21:11 schreef foknietja het volgende:
Vinden jullie vergeleken met masterchef australie/USA/nieuw zeeland de Nederlandse versie ook niet bedroevend slecht?
I agree. Maar het zit hem denk ik voor mij meer in de montage. De 'biechten' van de kandidaten en de commentaren van de juryleden zijn zo saai, voorspelbaar en in herhaling vallend. Nee, Australiė staat voor mij toch nog op 1 qua niveau.quote:Op donderdag 3 april 2014 21:11 schreef foknietja het volgende:
Vinden jullie vergeleken met masterchef australie/USA/nieuw zeeland de Nederlandse versie ook niet bedroevend slecht?
Ik denk dat het budget voor de nederlandse versie bedroevend laag is. (het niveau van de presentators ook trouwens). Ik kij liever naar dat programma dat 5 mensen een week voor elkaar koken,quote:Op vrijdag 4 april 2014 20:13 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
I agree. Maar het zit hem denk ik voor mij meer in de montage. De 'biechten' van de kandidaten en de commentaren van de juryleden zijn zo saai, voorspelbaar en in herhaling vallend. Nee, Australiė staat voor mij toch nog op 1 qua niveau.
Het is een combinatie van budget en kneuterigheid van de presentatoren. Ze praten alsof de koks mongool zijn, ik weet niet, de zieligheid druipt er vanaf...quote:Op vrijdag 4 april 2014 21:12 schreef Vork het volgende:
Ik vind de Nederlandse versie helemaal zo slecht nog niet. De opdracht zijn best aardig en de commentaren en montage ook niet zo slecht. Natuurlijk is het niet een Australische of Britse versie, maar veel en veel beter aan te gluren dan de Amerikaanse versie. Eigenlijk is dat de enige Masterchef die ik tot nu toe heb gezien die echt afwijkt van de rest en wel in negatieve zin. Veel te grof, te bot, te nep en zeer hinderlijk om te zien.
Ik heb ook geen moeite met de traagheid. Je kunt natuurlijk wel iedere aflevering iemand wegsturen, maar dan ben je zo door de kandidaten heen. Het voordeel van de 'snelheid' die bij de Nederlandse versie wordt gehanteerd, is dat de kandidaten echt de kans krijgen om zich te ontwikkelen en sommige doen dit ook echt. Dat vind ik wel leuk om te zien en hierdoor merk ik ook dat ik verander in mijn mening over de kandidaten. De thema's verschillen en er komen veel chefs aan bod, dus er is ook nog echt wel wat om te zien. Ik ben geen groot fan van Nederlandse versies van succesvolle programma's, maar ik ben blij verrast met de opzet en uitvoer van dit seizoen.
Het blijft bijzonder hoe Phlippe met zoiets wegkwam.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:22 schreef foknietja het volgende:
[..]
Ik denk dat het budget voor de nederlandse versie bedroevend laag is. (het niveau van de presentators ook trouwens). Ik kij liever naar dat programma dat 5 mensen een week voor elkaar koken,
Phillipe? Is dat die franse kutgast?quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:28 schreef sig000 het volgende:
[..]
Het blijft bijzonder hoe Phlippe met zoiets wegkwam.
Die ADHD wat getinte gozer die ook account op Fok! heeft.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:29 schreef foknietja het volgende:
[..]
Phillipe? Is dat die franse kutgast?
Ik weet niet wie je bedoelt, maar zwart piekhaar is not donequote:Op vrijdag 4 april 2014 23:31 schreef sig000 het volgende:
[..]
Die ADHD wat getinte gozer die ook account op Fok! heeft.
Zwarte piekhaar.
quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:32 schreef foknietja het volgende:
[..]
Ik weet niet wie je bedoelt, maar zwart piekhaar is not done
Ik neem hem uiterst serieus.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:25 schreef foknietja het volgende:
En dan die dikke, gatver, met zn 3 kinnen, dat ie nog mag eten op tv, te smerig sorry. Dat uberhaupt iemand hem serieus neemt.
Ja dat hij van eten houd is wel te zien ja hahaquote:Op vrijdag 4 april 2014 23:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik neem hem uiterst serieus.
Julius Jaspers heeft meer verstand van koken en eten in z'n pink dan jij in je hele lijf.
Heeft ook eigen restaurant en is befaamd foodcriticus.
Hee golfer ff serieus, vond je het terecht dat Philip met die prestatie bleef staan?quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik neem hem uiterst serieus.
Julius Jaspers heeft meer verstand van koken en eten in z'n pink dan jij in je hele lijf.
Heeft ook eigen restaurant en is befaamd foodcriticus.
Nee. En dat had ik al geschreven.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:52 schreef sig000 het volgende:
Hee golfer ff serieus, vond je het terecht dat Philip met die prestatie bleef staan?
Han Pekel heeft er wel verstand van, maar het is een grotere speklap dan de doorsnee uitbater van een friettent. En hij blijft maar vreten... kunstsmurf en die andere moeten snel zijn voor wat kruimels.quote:Op vrijdag 4 april 2014 23:25 schreef foknietja het volgende:
En dan die dikke, gatver, met zn 3 kinnen, dat ie nog mag eten op tv, te smerig sorry. Dat uberhaupt iemand hem serieus neemt.
Quinoa is al maaaaanden uitverkocht. Is een hele rage en de meeste quinoa wordt naar de USA gestuurd om verkocht te worden. Hier is het nog maar sporadisch te vinden.quote:Op zaterdag 5 april 2014 00:10 schreef SigmundFreud het volgende:
Vandaag gecheckt in Albert Heijn: volle schappen rijst, de schappen met quinoa helemaal leeg.
Donderdag zei ik meteen: dit keer moet een vrouw weg voor de balans. Zo werkt dat.
quote:Op zondag 6 april 2014 14:48 schreef Duderinnetje het volgende:
Als je je in de supermarkt even los weet te rukken van het Lassie-schap, dan vind je bij de natuurproducten even verderop, nog genoeg quinoa. Nog Fair Trade ook.
nee, niet die.quote:Op zondag 6 april 2014 14:52 schreef megamandy het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Deze? Nee ook meestal uitverkocht.
Dat was de eigenwijze Bojana weer.quote:Op maandag 7 april 2014 21:10 schreef tim2308 het volgende:
Mevrouw krijgt kritiek van een twee sterrenchef en doet het af als 'kwestie van smaak'
Het is bij hem echt een enorme chaos in z'n hoofd en dat zie je terug in zijn koken. Hij weet soms vlak voor het eind van de tijd nog niet eens wat hij precies gaat doenquote:Op maandag 7 april 2014 21:39 schreef golfer het volgende:
Flipje moet nu echt eens gaan nadenken en koken want anders is ie morgen vertrokken.
Wat een rampenplan was het vandaag weer bij hem.
Ja sjonge! Dat is echt niks, vond het eigenlijk bij voorbaat al stom als ripp off. van heel Holland bakt maar het is oprecht niet leuk.quote:Op dinsdag 8 april 2014 20:34 schreef kwakz0r het volgende:
Even volgen. Ik gok dat philippe het niet lang meer gaat redden. Vind de NL serie nu voor het eerst echt wel leuk! Vind David wel aandoenlijk. Australiė blijft leuker, dat wel.
Dat bake my day kijk ik nu ook omdat t dan net toevallig aan staat. Wat een droefenis is dat zeg! Die "bakken" er helemaal niks van
Beste saboteur die er is.quote:Op woensdag 9 april 2014 21:10 schreef Zo-is-dat het volgende:
Je zou maar bij Astrid in t team zitten
De meeste shoarma is varken dus dat zal wel loslopen denk ik.quote:Op donderdag 10 april 2014 00:48 schreef golfer het volgende:
Mijn gok: van kop tot staart deze week heeft nog geen varken opgeleverd en dus heeft Siham als moslima een probleem?
Dat wil nog niet zeggen dat het shoarma is. Moslims zullen nooit varkensshoarma gebruiken.quote:Op donderdag 10 april 2014 00:51 schreef sig000 het volgende:
De meeste shoarma is varken dus dat zal wel loslopen denk ik.
Als je meedoet aan zo'n programma dan weet je dat er een keer varken langs komt.quote:Op donderdag 10 april 2014 00:54 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat wil nog niet zeggen dat het shoarma is. Moslims zullen nooit varkensshoarma gebruiken.
Joden als ik trouwens ook niet.
Dat wel.quote:Op donderdag 10 april 2014 00:56 schreef sig000 het volgende:
Als je meedoet aan zo'n programma dan weet je dat er een keer varken langs komt.
Astrid is de Molquote:Op donderdag 10 april 2014 00:48 schreef golfer het volgende:
Beste saboteur die er is.
Weet je steeds een negatief gevoel te geven, gooit je spullen weg of jat je spullen om in haar eigen gerecht te verwerken.
Kutwijf eerste klasse!
Ik ben van mening dat, als mensen een masterchef willen zijn, ze redelijk allround moeten kunnen koken in de keuken van het land waar ze meedoen.quote:Op donderdag 10 april 2014 08:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
En ik denk dat ze met varken rekening met Siham zouden houden of gewoon geen varken doen.
Vast niet, maar het ziet er wel ranzig uit.quote:Op donderdag 10 april 2014 10:00 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind Roel eigenlijk een heel sympathieke gozer! En van dat zweten zal hij zelf ook wel op de hoogte zijn hoor, dat is niet iets wat je expres doet.
Dat wel, helaas.quote:Op donderdag 10 april 2014 10:03 schreef Halcon het volgende:
Vast niet, maar het ziet er wel ranzig uit.
Dat zou ik onzin vinden. Zelfde als er een vegetarier mee wil doen, die moet dan ook gewoon vlees bereiden.quote:Op donderdag 10 april 2014 08:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Astrid is de Mol
En ik denk dat ze met varken rekening met Siham zouden houden of gewoon geen varken doen.
twitter:LUTEPeter twitterde op donderdag 10-04-2014 om 08:27:33Laatste opnamedag #masterchefholland Vrienden @Smartcook @alaincaron57 ik ga jullie missen. Wie is de winnaar MC 2014 http://t.co/lCTtgBvnZ6 reageer retweet
Hij hoeft in elk geval geen extra zout aan z'n eten toe te voegen.quote:Op donderdag 10 april 2014 10:03 schreef Halcon het volgende:
Vast niet, maar het ziet er wel ranzig uit.
Ach, ze delen ook allemaal dezelfde lepel tijdens het proeven van een masterclass gerecht.quote:Op donderdag 10 april 2014 12:23 schreef golfer het volgende:
Gisteren weer opgevallen: elke keer elkaar van hetzelfde lepeltje laten proeven en vervolgens het lepeltje weer in het gerecht steken om het verder te roeren.
Golfer postte een tweet dat vandaag de laatste opname dag was.quote:Op donderdag 10 april 2014 21:52 schreef RobinOok het volgende:
Zouden de opnamen niet allang klaar zijn dan?
Maar dan stoppen ze niet weer die lepel in het gerecht op het verder te bereiden ermee.quote:Op donderdag 10 april 2014 21:55 schreef Myraela het volgende:
Ach, ze delen ook allemaal dezelfde lepel tijdens het proeven van een masterclass gerecht.
In het tv-programma Smaken Verschillen was ook een vrouw die continue lepels aan het aflikken was en weer terug de pan in doen en voor ze een wijn toevoegde nam ze eerst een paar grote slokken - uit de fles. En dat zie je als mededeelnemer dan achterafquote:Op vrijdag 11 april 2014 07:19 schreef RobinOok het volgende:
Zat laatst bij een restaurant met open keuken en zag de chefjes constant roeren, proeven, roeren met dezelfde lepel. Komt een een soort gast in de keuken (een bekende van ze, denk ik) zie ik ze ook hem een hapje uit de pan geven en de lepel terug doen.
Denk dat ze daar nog niet zo gewend waren aan een open keuken.
Ja ik ook.quote:Op vrijdag 11 april 2014 08:14 schreef Isabeau het volgende:
Volgens mij weet iedereen wel dat dat gebeurt, DudeMaar dan nog ben ik voorstander van de zalige onwetendheid.
Er was eens een smaaktest en daar zat ook varken in. Weet alleen niet meer wat voor een gerecht dat was. Paella of een keer een anders gerecht.quote:Op donderdag 10 april 2014 00:56 schreef sig000 het volgende:
[..]
Als je meedoet aan zo'n programma dan weet je dat er een keer varken langs komt.
Nou, logisch tochquote:Op zaterdag 12 april 2014 00:16 schreef golfer het volgende:
Winnaar is bekend, maar mag niet bekend gemaakt worden op straffe van boete van 50.000 euro.
Ik wil het ook niet eens weten. Dat haalt voor mij heel veel plezier uit het kijken.quote:Op zaterdag 12 april 2014 00:16 schreef golfer het volgende:
Winnaar is bekend, maar mag niet bekend gemaakt worden op straffe van boete van 50.000 euro.
Bojana vind ik licht autistische trekjes hebben soms. Ik vind haar mal.quote:Op zaterdag 12 april 2014 18:59 schreef utrecht1970 het volgende:
Ik hoop dat job of david winnen.
bojana vindt ik een tuthola
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |