Jij hebt echt een rare afkeer van eten dat heerlijk is. Soesjes, lasagne, loempia's...quote:Op donderdag 27 februari 2014 17:20 schreef RobinOok het volgende:
Loempia's.
En de ergste zijn Vietnamese loempia's.
Leg eens even uit! Zeer benieuwd naar het waarom van je afkeer.quote:
Toegegeven, ik heb weinig vergelijkingsmateriaal. Maar die grote loempia's van de chinees zijn altijd veel te vet En die van de cafetaria ook.quote:Op donderdag 27 februari 2014 16:57 schreef eefje801 het volgende:
Echte Indische loempia's Vroeger maandelijks aan de deur afgeleverd door een lieve mevrouw. Nog nooit overtroffen tot op heden.
Mee eens hoor, da's alleen goed te doen met een een kater.quote:Op donderdag 27 februari 2014 17:59 schreef habitue het volgende:
[..]
Toegegeven, ik heb weinig vergelijkingsmateriaal. Maar die grote loempia's van de chinees zijn altijd veel te vet En die van de cafetaria ook.
Indisch eten is sws
Waarom? Lekker krokant korstje met een sappige mysterie inhoud. Ze smaken altijd zo lekker naar te lang gebruikte olie. Als ik effe in NL ben dan scoor ik er meteen een paar. En als ze effe toch niet zo lekker smaken doe je er effe van die hete saus over uit zo'n vettig knijpfleje dat nooit schoongemaakt wordt. Jammer dat ze geen biertap aan de kraam hebben, dan was ik er helemaal niet weg te slaan.quote:Op donderdag 27 februari 2014 17:20 schreef RobinOok het volgende:
Loempia's.
En de ergste zijn Vietnamese loempia's.
quote:Op donderdag 27 februari 2014 16:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Maar waarom zou je loempia's willen die net zo smaken als op de markt? Dan kan je ze net zo goed halen op de markt, wat je wilt is dat ze veel beter smaken, toch?
Een lekkerder beter product etenquote:Op vrijdag 28 februari 2014 07:59 schreef ASSpirine het volgende:
Uiteindelijk kan je toch ook "alles" kopen, wat is dan nog het nut om het zelf te doen.
Eerst kopiëren en dan verbeteren., ben nog niet in staat om een "nieuw" gerecht na te maken en direct te verbeteren zonder trial en error. Beter zal het sowieso al zijn, aangezien ik weet wat ik er zelf in doe.quote:Op vrijdag 28 februari 2014 08:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een lekkerder beter product eten
Bosje radijs kan ook mét groen, doen ze in Korea ook bij het maken van kimchi (wel andere soort radijs uiteraard).quote:Op donderdag 27 februari 2014 17:46 schreef Pietverdriet het volgende:
Net mijn zuurkool verpakt en in het sap een experiment aan het doen
1 chineese kool
2 rettich aan jullien
4 bosjes radijs zonder groen gekwart
4 chili's
Extra zout erbij
Als het goed is ga ik een melkzuurgisting hierin krijgen.
Was geen mooi groenquote:Op vrijdag 28 februari 2014 11:18 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Bosje radijs kan ook mét groen, doen ze in Korea ook bij het maken van kimchi (wel andere soort radijs uiteraard).
Keukenfolie op snijplank, vlees erop, keukenfolie erop en meppen maar.quote:Op vrijdag 28 februari 2014 14:49 schreef sirdanilot het volgende:
Zelf platslaan is toch niet zo moeilijk? En tsja, bij sudderrecepten geldt altijd 'net zolang doorgaan tot het zacht is'.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |