Aw, hij lacht!quote:Op vrijdag 25 april 2014 04:51 schreef flipsen het volgende:
Ik zal de "na" foto besparenKostte volgens mij 35 soles ofzo. Vanavond ook het koeienhart geprobeerd als voorafje, beviel érg goed (zelfs mijn vrouw, die niet zo´n held is qua eten).
[ afbeelding ]
Heb het in Ecuador gegeten en volgens mij is het in Bolivia ook wel verkrijgbaar.quote:Op vrijdag 25 april 2014 00:06 schreef flipsen het volgende:
Argentinië is een beschaafd land, dus nee, geen cavia´s op het menu! Voor zover ik weet is Peru het enige land dat cuy op de kaart heeft? Vandaar nu pas geprobeerd. Alpaca vind ik wel ok, maar niet tongstrelend. Lama vond ik lekkerder (in het noorden van Argentinie). En inderdaad weinig vlees, veel vechten en ik had de gefrituurde versie, dus het vet liep letterlijk van mijn kin
In Ecuador at ik mijn eerste, inderdaad. In Baños stonden ze, met een stok in hun achterste (of eigenlijk een roeispaan) boven een vuurtje.quote:Op vrijdag 25 april 2014 09:25 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Heb het in Ecuador gegeten en volgens mij is het in Bolivia ook wel verkrijgbaar.
Het was zowel in Colombia als Peru bij mensen thuis, maar het zal het vast wel in restaurants te krijgen zijn.quote:Op vrijdag 25 april 2014 13:23 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Jemig! Ik heb helemaal nergens cavia of capibara op de kaart zien staan in Colombia!
Malagasy kip is trouwens niet lekker. Die hebben teveel rondgerend, daar zit geen sappig stukje aan!
Zebu is wel erg lekker!
Het is een "onderzoeksreis" inderdaadquote:Op zaterdag 26 april 2014 19:47 schreef Fogel het volgende:
Ziet er goed uit daar![]()
Binnenkort te koop als 'de trip van Flip'?
Geen idee, maar hij is erquote:Op zaterdag 26 april 2014 21:43 schreef Lemans24 het volgende:
Een trein, tussen Cuzco en Puno? Sinds wanneer is die er weer?
Leuk verslag! Geef de pagina nog wel even een titel.quote:Op zondag 27 april 2014 01:11 schreef flipsen het volgende:
We hebben nog wat dagen over voordat we terugvliegen naar Buenos Aires, misschien dat Huancayo een optie is. Andere mogelijkheden zijn Trujillo of Cajamarca, of gewoon nog wat langer hier in Cusco blijven.
Voor mensen die wat foto´s willen zien van onze inspectiereis: http://www.tipica-reizen.nl/Peruverslag/Fotoverslag.html. Maar het verslagje is speciaal geschreven voor de groep die in september naar Peru gaat (met mij als begeleider), dus lees daar even overheen
Lokaal vlees in Hull? Fox roadkill?quote:Op dinsdag 13 mei 2014 09:56 schreef UIO_AMS het volgende:
Vrijdag weer naar Hull. Kijken of de lokale capibara daar ook goed smaakt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |