abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_138162461
Heeft iemand tips om slavinken te bereiden zonder dat al het spek er omheen aanbrand? Zelfs op mn laagste vuurtje met regelmatig omdraaien is het binnenste nog niet gaat en staat het spek op het punt van in de brand vliegen.
  dinsdag 25 maart 2014 @ 17:58:42 #2
409503 awiebo
bûter, brea en griene tsiis...
pi_138162490
jus aanmaken. niet droog opbakken. :9
den Rijn neder quam ... inder wilder Neder Sassen lant ... ende om dattet soo couden lant is, soo dedent die Romeynen Vrieslant hieten
  dinsdag 25 maart 2014 @ 18:00:13 #3
396818 CherryOnTop
of whipped cream
pi_138162538
Ik bak altijd de buitenkant mooi bruin aan en dan gooi ik een laagje water in de pan. Deksel erop, laag vuurtje, laten garen, en je hebt een lekkere smeuiige slavink in plaats van een kurkdroge.
pi_138162761
Slavink :r Meest verlepte stukje vlees wat Nederland kent. :')
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_138162837
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 18:07 schreef Rezania het volgende:
Slavink :r Meest verlepte stukje vlees wat Nederland kent. :')
Bedankt voor de tip. Nu hop hop terug naar ONZ.
pi_138163437
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 18:07 schreef Rezania het volgende:
Slavink :r Meest verlepte stukje vlees wat Nederland kent. :')
Niet alleen in Nederland.
Ура для россии
pi_138163699
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 18:00 schreef CherryOnTop het volgende:
Ik bak altijd de buitenkant mooi bruin aan en dan gooi ik een laagje water in de pan. Deksel erop, laag vuurtje, laten garen, en je hebt een lekkere smeuiige slavink in plaats van een kurkdroge.
Zal dit proberen de volgende keer! Zoals awiebo zei moet ik ze denk ik ook niet opbakken. Deed al minder boter omdat spek altijd wel redelijk lekker in de pan gaat zonder extra vet.
pi_138163717
draai ze rondom in de pan tot ze bruin zijn en snij ze daarna in plakjes en leg ze nog even terug in de pan. binnen 5 minuten klaar :P
  dinsdag 25 maart 2014 @ 18:41:03 #9
396818 CherryOnTop
of whipped cream
pi_138163768
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 18:39 schreef deadly_kiss het volgende:
draai ze rondom in de pan tot ze bruin zijn en snij ze daarna in plakjes en leg ze nog even terug in de pan. binnen 5 minuten klaar :P
Dat is lang niet zo lekker, als je ze in vocht klaarmaakt zijn ze veel lekkerder :9
pi_138164002
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 18:41 schreef CherryOnTop het volgende:

[..]

Dat is lang niet zo lekker, als je ze in vocht klaarmaakt zijn ze veel lekkerder :9
klopt... anders kan je ze ook nog laten pruttelen in de juspan en daarna in de koekenpan aanbakken.

ligt er maar net aan hoeveel tijd je er aan wil besteden
pi_138164253
nee sorry ik heb geen tips
pi_138164503
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 18:52 schreef Zolder het volgende:
nee sorry ik heb geen tips
Reageer dan ook niet. :')
pi_138164558
quote:
13s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 18:58 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Reageer dan ook niet. :')
sorry
pi_138164715
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 18:10 schreef FreezePop het volgende:

[..]

Bedankt voor de tip. Nu hop hop terug naar ONZ.
Mijn tip is om de slavink te vermijden, duh.
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
  Moderator dinsdag 25 maart 2014 @ 19:52:08 #15
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_138167258
even in de magnetron ;)
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_138167315
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 19:52 schreef derLudolf het volgende:
even in de magnetron ;)
Zeg alsjeblieft dat dat een grapje is.
pi_138172792
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 18:07 schreef Rezania het volgende:
Slavink :r Meest verlepte stukje vlees wat Nederland kent. :')
Heel ranzig inderdaad
  Moderator dinsdag 25 maart 2014 @ 21:52:27 #18
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_138173066
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 19:53 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

Zeg alsjeblieft dat dat een grapje is.
Iemand die niet fatsoenlijk een slavink kan bakken proeft het verschil toch niet. Ben ook anti magnetron
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_138177037
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 21:52 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Iemand die niet fatsoenlijk een slavink kan bakken proeft het verschil toch niet. Ben ook anti magnetron
Doe toch alsjeblieft niet zo elitair :'). Sorry dat ik niet heel veel kookervaring heb hoor. Ik zal in de toekomst wel geen vragen meer stellen en mn huis af laten branden. Lekker volk hier in CUL.
  dinsdag 25 maart 2014 @ 23:17:09 #20
419273 Durmada
Neem de tijd!
pi_138177941
Hoe krijg je slavink ooit door je strot zonder over te geven?
AZ
ALKMAAR
  † In Memoriam † dinsdag 25 maart 2014 @ 23:46:57 #21
25682 2cv
Niet subtiel
pi_138179095
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 23:17 schreef Durmada het volgende:
Hoe krijg je slavink ooit door je strot zonder over te geven?
Door het lekker te vinden.
Op maandag 14 mei 2012 23:55 schreef Sjoegerd het volgende:
Volgens mij wordt geen enkele auto zo onderhouden en geliefd als de jouwe :)
https://www.facebook.com/groups/linkshandigen/
  woensdag 26 maart 2014 @ 08:48:28 #22
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_138183052
Ik eet liever goedkope waterige knakworsten bij m'n avondeten dan slavinken.
pi_138183321
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_138183973
de slavink is zowel geen sla als geen vogel.
  woensdag 26 maart 2014 @ 17:40:13 #25
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_138197761
Ik waarschijblijk al meer dan 20 jaar geen slavink meer gegeten, maaaruh..... die zijn toch best lekker?
Siesta & Fiesta!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')