Hier gaan we los met eieren zoeken. Een peuter in huis dus dat is dan haar feestje.quote:Op donderdag 13 maart 2014 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik denk dat ik een messias aan een boom ga spijkeren, traditie is traditie
Als ik een tip mag geven.. Combineer asperges eens met misoboter! Echt waanzinnig lekker!quote:
Maar doop je die matzes ook in gesmolten chocolade en druip je er karamel over en bestrooi je ze dan met geroosterde nootjes?quote:Op zaterdag 15 maart 2014 16:37 schreef golfer het volgende:
Pesach (dinsdag 15 t/m maandag 21 april) doe ik wel aan: veel matzes eten.
Deze?quote:Op zaterdag 15 maart 2014 16:58 schreef Zo-is-dat het volgende:
Minilot, jij had laatst engelse muffins, daar had ik het recept dacht ik ook al van voorbij zien komen. Niet opgeslagen natuurlijkheb je het nog? Is ook wel wat voor pasen dacht ik!
Ja!!! Dankjewelquote:Op zaterdag 15 maart 2014 17:01 schreef minilot het volgende:
[..]
Deze?
Foto van de mijnes (met homemade cashewpasta):
[ afbeelding ]
..naar dit recept:
http://thekitchenmccabe.com/2013/10/01/homemade-english-muffins/
Lijkt mij heerlijk. Ik eet ze meestal als ontbijt met een gekookt eitje erop en wat zout.quote:Op zaterdag 15 maart 2014 16:51 schreef minilot het volgende:
Maar doop je die matzes ook in gesmolten chocolade en druip je er karamel over en bestrooi je ze dan met geroosterde nootjes?
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
Ook lekker! Maar de structuur van een matze laat zich eveneens uitstekend combineren met een laagje uitgeharde zoetigheid.quote:Op zaterdag 15 maart 2014 17:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Lijkt mij heerlijk. Ik eet ze meestal als ontbijt met een gekookt eitje erop en wat zout.
Dit ziet er ook heerlijk uit. Op naar de toko voor misopasta, wontonvellen etc.quote:Op zaterdag 15 maart 2014 17:14 schreef minilot het volgende:
O, en voor ik het vergeet - dit was afgelopen jaar wel echt mijn favoriwete lente/aspergerecept:
http://smittenkitchen.com/blog/2013/05/spring-vegetable-potstickers/
Eigen foto:
[ afbeelding ]
Gyoza/dumplings met tuinboontjes, erwtjes en groene asperge. Heel fris en lekker. En weer eens wat anders.
Dat doe je zelf.quote:Op zondag 16 maart 2014 23:50 schreef habitue het volgende:
Pasen is geen kut aan. Ik vreet me vast weer misselijk aan veel te goedkope vieze melkchocolade-eitjes en dat was het dan.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |