abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_138552997
Ziet er lekker uit, bedankt voor het recept,alleen die Rode uien, dat kan wel overheersend zijn, zoals je al aangaf, zonder is prima :Y)

ps: snufje suiker voor de finishing touch.. ^O^
pi_138554261
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 april 2014 22:11 schreef killerkip69 het volgende:
Ziet er lekker uit, bedankt voor het recept,alleen die Rode uien, dat kan wel overheersend zijn, zoals je al aangaf, zonder is prima :Y)

ps: snufje suiker voor de finishing touch.. ^O^
Volgens mijn oma moet er ook een beetje citroensap en koffiemelk in.
De uien gooi ik er altijd als 1e in, dan fruiten ze goed en daarna smoren in het gehakt.
pi_138554307
quote:
3s.gif Op zaterdag 5 april 2014 22:40 schreef sig000 het volgende:

[..]

Volgens mijn oma moet er ook een beetje citroensap en koffiemelk in.
De uien gooi ik er altijd als 1e in, dan fruiten ze goed en daarna smoren in het gehakt.
vreemde oma wel....

suiker is wel lekker, probeer ook eens stroopvet :7
pi_138554333
quote:
2s.gif Op zaterdag 5 april 2014 19:52 schreef leeell het volgende:
wat een broddelwerk
Is het culinair hoogstaand? Nee.
Smaakt het goed? Ja.
pi_138554438
quote:
6s.gif Op zaterdag 5 april 2014 22:42 schreef killerkip69 het volgende:

[..]

vreemde oma wel....

94 is ze geworden en wist de verjaardag van alle 82 kleinkinderen uit het hoofd.
pi_138554920
quote:
6s.gif Op zaterdag 5 april 2014 22:45 schreef sig000 het volgende:

[..]

94 is ze geworden en wist de verjaardag van alle 82 kleinkinderen uit het hoofd.
http://postimg.org/image/nskpyu4rf/
(kut img tag :') ...)
pi_138555486
Dat plaatje rechtsboven op die een na laatste foto :')
pi_138556252
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 23:14 schreef Prego het volgende:
Dat plaatje rechtsboven op die een na laatste foto :')
Beetje zinloos zonder details zo.
  zaterdag 5 april 2014 @ 23:39:11 #134
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_138556313
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 23:14 schreef Prego het volgende:
Dat plaatje rechtsboven op die een na laatste foto :')
Scherp, +1 _O-
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  Moderator / Miss SHO zondag 6 april 2014 @ 11:00:05 #135
22592 crew  Ole
pi_138562757
Scheut rode wijn door de saus is ook top! Al eens geprobeerd Kano?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Admin zondag 6 april 2014 @ 20:21:59 #136
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_138583363
Foto van de klompen!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zondag 6 april 2014 @ 20:28:29 #137
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_138583722

'De klomp en zijn wok, een stilleven door Kanovinnie, geïnspireerd door Yvonne'
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  Admin zondag 6 april 2014 @ 20:30:46 #138
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_138583860
Heb je een tulp?! Doe die erbij en je hebt een meesterwerk!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zondag 6 april 2014 @ 20:41:54 #139
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_138584689
quote:
17s.gif Op zondag 6 april 2014 20:30 schreef yvonne het volgende:
Heb je een tulp?! Doe die erbij en je hebt een meesterwerk!
Helaas, Wel tijm.
Edit: Ik heb wel iets wat qua lengte even lang is als een roos maar dan moet dit topic naar KPD.
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_138623152
Ik weet niet hoe het komt, maar steeds als ik hier weer zo'n fantastisch nieuw recept zie gaat het kriebelen van binnen. Zeker bij een fantastisch Italiaans gerecht als dit!
Nadat ik flink geïnspireerd ben door Kano heb ik de stoute slippers weer aangetrokken en heb ik me ook aan dit waanzinnige gerecht gewaagd.

Ik heb gekozen voor een iets andere versie van dit gerecht, maar met (hopelijk) dezelfde smaaksensatie.



Qua vlees ben ik voor worst gegaan, braadworst en goedkope Chorizo. Dat leek me wel enigszins dezelfde regio.
Verder had ik geen pastasaus in huis, dus doen we het met wat Frito. Daar knal ik dan wat knoflook, basilicum, oude wijn, oregano en sambal doorheen om het nog wat smaak te geven. Voor de vitamientjes heb ik wat groente en voor de extra calorieën een hoop kaas.
Niet afgebeeld is de pasta, die ziet u later.



We beginnen met de frito, die knal je in de pan en daar gooi je dan de dingen bij waarvan je hoopt dat ze smaak hebben.



Het is belangrijk dat je je niet gaat vervelen tijdens het koken. Als dat bij mij gebeurt ga ik altijd lopen kutten en daar wordt je eten niet per se lekkerder van. Wat muziek is al een goed begin.



Het andere middel tegen de verveling is de jenever. Voor de trouwe volger is dit overigens al lang bekend, maar we moeten toegankelijk blijven. Zoals ik in mijn recept voor nasi al uitlegde is keihard zuipen zeer belangrijk voor de kookkunsten.



De worsten gaan niet in hun geheel de macaroni in, dat eet zo moeilijk. Gesneden en wel worden ze eventjes aangebakken.



Als het vlees gebakken is kan het bij de tomatensaus en kan de groente de pan in.



Dit is een goed moment om eventuele schimmel uit de pan te halen waarin je je pasta wilt koken.



Als de schimmel eruit is, kun je het water waarin je je pasta gaat koken opzetten. Ik had geen bouillon dus ik heb een hoop zout in het water gekletterd. Ik vind bouillon eigenlijk lekkerder maar goed.



Deze superstoere pasta wordt het. Opmaken van restjes uit je kerstpakket is een goed idee in april.



Nu de groente zo'n beetje gaar is kan de tomatenprut met de groente samen in een pan om nog even op te staan. Dit is een goed moment om je pasta ook op te zetten.



Terwijl de pasta op staat kun je mooi even buiten gaan zitten (mits het weer dat toe laat) om een sigaretje te roken en je erover te verwonderen dat er niets op je voeten is gevallen.



Net voor de pasta gaar is gooi je dan de mozzarella bij je pastasaus. Dan kan die mooi even smelten.



Als de pasta dan gaar is, giet je die af, en ziet dat er zo uit. Vet hè O+



Samenvoegen en wat kaas erop, en smullen maar!
  maandag 7 april 2014 @ 19:44:47 #141
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_138623217
Saind, mag ik bij jou in de leer?
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_138623266
quote:
9s.gif Op maandag 7 april 2014 19:44 schreef Smoofie het volgende:
Saind, mag ik bij jou in de leer?
Dat mag zeker. Moet je wel wat meenemen om te drinken tijdens het koken. Ik hoorde iets over een whiskyverzameling

shoutout naar HMF trouwens voor de appelsap

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 07-04-2014 19:45:44 ]
pi_138623599
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 april 2014 01:09 schreef sig000 het volgende:
Na wat roeren krijg je dit:

[ afbeelding ]
jee, jij weet het voedsel nog even te vermeerderen door slechts te roeren
2000 jaar is een man daar heel erg beroemd mee geworden toen hij dat deed met vis en brood
  maandag 7 april 2014 @ 19:51:33 #144
357045 Grifte
Feijenoord
pi_138623618
Prima verslag weer Saind. Prima combi ook van worst + chorizo.
pi_138623650
quote:
0s.gif Op maandag 7 april 2014 19:43 schreef Saind het volgende:
Ik weet niet hoe het komt, maar steeds als ik hier weer zo'n fantastisch nieuw recept zie gaat het kriebelen van binnen. Zeker bij een fantastisch Italiaans gerecht als dit!
Nadat ik flink geïnspireerd ben door Kano heb ik de stoute slippers weer aangetrokken en heb ik me ook aan dit waanzinnige gerecht gewaagd.

Ik heb gekozen voor een iets andere versie van dit gerecht, maar met (hopelijk) dezelfde smaaksensatie.

[ afbeelding ]

Qua vlees ben ik voor worst gegaan, braadworst en goedkope Chorizo. Dat leek me wel enigszins dezelfde regio.
Verder had ik geen pastasaus in huis, dus doen we het met wat Frito. Daar knal ik dan wat knoflook, basilicum, oude wijn, oregano en sambal doorheen om het nog wat smaak te geven. Voor de vitamientjes heb ik wat groente en voor de extra calorieën een hoop kaas.
Niet afgebeeld is de pasta, die ziet u later.

[ afbeelding ]

We beginnen met de frito, die knal je in de pan en daar gooi je dan de dingen bij waarvan je hoopt dat ze smaak hebben.

[ afbeelding ]

Het is belangrijk dat je je niet gaat vervelen tijdens het koken. Als dat bij mij gebeurt ga ik altijd lopen kutten en daar wordt je eten niet per se lekkerder van. Wat muziek is al een goed begin.

[ afbeelding ]

Het andere middel tegen de verveling is de jenever. Voor de trouwe volger is dit overigens al lang bekend, maar we moeten toegankelijk blijven. Zoals ik in mijn recept voor nasi al uitlegde is keihard zuipen zeer belangrijk voor de kookkunsten.

[ afbeelding ]

De worsten gaan niet in hun geheel de macaroni in, dat eet zo moeilijk. Gesneden en wel worden ze eventjes aangebakken.

[ afbeelding ]

Als het vlees gebakken is kan het bij de tomatensaus en kan de groente de pan in.

[ afbeelding ]

Dit is een goed moment om eventuele schimmel uit de pan te halen waarin je je pasta wilt koken.

[ afbeelding ]

Als de schimmel eruit is, kun je het water waarin je je pasta gaat koken opzetten. Ik had geen bouillon dus ik heb een hoop zout in het water gekletterd. Ik vind bouillon eigenlijk lekkerder maar goed.

[ afbeelding ]

Deze superstoere pasta wordt het. Opmaken van restjes uit je kerstpakket is een goed idee in april.

[ afbeelding ]

Nu de groente zo'n beetje gaar is kan de tomatenprut met de groente samen in een pan om nog even op te staan. Dit is een goed moment om je pasta ook op te zetten.

[ afbeelding ]

Terwijl de pasta op staat kun je mooi even buiten gaan zitten (mits het weer dat toe laat) om een sigaretje te roken en je erover te verwonderen dat er niets op je voeten is gevallen.

[ afbeelding ]

Net voor de pasta gaar is gooi je dan de mozzarella bij je pastasaus. Dan kan die mooi even smelten.

[ afbeelding ]

Als de pasta dan gaar is, giet je die af, en ziet dat er zo uit. Vet hè O+

[ afbeelding ]

Samenvoegen en wat kaas erop, en smullen maar!
goddelijk dit

goede sambal ook _O_
pi_138623746
Ohja

shoutout naar Adames voor de sambalkeuze
pi_138624389
Ziet er lekker uit man wat voor sambal is dat precies?
blablablabla
pi_138624485
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 21:14 schreef kaasplankje het volgende:
Ach komop man ben je nu echt trots een pot kant en klare pastasaus in een pan gekletterd te hebben? Ik maak toch ook geen topic aan in FOT dat ik wazige pics heb geschoten met een telefoon?
:D precies mijn gedachte
pi_138624539
quote:
1s.gif Op maandag 7 april 2014 20:08 schreef JoPiDo het volgende:

[..]

:D precies mijn gedachte
laat het dan zelf eens zien zuurkut
  Admin maandag 7 april 2014 @ 20:09:36 #150
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_138624564
Sainds keuken ^O^
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')