abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_138446936
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 18:29 schreef GGMM het volgende:
Dit is één van de beste topics in CUL ooit. :)
Dat klopt :)
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 19:40 schreef opperkleurder het volgende:
Overal etensresten, kankerverwekkend roet op het fornuis, koken zonder schoeisel... Man, Man, Man, nee hier word ik niet vrolijk van.

Sticker je je kliekjes wel?
Dit is een gedeelde keuken. Ik ga niet elke keer als iemand anders er een bende van maakt achter zijn/haar kont dingen staan op te ruimen / schoonmaken.

quote:
7s.gif Op woensdag 2 april 2014 19:20 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ik ben vereeuwigd in de laatste foto O+
Met die enorme eer, moet ik natuurlijk deze week wel dit goddelijke recept maken _O_
Veel kook en eet plezier ;)
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 18:34 schreef j0rdiiii het volgende:
Hoe heb je dat nou precies met de saus gedaan? Je ziet op de foto alleen het eindresultaat...
Ik snap niet helemaal hoe dit niet duidelijk is. Je weet toch wel wat saus is? Dat heb je op de eerste foto's zien staan? Doe het flesje met saus open, houd het ondersteboven boven de pan en laat de zwaartekracht zijn werk doen.
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 18:37 schreef Paxcon het volgende:
Na een middagje zonnen in de tuin is jouw post een prachtig begin van de avond. Na alles te hebben gelezen en bekeken kan ik niet anders dan concluderen dat dit een zeer smaakvolle maaltijd moet zijn geweest.

Ik heb nog wel een vraagje. Hoe verhoudt jouw houding ten aanzien van de onveiligheid van Japanse wokgroenten die over de datum zijn zich ten opzichte van jouw houding ten aanzien van de onveiligheid van scherpe messen en hete producten?
Daar is een heel duidelijk verschil tussen. Over de gevaren van de houdbaarheid wordt wel iets gezegd door de producent van het product, hetgeen niet per definitie juist hoeft te zijn.

Over de gevaren van gloeiend hete kip of scherpe messen tijdens het wokken wordt weinig tot niks gezegd op de verpakkingen van deze producten, en daarom leken mijn extra waarschuwingen mij een zeer goede raad.
quote:
1s.gif Op woensdag 2 april 2014 19:42 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Hallo Rob :W

Ik heb vanavond ook nasi a la johannes gemaakt, zal straks het verslagje posten :)
Klinkt goed :)
  Forum Admin woensdag 2 april 2014 @ 20:01:15 #282
35723 crew  GGMM
pi_138447028
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 19:59 schreef johannes_vermeer het volgende:
Doe het flesje met saus open, houd het ondersteboven boven de pan en laat de zwaartekracht zijn werk doen.
Vergeet niet te vermelden dat je hem weer rechtop moet houden als er genoeg saus uit is gekomen.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_138447140
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 20:01 schreef GGMM het volgende:

[..]

Vergeet niet te vermelden dat je hem weer rechtop moet houden als er genoeg saus uit is gekomen.
Ik had er goede hoop op dat j0rdiiii dat zelf ook wel zou bedenken, maar desondanks wil ik je bedanken voor deze juiste raadgeving.
  Forum Admin woensdag 2 april 2014 @ 20:04:23 #284
35723 crew  GGMM
pi_138447182
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 20:03 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Ik had er goede hoop op dat j0rdiiii dat zelf ook wel zou bedenken, maar desondanks wil ik je bedanken voor deze juiste raadgeving.
j0rdiii heeft alleen filet met uitjes gemaakt tot nu toe, om direct naar Nasi a la Johannes te gaan is een behoorlijke stap.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_138447315
Met deze duidelijke handleiding moet het lukken.
pi_138447746
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 19:59 schreef johannes_vermeer het volgende:
Daar is een heel duidelijk verschil tussen. Over de gevaren van de houdbaarheid wordt wel iets gezegd door de producent van het product, hetgeen niet per definitie juist hoeft te zijn.

Over de gevaren van gloeiend hete kip of scherpe messen tijdens het wokken wordt weinig tot niks gezegd op de verpakkingen van deze producten, en daarom leken mijn extra waarschuwingen mij een zeer goede raad.
Duidelijk.
pi_138448368
Wat een amateur pan :')
pi_138448501
quote:
13s.gif Op woensdag 2 april 2014 20:27 schreef Longcat. het volgende:
Wat een amateur pan :')
Je bent zelf een pan.
  woensdag 2 april 2014 @ 20:30:53 #289
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_138448546
quote:
13s.gif Op woensdag 2 april 2014 20:27 schreef Longcat. het volgende:
Wat een amateur pan :')
Elke amateurkok kan met de beste spullen en de beste ingredienten een goed maal bereiden.
Een professionele kok kan met slechte spullen een goed maal bereiden.
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_138448981
Het draait om de eenvoud, meer is minder.
pi_138449622
quote:
2s.gif Op woensdag 2 april 2014 20:38 schreef sig000 het volgende:
Het draait om de eenvoud, meer is minder.
Zeg dat ook eens tegen je moeder
  woensdag 2 april 2014 @ 20:52:54 #292
370431 drakin
vurig typje
pi_138449641
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 08:08 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Ok voor de liefhebbers zal ik nu het recept posten;

1. Kook rijst
2. Bak vlees en groenten, welk vlees, ik heb rundvlees in huis wat 2 uur moet sudderen. En wat voor groenten is ook niet duidelijk, met zo'n recept kan ik wel bietjes met asperges gaan roerbakken
3. Voeg wat water en een geheim kruidenmengsel toe. Al mijn kruidenmengsels zijn niet geheim, dus moet ik nu geen kruiden gebruiken?

Ok nu wordt het lastig

4. BAK NU OOK EIEREN. Voor de duidelijkheid, op dit moment heb je dus 3 pannen op het vuur :o Multitasken alles. Mindere koks adviseer ik dan ook de eieren achterwege te laten, doe dit maar als je wat meer ervaring hebt.

5. Giet de rijst af en meng dit door je nasiprut, die rijst heeft inmiddels 3 uur staan koken door dat rundvlees, is dit niet wat te lang?
6. Garneer met sambal en een appelsap on the side. Geen sambal in huis, kan ik ook iets anders erbij doen?
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
Freaks like me drink tea
pi_138450985
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 20:30 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Je bent zelf een pan.
Niet pannen hebben :')

  woensdag 2 april 2014 @ 21:22:49 #294
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_138451035
Wat een amateuristische kraan :')
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_138451523
quote:
13s.gif Op woensdag 2 april 2014 21:22 schreef kanovinnie het volgende:
Wat een amateuristische kraan :')
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 20:30 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Elke amateurkok kan met de beste spullen en de beste ingredienten een goed maal bereiden.
Een professionele kok kan met slechte spullen een goed maal bereiden.
pi_138453949
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 20:01 schreef GGMM het volgende:

[..]

Vergeet niet te vermelden dat je hem weer rechtop moet houden als er genoeg saus uit is gekomen.
Wat is genoeg? Staat nergens.
  woensdag 2 april 2014 @ 22:20:38 #297
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_138453982
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 22:19 schreef j0rdiiii het volgende:

[..]

Wat is genoeg? Staat nergens.
Daar is geen antwoord op te geven. Ik zou voor de zekerheid met niet al te veel beginnen, dan kan je altijd nog wat meer teovoegen als de smaakpapillen daar naar vragen.
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  Admin woensdag 2 april 2014 @ 23:11:49 #298
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_138456427
Dat fornuis O+ Johannes, maak vast een nieuw topic aan, aan jou de eer om deel 2 te openen.

[ Bericht 0% gewijzigd door yvonne op 02-04-2014 23:23:54 ]
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_138459080
quote:
1s.gif Op woensdag 2 april 2014 20:52 schreef Saind het volgende:

[..]

Zeg dat ook eens tegen je moeder
Mijn moeder kon niet koken. :{w
Zeemleren karbonades. :r

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 03-04-2014 00:21:57 ]
pi_138459846
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 23:11 schreef yvonne het volgende:
Dat fornuis O+ Johannes, maak vast een nieuw topic aan, aan jou de eer om deel 2 te openen.
Dat gaat lukken!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')