Lijkt me lekker maar zie t helaas nergens.quote:Op woensdag 19 februari 2014 10:38 schreef Holyme het volgende:
Afgelopen tijd is Tony's Chocolonely melk met karamel en zeezout favo
Hier is er maar 1 winkel die die smaak verkoopt, de Wereldwinkel. Misschien heb je die ook een in de buurt en kun je daar 'ns kijken? Die verkopen hier ook die limited edition smakenquote:Op woensdag 19 februari 2014 10:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lijkt me lekker maar zie t helaas nergens.
En dat verschilt natuurlijk helemaal per mens.quote:Op woensdag 19 februari 2014 11:30 schreef Farenji het volgende:
Hoe meer cacao hoe beter. 80% en meer is goed. Bijv deze: https://webshop.ekoplaza.(...)n/4044889000054.html
Stellingquote:Op woensdag 19 februari 2014 11:44 schreef Xlarge het volgende:
[..]
En dat verschilt natuurlijk helemaal per mens.
ik gebruik chocolade met een hoog cacao gehalte alleen maar om mee te koken, ik hou er helemaal niet van om chocolade met een hoog cacao gehalte zo te eten, mij iets te bitter.
Jouw stelling gaat dan ook niet op.
Ze hebben er ook lekker goedkope drop: Laurierdropquote:Op woensdag 19 februari 2014 11:30 schreef Farenji het volgende:
Hoe meer cacao hoe beter. 80% en meer is goed. Bijv deze: https://webshop.ekoplaza.(...)n/4044889000054.html
quote:
quote:Op woensdag 19 februari 2014 11:30 schreef Farenji het volgende:
Hoe meer cacao hoe beter. 80% en meer is goed.
Je moet ook wennen aan de smaak though. In het begin is het erg smerig, maar naarmate je het vaker eet is het best lekker.quote:Op woensdag 19 februari 2014 11:44 schreef Xlarge het volgende:
[..]
En dat verschilt natuurlijk helemaal per mens.
ik gebruik chocolade met een hoog cacao gehalte alleen maar om mee te koken, ik hou er helemaal niet van om chocolade met een hoog cacao gehalte zo te eten, mij iets te bitter.
Jouw stelling gaat dan ook niet op.
chocola met zoutquote:Op woensdag 19 februari 2014 10:38 schreef Holyme het volgende:
Afgelopen tijd is Tony's Chocolonely melk met karamel en zeezout favo
quote:Op woensdag 19 februari 2014 10:38 schreef Holyme het volgende:
Afgelopen tijd is Tony's Chocolonely melk met karamel en zeezout favo
Damn, die bedoelde ik eigenlijk. 92 > 85. Gezoet met kokossuiker (oid). Godsgruwelijk lekker. Daar moet je langzaam en zorgvuldig van genieten.quote:Op woensdag 19 februari 2014 14:47 schreef Onnozelaar het volgende:
Lekkerste chocola ooit.
[ afbeelding ]
Hmm ja die was ik gisteren aan het eten. De hele reepquote:Op woensdag 19 februari 2014 07:11 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Rittersport melk hele hazelnoot
Haha ja dat vind ik zo'n bagger chocolade. Ze positioneren zich in Oostenrijk ook als fancy chocolade. Maar echte Zwitserse ofzo is veel beter.quote:Op woensdag 19 februari 2014 10:42 schreef Chewie het volgende:
[..]
TS valt nog wel mee, de users die Milka noemen als er om chocolade wordt gevraagd die zijn pas ranzig.
Het ligt eraan. Om gewoon eens lekker een stukje te nemen is van die hele pure chocola het beste. Gewoon als snack een beetje van die extra pure chocolaquote:Op woensdag 19 februari 2014 13:43 schreef Yuri_Boyka het volgende:
[..]
Je moet ook wennen aan de smaak though. In het begin is het erg smerig, maar naarmate je het vaker eet is het best lekker.
True, de Milka LU vind ik ook wel lekker.quote:Op woensdag 19 februari 2014 20:02 schreef Roadtrip het volgende:
[..]
Het ligt eraan. Om gewoon eens lekker een stukje te nemen is van die hele pure chocola het beste. Gewoon als snack een beetje van die extra pure chocola![]()
Maar als je gewoon zin hebt om ordinair te schranzen is melk fijner. Er zit meer suiker en vet in, het is goedkoper, en de smaak valt toch minder op dan je bloedsuikerspiegel spike.
Ook heerlijk in de auto wanneer je moe bent ofzo. Samen met 0.5 liter red bull natuurlijk. Light want anders ongezond.
Smerig inderdaad, en dat terwijl het zo'n beroemde chocolade is. Was zeer teleurgesteld.quote:Op woensdag 19 februari 2014 20:03 schreef Roadtrip het volgende:
Dan ben ik ook wel benieuwd wat jullie de vieste chocola vinden.
Ik vind Hershey verschrikkelijk. Zo'n vieze nep shit. Wanneer Europese chocola een lekker biefstukje is, is dat een diepvries patty. Het huismerk is trouwens nog erger.
Marqt. Maar op eigen risico, deze chocola is goddelijk.quote:Op woensdag 19 februari 2014 10:43 schreef Holyme het volgende:
[..]
Hier is er maar 1 winkel die die smaak verkoopt, de Wereldwinkel. Misschien heb je die ook een in de buurt en kun je daar 'ns kijken? Die verkopen hier ook die limited edition smaken
Jumbo verkoopt het.quote:Op woensdag 19 februari 2014 10:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lijkt me lekker maar zie t helaas nergens.
quote:Op woensdag 19 februari 2014 10:38 schreef Holyme het volgende:
Afgelopen tijd is Tony's Chocolonely melk met karamel en zeezout favo
Bedoel je chocolade als de Lindt 99% of chocolade met zoetstof ipv suiker?quote:Op zondag 23 februari 2014 15:27 schreef Mormor het volgende:
Zijn er ook mensen die ervaring hebben met suikervrije chocolade? Is dat een beetje te doen?
Waar koop je die Lindt 99%?quote:Op zaterdag 22 februari 2014 19:43 schreef sigme het volgende:
Ik vond deze toevallig ergens. Eigenlijk leek het me niks, want repen van zo'n 85% vind ik niet echt lekker meer.
[ afbeelding ]
Tot mijn verbazing is het ERG lekker. Niet bitter, wel heel sterk van smaak.
Voorlopig is dit mijn favoriet.
In Spanje in de supermarktquote:
Ik heb bij een chocolatier donkere chocolade met een klein beetje stevia gegeten, was lekker, de wat donkerdere melkchocolade vond ik ook lekker, zoetere lichtere chocolade en de witte chocolade was echt niet te eten met stevia als zoetmiddel. Veel te bitter met lange nare nasmaak.quote:Op zondag 23 februari 2014 17:49 schreef Aventura het volgende:
Er schijnt chocolade te zijn die gezoet is met stevia. Maar ik geloof niet dat dat lekker kan zijn, ik heb het een keer in thee gebruikt en ik kon het enorm duidelijk proeven, echt een heel bittere nasmaak.
Is puur cacao naar binnen werken een optie ?quote:Op woensdag 19 februari 2014 11:30 schreef Farenji het volgende:
Hoe meer cacao hoe beter. 80% en meer is goed. Bijv deze: https://webshop.ekoplaza.(...)n/4044889000054.html
Oh, dat zal het wel zijn. Boeieh.quote:
Gehard plantaardig vet met bruine kleurstof, suiker en kunstmatig "cacao-aroma".quote:
quote:Op woensdag 19 februari 2014 10:38 schreef Holyme het volgende:
Afgelopen tijd is Tony's Chocolonely melk met karamel en zeezout favo
Je beseft dat bierviltjes niet bedoeld zijn om op te eten en koeken wel, toch ?quote:Op woensdag 26 februari 2014 09:44 schreef Farenji het volgende:
[..]
Gehard plantaardig vet met bruine kleurstof, suiker en kunstmatig "cacao-aroma".
Als je dat noemt als je favoriete chocola... dan zijn je favoriete koeken zeker ook bierviltjes?
oe die eerste ga ik eens een keer proberen (ken via via een IJslandse dus moet te regelen zijnquote:Op woensdag 26 februari 2014 13:11 schreef takkfyrir het volgende:
Met stip op één:
[ afbeelding ]
Als ik ooit weer naar IJsland ga, neem ik daarvan op de terugweg echt een heleboel repen mee.Oh, en ook van hun dropchocola, trouwens.
Op een goede tweede plaats:
[ afbeelding ]
En in Nederland eet ik meestal Tony´s. Vond de limited edition met kokos, kaneel en amandel superlekker, maar as we speak eet ik het allerlaatste stuk van mijn allerlaatste reep op.![]()
[ afbeelding ]
Daar heb ik ook al vaak besteld. Is goede chocolade en je kan hem vervolgens zo lekker maken als je wil. Ook leuk als kadootje.quote:Op donderdag 27 februari 2014 14:11 schreef Luxuria het volgende:
Ik wil eigenlijk niet spammen, maar op deze site (www.chocstar.nl) kun je helemaal je eigen chocolade samenstellen met keuze uit ontzettend veel ingrediënten. Heb ik 1x gedaan en ik vond het erg lekker. Net voor de tweede keer besteld.
Nadeel is dat het wel prijzig is voor een reep chocolade.
quote:Op donderdag 27 februari 2014 14:11 schreef Luxuria het volgende:
Ik wil eigenlijk niet spammen, maar op deze site (www.chocstar.nl) kun je helemaal je eigen chocolade samenstellen met keuze uit ontzettend veel ingrediënten. Heb ik 1x gedaan en ik vond het erg lekker. Net voor de tweede keer besteld.
Nadeel is dat het wel prijzig is voor een reep chocolade.
Net ff gekeken, Tis idd behoorlijk duur. Maar het ziet er wel onwijs lekker uitquote:Op donderdag 27 februari 2014 14:11 schreef Luxuria het volgende:
Ik wil eigenlijk niet spammen, maar op deze site (www.chocstar.nl) kun je helemaal je eigen chocolade samenstellen met keuze uit ontzettend veel ingrediënten. Heb ik 1x gedaan en ik vond het erg lekker. Net voor de tweede keer besteld.
Nadeel is dat het wel prijzig is voor een reep chocolade.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |