FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #509] DJ MistiQ fan topic
LitmanenAFCAzaterdag 29 maart 2014 @ 19:54
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Nick-GizMozaterdag 29 maart 2014 @ 20:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 19:34 schreef Dr.Pringles het volgende:
Volgend jaar staat mystiq er.
Die luistert niet eens :')
Dr.Pringleszaterdag 29 maart 2014 @ 20:08
Die wat?
Michhaszaterdag 29 maart 2014 @ 20:15
ik ben fan
Dr.Pringleszaterdag 29 maart 2014 @ 20:34
Zeg dat wel.

hGTqd8Y.png
Nick-GizMozaterdag 29 maart 2014 @ 20:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 20:08 schreef Dr.Pringles het volgende:
Die wat?
die vind umf niks
Dr.Pringleszaterdag 29 maart 2014 @ 20:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 20:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

die vind umf niks
Wat een joekel is het ook.
Michhaszaterdag 29 maart 2014 @ 22:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 20:34 schreef Dr.Pringles het volgende:
Zeg dat wel.

[ afbeelding ]
Wat leuk.
PierreTTzaterdag 29 maart 2014 @ 22:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 20:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

die vind umf niks
UMF UMF BAM BAM
LitmanenAFCAzaterdag 29 maart 2014 @ 22:28

Hitje

https://www.youtube.com/user/mystiqofficial

Rate comment subscribe
Fsmxizondag 30 maart 2014 @ 00:29
Heb trouwens wat rift-keys gefarmed op mijn monk Mich, heb er nu 70 en wel liefst 1 upgrade :')
Michhaszondag 30 maart 2014 @ 00:38
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 00:29 schreef Fsmxi het volgende:
Heb trouwens wat rift-keys gefarmed op mijn monk Mich, heb er nu 70 en wel liefst 1 upgrade :')
Dude _O- 1 upgrade maar? :{ Was het een legendary?
Naar mate ik verder speel met mijn wiz merk inderdaad ook dat upgrades steeds schaarser worden. Tijd om te beginnen op Torment dus, daar zijn de droprates van legendaries veel hoger.
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 00:40
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 00:38 schreef Michhas het volgende:

[..]

Dude _O- 1 upgrade maar? :{ Was het een legendary?
Naar mate ik verder speel met mijn wiz merk inderdaad ook dat upgrades steeds schaarser worden. Tijd om te beginnen op Torment dus, daar zijn de droprates van legendaries veel hoger.
En toch lijkt Diablo 3 mij wel tof
Cliffyzondag 30 maart 2014 @ 00:41
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 00:40 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En toch lijkt Diablo 3 mij wel tof
Is het ook best
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 00:50
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 22:25 schreef PierreTT het volgende:

[..]

UMF UMF BAM BAM
http://edmchicago.com/ultra-music-festival-2014-miami-live-sets ;)
Fsmxizondag 30 maart 2014 @ 01:50
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 00:38 schreef Michhas het volgende:

[..]

Dude _O- 1 upgrade maar? :{ Was het een legendary?
Naar mate ik verder speel met mijn wiz merk inderdaad ook dat upgrades steeds schaarser worden. Tijd om te beginnen op Torment dus, daar zijn de droprates van legendaries veel hoger.
Ik lieg, waren twee upgrades. Was vergeten dat ik ook nieuw schild had gepakt. Maar opzich wel enigszins te verwachten, was namelijk allemaal op normal :') (Met 4 man allemaal verschillende bounties achterna in 1 game)
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 09:57
quote:
Dat snapte ik :P
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 10:07
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 00:38 schreef Michhas het volgende:

[..]

Dude _O- 1 upgrade maar? :{ Was het een legendary?
Naar mate ik verder speel met mijn wiz merk inderdaad ook dat upgrades steeds schaarser worden. Tijd om te beginnen op Torment dus, daar zijn de droprates van legendaries veel hoger.
Ik heb Diablo ook nog steeds op mijn pc staan. Wordt tijd dat ik die eens aanslinger :)
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 12:02
Kapitein Haddock avatar _O_
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 12:32
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 09:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat snapte ik :P
stoer
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 12:33
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:32 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

stoer
:7
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 12:33
Piet is stoer.
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 12:38
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:33 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Piet is stoer.
pic02.jpg

Klopt
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 12:49
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 10:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik heb Diablo ook nog steeds op mijn pc staan. Wordt tijd dat ik die eens aanslinger :)
co-op?
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 12:51
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Klopt
Alleen faalt hij wel bij het posten van een simpel plaatje.
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 12:52
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:49 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

co-op?
Lijkt me prima. Ergens volgende week 's avonds een keer ^O^
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 12:56
Wel tijd voor Diablo maar niet om te gaan uiteten :')
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 12:57
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:56 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Wel tijd voor Diablo maar niet om te gaan uiteten :')
images?q=tbn:ANd9GcSVR_7vKcPq-xcjgJEyC1s6Tw8Kw92-7OgIJ4qgYPAK4SkQT9Py

Eerst tentamens.
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 12:58
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Eerst tentamens.
Smoesjes.
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 12:58
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:58 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Smoesjes.
Ok.
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 12:59
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ok.
Ik ga wel met Maurice uiteten die weet.
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 12:59
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:59 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik ga wel met Maurice uiteten die weet.
Ok.
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:00
:D :')
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:00
Maurice kan het woord "eten" nog niet eens spellen _O-
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:09
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 12:02 schreef PierreTT het volgende:
Kapitein Haddock avatar _O_
http://www.upcoming.nl/zw(...)van-kapitein-haddock

Captain-Haddock-wields-a-bazooka.jpg

Die is dan wel iets beter ;)
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:09
quote:
Haddock met AT-4 O+
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:10
10/10 bij de quiz trouwens _O_
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:12
giphy.gif

_O-
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:13
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:12 schreef Nick-GizMo het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
_O-

Met die bazooka wordt toch geen mooie UI helaas :'(
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:14
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

_O-

Met die bazooka wordt toch geen mooie UI helaas :'(
Beter je best doen onderwateradmiraal
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 13:14
quote:
Leuke film was dat ook
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:15
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:14 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Beter je best doen onderwateradmiraal
Heb ik gedaan, maar max. 60x60 ziet er niet uit. Fluithaas.
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:16
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:15 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Heb ik gedaan, maar max. 60x60 ziet er niet uit. Fluithaas.
driedubbeldoorgehaalde schurk
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:17
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:16 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

driedubbeldoorgehaalde schurk
Ellendige handelaar in oudheden. Knolraapgezicht. Kleinzoon van een kale jakhals.
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:18
Schapenhoeder van de Balkan _O-
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:19
s141814563.jpg

wel klein idd ;( is 50x50
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:20
Vastenavondzeeschuimer. Wandelende reclame voor kachelglans. Achterkleinzoon van een geplukte gier.
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:20
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:19 schreef Nick-GizMo het volgende:
[ afbeelding ]

wel klein idd ;( is 50x50
Ja, wordt er niet veel duidelijker van helaas ;(
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:20
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:20 schreef PierreTT het volgende:
Vastenavondzeeschuimer. Wandelende reclame voor kachelglans. Achterkleinzoon van een geplukte gier.
aapmens, aardvarken, aardworm, aardbanaan, acrobaat, aftandse lekkerbek, afvallige, amfitryon, anakoloet, analfabeet, anarchist, anijsdrop, anthraciet, anthropopithecanthropus, Apache, Appenijns kropmens, armzalige, augurk, autocraten, autodidact, Azteek
baanduivel, baardaap, Balkan-hork, bandieten, Basji-bozoeks, basbazuinen, bavianen, beeldenstormer, bende vogelverschrikkers, bende wildemannen, bende woestelingen, bende scheepsjongens, beul, Blauwbaard, bloedzuiger, boef, bosneger, broertje dood, brontosaurus, brulaap, bruut, bulldozer, bultezel
Carnavals-Inca, coloradokevers, cyanide, cyclopische doodrijder, cyclotron
deegsliert, deugniet, diplodocus, doedelzak, driedubbele kwibus, driedubbeldoorgehaalde schurk, driedubbel overgehaald alpiene kropdragers, driemaalgefrituurde schoenveter, droge visjeseter, druifluis, druiloren, duinbewoner
ectoplasma, ectoplastisch bijproduct, egoïst, ellendelaren, ellendige, ellendige aardwormen, ersatzmatroos, ezel, ezelsoor
flessenbreker, folteraar
galgenaas, galgengebroed, gangsters, gehoornde slang, gekielhaalde zeeschuimer, gepanneerde mestbol, gespuis, gladjanus, glibberige adder, grapjassen, grote Mogol, gyroscoop
hamsteraar, hangsnorren, hansworst, hapschaar, harlekijn, heidene, heikneuter, hersenschim, holbewoner, honderd duizend bommen en granaten, honderd duizend miljoen bommen en granaten, hondsvod, Hottentot, huisjesmelker, huurlingen, hypocriet
idioten, imitatie-carnavals-Mussolini, in boterbloemvet gesmoorde weerwolf, in egelvet gebraden gehaktbal
jodokus, Joris Goedbloed, Judas
Kanaak, kapers, kilometervreter, kleine ellendeling, kolokwint, kwakzalver, kwast, kwelgeest, kwibus, kwistembiebel
lafaards, lafbekken, lamlendige zuiplappen, landloper, langstaarten, lelijk beest, lelijk dier, lelijk ongedierte, lelijke Basji-Boezoeks, lolbroek, lomperik, luitenant van de zeven sloten
maatje, malloot, melkmuil, mensaap, menseneter, Michelinmannetje, miereneter, mislukte koorddanser, mislukte handelaar in tweedehands vogelmest, monster, mormel, mormelhond, muilezels
nachtuilen, nietsnutten
onbeschofte driedubbele kaffers, onderwateradmiraal, ongelikte beer, ongeluksvogel, onnozele, oorwurm, opgeblazen blaaskaak, ordinaire prutser, ouwe kameraad, ouwe zeekomkommer, ouwe zeeschuimer
parasieten, Patagonische Zoeloes, Pietje de dood, pietlutten, piraat, polygrafen, prehistorische Zapoteken, profiteurs
rampzalige, razende woesteling, rolstoelterrorist, ronde-tafel-conferentiehouder, roodhuiden, roofvogel, rotbeest, rumrover
satraap, schavuit, scheepsjongen, scheve tobogan, schijnheilige mispel, schildvleugelige insecten, schooiers, schurk, slavenhandelaar, smerige automaat, smerige hond, snotaap, stelletje in egelvet gebraden kolokwinten, sokkenlopers, stelletje piraten, stelletje Russische eieren, stijfkop, stom ectoplastisch bijproduct, strotgrondel, stuk boordschuttertje met je slabbetje voor, stuk ectoplasma, stuk kannibaal, stukje kiekeboe van de poppenkast, sukkels
tapijtenventer, troglodieten, Turkse mutsen
uilskuiken
vat zonder bodem, verroeste kaapstander, vetzakken, Visigoten, vlerken, vogelverschrikker, vuile hond, vrijbuiters
waanzinnige pyromaan, wafelijzer, waskuip-admiraal, waterdrinkers, woesteling
zandhazen, zandvlooien, zeeschuimers, zeeslang, Zoeaven, zoetwatermatroos, Zoeloes, zuiplappen
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:21
klaar 10.gif
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:22
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:21 schreef Nick-GizMo het volgende:
klaar [ afbeelding ]
AAp, Aapmens, Aapmensen, Aardappelluis, Aardappelluizen, Aardvarken, Aardworm, Achterkleinzoon van een geplukte gier, Afvallige, Alle donderende donders, Alle donders, Alle duivels, Anakoloet, Anakoloeth, Analphabeet, Analphabeten, Anarchist, Apache, Apekop, Apenbakkes, Appenijns kropmens, Arme kleine, Armzalige, Asperges, Augurk, Augurken, Autodidacten, Autokraten.
Baanduivels, Baardaap van Molensloot, Baliekluivers, Ballenhoofden, Bandiet, Bandieten, Bangerik, Basji-Boezoek, Basji-boezoeks, Bavianen, Bedrieger, Beeldenstormer, Beeldenstormers, Beeldstormers, Beest, Bende augurken, Bende bultezels, Bende dwazen, Bende guanoschachelaars, Bende kwajongens, Bende lafbekken, Bende menseneters, Bende oplichters, Bende pluimezels, Bende verwoestende woestelingen, Bende vogelverschrikkers, Bende wildemannen, Bende woestelingen, Bepluimde kannibaal, Beulen, Beulshonden, Beulskop, Bibelootje, Bij alle haartjes de snor van Plekszy-Gladz, Bij de baard van de profeet, Bij de grote Kraak van Terra-Nova, Bij de ringen van Saturnus, Bij de scepter van Ottokar, Bij de snor van Plekszy-Gladz, Bij de snorren van Plekszy-Gladz, Bij Sint Wladimir, Blaaskaak, Blauwe duivel, Bliksem, hel donder en vagevuur, Bliksemse slinger, Blikslagers, Bloeddorstige en kwaadaardige tirannen, Bloedzuiger, Bloedzuigers, Boef, Boerenkinkel, Boerenkinkels, Boeven, Bommen en granaten, Boodschapper van de Duivel, Borstelfabriek, Bosjesnegers, Broekventje, Brutale harken, Brutale rekels, Brutale vlegel, Bruten, Bruut, Bulldozers.

Calamiteit, Caramba, Cataclysme, Catastrofe, Coloradokevers, Cyanide, Cyclotron.

De duivel hale ze, De duivel moge ze halen, De grote kraakvis mag mij kraken, De kraakvis mag mij kraken, Dekselse kwajongen, Delikate beestje, Deugniet, Diavolo, Die twee sukkels, Dief, Dier, Dieven, Dievenbende, Dios de mi vida, Diplodokus, Domme gans, Domoor, Donder en bliksem, Donder en hagel, Donder en vuur, Donder hel en hagel, Donder, bliksem en weerlicht, Donder, duivel en bliksem, Donderbomse knuppelfenomenen, Donderduivel en bomgranaten, Donderduivels land, Donderduivelse inboorling, Donders, Donders nog aan toe, Donderse grapjas, Doodrijder, Doodrijders, Doortrapte leugenaar, Driedubbel doorgehaald uilskuiken, Driedubbel overgehaalde en omgekeerde ezel, Driedubbel overgehaalde pakezel, Driedubbeldoorgehaalde schurk, Driedubbele eend, Driedubbele kwibus, Driedubbele overgehaalde kaffer, Driedubbelovergehaalde ezel, Drinkebroers, Droge visjes eters, Drogelever, Drommels, Drommels jongen, Drommelse donderse Kanaken, Drommelse hechtpleister, Drommelse Himalayaanse kropdragers uit de Apppenijnen, Drommelse infanteristen, Drommelse kerel, Drommelse rondwandelende fonteinen, Dronkaard, Dronkelap, Dronkelappen, Dropwater, Druifluizen, Druiloor, Duinbewoners, Duivekaters, Duivels, Duivelse Bobbie, Duivelse boominfanteristen, Duivelse Migoe, Duizend atoombommen en raketgranaten, Duizend bom..., Duizend bomgranaten, Duizend bommen, Duizend bommen en granaten, Duizend bommen en..., Duizend granaatbommen en bomgranaten, Duizend granaten, Duizend milj..., Duizend miljard bommen, Duizend miljard laserstralen, Duizend miljard straallasers, Duizend miljoen bliksembommen en dondergranaten, Duizend miljoen bommen en granaten, Duizend miljoen laserstralen, Duizend miljoen miljard bommen en laserstralen, Duizend milliard donderbomgranaten, Duizend milliard raketbommen en honderd millioen donderbussen, Duizend millioen bommen en granaten, Duizend millioen duizend milliard bommen en granaten, Duizend millioen granaatbommen en bomgranaten, Duizend millioen hagel-, blikseme en donderbommen, Duizend millioen..., Duizend zoetwatervissen, Duizendmijard bommen en granaten, Duizendmiljard bommen, Duizendmiljard bommen en granaten, Duizendpoot, Duo druiloren, Duvelse kurk.

Ectoplasma, Ectoplasma's, Eerloze dienaar van Beëlzebub, Egoisten, Elledeling, Ellendelaren, Ellendelingen, Ellendig gedierte, Ellendige, Ellendige aardwormen, Ellendige handelaar in oudheden, Ellendige heiligschenner, Ellendige kleine aardworm, Ellendige kleine adder, Ellendige spreekhoorn, Enorme sufferd, Ersatz-kamelen, Ersatzmatrozen, Ezel, Ezels, Ezelskop, Ezelsoor, Ezelsveulen, Fenomeen van een Zonnebloem, Firma Lef & Co.

Galgenaas, Galgengebroed, Gangsters, Gebakken sprinkhanen, Gediplomeerde komkommers, Gehoornde slangen, Gekielhaalde zeeschuimer, Gemene broers Wolff, Gemene slang, Gespuis, Gifmengers, Giftige sirene, Glibberige adder, Goddelozen, Goeie genade, Goudgevooisde monster, Grapjassen, Grappenmaker, Groot, wat naief kind, Grootvizier, Grote Bazar, Grote genade, Grote Moefti, Grote Mogol, Grote Schat.

Hagel en donder, Hagel, vuur en weerlicht, Halve maan-rovers, Hamsteraars, Handlanger van Satan, Hangsnorren, Hansworst, Hapschaar, Harlekijn van een Zonnebloem, Heidenen, Heikneuters, Hel en duivel, Hemel, mijn juwelen, Hi-iii-i, mijn halssnoer, Holbewoners, Hond, Hondejong, Honderd duizend bliksembommen en dondergranaten, Honderd duizend bommen en granaten, Honderd duizend miljoen bommen en granaten, Honderd miljard bliksembommen, Honderd miljard bommen, Honderd miljoen bommen, granaten en houwitsers, Honderd-duizend bommen en granaten, Honderdduizend bliksembommen en dondergranaten, Honderdduizend bommen en granaten, Honderdduizend miljard bliksembommen, Honderdduizend miljoen bommen en granaten, Honderdduizendmiljoen bommen en granaten, Honderdmiljard bliksembommen, Hondsvodden, Hondsvot, Hoopje stof, Hottentot, Hottentotten, Huichelaar, Huichelaars, Huilebalken, Huisjesmelkers, Huurlingen.

Idiote Allan, Idioten, Imitatie-carnavals-Mussolini, In egelvet gebraden gehaktballen, Internationale schurk, Invertebraat.

Jandorie, Joris Goedbloed, Judas, Judokus.

Kale kakkerlakken, Kale kerkuil, Kamelen, Kanaak, Kanalje, Kannibaal, Kaper, Kapers, Kapitein Drankorgel, Keffertje, Kidnapper, Kilometervreter, Kilometervreters, Kinkels, Kippen zonder kop, Klein brutaal ventje, Klein gespuis, Kleine boef, Kleine duivel, Kleine ellendeling, Kleine elllendeling, Kleine feeks, Kleine pestkop, Kleine schoelje, Kleine snotaap, Kleine vlegel, Kleine wijsneus, Kleine wilde, Kleinzoon van kale jakhals, Knecht van Satan, Knikkerhoofden, Knolraapgezichten, Kokosnoot, Kolokwint, Koppensnellers, Kornuit, Kropdragers, Krulparasieten, Kwajongen, Kwakzalver, Kwast, Kwelgeest, Kwibus, Kwijlwortels.

Laaghartige Tapioca, Lafaards, Lafbekken, Lamlendige zuiplappen, Lammetjes, Landloper, Langstaarten, Lauwwaterdrinker, Lelijk beest, Lelijk dier, Lelijk ongedierte, Lelijke apekoppen, Lelijke baliekluivers, Lelijke Basji-Boezoeks, Lelijke deugniet, Lelijke kwajongen, Lelijke oude klapekster, Lieve vriend, Loeder van een kruk, Loerakken, Lolbroek, Lompe griezel, Lomperd, Lomperik, Lomperikken, Lorejassen.

Maatje, Makako's, Maloot, Mameloek, Mamelukken, Maniak, Maskerade-Inca's, Maskeradevrijbuiters, Massa smerige beesten, Mau-Mauer, Megacycle, Melkmuil, Mensaap, Menseneter, Menseneters, Miereneter, Misbaksel, Mislukte acrobaat, Mislukte handelaar in tweedehands vogelmest, Mislukte infanteristen, Misselijke kerel, Monster, Monsters, Moordenaars, Mormel, Mormelhond, Mormels, Mossels, Muilezels, Nachtuilen, Nietsnutten, Niksnut, Nogaspekulanten, Nogavreter.

Oerwoudgebroed, Olieboer, Onafscheidelijke padvinder, Onbeschofte driedubbele kaffers, Ondier, Ongekamde merinoschapen, Ongelikte beer, Ongelovige honden, Ongeluk, Ongelukige, Ongelukkige, Ongelukseiland, Ongeluksmens, Ongeluksscheepsjongen, Ongeluksvogel, Onnozele, Onnozele Zonnebloem, Ontdekkingsreiziger, Onze twee dikkoppen, Oorwurm, Opgeblazen blaaskaak, Opgeblazen doedelzakken, Opgevulde tomaten, Ordinaire prutser, Oud prul, Oude drinkebroer, Ouwe baardaap, Ouwe drinkebroer, Ouwe dronkelap, Ouwe grapjas, Ouwe kameraad, Ouwe knotwilg, Ouwe piraat, Ouwe rover, Ouwe uil, Ouwe vrijbuiter, Ouwe walnoot, Ouwe zeebonk, Ouwe zeekomkommer, Ouwe zeeolifant, Ouwe zeeschuimer, Overgehaalde jandoedel, Overjarige marmot.

Parasieten, Patagoniër, Patagoniërs, Pekelharing, Pekelharingen, Phenomeen, Pierlala, Pietje de dood, Pietlutten, Piraat, Piraten, Planetenzwerver, Plant, Platvoeters, Pleister op een houten been, Potdikkema, Potdikkie, Potdorie, Potjandorie, Potverdikkeme, Potverkaatje, Potverpillepap, Potverpollepap, Praatjesmaker, Praatzieke papegaai, Prehistorische Zapoteken, Prrraatzieke kaketoe, Pyromaan.

Raketpiraat, Rakker, Rampzalige, Rare kwasten, Rare kwistenbiebel, Ratelslangen, Rattenkruid, Razende bende, Razende woesteling, Revolutionairen van het jaar nul, Rode duivel, Rolaap, Rolapen, Rolstoelterroristen, Rommelende Donder, Ronde-tafel- conferentiehouder, Roodhuiden, Rotbeest, Rotraket.

Saboteur, Sakkerloot, Santa Madre de Dios, Sapperdekriek, Sapperloot, Sapperstie, Sapristie, Schaamteloze kerel, Schapenhoeder van de Balkan, Schavuit, Scheepsjongen, Scheepsjongetje, Scheepskelderaars, Scheepsmaatje, Scheikundig product, Schele kaalkop, Schele komkommers, Schelm, Schijheilige mispel, Schimmen, Schobbejakken, Schoften, Schooiers, Schoorsteenvegersragebollen, Schorpioenen, Schurftige hond, Schurk, Schurken, Siamese tweeling, Sjacheraars, Slaafse inboorlingen, Slaapwandelaar, Slangebijter, Slavenhandelaar, Slavenhandelaars, Slingerapen, Slingerapen, Sluikhandelaar, Smerig dier, Smerig onding, Smerig touw, Smerig vuil donders beest, Smerig, donderduivels land, Smerige bedelaar, Smerige beesten, Smerige hond, Smerige muskieten, Smerige sluipmoordenaar, Smerige Tapioca, Smerige Yeti, Sneeuwman-met- je-droge-lever, Sneeuwvreter, Snerthond, Snoeshaan, Snoeshanen, Snotaap, Snotneus, Snuiters, Sokkenlopers, Soort koorknaapje, Spion, Spiritisten, Spitsboeven, Sprinkhaan, Stekelvarken, Stel harken, Stel samenzweerders uit de komische opera, Stelletje Basji- Boezoeks, Stelletje dronkaards, Stelletje druilorige zoeaven, Stelletje grote lafaards, Stelletje hongerlijders, Stelletje Ku-Klux-Klans, Stelletje lomperds, Stelletje pierewaaiers, Stelletje piraten, Stelletje schurken, Stelletje vetkevers, Sterreneter, Stijfkop, Stinkende hyena, Stoetha..., Stom stuk analfabeet, Stom stuk ornithorhynchus, Stomme idioot, Stomme Kanaken, Stommeling, Stommelingen, Stoute jongen, Strandschuimers, Strotgrondel, Studiehoofdjes, Stuk Beethoven, Stuk brontosaurus uit de prehistorie, Stuk ectoplasma, Stuk gediplomeerd analphabeet, Stuk idioot, Stuk imbeciel, Stuk kannibaal, Stuk koolwaterstofextract, Stuk metafoor, Stuk mislukte athleet, Stuk straalbulldozer, Stuk vliegenier van niemendal, Stukje kiekeboe van de poppekast, Stumperdje, Sufferd, Sufferds, Suikerbeestje, Sukkelaar, Sukkels, Sukkeltje.

Tapijtenventer, Tienduizend miljard bliksembommen, Toneelgeneraal uit de Pampa, Tornado, Trekpleister, Troep Messerschmidts, Trompetneuzen, Tsjoek-tsjoeks van de karpaten, Turkse mutsen, Twee overgehaalde kromstevens, Typische oude zeerot.

Uilskuiken, Uilskuikens, Uitgedroogde mummies.

Valse noten, Valsspeler, Vampier, Varkenskoppen, Vastenavondzeeschuimer, Vat mosterdpap, Vat zonder bodem, Vegetariër, Veldraaild, Vent, Verachtelijke Tapioca, Verdikkie, Verdorie, Verdraaid, Verdraaid lelijke beesten, Verdraaide Basji-Boezoek, Verdraaide grapjas, Verdraaide Syldaven, Verduivelde klapsigaretten, Verhip, Verlopen bladluis, Vermaledijde centrale, Vermicelli-eters, Vermolmd scheepskanon, Vernielers, Verraad, Verrader, Verraders, Verroeste kaapstander, Vervelende kwibussen, Vervelende snotaap, Vervloekt vrachtschip, Vervloekte donderduivelse tralies, Vervloekte kletskous, Vervloekte slinger, Verwaand dier, Verwenste raket, Verwoestende woestelingen, Vetgemeste vogelverschrikker, Vierpootaugurk, Vierpotige Cyrano, Vieze beesten, Vlegels, Vlerk, Vlerken, Vliegende doodskist, Vliegende sigaar, Vliegenvanger, Voetzoeker, Vogel, Vogelverschrikker, Volksverhuizer, Voor den drommel, Vreemde hond, Vrijbuiter, Vrijbuiters, Vuige wrattenzwijn, Vuile hond, Vuile wormsteek, Vuurbollen.

Wafelijzer, Wafelijzers, Wandelende cycloon, Wandelende reklame voor kachelglans, Wandelende seinpaal, Waterdrinkers, Waterdrrrinker, Wegduivel, Wegpiraat, Wel alle mensen, Wel verdraaid, Whiskyvaten, Wildemannen, Woesteling, Woestelingen, Woestijnvossen, Wortelpotigen, Wraak, Wrede bruut.
Zandhazen, Zandvlooien, Zeekomkommers, Zeekreeft, Zeerover, Zeerover, Zeerovers, Zeeschuimer, Zeeschuimers, Zeeslang, Zeurpiet, Zigeuners, Zoeloeland, Zoeloes, Zoetwater-Papoea, Zoetwateradmiraal met zijn bende scheepsjongens, Zoetwaterkaper, Zoetwatermatroos, Zoetwatermatrozen, Zoetwaterpiraten, Zonderlinge kwasten, Zonen van Tapioca, Zooloog, Zoon van een schurftige hond, Zoon van het Hemelse Rijk, Zuiplappen, Zwaarmoedige muizen.
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:22
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

AAp, Aapmens, Aapmensen, Aardappelluis, Aardappelluizen, Aardvarken, Aardworm, Achterkleinzoon van een geplukte gier, Afvallige, Alle donderende donders, Alle donders, Alle duivels, Anakoloet, Anakoloeth, Analphabeet, Analphabeten, Anarchist, Apache, Apekop, Apenbakkes, Appenijns kropmens, Arme kleine, Armzalige, Asperges, Augurk, Augurken, Autodidacten, Autokraten.
Baanduivels, Baardaap van Molensloot, Baliekluivers, Ballenhoofden, Bandiet, Bandieten, Bangerik, Basji-Boezoek, Basji-boezoeks, Bavianen, Bedrieger, Beeldenstormer, Beeldenstormers, Beeldstormers, Beest, Bende augurken, Bende bultezels, Bende dwazen, Bende guanoschachelaars, Bende kwajongens, Bende lafbekken, Bende menseneters, Bende oplichters, Bende pluimezels, Bende verwoestende woestelingen, Bende vogelverschrikkers, Bende wildemannen, Bende woestelingen, Bepluimde kannibaal, Beulen, Beulshonden, Beulskop, Bibelootje, Bij alle haartjes de snor van Plekszy-Gladz, Bij de baard van de profeet, Bij de grote Kraak van Terra-Nova, Bij de ringen van Saturnus, Bij de scepter van Ottokar, Bij de snor van Plekszy-Gladz, Bij de snorren van Plekszy-Gladz, Bij Sint Wladimir, Blaaskaak, Blauwe duivel, Bliksem, hel donder en vagevuur, Bliksemse slinger, Blikslagers, Bloeddorstige en kwaadaardige tirannen, Bloedzuiger, Bloedzuigers, Boef, Boerenkinkel, Boerenkinkels, Boeven, Bommen en granaten, Boodschapper van de Duivel, Borstelfabriek, Bosjesnegers, Broekventje, Brutale harken, Brutale rekels, Brutale vlegel, Bruten, Bruut, Bulldozers.

Calamiteit, Caramba, Cataclysme, Catastrofe, Coloradokevers, Cyanide, Cyclotron.

De duivel hale ze, De duivel moge ze halen, De grote kraakvis mag mij kraken, De kraakvis mag mij kraken, Dekselse kwajongen, Delikate beestje, Deugniet, Diavolo, Die twee sukkels, Dief, Dier, Dieven, Dievenbende, Dios de mi vida, Diplodokus, Domme gans, Domoor, Donder en bliksem, Donder en hagel, Donder en vuur, Donder hel en hagel, Donder, bliksem en weerlicht, Donder, duivel en bliksem, Donderbomse knuppelfenomenen, Donderduivel en bomgranaten, Donderduivels land, Donderduivelse inboorling, Donders, Donders nog aan toe, Donderse grapjas, Doodrijder, Doodrijders, Doortrapte leugenaar, Driedubbel doorgehaald uilskuiken, Driedubbel overgehaalde en omgekeerde ezel, Driedubbel overgehaalde pakezel, Driedubbeldoorgehaalde schurk, Driedubbele eend, Driedubbele kwibus, Driedubbele overgehaalde kaffer, Driedubbelovergehaalde ezel, Drinkebroers, Droge visjes eters, Drogelever, Drommels, Drommels jongen, Drommelse donderse Kanaken, Drommelse hechtpleister, Drommelse Himalayaanse kropdragers uit de Apppenijnen, Drommelse infanteristen, Drommelse kerel, Drommelse rondwandelende fonteinen, Dronkaard, Dronkelap, Dronkelappen, Dropwater, Druifluizen, Druiloor, Duinbewoners, Duivekaters, Duivels, Duivelse Bobbie, Duivelse boominfanteristen, Duivelse Migoe, Duizend atoombommen en raketgranaten, Duizend bom..., Duizend bomgranaten, Duizend bommen, Duizend bommen en granaten, Duizend bommen en..., Duizend granaatbommen en bomgranaten, Duizend granaten, Duizend milj..., Duizend miljard bommen, Duizend miljard laserstralen, Duizend miljard straallasers, Duizend miljoen bliksembommen en dondergranaten, Duizend miljoen bommen en granaten, Duizend miljoen laserstralen, Duizend miljoen miljard bommen en laserstralen, Duizend milliard donderbomgranaten, Duizend milliard raketbommen en honderd millioen donderbussen, Duizend millioen bommen en granaten, Duizend millioen duizend milliard bommen en granaten, Duizend millioen granaatbommen en bomgranaten, Duizend millioen hagel-, blikseme en donderbommen, Duizend millioen..., Duizend zoetwatervissen, Duizendmijard bommen en granaten, Duizendmiljard bommen, Duizendmiljard bommen en granaten, Duizendpoot, Duo druiloren, Duvelse kurk.

Ectoplasma, Ectoplasma's, Eerloze dienaar van Beëlzebub, Egoisten, Elledeling, Ellendelaren, Ellendelingen, Ellendig gedierte, Ellendige, Ellendige aardwormen, Ellendige handelaar in oudheden, Ellendige heiligschenner, Ellendige kleine aardworm, Ellendige kleine adder, Ellendige spreekhoorn, Enorme sufferd, Ersatz-kamelen, Ersatzmatrozen, Ezel, Ezels, Ezelskop, Ezelsoor, Ezelsveulen, Fenomeen van een Zonnebloem, Firma Lef & Co.

Galgenaas, Galgengebroed, Gangsters, Gebakken sprinkhanen, Gediplomeerde komkommers, Gehoornde slangen, Gekielhaalde zeeschuimer, Gemene broers Wolff, Gemene slang, Gespuis, Gifmengers, Giftige sirene, Glibberige adder, Goddelozen, Goeie genade, Goudgevooisde monster, Grapjassen, Grappenmaker, Groot, wat naief kind, Grootvizier, Grote Bazar, Grote genade, Grote Moefti, Grote Mogol, Grote Schat.

Hagel en donder, Hagel, vuur en weerlicht, Halve maan-rovers, Hamsteraars, Handlanger van Satan, Hangsnorren, Hansworst, Hapschaar, Harlekijn van een Zonnebloem, Heidenen, Heikneuters, Hel en duivel, Hemel, mijn juwelen, Hi-iii-i, mijn halssnoer, Holbewoners, Hond, Hondejong, Honderd duizend bliksembommen en dondergranaten, Honderd duizend bommen en granaten, Honderd duizend miljoen bommen en granaten, Honderd miljard bliksembommen, Honderd miljard bommen, Honderd miljoen bommen, granaten en houwitsers, Honderd-duizend bommen en granaten, Honderdduizend bliksembommen en dondergranaten, Honderdduizend bommen en granaten, Honderdduizend miljard bliksembommen, Honderdduizend miljoen bommen en granaten, Honderdduizendmiljoen bommen en granaten, Honderdmiljard bliksembommen, Hondsvodden, Hondsvot, Hoopje stof, Hottentot, Hottentotten, Huichelaar, Huichelaars, Huilebalken, Huisjesmelkers, Huurlingen.

Idiote Allan, Idioten, Imitatie-carnavals-Mussolini, In egelvet gebraden gehaktballen, Internationale schurk, Invertebraat.

Jandorie, Joris Goedbloed, Judas, Judokus.

Kale kakkerlakken, Kale kerkuil, Kamelen, Kanaak, Kanalje, Kannibaal, Kaper, Kapers, Kapitein Drankorgel, Keffertje, Kidnapper, Kilometervreter, Kilometervreters, Kinkels, Kippen zonder kop, Klein brutaal ventje, Klein gespuis, Kleine boef, Kleine duivel, Kleine ellendeling, Kleine elllendeling, Kleine feeks, Kleine pestkop, Kleine schoelje, Kleine snotaap, Kleine vlegel, Kleine wijsneus, Kleine wilde, Kleinzoon van kale jakhals, Knecht van Satan, Knikkerhoofden, Knolraapgezichten, Kokosnoot, Kolokwint, Koppensnellers, Kornuit, Kropdragers, Krulparasieten, Kwajongen, Kwakzalver, Kwast, Kwelgeest, Kwibus, Kwijlwortels.

Laaghartige Tapioca, Lafaards, Lafbekken, Lamlendige zuiplappen, Lammetjes, Landloper, Langstaarten, Lauwwaterdrinker, Lelijk beest, Lelijk dier, Lelijk ongedierte, Lelijke apekoppen, Lelijke baliekluivers, Lelijke Basji-Boezoeks, Lelijke deugniet, Lelijke kwajongen, Lelijke oude klapekster, Lieve vriend, Loeder van een kruk, Loerakken, Lolbroek, Lompe griezel, Lomperd, Lomperik, Lomperikken, Lorejassen.

Maatje, Makako's, Maloot, Mameloek, Mamelukken, Maniak, Maskerade-Inca's, Maskeradevrijbuiters, Massa smerige beesten, Mau-Mauer, Megacycle, Melkmuil, Mensaap, Menseneter, Menseneters, Miereneter, Misbaksel, Mislukte acrobaat, Mislukte handelaar in tweedehands vogelmest, Mislukte infanteristen, Misselijke kerel, Monster, Monsters, Moordenaars, Mormel, Mormelhond, Mormels, Mossels, Muilezels, Nachtuilen, Nietsnutten, Niksnut, Nogaspekulanten, Nogavreter.

Oerwoudgebroed, Olieboer, Onafscheidelijke padvinder, Onbeschofte driedubbele kaffers, Ondier, Ongekamde merinoschapen, Ongelikte beer, Ongelovige honden, Ongeluk, Ongelukige, Ongelukkige, Ongelukseiland, Ongeluksmens, Ongeluksscheepsjongen, Ongeluksvogel, Onnozele, Onnozele Zonnebloem, Ontdekkingsreiziger, Onze twee dikkoppen, Oorwurm, Opgeblazen blaaskaak, Opgeblazen doedelzakken, Opgevulde tomaten, Ordinaire prutser, Oud prul, Oude drinkebroer, Ouwe baardaap, Ouwe drinkebroer, Ouwe dronkelap, Ouwe grapjas, Ouwe kameraad, Ouwe knotwilg, Ouwe piraat, Ouwe rover, Ouwe uil, Ouwe vrijbuiter, Ouwe walnoot, Ouwe zeebonk, Ouwe zeekomkommer, Ouwe zeeolifant, Ouwe zeeschuimer, Overgehaalde jandoedel, Overjarige marmot.

Parasieten, Patagoniër, Patagoniërs, Pekelharing, Pekelharingen, Phenomeen, Pierlala, Pietje de dood, Pietlutten, Piraat, Piraten, Planetenzwerver, Plant, Platvoeters, Pleister op een houten been, Potdikkema, Potdikkie, Potdorie, Potjandorie, Potverdikkeme, Potverkaatje, Potverpillepap, Potverpollepap, Praatjesmaker, Praatzieke papegaai, Prehistorische Zapoteken, Prrraatzieke kaketoe, Pyromaan.

Raketpiraat, Rakker, Rampzalige, Rare kwasten, Rare kwistenbiebel, Ratelslangen, Rattenkruid, Razende bende, Razende woesteling, Revolutionairen van het jaar nul, Rode duivel, Rolaap, Rolapen, Rolstoelterroristen, Rommelende Donder, Ronde-tafel- conferentiehouder, Roodhuiden, Rotbeest, Rotraket.

Saboteur, Sakkerloot, Santa Madre de Dios, Sapperdekriek, Sapperloot, Sapperstie, Sapristie, Schaamteloze kerel, Schapenhoeder van de Balkan, Schavuit, Scheepsjongen, Scheepsjongetje, Scheepskelderaars, Scheepsmaatje, Scheikundig product, Schele kaalkop, Schele komkommers, Schelm, Schijheilige mispel, Schimmen, Schobbejakken, Schoften, Schooiers, Schoorsteenvegersragebollen, Schorpioenen, Schurftige hond, Schurk, Schurken, Siamese tweeling, Sjacheraars, Slaafse inboorlingen, Slaapwandelaar, Slangebijter, Slavenhandelaar, Slavenhandelaars, Slingerapen, Slingerapen, Sluikhandelaar, Smerig dier, Smerig onding, Smerig touw, Smerig vuil donders beest, Smerig, donderduivels land, Smerige bedelaar, Smerige beesten, Smerige hond, Smerige muskieten, Smerige sluipmoordenaar, Smerige Tapioca, Smerige Yeti, Sneeuwman-met- je-droge-lever, Sneeuwvreter, Snerthond, Snoeshaan, Snoeshanen, Snotaap, Snotneus, Snuiters, Sokkenlopers, Soort koorknaapje, Spion, Spiritisten, Spitsboeven, Sprinkhaan, Stekelvarken, Stel harken, Stel samenzweerders uit de komische opera, Stelletje Basji- Boezoeks, Stelletje dronkaards, Stelletje druilorige zoeaven, Stelletje grote lafaards, Stelletje hongerlijders, Stelletje Ku-Klux-Klans, Stelletje lomperds, Stelletje pierewaaiers, Stelletje piraten, Stelletje schurken, Stelletje vetkevers, Sterreneter, Stijfkop, Stinkende hyena, Stoetha..., Stom stuk analfabeet, Stom stuk ornithorhynchus, Stomme idioot, Stomme Kanaken, Stommeling, Stommelingen, Stoute jongen, Strandschuimers, Strotgrondel, Studiehoofdjes, Stuk Beethoven, Stuk brontosaurus uit de prehistorie, Stuk ectoplasma, Stuk gediplomeerd analphabeet, Stuk idioot, Stuk imbeciel, Stuk kannibaal, Stuk koolwaterstofextract, Stuk metafoor, Stuk mislukte athleet, Stuk straalbulldozer, Stuk vliegenier van niemendal, Stukje kiekeboe van de poppekast, Stumperdje, Sufferd, Sufferds, Suikerbeestje, Sukkelaar, Sukkels, Sukkeltje.

Tapijtenventer, Tienduizend miljard bliksembommen, Toneelgeneraal uit de Pampa, Tornado, Trekpleister, Troep Messerschmidts, Trompetneuzen, Tsjoek-tsjoeks van de karpaten, Turkse mutsen, Twee overgehaalde kromstevens, Typische oude zeerot.

Uilskuiken, Uilskuikens, Uitgedroogde mummies.

Valse noten, Valsspeler, Vampier, Varkenskoppen, Vastenavondzeeschuimer, Vat mosterdpap, Vat zonder bodem, Vegetariër, Veldraaild, Vent, Verachtelijke Tapioca, Verdikkie, Verdorie, Verdraaid, Verdraaid lelijke beesten, Verdraaide Basji-Boezoek, Verdraaide grapjas, Verdraaide Syldaven, Verduivelde klapsigaretten, Verhip, Verlopen bladluis, Vermaledijde centrale, Vermicelli-eters, Vermolmd scheepskanon, Vernielers, Verraad, Verrader, Verraders, Verroeste kaapstander, Vervelende kwibussen, Vervelende snotaap, Vervloekt vrachtschip, Vervloekte donderduivelse tralies, Vervloekte kletskous, Vervloekte slinger, Verwaand dier, Verwenste raket, Verwoestende woestelingen, Vetgemeste vogelverschrikker, Vierpootaugurk, Vierpotige Cyrano, Vieze beesten, Vlegels, Vlerk, Vlerken, Vliegende doodskist, Vliegende sigaar, Vliegenvanger, Voetzoeker, Vogel, Vogelverschrikker, Volksverhuizer, Voor den drommel, Vreemde hond, Vrijbuiter, Vrijbuiters, Vuige wrattenzwijn, Vuile hond, Vuile wormsteek, Vuurbollen.

Wafelijzer, Wafelijzers, Wandelende cycloon, Wandelende reklame voor kachelglans, Wandelende seinpaal, Waterdrinkers, Waterdrrrinker, Wegduivel, Wegpiraat, Wel alle mensen, Wel verdraaid, Whiskyvaten, Wildemannen, Woesteling, Woestelingen, Woestijnvossen, Wortelpotigen, Wraak, Wrede bruut.
Zandhazen, Zandvlooien, Zeekomkommers, Zeekreeft, Zeerover, Zeerover, Zeerovers, Zeeschuimer, Zeeschuimers, Zeeslang, Zeurpiet, Zigeuners, Zoeloeland, Zoeloes, Zoetwater-Papoea, Zoetwateradmiraal met zijn bende scheepsjongens, Zoetwaterkaper, Zoetwatermatroos, Zoetwatermatrozen, Zoetwaterpiraten, Zonderlinge kwasten, Zonen van Tapioca, Zooloog, Zoon van een schurftige hond, Zoon van het Hemelse Rijk, Zuiplappen, Zwaarmoedige muizen.
alle donders, alle duivels
caramba
de duivel moge ze halen, de grote kraakvis mag mij kraken, duizend atoombommen en granaten, duizend bomgranaten, duizend bommen, duizend bommen en granaten, duizend bliksembommen
goeie genade, grote genade
hagel en donder, honderd duizend bommen en granaten, honderdduizend miljard bliksembommen en dondergranaten, honderd duizend miljoen bommen en granaten
jandorie
potdikkie
sapperloot
tienduizend miljard bliksembommen
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:23
Hagel en donder, dat zie ik Maurice nog wel zeggen :D
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 13:23
Driedubbel doorgehaald uilskuiken
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:24
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Driedubbel doorgehaald uilskuiken
Dat moet je eens tegen je keukenhulpjes zeggen :D
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:24
08031490-b09f-012d-fa5e-0050569428b1.jpg

_O- _O_
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 13:25
mau-mauer
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Driedubbel doorgehaald uilskuiken
Of vragen of ze de in egelvet gebraden gehaktballen kunnen halen :D
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Driedubbel doorgehaald uilskuiken
Stef. Hou je nog van me? ;(
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 13:46
quote:
9s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:46 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Stef. Hou je nog van me? ;(
One love.
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 13:46 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

One love.
Hihi
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 14:09
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 14:18
KQTPycU.gif
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 14:19
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 14:18 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
En dan opnieuw, dat ie niet stopt! _O_
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 14:20
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 14:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

En dan opnieuw, dat ie niet stopt! _O_
Done!
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 14:21
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 14:20 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Done!
Bestand te groot ;(
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 14:24
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 14:21 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bestand te groot ;(
ucLPEt5.gif

Nu?
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 14:25
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 14:24 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Nu?
De upload van dit bestand kon niet worden voltooid. Het bestand is te groot.
Je bestand is ~ bytes groot. De maximaal toegestane grootte is 10240 bytes.
Ga terug, controleer de bestandsgrootte en probeer het opnieuw.

:?
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 14:26
Oh hij mag maar 50kb zijn
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 14:30
Tering, das me kut.
AIUYeCg.gif
eTT39Qv.gif
Blijft er niks over :(
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 14:34
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 14:30 schreef KneusTeun het volgende:
Tering, das me kut.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Blijft er niks over :(
Inderdaad ;( Wel bedankt voor de moeite O+
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 14:35
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 14:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Inderdaad ;( Wel bedankt voor de moeite O+
Neem ook een mooie Suarez avatar
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 14:52
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 14:30 schreef KneusTeun het volgende:
Tering, das me kut.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Blijft er niks over :(
niks mis met die 2
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 14:55
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 14:52 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

niks mis met die 2
Snap je..
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 15:09
Maar wel 1-0 he, teun.
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 15:11
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 15:09 schreef Dr.Pringles het volgende:
Maar wel 1-0 he, teun.
jup
KoningStomazondag 30 maart 2014 @ 15:27
Soms is het net cod.

iCKzX7FbNPxSt.gif
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 15:29
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 15:27 schreef KoningStoma het volgende:
Soms is het net cod.

[ afbeelding ]
Stoma pls
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 15:51
tuk tuk.
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 15:53
Het kon nog wel eens spannend worden
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 15:58
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 15:53 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Het kon nog wel eens spannend worden
Denk het ook!

Achterlijke mongolen ook weer... allemaal allergisch voor 16 meter gebied ofzo. Wat een kansen kan je verneuken.
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 15:58 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Denk het ook!

Achterlijke mongolen ook weer... allemaal allergisch voor 16 meter gebied ofzo. Wat een kansen kan je verneuken.
Ajax speelt helemaal niet goed joh maar ze maken wel kansen af terwijl Twente ze laat liggen dan is het vragen om problemen. Die verdediging van jullie kan er overigens vrij weinig van als daar wat ruimte in de rug ligt dan is het simpel voor de tegenstander
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 16:04
Beide teams falen in principe, alleen ajax weet af te ronden.
De verdediging van ajax kan ook niet zoveel.
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:04 schreef KneusTeun het volgende:
Beide teams falen in principe, alleen ajax weet af te ronden.
De verdediging van ajax kan ook niet zoveel.
Eensch.
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:04 schreef KneusTeun het volgende:
Beide teams falen in principe, alleen ajax weet af te ronden.
De verdediging van ajax kan ook niet zoveel.
En toch Ajax veel minder tegen goals dan de rest van de Eredivisie
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 16:07
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:05 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

En toch Ajax veel minder tegen goals dan de rest van de Eredivisie
Aanval is een goede verdediging ;)
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 16:07
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:07 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Aanval is een goede verdediging ;)
Ajax speelt nu paar wedstrijden wat minder in de verdediging maar voor de winterstop en heel groot gedeelte na de winterstop was het gewoon ijzersterk.
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 15:27 schreef KoningStoma het volgende:
Soms is het net cod.

[ afbeelding ]
MP7 ofzo.
Kutmanagerzondag 30 maart 2014 @ 16:14
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:07 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ajax speelt nu paar wedstrijden wat minder in de verdediging maar voor de winterstop en heel groot gedeelte na de winterstop was het gewoon ijzersterk.
ijzersterk en ajax in een zin.

1205559988348.jpg
KoningStomazondag 30 maart 2014 @ 16:23
ja ehhh

balbezit kansloos corner doelschot
Michhaszondag 30 maart 2014 @ 16:32
guus van bommelrooij
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 16:32
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:32 schreef Michhas het volgende:
guus van bommelrooij
:D :')
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 16:33
Die crashes in chrome trouwens :r
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 16:33
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:14 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

ijzersterk en ajax in een zin.

[ afbeelding ]
:')
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:33 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Die crashes in chrome trouwens :r
?
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:33 schreef PierreTT het volgende:

[..]

?
Door flash bevriest mijn chrome de hele tijd super chill :')
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 16:35
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:34 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Door flash bevriest mijn chrome de hele tijd super chill :')
Doe iets aan je laptop
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 16:36
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Doe iets aan je laptop
Ach man ga Diablo spelen stuk karbonade
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 16:37
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:36 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ach man ga Diablo spelen stuk karbonade
Smeer je laptop in met mayonaise, dan loopt ie een stuk gesmeerder O+
Fsmxizondag 30 maart 2014 @ 16:42
Over diablo gesproken, Diablo meets Ice-skating

jvG4BTq.gif
Michhaszondag 30 maart 2014 @ 16:44
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:42 schreef Fsmxi het volgende:
Over diablo gesproken, Diablo meets Ice-skating

[ afbeelding ]
:D
Goede run vanmiddag man, we hebben nog wat bounties en 2 rifts gedaan toen je weg was.
Kutmanagerzondag 30 maart 2014 @ 16:46
http://www.quizony.com/country/index1.html

You should live in
French Polynesia

No matter which island of French Polynesia you choose to live it will be a paradise. Just picture yourself on a sunny beach under a palm tree, sipping a drink from a coconut shell. The ocean breeze is gently touching your skin and your only problem is to decide between snorkeling on a coral reef or surfing.

Ben ik best wel bij inderdaad. _O_
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 16:50
quote:
6s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:46 schreef Kutmanager het volgende:
http://www.quizony.com/country/index1.html

You should live in
French Polynesia

No matter which island of French Polynesia you choose to live it will be a paradise. Just picture yourself on a sunny beach under a palm tree, sipping a drink from a coconut shell. The ocean breeze is gently touching your skin and your only problem is to decide between snorkeling on a coral reef or surfing.

Ben ik best wel bij inderdaad. _O_
You should live in
Monaco

Let's face it – you were born to live in luxury. Mild climate, breath-taking views, gambling facilities plus no income tax and low business taxes make Monaco easy and fun place to live for the rich, famous and you!

Samen met Niels!
Fsmxizondag 30 maart 2014 @ 16:58
Jullie doen iets fout jongens.

You should live in
Greenland

Wow! Congrats! You are hardcore! Not many people could stay for good in Greenland– the land of ice and snow with little or no sunlight at all. Although life there might be tough and demanding, the beauty and uniqueness of this island cannot be denied.
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 17:00
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:58 schreef Fsmxi het volgende:
Jullie doen iets fout jongens.

You should live in
Greenland

Wow! Congrats! You are hardcore! Not many people could stay for good in Greenland– the land of ice and snow with little or no sunlight at all. Although life there might be tough and demanding, the beauty and uniqueness of this island cannot be denied.
Jij hebt ingevuld dat als je naar buiten kijkt je een "vast empty space" wil zien? En dat je in een tent wil wonen? :D
Rossdalezondag 30 maart 2014 @ 17:00
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

You should live in
Monaco

Let's face it – you were born to live in luxury. Mild climate, breath-taking views, gambling facilities plus no income tax and low business taxes make Monaco easy and fun place to live for the rich, famous and you!

Samen met Niels!
Uiteraard rolde er bij mij ook Monaco uit :D
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 17:01
http://www.quizony.com/mentalAge/index.html#.Uzgxuvl_t8E

Your mental age is
13

Dus _O-
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 17:02
Kaboul _O-
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 17:05
Polynesia en 19.
Ik vind helemaal mooi! zeker die vraag wat je wil worden... VISSERMAN NATUURLIJK!!!
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 17:12
KLB / nicotinepleisters

quote:
6s.gif Op donderdag 20 maart 2014 13:08 schreef Kutmanager het volgende:
er zit nou serieus een perfect vierkante rode vlek op m'n reet. :'(
Ok Maurice _O-
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 17:13
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 17:05 schreef KneusTeun het volgende:
Polynesia en 19.
Ik vind helemaal mooi! zeker die vraag wat je wil worden... VISSERMAN NATUURLIJK!!!
Fabulous

ugly-sweater.jpg
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 17:15
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 17:13 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Fabulous

[ afbeelding ]
Je weet
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 17:26
Niemand die Army of Two The Devil's Cartel heeft?
KneusTeunzondag 30 maart 2014 @ 17:26


Echt ik heb meelij met al die crossfit josti's.

Willen we meer of minder crossfit/bootcamp?
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 17:28
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 17:12 schreef PierreTT het volgende:
KLB / nicotinepleisters

[..]

Ok Maurice _O-
vooral goeie eerste zin _O-
LitmanenAFCAzondag 30 maart 2014 @ 17:29
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 17:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Uiteraard rolde er bij mij ook Monaco uit :D
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 19:08
Sowieso

Kutmanagerzondag 30 maart 2014 @ 19:39
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 17:05 schreef KneusTeun het volgende:
Polynesia en 19.
Ik vind helemaal mooi! zeker die vraag wat je wil worden... VISSERMAN NATUURLIJK!!!
Your mental age is
19

Ik heb hetzelfde als jij. :') Als een Duitser! :')_!
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 19:39
quote:
9s.gif Op zondag 30 maart 2014 19:39 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Your mental age is
19

Ik heb hetzelfde als jij. :') Als een Duitser! :')_!
Hoezo kom jij ook niet uit op 13? Kan sowieso niet :D
Kutmanagerzondag 30 maart 2014 @ 19:40
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 19:39 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hoezo kom jij ook niet uit op 13? Kan sowieso niet :D
Omdat ik geen 50 man uitnodig op mijn verjaardag maar liever iets ga doen met wat goede vrienden?
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 19:43
quote:
6s.gif Op zondag 30 maart 2014 19:40 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Omdat ik geen 50 man uitnodig op mijn verjaardag maar liever iets ga doen met wat goede vrienden?
Blijkbaar :') Niet populair zijn :')
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 19:49
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 19:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Blijkbaar :') Niet populair zijn :')
Man man man
Bozz187zondag 30 maart 2014 @ 19:49
You should live in
Burkina Faso

You might ask, where the hell is that?! Well, Burkina Faso (meaning “Land of honest people”) is located in the centre of West Africa. Although the country faces many problems, it is the place where you could find peace and beauty in the simplicity of a rural life.

Wtf
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 19:52
quote:
10s.gif Op zondag 30 maart 2014 16:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

You should live in
Monaco

Let's face it – you were born to live in luxury. Mild climate, breath-taking views, gambling facilities plus no income tax and low business taxes make Monaco easy and fun place to live for the rich, famous and you!

Samen met Niels!
+1
Michhaszondag 30 maart 2014 @ 19:52
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 19:49 schreef Bozz187 het volgende:
You should live in
Burkina Faso

You might ask, where the hell is that?! Well, Burkina Faso (meaning “Land of honest people”) is located in the centre of West Africa. Although the country faces many problems, it is the place where you could find peace and beauty in the simplicity of a rural life.

Wtf
_O-
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 20:04
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 19:49 schreef Bozz187 het volgende:
You should live in
Burkina Faso

You might ask, where the hell is that?! Well, Burkina Faso (meaning “Land of honest people”) is located in the centre of West Africa. Although the country faces many problems, it is the place where you could find peace and beauty in the simplicity of a rural life.

Wtf
_O- :D
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 20:05
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 19:49 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Man man man
Wat een drama
Dr.Pringleszondag 30 maart 2014 @ 20:35

_O-
Pixellzondag 30 maart 2014 @ 21:28
Polynesia en 22, gvd ik was liever net als pietertje 13 geweest.

Oh en binnenkort dus diablo met zn allen!
Cliffyzondag 30 maart 2014 @ 22:00
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 21:28 schreef Pixell het volgende:
Polynesia en 22, gvd ik was liever net als pietertje 13 geweest.

Oh en binnenkort dus diablo met zn allen!
Count me in :)
Michhaszondag 30 maart 2014 @ 22:15
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 21:28 schreef Pixell het volgende:
Polynesia en 22, gvd ik was liever net als pietertje 13 geweest.

Oh en binnenkort dus diablo met zn allen!
Vandaag al de hele dag met Daan zitten spelen. Je kwam wat laat online :P
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 23:01
Goat.Simulator-DOGE _O- _O- _O-

de tering _O-
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 23:04
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 23:01 schreef Nick-GizMo het volgende:
Goat.Simulator-DOGE _O- _O- _O-

de tering _O-
Die filmpjes van dat spel, wtf _O-
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 23:04
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 23:04 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Die filmpjes van dat spel, wtf _O-
Je moet hem ff proberen _O-
PierreTTzondag 30 maart 2014 @ 23:05
quote:
0s.gif Op zondag 30 maart 2014 23:04 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Je moet hem ff proberen _O-
Ga ik later zeker nog wel ff doen, beetje kantoren binnenbaggeren met een geit _O-
Nick-GizMozondag 30 maart 2014 @ 23:08
quote:
1s.gif Op zondag 30 maart 2014 23:05 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ga ik later zeker nog wel ff doen, beetje kantoren binnenbaggeren met een geit _O-
Weet niet hoe groot die map is, maar net ff gedaan. tering wat een boeltje _O_
Pixellmaandag 31 maart 2014 @ 03:35
quote:
14s.gif Op zondag 30 maart 2014 22:15 schreef Michhas het volgende:

[..]

Vandaag al de hele dag met Daan zitten spelen. Je kwam wat laat online :P
Ik wil eigenlijk ook met een wizard spelen, maar die is nog niet max lvl, en kan met mn barb eigenlijk alleen t1 spelen als er tenminste 1 is die een beetje dmg kan tanken
Michhasmaandag 31 maart 2014 @ 06:51
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 03:35 schreef Pixell het volgende:

[..]

Ik wil eigenlijk ook met een wizard spelen, maar die is nog niet max lvl, en kan met mn barb eigenlijk alleen t1 spelen als er tenminste 1 is die een beetje dmg kan tanken
Ben je vanavond online? Kan je wiz dan wel even boosten :)
Nick-GizMomaandag 31 maart 2014 @ 07:27
:O :W
PierreTTmaandag 31 maart 2014 @ 07:38
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 07:27 schreef Nick-GizMo het volgende:
:O :W
:W
Fsmximaandag 31 maart 2014 @ 09:50
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 03:35 schreef Pixell het volgende:

[..]

Ik wil eigenlijk ook met een wizard spelen, maar die is nog niet max lvl, en kan met mn barb eigenlijk alleen t1 spelen als er tenminste 1 is die een beetje dmg kan tanken
Heb zelf ook een wizard die nog een paar levels moet, crusader die er nog 20 moet ofzo, en demonhunter/witch doctor/barbarian die lvl 10-20 zijn, dus dat hoeft geen probleem te zijn. En torment1 tanken lukt an sich nog wel op mijn monk volgens mij.
Nick-GizMomaandag 31 maart 2014 @ 10:05

Tja........
Kutmanagermaandag 31 maart 2014 @ 10:19
KLB / MARINA IS GEEN HELD - facebookpagina

Kan goed getrolld worden denk ik. 8-)
Cliffymaandag 31 maart 2014 @ 10:21
quote:
:')

Meer politie dan demonstranten volgens mij.. In Eindhoven was vrijdagavond ook al een "demonstratie"

Mooi ook dat op dat "Marina is geen held" spandoek de G niet altijd even zichtbaar is :D!
LitmanenAFCAmaandag 31 maart 2014 @ 11:31
quote:
Die mocro's hebben natuurlijk wel gelijk.
Michhasmaandag 31 maart 2014 @ 11:49
quote:
1s.gif Op maandag 31 maart 2014 09:50 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Heb zelf ook een wizard die nog een paar levels moet, crusader die er nog 20 moet ofzo, en demonhunter/witch doctor/barbarian die lvl 10-20 zijn, dus dat hoeft geen probleem te zijn. En torment1 tanken lukt an sich nog wel op mijn monk volgens mij.
Ben je er vanavond?
KneusTeunmaandag 31 maart 2014 @ 11:59
Ik zal D3 ook weer is installeren? of heb ik DLC nodig? :(
Cliffymaandag 31 maart 2014 @ 12:30
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 11:59 schreef KneusTeun het volgende:
Ik zal D3 ook weer is installeren? of heb ik DLC nodig? :(
Is een expansion inmiddels ja :o
PierreTTmaandag 31 maart 2014 @ 16:00
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 12:30 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Is een expansion inmiddels ja :o
Hierdepiep hoera, gefeliciteerd Jos *O* *O* *O*
Pixellmaandag 31 maart 2014 @ 16:04
quote:
1s.gif Op maandag 31 maart 2014 06:51 schreef Michhas het volgende:

[..]

Ben je vanavond online? Kan je wiz dan wel even boosten :)
Ja vanavond ben ik er wel!
Fsmximaandag 31 maart 2014 @ 16:25
Nou ja zeg, denk je rustig diablo te spelen, kom je dit soort vuige taal tegen :(

HYyn5uF.jpg
KneusTeunmaandag 31 maart 2014 @ 16:40
kneusteun#2736 ;)
wil ook wel weer is proberen

Edit: niemand kunnen joinen vanwege DLC :')
Die game was destijds wel leuk, maar DLC zou ik er niet snel voor kopen?!?@!

[ Bericht 44% gewijzigd door KneusTeun op 31-03-2014 16:58:55 ]
Cliffymaandag 31 maart 2014 @ 17:05
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 16:25 schreef Fsmxi het volgende:
Nou ja zeg, denk je rustig diablo te spelen, kom je dit soort vuige taal tegen :(

[ afbeelding ]
:D

Ben nu Crusader aan het levellen, heb een lvl 70 staff met -30 level req op m'n sidekick, 2.4k dps :D

quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 16:40 schreef KneusTeun het volgende:
kneusteun#2736 ;)
wil ook wel weer is proberen

Edit: niemand kunnen joinen vanwege DLC :')
Die game was destijds wel leuk, maar DLC zou ik er niet snel voor kopen?!?@!
Is het wel waard hoor, adventure mode etc maakt het een stuk leuker
Cliffymaandag 31 maart 2014 @ 17:10
quote:
10s.gif Op maandag 31 maart 2014 16:00 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hierdepiep hoera, gefeliciteerd Jos *O* *O* *O*
Bedankt :D
Michhasmaandag 31 maart 2014 @ 17:13
Gefeliciteerd Jos O+ *O*
Michhasmaandag 31 maart 2014 @ 17:15
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 16:40 schreef KneusTeun het volgende:
kneusteun#2736 ;)
wil ook wel weer is proberen

Edit: niemand kunnen joinen vanwege DLC :')
Die game was destijds wel leuk, maar DLC zou ik er niet snel voor kopen?!?@!
Heb je nog wel gespeeld na patch 2.0? Anders staan je aardig wat veranderingen te wachten.
Auction House is weg ;(
KneusTeunmaandag 31 maart 2014 @ 17:30
quote:
1s.gif Op maandag 31 maart 2014 17:15 schreef Michhas het volgende:

[..]

Heb je nog wel gespeeld na patch 2.0? Anders staan je aardig wat veranderingen te wachten.
Auction House is weg ;(
Nee ik had 200 dagen niet gespeeld ofzo.
Maar ik hoop dat pierre gewoon van 0 moet beginnen, ga ik lekker ook bij 0 weer beginnen.
Pixellmaandag 31 maart 2014 @ 17:41
Gefeliciteerd Cliffster!
KneusTeunmaandag 31 maart 2014 @ 17:44
Gefeliciteerd! _O- _O_ :W *O* (geen idee wat er is gebeurd -O- :X :? )
Bozz187maandag 31 maart 2014 @ 17:47
Gefeliciteerd cliffster, eindelijk prestige 2?
KoningStomamaandag 31 maart 2014 @ 21:35
10.gif

xaFHYgP.gif
Dr.Pringlesmaandag 31 maart 2014 @ 22:32
Gekke Pierre

tumblr_mgsvlrUFWK1qjtq3eo1_500.jpg
Fsmximaandag 31 maart 2014 @ 22:39
FS4vPEf.gif
Dr.Pringlesmaandag 31 maart 2014 @ 22:45
Toot

tumblr_m4s18xf40I1qjtq3eo1_400.gif
PierreTTdinsdag 1 april 2014 @ 00:52
quote:
14s.gif Op maandag 31 maart 2014 22:32 schreef Dr.Pringles het volgende:
Gekke Pierre

[ afbeelding ]
;(
PierreTTdinsdag 1 april 2014 @ 01:34
quote:
Op een of andere manier krijg ik hier constant de slappe lach van :')
Rossdaledinsdag 1 april 2014 @ 09:11
Nieuwe Titanfall DLC!

http://www.ign.com/videos(...)er&utm_medium=social

SPOILER
kikker in je bil
PierreTTdinsdag 1 april 2014 @ 10:15
Hoi :W
Nick-GizModinsdag 1 april 2014 @ 10:31

^O^ _O-
PierreTTdinsdag 1 april 2014 @ 10:43
quote:
Vannacht even gedaan, is wel leuk bedacht :) Hebt er verder geen zak aan en na 5 minuten ben je het zat :D
KneusTeundinsdag 1 april 2014 @ 10:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 april 2014 10:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Vannacht even gedaan, is wel leuk bedacht :) Hebt er verder geen zak aan en na 5 minuten ben je het zat :D
Jonge, je kan aan iedereen laten zien hoeveel tijd je over hebt!
Das toch genoeg motivatie?
PierreTTdinsdag 1 april 2014 @ 10:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 april 2014 10:50 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Jonge, je kan aan iedereen laten zien hoeveel tijd je over hebt!
Das toch genoeg motivatie?
Eh, nee niet echt Teun :'(
KneusTeundinsdag 1 april 2014 @ 11:13
Nick-GizModinsdag 1 april 2014 @ 13:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 april 2014 10:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Vannacht even gedaan, is wel leuk bedacht :) Hebt er verder geen zak aan en na 5 minuten ben je het zat :D
https://docs.google.com/s(...)lview?sle=true#gid=0
Fsmxidinsdag 1 april 2014 @ 17:25
Niet 1 april, maar wel geniaal

PierreTTdinsdag 1 april 2014 @ 20:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 april 2014 17:25 schreef Fsmxi het volgende:
Niet 1 april, maar wel geniaal

Briljant _O-
Kutmanagerwoensdag 2 april 2014 @ 05:32
13785847v03881.gif

Bijna weer GOT. O+
KneusTeunwoensdag 2 april 2014 @ 10:24
KneusTeunwoensdag 2 april 2014 @ 10:28
quote:
6s.gif Op woensdag 2 april 2014 05:32 schreef Kutmanager het volgende:
[ afbeelding ]

Bijna weer GOT. O+
PierreTTwoensdag 2 april 2014 @ 12:32
Ja hallo
Kutmanagerwoensdag 2 april 2014 @ 15:27
quote:
I know. ;)

Daan, ksp 023.5 is uit.
Fsmxiwoensdag 2 april 2014 @ 22:50
quote:
6s.gif Op woensdag 2 april 2014 15:27 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

I know. ;)

Daan, ksp 023.5 is uit.
Noez, zit net t/m vrijdag thuis :'(
Wel fijn om dit iig te lezen
quote:
Re-did the Strut Connector joints as well, to use the new joints system instead of their old ones. This dramatically improved their reliability and significantly reduced the number of ocurrences where ships spontaneously disassemble themselves on the launchpad.
Dit is wel fijn om te lezen, was altijd kut als spontaan iets uit elkaar viel op de launchpad en je niet wist waarom
Cliffydonderdag 3 april 2014 @ 04:09
OK maurice
Kutmanagerdonderdag 3 april 2014 @ 04:17
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 04:09 schreef Cliffy het volgende:
OK maurice
topic gelezen? :')
PierreTTdonderdag 3 april 2014 @ 07:14
:W
Rossdaledonderdag 3 april 2014 @ 09:10
quote:
Bwoah, dat geluid is inderdaad wel erg goed zeg :9~
PierreTTdonderdag 3 april 2014 @ 12:24
Over geluid gesproken


:D _O-
Nick-GizModonderdag 3 april 2014 @ 13:42
2,19 voor een maand gold, mooi prijsje ^O^
Rossdaledonderdag 3 april 2014 @ 13:47
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 13:42 schreef Nick-GizMo het volgende:
2,19 voor een maand gold, mooi prijsje ^O^
Mooi voor wanneer eindelijk die GTA 5 heists eens komen
KneusTeundonderdag 3 april 2014 @ 14:31
quote:
3s.gif Op donderdag 3 april 2014 13:47 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mooi voor wanneer eindelijk die GTA 5 heists eens komen
is toch om te janken.... GTA 6 heeft ze dan zeker pas :')
KneusTeundonderdag 3 april 2014 @ 14:53
quote:
52.gif

BAM! FUN IS EVERYTHING!
Kutmanagerdonderdag 3 april 2014 @ 16:11
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 14:53 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

BAM! FUN IS EVERYTHING!
Dat ding. _O-, dat gaat nog wel een keer een halve salto voorover maken.
Nick-GizModonderdag 3 april 2014 @ 16:13
quote:
3s.gif Op donderdag 3 april 2014 13:47 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mooi voor wanneer eindelijk die GTA 5 heists eens komen
In deze lente is enige wat nu zeker is, maar ja dat kan ook zo veranderen :P

En die live prijs loopt nog maar 3 uurtjes :)
KneusTeundonderdag 3 april 2014 @ 16:45
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 16:13 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

In deze lente is enige wat nu zeker is, maar ja dat kan ook zo veranderen :P

En die live prijs loopt nog maar 3 uurtjes :)
waar gekocht dan?
PierreTTdonderdag 3 april 2014 @ 17:16
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 14:53 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

BAM! FUN IS EVERYTHING!
Briljant _O-
Nick-GizModonderdag 3 april 2014 @ 19:57
quote:
1s.gif Op donderdag 3 april 2014 16:45 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

waar gekocht dan?
paypal spring gaming sale

https://www.paypal.eu/EN/gamingsale/

deals lopen nu nog ineens 6 uur langer door :P
KneusTeundonderdag 3 april 2014 @ 20:09
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 19:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

paypal spring gaming sale

https://www.paypal.eu/EN/gamingsale/

deals lopen nu nog ineens 6 uur langer door :P
Toch maar is bestellen dan, voor die paar keer dat ik hem nog aanslinger.
Nick-GizModonderdag 3 april 2014 @ 20:18
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 20:09 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Toch maar is bestellen dan, voor die paar keer dat ik hem nog aanslinger.
Had er 2 gekocht, volgens mij kan ik er nu weer 3 kopen _O-
KneusTeundonderdag 3 april 2014 @ 20:20
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 20:18 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Had er 2 gekocht, volgens mij kan ik er nu weer 3 kopen _O-
Bij mij werkt de 2e niet :')

Edit: duurde 4x.
Nick-GizModonderdag 3 april 2014 @ 20:22
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 20:20 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Bij mij werkt de 2e niet :')

Edit: duurde 4x.

Hier ook niet, maar kreeg wel mail van MS dat ik een maand erbij had.

ligt hier aan denk ik :

http://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status
Pixelldonderdag 3 april 2014 @ 20:59
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 20:18 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Had er 2 gekocht, volgens mij kan ik er nu weer 3 kopen _O-
Krijg je codes of is het via de email waar je mee uitcheckt?
Dr.Pringlesdonderdag 3 april 2014 @ 21:26
but first, let me take a selfie.
Rossdaledonderdag 3 april 2014 @ 21:43
That's so ratchet!
Rossdaledonderdag 3 april 2014 @ 21:44
Grappig trouwens dat het nummer nu pas bekend wordt hier, is echt al ruim drie maanden een internethit ofzo
Cliffydonderdag 3 april 2014 @ 22:01
http://tweakers.net/nieuw(...)-mei-naar-steam.html

*O*
Dr.Pringlesdonderdag 3 april 2014 @ 22:12
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 21:44 schreef Rossdale het volgende:
Grappig trouwens dat het nummer nu pas bekend wordt hier, is echt al ruim drie maanden een internethit ofzo
/care. kutnummer.
Rossdaledonderdag 3 april 2014 @ 22:26
kutsuri.
Kutmanagerdonderdag 3 april 2014 @ 22:32
het is ook gewoon een kutnummer, behalve als je heel erg bezopen bent.
Dr.Pringlesdonderdag 3 april 2014 @ 22:38
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 22:26 schreef Rossdale het volgende:
kutsuri.
*hindoe.
Nick-GizModonderdag 3 april 2014 @ 23:01
quote:
1s.gif Op donderdag 3 april 2014 20:59 schreef Pixell het volgende:

[..]

Krijg je codes of is het via de email waar je mee uitcheckt?
via de mail krijg je een link naar je code, maar je moet wel lid zijn van G2A voor de xbox live actie. Duurt een minuut of 10 ofzo
Cliffydonderdag 3 april 2014 @ 23:11
Beetje jammer alleen dat je op dit moment geen codes kunt redeemen op xbox.com :')
Nick-GizModonderdag 3 april 2014 @ 23:15
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 23:11 schreef Cliffy het volgende:
Beetje jammer alleen dat je op dit moment geen codes kunt redeemen op xbox.com :')
redeemen werkt wel, alleen krijg je een error (op de x1 dan :P) maar krijg gewoon mail van MS, dat ik er een maand bij heb
Cliffydonderdag 3 april 2014 @ 23:32
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 23:15 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

redeemen werkt wel, alleen krijg je een error (op de x1 dan :P) maar krijg gewoon mail van MS, dat ik er een maand bij heb
Al een paar keer gedaan maar blijf error krijgen en krijg ook geen email dat ik er wel een maand bij heb ;)
Nick-GizModonderdag 3 april 2014 @ 23:43
18 euro voor diablo 3, ook wel geinig maar misschien beter op de console spelen :{
Pixelldonderdag 3 april 2014 @ 23:46
quote:
0s.gif Op donderdag 3 april 2014 23:43 schreef Nick-GizMo het volgende:
18 euro voor diablo 3, ook wel geinig maar misschien beter op de console spelen :{
lijkt me nou niet een chille console game
Rossdalevrijdag 4 april 2014 @ 08:07
Ik denk dat ik Diablo 3 nog wel voor de PS4 haal over een tijdje. Zulk soort games werken prima op de console, in tegenstelling tot RTS'en. Dat werkt gewoon echt niet, alhoewel het misschien doenbaar is met dat touchpad op de PS4 controller..
Rossdalevrijdag 4 april 2014 @ 08:09
http://bringdowntheking.com/live

Tering :') Wel goede promotiestunt
Michhasvrijdag 4 april 2014 @ 08:14
Port van D3 naar de consoles schijnt inderdaad wel aardig te zijn. Alleen moet je wel mensen hebben om mee te spelen, dat geeft de game toch wel een extra dimensie. Helemaal omdat er niet echt een endgame is.
Rossdalevrijdag 4 april 2014 @ 08:16
Mja dat is bij alle Diablo's (en alle klonen daarvan) nog zo geweest. Hopelijk zijn er tegen die tijd wat meer bekenden met een PS4 als die gewoon leverbaar is :P

Was crossplay tussen PC/ONE/PS4 maar mogelijk :'( Dan zou het gamen zo veel mooier zijn
Michhasvrijdag 4 april 2014 @ 08:17
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 april 2014 08:16 schreef Rossdale het volgende:
Mja dat is bij alle Diablo's (en alle klonen daarvan) nog zo geweest. Hopelijk zijn er tegen die tijd wat meer bekenden met een PS4 als die gewoon leverbaar is :P

Was crossplay tussen PC/ONE/PS4 maar mogelijk :'( Dan zou het gamen zo veel mooier zijn
Klopt.

Dat zou inderdaad supervet zijn _O_
Rossdalevrijdag 4 april 2014 @ 08:29
Wanneer ga jij aan de next-gen Miech? *O*
Nick-GizMovrijdag 4 april 2014 @ 10:14
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 april 2014 08:07 schreef Rossdale het volgende:
Ik denk dat ik Diablo 3 nog wel voor de PS4 haal over een tijdje. Zulk soort games werken prima op de console, in tegenstelling tot RTS'en. Dat werkt gewoon echt niet, alhoewel het misschien doenbaar is met dat touchpad op de PS4 controller..
Op de X360 werkt ie ook chill. PS4 krijgt sowieso Diablo 3, op de One mag ik het toch hopen

quote:
3s.gif Op vrijdag 4 april 2014 08:29 schreef Rossdale het volgende:
Wanneer ga jij aan de next-gen Miech? *O*
Die heeft de X1 toch in de pre-order staan? Volgens mij was hij de 1ste
Michhasvrijdag 4 april 2014 @ 10:23
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 april 2014 08:29 schreef Rossdale het volgende:
Wanneer ga jij aan de next-gen Miech? *O*
Wat Nick zegt, hij staat inmiddels al een jaartje in de pre order bij Bol :P
Michhasvrijdag 4 april 2014 @ 10:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 10:14 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Op de X360 werkt ie ook chill. PS4 krijgt sowieso Diablo 3, op de One mag ik het toch hopen

[..]

Die heeft de X1 toch in de pre-order staan? Volgens mij was hij de 1ste
Als eerste besteld, als laatste binnen ;(
Rossdalevrijdag 4 april 2014 @ 10:24
Ah vandaar :D Ik heb geen idee of mijn pre-order bij neckermann nog staat. Zullen ze wel onderuit gekomen zijn gok ik. Anders krijg ik eind dit jaar ineens een One op de mat :P

Dan blijft Bozz dus voorlopig mijn enige MW2 mattie om online mee te gamen :( En die knul is er al nooit _O-

Dan moet ik blijven wachten op Teunis en Mainframes :P
Nick-GizMovrijdag 4 april 2014 @ 10:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 april 2014 10:23 schreef Michhas het volgende:

[..]

Wat Nick zegt, hij staat inmiddels al een jaartje in de pre order bij Bol :P
Benieuwd of je toch 2 games erbij krijgt :D. Maar is er een reden waarom je hem daar laat staan, en niet 1tje bij de MM haalt?

quote:
3s.gif Op vrijdag 4 april 2014 10:24 schreef Rossdale het volgende:
Ah vandaar :D Ik heb geen idee of mijn pre-order bij neckermann nog staat. Zullen ze wel onderuit gekomen zijn gok ik. Anders krijg ik eind dit jaar ineens een One op de mat :P

Dan blijft Bozz dus voorlopig mijn enige MW2 mattie om online mee te gamen :( En die knul is er al nooit _O-

Dan moet ik blijven wachten op Teunis en Mainframes :P
Misschien toch nog achteraan gaan, want leveren doen ze niet meer. (moest binnen 3 maanden) Maar je krijgt wel een bon van 35 euro, tenminste dat was de bedoeling :P
Rossdalevrijdag 4 april 2014 @ 10:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 10:30 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Benieuwd of je toch 2 games erbij krijgt :D. Maar is er een reden waarom je hem daar laat staan, en niet 1tje bij de MM haalt?

[..]

Misschien toch nog achteraan gaan, want leveren doen ze niet meer. (moest binnen 3 maanden) Maar je krijgt wel een bon van 35 euro, tenminste dat was de bedoeling :P
Ik wacht wel tot de consumentenbond er weer bovenop springt tegen de tijd dat de One officieel uit is in NL.
Nick-GizMovrijdag 4 april 2014 @ 10:35
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 april 2014 10:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik wacht wel tot de consumentenbond er weer bovenop springt tegen de tijd dat de One officieel uit is in NL.
Volgens mij is je order al verwijderd, dus hopelijk heb je de mailtjes nog :P
Rossdalevrijdag 4 april 2014 @ 10:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 10:35 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Volgens mij is je order al verwijderd, dus hopelijk heb je de mailtjes nog :P
Volgens tweakers staan alle orders nog, ook al zijn ze op de site verwijderd. Ik heb trouwens geen account, ik had hem gewoon besteld met acceptgiro, ik zie wel of ik hem krijg of niet.
Kutmanagervrijdag 4 april 2014 @ 11:40
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 april 2014 08:07 schreef Rossdale het volgende:
Ik denk dat ik Diablo 3 nog wel voor de PS4 haal over een tijdje. Zulk soort games werken prima op de console, in tegenstelling tot RTS'en. Dat werkt gewoon echt niet, alhoewel het misschien doenbaar is met dat touchpad op de PS4 controller..
Nee ook dan niet. RTS moet wegblijven van console, dan gaan ze alleen nog maar meer arcadie en makkelijk worden.
Rossdalevrijdag 4 april 2014 @ 11:52
quote:
13s.gif Op vrijdag 4 april 2014 11:40 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee ook dan niet. RTS moet wegblijven van console, dan gaan ze alleen nog maar meer arcadie en makkelijk worden.
Pffrt, gaat heen vlerk
LitmanenAFCAvrijdag 4 april 2014 @ 11:56
quote:
13s.gif Op vrijdag 4 april 2014 11:40 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee ook dan niet. RTS moet wegblijven van console, dan gaan ze alleen nog maar meer arcadie en makkelijk worden.
Wat een onzin :')
Cliffyvrijdag 4 april 2014 @ 12:36
Kan die xbox live codes nog steeds niet redeemen :')
Kutmanagervrijdag 4 april 2014 @ 12:46
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 april 2014 11:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Pffrt, gaat heen vlerk
jij koopt maar gewoon een keer een goede pc.

quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 11:56 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wat een onzin :')
en jij verdedigt alles waar het woordje console in zit. :') ga anders je penis in die xbone van je steken.
Rossdalevrijdag 4 april 2014 @ 12:51
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 april 2014 12:46 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

jij koopt maar gewoon een keer een goede pc.

[..]

en jij verdedigt alles waar het woordje console in zit. :') ga anders je penis in die xbone van je steken.
Ik wil gewoon kunnen gamen in de woonkamer en ik wil geen computer in de woonkamer. Does not compute :D

Daarom --> Console
Cliffyvrijdag 4 april 2014 @ 13:04
Account locked :')

Xbox support :')
Nick-GizMovrijdag 4 april 2014 @ 13:24
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 april 2014 12:51 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik wil gewoon kunnen gamen in de woonkamer en ik wil geen computer in de woonkamer. Does not compute :D

Daarom --> Console
Dat idd, al kan dat ook met een pc en een hdmi kabel :P
Nick-GizMovrijdag 4 april 2014 @ 13:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 12:36 schreef Cliffy het volgende:
Kan die xbox live codes nog steeds niet redeemen :')
Nu staat alles op groen?
LitmanenAFCAvrijdag 4 april 2014 @ 13:28
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 april 2014 12:46 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

jij koopt maar gewoon een keer een goede pc.

[..]

en jij verdedigt alles waar het woordje console in zit. :') ga anders je penis in die xbone van je steken.
Daarom speel ik ook Skyrim, Fall out en FM op PC maar goed geprobeerd knul ^O^

Console gamen is gewoon chiller dan PC gamen zo simpel is het
Nick-GizMovrijdag 4 april 2014 @ 14:50
http://www.newsnet5.com/n(...)k-door-into-accounts

hoppa :') 14.gif
LitmanenAFCAvrijdag 4 april 2014 @ 15:04
quote:
Net zoiets als de befaamde HAHA glitch?
KneusTeunvrijdag 4 april 2014 @ 15:28
wat betreft harde auto's, hier in twente zou ik dit rollen
tn_pOSTED-oN-sHOCK-mANSION-19.jpg
Bozz187vrijdag 4 april 2014 @ 15:56
iemand btw aan de elder scrolls?
PierreTTvrijdag 4 april 2014 @ 19:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 15:28 schreef KneusTeun het volgende:
wat betreft harde auto's, hier in twente zou ik dit rollen
[ afbeelding ]
Die Mean Mower erbij en gaan _O_
KoningStomavrijdag 4 april 2014 @ 21:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 15:56 schreef Bozz187 het volgende:
iemand btw aan de elder scrolls?
aTvm5Gb.jpg
Nick-GizMovrijdag 4 april 2014 @ 22:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 15:56 schreef Bozz187 het volgende:
iemand btw aan de elder scrolls?
Niet op de pc denk ik
Michhasvrijdag 4 april 2014 @ 22:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 15:56 schreef Bozz187 het volgende:
iemand btw aan de elder scrolls?
Ben nog even zoet met Diablo, maar als ik daar op uitgekeken ben ga ik TES sowieso proberen.
PierreTTzaterdag 5 april 2014 @ 12:35
Hallo en gr gr
Cliffyzaterdag 5 april 2014 @ 13:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 12:35 schreef PierreTT het volgende:
Hallo en gr gr
:W
Nick-GizMozaterdag 5 april 2014 @ 13:44

eindelijk beelden van Nelis gevonden _O-
Cliffyzaterdag 5 april 2014 @ 13:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 13:44 schreef Nick-GizMo het volgende:

eindelijk beelden van Nelis gevonden _O-
:') :D
LitmanenAFCAzaterdag 5 april 2014 @ 14:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 13:44 schreef Nick-GizMo het volgende:

eindelijk beelden van Nelis gevonden _O-
Vind dit eigenlijk nog wel meevallen, Nelis is meestal bozer.

Dit is onzin maaaaaaaaan
Dit kan niet maaaaaaaaan
LitmanenAFCAzaterdag 5 april 2014 @ 16:02
Cliffyzaterdag 5 april 2014 @ 16:04
quote:
Nee
LitmanenAFCAzaterdag 5 april 2014 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 16:04 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Nee
Kijk nou maar _O-
Cliffyzaterdag 5 april 2014 @ 16:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 16:05 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Kijk nou maar _O-
Na 9 seconden al uitgezet
Cliffyzaterdag 5 april 2014 @ 16:12
http://www.spitsnieuws.nl(...)ecte-voor-overvaller

wtf?
Nick-GizMozaterdag 5 april 2014 @ 16:13
quote:
denk aan de familie he
LitmanenAFCAzaterdag 5 april 2014 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 16:13 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

denk aan de familie he
En geheel terecht.
PierreTTzondag 6 april 2014 @ 10:50
Hallo hallo
Michhaszondag 6 april 2014 @ 10:55
Hoillo
PierreTTzondag 6 april 2014 @ 10:55
quote:
1s.gif Op zondag 6 april 2014 10:55 schreef Michhas het volgende:
Hoillo
Halloi goede man
KoningStomazondag 6 april 2014 @ 15:50
bump
KneusTeunzondag 6 april 2014 @ 19:00
quote:
1s.gif Op zondag 6 april 2014 10:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Halloi goede man
Sorry was hele dag werken :(
PierreTTzondag 6 april 2014 @ 19:35
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 19:00 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Sorry was hele dag werken :(
Geen probleem :)
KneusTeunzondag 6 april 2014 @ 19:39
Al begonnen?
PierreTTzondag 6 april 2014 @ 20:00
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 19:39 schreef KneusTeun het volgende:
Al begonnen?
Oh ben met mijn oude character verder gegaan. Ik snap het verhaal alleen niet omdat ik letterlijk alles geskipt heb _O-
KneusTeunzondag 6 april 2014 @ 20:10
quote:
1s.gif Op zondag 6 april 2014 20:00 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh ben met mijn oude character verder gegaan. Ik snap het verhaal alleen niet omdat ik letterlijk alles geskipt heb _O-
Ja ik heb wel beetje meegekregen de eerste keer, maar tegen einde aan was beetje skip sessie geworden destijds.
Pixellzondag 6 april 2014 @ 22:22
Jezus wat kan er wel
PierreTTzondag 6 april 2014 @ 23:00
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 22:22 schreef Pixell het volgende:
Jezus wat kan er wel
Bier drinken :9
Kutmanagerzondag 6 april 2014 @ 23:32
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 22:22 schreef Pixell het volgende:
Jezus wat kan er wel
Don't take the lort's name in vain! :(
Nick-GizMozondag 6 april 2014 @ 23:39
Winter Is Coming _O_ _O_ _O_
Bozz187maandag 7 april 2014 @ 00:08
quote:
9s.gif Op zondag 6 april 2014 23:32 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Don't take the lort's name in vain! :(
die zin in niet van toepassing voor jezus
Pixellmaandag 7 april 2014 @ 00:14
quote:
1s.gif Op zondag 6 april 2014 23:00 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bier drinken :9
Dat kan ik :D

awRJlUO
LitmanenAFCAmaandag 7 april 2014 @ 00:25
Het is je boy natte xdoos
PierreTTmaandag 7 april 2014 @ 00:34
quote:
1s.gif Op maandag 7 april 2014 00:14 schreef Pixell het volgende:

[..]

Dat kan ik :D

[ afbeelding ]
Scherpe foto ook :D Dat kan je dan weer niet :D
Kutmanagermaandag 7 april 2014 @ 00:44
qwGvuFA.jpg
EdBmeU4.jpg
TC8642r.jpg

Leuk spelletje hoor. :') jetpack gevonden en als je op dat veldje 4 geiten verslaat krijg je een ripped geit. :')
LitmanenAFCAmaandag 7 april 2014 @ 00:45
quote:
10s.gif Op maandag 7 april 2014 00:44 schreef Kutmanager het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Leuk spelletje hoor. :') jetpack gevonden en als je op dat veldje 4 geiten verslaat krijg je een ripped geit. :')
Oke Maurice
Kutmanagermaandag 7 april 2014 @ 00:46
_O-
Michhasmaandag 7 april 2014 @ 06:25
quote:
10s.gif Op maandag 7 april 2014 00:44 schreef Kutmanager het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Leuk spelletje hoor. :') jetpack gevonden en als je op dat veldje 4 geiten verslaat krijg je een ripped geit. :')
:D
PierreTTmaandag 7 april 2014 @ 07:45
quote:
10s.gif Op maandag 7 april 2014 00:44 schreef Kutmanager het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Leuk spelletje hoor. :') jetpack gevonden en als je op dat veldje 4 geiten verslaat krijg je een ripped geit. :')
Dat spel _O-
sjimstermaandag 7 april 2014 @ 11:56
Je moet ook gewoon FIFA spelen :) #fifaismienleem
Rossdalemaandag 7 april 2014 @ 11:59
Als ik een sportsgame speel is het toch liever NBA of F1 :P
sjimstermaandag 7 april 2014 @ 12:01
Paar keer de demo van NBA geprobeerd maar snap er geen hout van :P (zal wel aan mij liggen). Dan maar gewoon rennen en schieten :)
Cliffymaandag 7 april 2014 @ 12:42
quote:
0s.gif Op maandag 7 april 2014 12:01 schreef sjimster het volgende:
Paar keer de demo van NBA geprobeerd maar snap er geen hout van :P (zal wel aan mij liggen). Dan maar gewoon rennen en schieten :)
De bal moet door die ring met dat netje eraan.
sjimstermaandag 7 april 2014 @ 12:44
O nu snap ik het :P vond het al zo raar :)
KneusTeunmaandag 7 april 2014 @ 12:47
quote:
0s.gif Op maandag 7 april 2014 12:42 schreef Cliffy het volgende:

[..]

De bal moet door die ring met dat netje eraan.
met de voet? want ze maken steeds hands!
Rossdalemaandag 7 april 2014 @ 13:03
quote:
0s.gif Op maandag 7 april 2014 12:42 schreef Cliffy het volgende:

[..]

De bal moet door die ring met dat netje eraan.
Gewoon voor goaltending zorgen, dan hoeft zelfs dat niet eens ^O^
Pixellmaandag 7 april 2014 @ 15:59
quote:
1s.gif Op maandag 7 april 2014 00:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Scherpe foto ook :D Dat kan je dan weer niet :D
Bier bewoog te snel om een goede foto te maken :D
Rossdalemaandag 7 april 2014 @ 16:10
quote:
0s.gif Op maandag 7 april 2014 15:59 schreef Pixell het volgende:

[..]

Bier bewoog te snel om een goede foto te maken :D
Ik moest gniffelen :D
PierreTTmaandag 7 april 2014 @ 17:00
quote:
3s.gif Op maandag 7 april 2014 13:03 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Gewoon voor goaltending zorgen, dan hoeft zelfs dat niet eens ^O^
Goaltending is altijd zo gay he :{w
Michhasmaandag 7 april 2014 @ 21:53
2wcql29.jpg
Daan :D
LitmanenAFCAmaandag 7 april 2014 @ 21:55
PierreTTmaandag 7 april 2014 @ 22:43
quote:
Hoe kom jij aan die shit _O-
LitmanenAFCAmaandag 7 april 2014 @ 22:46
quote:
10s.gif Op maandag 7 april 2014 22:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hoe kom jij aan die shit _O-
Hoe kom jij daar niet aan is eigenlijk de vraag
Michhasdinsdag 8 april 2014 @ 07:04
1348666098_tumblr_m7zwncBYn41qalk92.gif
Blow a stack.
PierreTTdinsdag 8 april 2014 @ 09:57
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 april 2014 07:04 schreef Michhas het volgende:
[ afbeelding ]
Blow a stack.
Stack flaps stash stacks
Michhasdinsdag 8 april 2014 @ 10:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 april 2014 09:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Stack flaps stash stacks
Blow a stack for your niggers with your trapping ass.
Fsmxidinsdag 8 april 2014 @ 11:01
f2Rz0ZC.gif
sjimsterdinsdag 8 april 2014 @ 11:47

Wat een bazen!
Kutmanagerdinsdag 8 april 2014 @ 12:02
vol